1688
-
#1482 Van nyílpuska a játékban? nem is tudtam. -
#1481 Plussz még ha odafigyelsz mindenre akkor találnod kellett volna egy nyílpuskát is.....
Asszem BOWGUN a neve.... -
#1480 Jah én... -
#1479 mijen nyilakat hisz csak a pisztoj a tmp és a mesterlövész van -
#1478 Robbanónyilakat bele - amiket eddig tartalákoltál ;) -, aztán kész. -
#1477 valaki megcsinálta már a csajal a küldetést én már azon a szinten voltam hogy öszetöröm a lemeszt a komandost a végén lehetetlen kinyirni -
#1476 tvhez is van ám hangfal :D -
#1475 PS2-m van :D -
#1474 Van memocardom, ami nem eredeti :D -
#1473 Van hangfalad? Feltekerted a hangerőt?:DD -
#1472 Van memória kártyád? Az írógépnél mentesz? :DD -
#1471 A legnagyobb baj, hogy nem lehet elmenteni. Néha nincs zene, amikor az ellenségek meglátnak. Kb. ennyi lenne. -
#1470 mert mi a gond vele? -
#1469 Kinek bugos a gammája? Az enyém az és eredeti... XD -
#1468 Mond meg hogy hol akadtál el.És chaptert is ... -
#1467 Háááát eegen...Ez mar nem a régi RESIDENT...ott el lehetett akadni rendesen... :-P -
#1466 ebben a jatekban elakadni...
ahhoz azert tudas kell... -
#1465 Nincs valahol egy végigjátszás a játékhoz? Jó lenne néha elakadok benne mint ahogy most is. -
#1464 Ha valakinek kell akkor tudok egy bugot a gémbe amikor Krauser-t kell elilyeszteni a 5-3 chapterben mindjárt a legelején, ahol egy rácsos ajtó zárja el a továbbvezető utat.Ez segíthet a megölésében.... -
#1463 nahmindegy, nekiallok szerintem a game-nek... -
#1462 naná h úgy érezted mert sz@r is az irányítás nehéz megszokni...
lehet használni láncfűrészt??????????????????????, -
#1461 Vegyél... Az eddigi egyik legjobb Resi... :)
(persze csak ha nem baj, hogy nincsennek zombik, és kevesebb a logikai feladvány. Itt főleg a hentelésen van a hangsúly) -
#1460 Nekem picit PS2es iranyitas is fura(jo a game, de az iranyitast szoknom kell-igaz egy orat nyomtam csak a game-et, de tök bénanak ereztem magam..valahogy nem allt rá a kezem/agyam iranyitasra); elhiszem hogy a PC-s meg pláne az... :-) -
#1459 talán nem itt kéne keresni, van PC-s topik, annak a keresőjébe beírod és kész... -
KOVU #1458 és azt a progit hol lehet megtalálni? -
#1457 pc verzióban nem lehet,abszolut nem használja az egeret. Sokan gondolták hogy ez így szar és csináltak hozzá vmi progit,amivel lehet használni, de nem tökéletes. Mellesleg 1-2 órán belül szokható a billentyűzetről is -
KOVU #1456 pls. -
KOVU #1455 de lehet benne egérel fordulni és lőni vagy nem? -
Dj Siegfried #1454 hi, légyszi valaki segítsen már nekem. Nem tom hogy vegyek e resi 4 et????
Imádom a resi sorozatot. Főleg a remaket gamecube on! De úgy tudom ez egy kicsit másabb a régieknél. Van itt ős resi fan?? Kérlek segítsetek!!!
Nem vágom én most ezt az új stylet!!!!
bye -
KOVU #1453 de a pc verzióban lehet ugye pls nagyon fontos.
elöre is thx
-
#1452 mivan?? ez a konzolos topic -
KOVU #1451 lehet benne egérel fordulni és célozni?
-
Jimmyt #1450 Esetleg próbálkozhatsz még azzal is hogy bezárod de elég hamar kijön.
-
#1449 hát pedig csak lőni kell, illetve van ott 1-2 robbanó hordó az segíthet -
Lteam #1448 valaki lécci segítsen nemtok továbbmenni -
Lteam #1447 Hogyan kell a vége felé kinyiffantani azt a szőrnyet aminek lóg a nyelve(már visszajött a szakadékból) kinyírtam a felső részét de most ollókkal abálja a testem. Az a gáz hogy nincs sok lőszerem,de mi a fenét kell csinálni h meghaljon? köszi -
#1446 jó lesz -
#1445 majd csinálok képeket és teszek fel párat.. -
#1444 már megvettem a fürészt..nagyon komoly cucc ilyen kis vitrinbe van..ott figyel a polcomon mellete a resi 4 game..és igy ki van világitva..mint vmi muzeumba..amugy kiprobáltam..frank láncfürész hagngot adi ki mint a játékba..meg oan hogy ha lefelé tartod leonnal akkor lehhet mozogni ha meg a fűrész részet a képernyö fle..tartod akkor célzol..szval igy nagyin komoly cucc..ja és sorszámozva van az enyém a 28222. az 50000-böll ha vki még venni akar siessen az alant látható linken lehet tájékozodni(de már csak 1 van) a másikat én vettem megresident evil 4 chainsaw controller -
#1443 link
Itt a láncfűrész:OOOOOOOO