1688
  • Foxhound1980
    Fémdoboz...:) Gyűjtők.
  • DarkSector
    És mi a különbség a külsőn kívül....?
    Mert szerintem nem fognak sokan 2x annyit fizetni, mert színes papír csomagolásba van....
  • DarkSector
    Van a templom háta előtt olyan néhány sírhely izé, és néhány nagyobb izé jelet láthatsz rajtuk..ezekből az izéfigurajelekből 3-at találhatsz, és a csavargatható izéazét úgy kő gyűrni-csavarni, hogy ez a 3 bizgentyű jel pislákoljon csakis...
  • FoReWeR
    Halo valaki segítsen pls hogy kell bejutni a templomba aminek a hát mödöt van ilyen csavargató gép és valami családokat ír ki pls segítsetel ,ert tovább szeretnék jutni már.
  • Zenty
    Akartam venni gc-és resi 4,de hogy most kiderült lesz wii port méghozzá kibövitve igy sztornó! ( most szerintem nagyon le fog esni gc-és verziók ára)
  • Foxhound1980
    Angol, dombornyomott steelbook verzió.. 4600-ért a minden sarkon kapható müanyagverzát veheted meg.
  • DarkSector
    10k az micsoda?
    Remélem nem 10ezer forintot kérsz egy használt RE4-ért....
    Bocs nem tuom, hogy milyen díszkiadásod lehet, de én most utánanéztem, és 4600ft-ért lehet venni....
    Sőtt még boltban is olcsóbb szerintem...
    Neked amerikai verziód van talán??
  • Foxhound1980
    Üdv! Van egy eladó RE4 LE gémem Artwork füzetkével PS2-re. Ár 10k. Hibátlan állapot. Kép róla a http://sonofbigboss.dox.hu/kepek/re4ce.jpg

Érd privi
  • Solidus
    Lábába egy golyó,elfekszik azt adjá neki késsel! :D
  • DarkSector
    Spórolni kell mint az állat....
  • roli576
    Ok és köszi amugy nekem nagyon nehéz a játék főleg a kastélyos rész meg alig lehet találni benne töltényeket és az a baj hogy a fegyver kereskedőnél meg nem lehet venni
  • DarkSector
    A sárga a lényeg, amit a zöld, vagy a zöld és piros növényekkel együtt tudod beadagolni.....
  • DarkSector
    Ok majd lesem az új videókat....
  • Kaplan
    piros+zöld+sárga növények kombinálásával és 'elfogyasztásával'.
  • roli576
    Hali!lenne egy kérdésem hogy lehet az embereknek illetve Leon-nak az életét bőviteni ugy értem hogy több élete legyen elöre is köszi!
  • Solidus
    Legyen igazad!Személy szerint már nagyon várom a folytatást!Hát már a Resi 4 is lélegzetelállító volt,már kiváncsi vagyok nagyon.Ha van új videó beszúrhatnád! :)
  • DarkSector
    Ez ingame barátom!!!!!!!!!!!!!!!
    Majd jusson eszedbe hogy mit mondtam, mikor mikor megjelenik a játék.....
    Aki tudja, hogy milyen minőségüek a Capcom videók, az nézze csak meg közelebről a hátteret, vagy a faszi kidolgozottságát.....
    Az ne tévesszen meg, hogy hogyan mozog a karakter...
    Vagy nézd meg GC-n (vagy akár PS2-őn) a Resident Evil 4 videókat és a játékot!!!!!!!!
    Kiváncsi vagyok, hogy mennyi különbséget látsz a kető minősége közt...
    És ezt vezesd át fejben egy NextGen konzolra és már nem is tűnik olyan hihetetlennek.....
    De megnézheted a WarDevil-t PS3-ra az is ingame.....kb egy szinten lehetnek.....
  • DarkSector
    Vegyé ps2-őt meg egy rakás játékot hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    gémkjúb-.-
  • keeper007
    ja és asse tom miaz a gécé :D
  • keeper007
    uristen. ezert az 1 jatekert nemveszek konzolt. maradok a pcnel, ez van.

Solidus, köszi :)
  • deep
    Pontosítanék:
    A pécés verzió egy rakás szar a GC-shez képest.
