1688
  • FoReWeR
    Az ajtó nem akkar kinyilni. mit csináljak?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj vissza a temető->alagút-on keresztül a játék elején lévő faluba...ahol megszólalt a harang.....és ahogy az ajtón kimész jobbkézfelőli ösvényen a torony mellett a csapdákon keresztül menj a farmra...

Itt a farm legelején van egy szemetes, amibe be tud ugrani Ashley és egy mentési pont....

És a térkép szerint 2 kijárat van innen....
    Az egyik a ház mögött van...de neked a baloldali kapun kell átmenned, ehez a házon bellül fel kell másznod a létrán, majd ki az ablakon és a másik létránál tudsz leugrani a kapuhoz...
  • FoReWeR
    Még egy kérdés mikor kiszabaditom a csajt a templomból útána merre induljak?
  • DarkSector
    Jah elérte a konzol-t.....:D
  • Seth
    lődd ahol éred, majd kijön belőle egy parazita,azt kell meglőni párszor
  • FoReWeR
    Még segítség hozzá hogy tudjátok hol járok a farkas segít nekem
  • FoReWeR
    A 2. Vásárlő emberke után mikor vissza kell menni a temetős "templomhoz" akkor át kéne menni egy hatalmas álattot na őt hol kell lönni és mi taktika ahogy meglehet őlni? pls segítsetek.
  • Rodman6
    PC-s verzió: A játék grafikája az 1.1-es patch feltelepítése után eszméletlenül gyönyörű lett :-D
  • biziclop
    Ahoy!
    Nintendo Gamecube-ra/Wii-re eladó Resident Evil4.
    A doboz és a tok német nyelvű,a játékban angol nyelv természetesen választható.
    Irányár 6000-pénz,postát megbeszéljük.
    [email protected]
    30/6853854
    Petya
  • biziclop
    Beszarás milyen jó az a trailer,mikor a nappaliban megjelennek a village people. :)
  • Zenty
    Egyébként kijött gameplay movija r4-nek:
    gameplay

gamespot szerint is a wii versio tünik a legjobbnak:
    gamespot movik
  • Zenty
    Ki kavart be? Pedig ugy tünt téleg zavarba vagy a címekel..
  • DarkSector
    Az első két mondat mi?
    PrinceOfMate gamepad-ot írt, amivel gyanítom, hogy konzolra asszociált elsősorban, és nem PC-re....
    És ki nem érti a dolgokat?
    Csak némi emberke bekavart itten a címekkel....
  • lopbisz
    Ha pc-ét láttál már? Akkor tudnád,hogy sokkal jobb ez az írányitás metódus...

Ahogy írták már lejebb itt, az umbrella chronicles egy teljesen új exkluziv game! A resident evil 4 pedig egy port ami leginkáb a gc-éhez hasonlitt mit nem lehet ezen érteni?
    Chroniclesből több info ,és új trailer itt található a hírekbe
    umbrella
  • DarkSector
    Az egyik srác mondta, hogy valami cronicles lesz és nem re4 klón....
  • DarkSector
    Na ezé mondom, hogy hülyeség....
  • Prince of Máté
    ha vki tud így játszani akkor le a kalappal..
    GamePaddal sokkal könnyebb
  • Kaplan
    Miért mit gondoltál mi lesz? :O
  • DarkSector
    Félreétettétek....
    Ezzel azt akartam jelezni, hogy lesz RE4 clon wii-re....
  • Kaplan
    Ne zavarjon, hogy a Wii-n nincs zöld A gomb ami a kickhez kell :)
  • biziclop
    Nagyon ügyes videó,csak szerintem nem sok köze van a Wii-s verzióhoz.
    Az eddig közzétett összes képen célkereszt szerepelt lézer helyett.
    Sajnos.
  • DarkSector
    Itt van:
    Resident evil 4 Wii
  • DarkSector
    A félreértés abból adódott, amit a 1537-es elején idéztem...
    Mert ott nem volt szó Chronichlesről......
    Így már megint más, hogy nem resident 4 klón lesz, mint ps2-re meg pc-re....
  • Rodman6
    Nem értem miért tartják csúnyának a játék grafikáját. Szerintem egyes helyszíneken teljesen fotorealisztikus. Bár féltem a gémtől mert hozzászoktam a Raccoon City hangulatához, ehelyett most délkelet magyarországi életmódot áraszt a játék. Ettől függetlenül végigtoltam :)
  • Zenty
    Nem kell pc-és haver mert alap pc-és vagyok :D
    Az első sorral mi a probléma? Mi benne a kacifántos? Gc szint kibövitbe ps2 extrákal,ai stb. ( csak ezt nem írtam hozzá)

Ki irta ,hogy nem törödnek a grafal? ( szó kiforgatás powa)csak annyit mondtam ,hogy nem csak avval törödnek elsődlegesen.
    "Ha "nem egy port" lenne, akkor nem a resident 4 lenne....
    És az hogy exclúzív az csak azért van, hogy lehúzzák az embereket, és a pénz miatt kellett egy port, kicsit fel kéne ébredni már...."
    Ezt nem értem mire vonatkozik?
    Ha az umbrella chronicles-ra gondolsz annak r4 enignet fogják hazsnálni ,de mint mondtam tuningolva. Resi 4 portol nemvárok sokatt,de a wii mote miatt a legjobb port lehet akár!

