1688
-
#1442 amúgy az nem uzi hanem TMP:) -
c0x #1441 ajjaj eddig eladtam mindent ilyen kavicsot :) na akkor mostmar nem adom el megvettem uzit azzal szaggatok szerintem ! thx a helpet seth:) -
#1440 háát, uzi nem egy nagy szám, én azt mondom hogy a pisztolyt meg a shotgunt érdemes fejleszteni . Pisztolyból majd lesz a red9, az vedd meg ha lehet (akármilyen szarnak tűnik, nagyon brutális tud lenni:D), aztán shotgun-t is fejlesztheted egy kicsit , de ne túl sokat,nem érdemes kimaxolni,mert lesz helyette majd a striker,addíg meg bőven elég a sima shoti. Akkor nem árt még egy rifle, abból az automatát. Uzi is jó ha van,mert jó sok töltény van hozzá, csak kár hogy gyenge. Ja és ha találsz vmiolyan kincset,amibe bele lehet illeszteni drágaköveket,akkor azokat ne add el, lehet hogy csak fejezetekkel később lesz belevaló cucc, de megéri mert az eladási ára így megsokszorozódik -
c0x #1439 hali! most kedzdtem a r4et a 2. foellensegnel jarok... na van 40.000 pénzem es nemtudom mire költsem??? megéri tuningolni a fegyvereket? vagy vegyem meg az uzit és szakitsam azzal a húst??? -
#1438 Ez a lancfürész valami infrás móka? Vagy csak egy fura alakú kontroller? -
#1437 bazz ezzel játszani...
mennyi egy ilyen? -
#1436 véletlenül nincs vkinek elado?fürésze?monnyuk ujonnan is tok..de érdekelne..háth..természetesen csaj bontatlan érdekel:p -
#1435 Nálam akad egy, de nem gyaláztam meg azzal, hogy kivettem a dobozból:) -
#1434 láncfűrészt lehet szerezni? én is szeletelnék vele szívesen :) -
#1433 ilyennel rendelkezik vki? -
#1432 -
Dajin #1431 hátra + négycög -
#1430 Ps2-n mit kell nyomni ahhoz hogy gyors 180 fokos fordulást csináljak? -
#1429 Nekem meg 47 mp alatt... puzzá' lékbe' jó vagyok... :D -
bry #1428 Ez aranyos, ezt nem is tudtam.
köszi -
#1427 megéri ezekkel köszködni mert nekem még kimaradt nem tom lesz-e hozzá lelki eröm:P -
#1426 télleg,,mék és megnézem:D..amugy a céllövöldés mini gameket megcsináltátok?ill mercenaries mod..all stage all star? -
#1425 JAJA tok e'di^^
(valami perverzes mondatod mond... mar nem emlexem meg anno Gcn probaltam normalon :D) -
#1424 és az megvan amikor létrára mászunk,és amikor Ashley is elindul felfelé, leugrunk, felnézünk aztán Ashley eltakarja a bugyiját,oszt jól lehord minket -
#1423 ezek alapok... :P
lojj bele a pancelba barmivel! tok sertetlen marad ESLI :P
nomeg csereljetek tarat a chicago Twel... erdekes tarat cserel egy orokeletes fegyvernel :DDDDDDDDddd (ez azert gaz :D)
tudunk "mi" is ilyen aprosagokat, ne aggodj ;)
-
#1422 mondj újat..pl mikor leon maffiózó fuhájába vagy és nálad van a chicagoi typewriter és nyomsz egy r1+négyzet gombot..leon feldobja a sapkáját majd elkapja..és csinál egy humorost pózt -
Katarn576 #1421 üdv mindenkinek!
Ha nem baj le írnék pár érdekes és talán rejtett dolgot.
Remélem hogy ez nem fog számítani szpojlernek.
Ha megnyeritek a lovagi páncélt Ashley-nak és lecserélitek az öltözetét, nem csak hogy nehéz lesz, de fálydalmat is okoz Leon-nak. Mikor arra kerül a sor, hogy Leon elkapja a leugró lányt, a fiú térdre esik a súlytól, majd a hátához kap a fálydalomtól.
Ha még kíváncsiak vagytok ilyen érdekességekre akkor szivesen le írom őket. -
kingovhell #1420 ruhát cserélni: special 1 ruha: nyomd végig easy-n, special 2 ruha: nyomd végig normalon a puzzle-hez pedig nem valami nehéz csak rakosgasd és kijön az a nyomorult ábra -
#1419 hát próbálgasd én is kb 15 perc után tudtam megcsinálni.. -
Lteam #1418 vki segítsen plíz, elakadtam annál a résznél amikor ki kell egy puzzle-t rakni vmi lovagos teremben, de hiába nézem a gamefaqs-t onnan nem igyzán jövök rá. előre köszi -
#1417 és hogy lehet ruhát cserélni vagy azt ha kijátszotam akkor? -
Papesz #1416 Nem lehet. De ha veszel fegyvert, akkor asszem azt tele tárral kapod. -
#1415 vki tud valmami tippet arra hogy lőszert hogy szerezek be könnyen?mert az árusnál nem tok venni vagy lehet? -
#1414 amikor ot vok annál a lávás résznél és jön két nagy gnóm az egyik belemegy a lávába a másikat hogy nyirjam ki,semmi lőszer:S? -
#1413 PLS VKI!! -
#1412 hogy kell ot az sikátorba megölni azt a férget?egy rakétával kilehet gyilkolni? -
#1411 Ki kell nyírni az a biztos! -
#1410 én már vártam mikor alakul vmi döggé és kell megküzdeni vele, de aztán nem :D, pedig olyan vörösen izzó szemei vannak O O -
#1409 :) sejtettem de ki kellett próbálnom...
azt birom benne h amikor bizniszelsz vele utána kiröhög, szinte azt érzi az ember h "na most jól át b@sztalak te ostoba" :D -
#1408 LOL, csak ne írtsad ki őkelmét,mert aztán meg nem lesz ha kéne :D -
#1407 ez a boltos csávó hamar kifingik :D egyszer elvágtam a torkát és már dőlt is mint a zsák -
#1406 hogy kell azt a nagy gnómot leölni?:D -
#1405 Mini Me-t is tedd ki... :-P -
#1404 mwuhhhahahaha
na most komolyan ^^
-
#1403 ugy kb:
|----------|
ennyire