  • Lammer
    miert kinzod magadat a pcs verzioval??? :D
    omg eszmeletlenul hangulathianyos a pcs verzio... nincsenek benne ambient vilagitasok, tok egysiku az egesz megvilagitas... tok hangulatos a konzol verzio a pcshez KEPEST! :C
  • Solidus
    Hát ez nem ingame.De nem lenne rossz ha ingameként ilyen lenne.Egyébként ez az 1 video van össz-vissz már hónapok óta.Nagy a titkolózás a capcomnál.
  • DarkSector
    Resident Evil 5
    Nem nagy videó, de ingame jelenet.....technikai szempontból így fog kinézni a játék!!!
  • Solidus
    Ő,ja.Megkapod a mercenariest,ott időre kell ölni,Ada küldetése 5 pálya.Normál fokozat véghezvitele után meg megkapod a professionalt.De addigra már profi leszel. :)
    Meg bónusz ruhákat kapsz,és vehetsz bónusz fegyvereket.
  • keeper007
    jovan rajottem, allitolag akkor kikell vinni a gamet es utana bonuskuldik vannak, joltom?:D
  • keeper007
    ja es nekem pc re van meg, es azon easy meg normal van. mi az a prof? vagy megkelet volna varni a vegefocimet?:D me kileptem a jatekbol:D:D tul sokaig tartott a "keszitette hurodzsomi takajoma"
  • Rodman6
    Kíváncsi leszek majd az 5-ik részre, remélem már abban újra zombik lesznek, és a tipikus hörgésüket fogom hallani, nem pedig azt hogy Magírezz vivirr amit azok a csuklyás nyomorékok skandálnak, vagy Mierda amit a roggyant arcú tespedt paraxtasszony kiabál késsel a kezében.
  • keeper007
    ja es az is erdekelne h ha kinyirom a kéklángos csavot akkor van valami következmenye? azt vagom h akkorn emlehet nala vasrolni de valami bonusz?:D
  • keeper007
    jo, a zombit atvitt ertelembe gondoltam, viszont lattam videokat amivel a luvnyaval lehet lenni, vagy rosszul lattam vak vagyok?:D van valami jutubos video is. ingames. na mind1, ujra nekiesek a jateknak de majd csak picit kesobb:D vajon pedó lett a faszi a vegen?:D
  • Rodman6
    Jó játék én végig vittem, bár hiányoltam Racoon City hangulatát belőle. Ehelyett most a Délkelet Magyarországi életből kaptam ízelítőt de a nehézkes irányítás ellenére végigvittem.
  • Lammer
    ad1: DarkSector jol mondja, hogyha profin vevigviszed akkor ma' Jani vaty :DD
    ad2: ebben a jatekban meg MINDIG NINCSENEK ZOMBIK
  • DarkSector
    Menj Professional-on, na az már kihívás...és ha azt is megcsinálod, akkor fújhatod ki magad.....
  • keeper007
    na végigvittem, faja kis jatek, bar a fomufti kicsit konnyu volt ja es az a baj h sporoltam a skuloval, oszt a vegen nem is lottem el oket... ugyh nesztarozzatok az olommal:D zuzzatok a zombikat:D
  • JGTC
    Köszi!!!!4 Hálám üldözzön, stb... :)
  • Kaplan
    Az a szörny vak, a hangra figyel. Sétálgass aztán lőjj bele a harangba ilyenkor azt szétszedi de beleakadnak a karmai a falba, és lődd a hátán a parazitát ameddig tudod. Ezt játszd el néhányszor mert asszem ha csak lősz egyet és az utolsó pillantban elrohansz akkor is neki megy a falnak.
  • JGTC
    A börtönben amikor kiszabadul az a "fűsöprűs" állat annak van valami trükkje, hogy hogyan lehet lefektetni vagy csak lőni kell mint atom és egyszer megérzi???? Mert mióta leszedte a fejem EZ IS! :D azóta nincs kedvem ottt futkosni fölösleges köröket. Segítséget köszi!!
  • Tekken5
    Szerintem nem így értette :OP
  • DarkSector
    Hát én sem addig amíg fel nem szedtem....