"Ne legyünk már naívak, hogy a zért adnak ki egy játékot, hogy teszteljenek egy joy-t!!!!!!!!!!!!!!"
    íroniát azért érzékelhetnéd föleg ha smili is van a szöveg mellet ...
  • DarkSector
    Itt sem beszéltél RE4-ről??????????
    "Akartam venni gc-és resi 4,de hogy most kiderült lesz wii port méghozzá kibövitve igy sztornó! ( most szerintem nagyon le fog esni gc-és verziók ára)"

Az első mondat kacifántosra sikerült....
    A japánok nem törődnek a grafikával???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Akkó nézd már meg a szebb játékokat, hogy ki a búbánat csinálja őket!
    Namco-Konami-Capcom stb....
    Metal Gear Solid, Tekken, Dead or Alive, Dino Crisis, Resident Evil....had ne soroljam tovább....
    Ha "nem egy port" lenne, akkor nem a resident 4 lenne....
    És az hogy exclúzív az csak azért van, hogy lehúzzák az embereket, és a pénz miatt kellett egy port, kicsit fel kéne ébredni már....
    Ne legyünk már naívak, hogy a zért adnak ki egy játékot, hogy teszteljenek egy joy-t!!!!!!!!!!!!!!
    De nem gond, majd meglátod, ha majd megveszed....

Ja és ha van egy PC-s haverod, akkor kérdezd meg tőle, hogy miket ígértek a RE4-portjával kapcsolatban, és hogy miket váltottak be ezekből....
  • Zenty
    Közbe megnéztem valóban írnak valamit ,hogy az ai ami jobb lesz még benne!( király!)
    Meg közelebb akarják hozzni a családi hangulatu gamelést a resi 4 el... Valami könyitett mododt is lehet majd választani pont ez miatt pff
    ez az elképzelés a capcomnál:
  • testerlnx
    Ja lehet, hogy én is beszerzem így újra a RE4-et, ha jó lesz az irányítás. Mondjuk azt disznóságnak tartom, hogy a gfx-en nem húznak egy picit sem. A Zelda TP-nél is haragudtam ezért :(
  • Zenty
    Nem szerintem hanem igy van! Japánok nem amcsik ,hogy csak a grafal törödjenek elsödlegesen .. Ezért van az ,hogy a japo gameknél több jatékélmény ellem erezhető !(de volt pár game hogy az utso pillanatba jobban nézet ki a végénél náluk)

Egyébként én nem a resi 4 ről beszéltem a graf terén ,hanem az Umbrella chronicles ha nem lett volna vílágos?Az pedig wii exkluziv game másra nemjön( más szint mint egy port)
    És senki se irt csoda grafot ,de részletesebb jobb texturák valszeg ennél a gamenel várhatóak.

A resi 4 wii port mondjuk,hogy azert adjak ki ,hogy a resi 5 elött teszteljék a wii mote :D
    Ha jól eltalállják az írányitás akkor kell ,mert jobb jatékélményt nyujthat a nem gombnyomogatással..

• FoReWeR
    Az nem sorrend bocs hanem az iker sírokon van az a 3 jel na csak azoknak kell világitani kapsz egy kék kövrt és nem történik semmit szval valaki segítsen pls.
  • JGTC
    azt a sorrendet el is mondhatnád
  • DarkSector
    A grafikát hagyják utoljára szerinted......
    Én meg úgy tudtam, hogy a grafikai motor, amit elsőnek szerkesztenek meg és utólag, csak max finomítani tudnak rajta....
    Meg ahogy elnézem a most megjelenő gc-s játékokat, én nem várnék tőle sokat....Meg most ez ultakibaszás az emberrel, mert eddig bárkinek bármilyen konzolja vagy Pc-je volt, az játszhatott a re4-el, most meg vegyen meg valaki egy új drága konzolt, hogy ugyanazzal a játékkal mégegyszer játszhasson, 1-2 extra miatt...
    Ezt lehúzásnak nevezik, mert nem megy nekik az üzlet...
  • FoReWeR
    Templomnál ahol a családok sorendjét kell beállitani megcsináltam kiadot egy kristályt és nem történt semmi mit kell csinálni?
  • Zenty
    Ezekeről az extrálról nemtudok csak annyit írnak ,hogy ps2 bövités lesz benne!
    Grafba nem írnak változást,a Gc-és szintett ígérnek + 16:9+ 480p ,és dolby 2 bele raknak.
    Ami jobb lesz ilyen téről az a uc! Ott kifejezetten kiemelték hogy r4 engine tuningolva!
    Amik kikerültek képek az UC-ból még nem a véglegesek, álltalába a japok az utso honapokra hagyák a graf részt a fejlesztésben... ( szal kiváncsi leszek mit hoznak ki a wiiből vagy nem... :) )
  • DarkSector
    Bla-bla-bla-bla....
    Nézd meg a GC-s utána PS2-es és a PC-s verziót egymás után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez nem fog soha fejlődni, míg ki nem adják az 5.részt...
  • zola2000
    Akkor is stabilabb, és Szebb lesz a kép. És még azt is írják, hogy a wiis extra pályákon sokkal összetettebb lesz a terep, több ellenfél támad egyszerre. De azért érthető hogy nem írnak egy teljesen új grafikus motort.
  • zola2000
    Tehát a gc 30 helyett 60fpsen és a szűrésen kívül semmit?
  • DarkSector
    Szerintem semmit...
  • zola2000
    Nem tudja valaki hogy mennyit fog javulni a re4wii edition a gchoz képest? Az anizotrop szűrés, + a 30helyett 60fps sebesség egyértelmű. De lesz ezen kívül változás? Az olvastam valahol hogy benne lesznek a ps2es extrák, és még adnak hozzá egy csomó plusz bónusz pályát, ez mit jelent? Más valaki azt írta hogy ezért az egy játékért nem vesz gamecubet. Na és ez+ a többi resi+ a zeldák+a metroidok+ egy csomó jó játék jött ki 2001től így már megéri szerintem.
  • Foxhound1980
    + Tactical Guide + making of dvd + artbook.