1688
-
Lteam #1602 én meg azt nemtom h h kell csinálni amikor a nagy nyelvű szörny van a vége felé és a szakadék utáni rész van amikor van egy barlang és annak van 2 bejárata amit be lehet zárni.de az istenért sem akar meghalni a szörny hiába lövöm. meg alapból az a gáz h a lőszerem elfogy mert nem vmi sok van.pls vki írja le h h kell megölni egyszerűen kevés lőszerrel.köszi -
qper #1601 kösz, ahogy beírtam a topikba a bánatom visszamentem a progiba, vettem egy RPG-t, és odapörköltem a k*csögnek :D
-
#1600 amielott odaerne lokj le a foldre egy nitrogen palackot es elkezd megfagyni... na akkor johetnek a robbanos fegyok... raketa 1bol kilovi, granatveto meg tobb kell neki :P
de vigyazz, mert nagyon gyorsan kell csinalnod!
kb 1 perc es halott :D -
qper #1599 Kis helpre lenne szükségem.
Egy castornában vagyok, ésa lifthez kellene aktiválnom az elektromos rendszert. Igen ám, de az ajtó lecsapódik, én meg bent vagyok a k*csög szörnnyel. A felriat szerint kb. 4 perc alatt érkezik le a lift, nem mértem, de sztem ennél lényegesen több ideig óldöz az a k*csög mutáns.
A nitrogén ugy e csak röbid ideig hat, rá lőni fölösleges. Hiába lövöm magnummal vagy shotgunnal, csak jön előre.
Két spray, két mixed herb nem elég. Legalább vagy harmincszor kitérek a csapásai elől, de elfogynak a gyógyijaim. Az átkozott szakadatlanul kerget, az ajtó meg b*szik kinyílni. Kell valamit esetleg a szörnnyel is tenni, vagy csak én nem vagyok elég türelmes (vagy kevésbé béna)
Help pls., tegnap óta ezzel szenvedek, ilyen még nem történt hogy ennyire ne tudjak egy bosstól továbbmenni egy progiban... -
#1598 -
#1597 :D -
#1596 be is baszna, 4k -ért kapnál egy eredeti TDK-t :D -
Da Killa #1595 Keveset használt karcmentes. -
#1594 Original? -
Da Killa #1593 Sziasztok! Ps2-es Resident evil 4 eladó
4000 FT
[email protected] -
#1592 Igen, de minek mégegyszer pc-n, mikor szar az irányítás, és a grafika is csak a sok tapasszal úgy ahogy kinéz valaogy??? -
#1591 Srécok örömmel látom hogy a Pc-s verzió is hódít:)
éN ps2-n toltam 100% ksézültségi szintre a Re4-t_:)
Pc-n nem toltam, gondolván minek deh minap felkarcoltam:) és újból könnyes szemmel vettem tudomásul hogy ezt még Pc-n is megkell tolnom 100%-ra:)
Beleértve itt minden mellékküldit mindent amit eltudtok képzelni:)
főleg a Merchants részt amin 5 páláyn 5 szreplővel 50k pont felé kell perdítened 5 csillagért:)
Na aza fegyver amit ott kapsz az igazi élmény:) Magnum(legdurvább) mellette vizipuska
-
#1590 Ez a frankó..... -
Zenty #1589 én meg azt tudom hogy ps2-töshoz nincs köze hanem ahogy mondad inkább gc-hez nah valahogy megértetük egymást :DDDD -
#1588 A legjobbat tudom, hogy nem te mondtad.....
Ez meg azért jobb ha tőlem tudod, hogy nem olyan port, mint ami a GC-ről lebutult PS2-re és lecsonkult PC-re....
Hanem ez a GC-os verzió tunningolt változata, úgyhogy a PS2-höz semmi köze.....
Úgyanúgy belerakták az extrákat, de nem arról van szó, hogy fogták a PS2-es verziót, és azt kezdték csiszolgatni.....
Ezt sem én mondom...... -
Zenty #1587 A legjobb dolgot nem én mondtam, a többség vélekedik igy :D
De egyébként jah mondjuk a mai világban elképzelhető lett volna ,hogy pl egy sima ps2 graf szintett portolnak át :)
Arra számitottak egyébként ,mert ps2 bővités is van benne , azt nagy meglepetésre nem olyan lett,és ezért agyon pontozták gondolom.. -
#1586 Ember beszarok......:DDD
Én értem, hogy mi a hézag.
De ha félretesszük az irányítást, mert az ugye konzolfüggő, akkor a többi Grafikus és egyébb technikai dolog TERMÉSZETES, hogy sokkal jobb mint az eddigiek!
Csak gondold végig, hogy megjelenik, mondjuk PS2-re meg X-box-ra egy játék, mindegy hogy melyikre először, és később ugyanaz mondjuk PS3-ra.....
Akkor NANÁ, hogy a legújjabb gépen lesz a legjobb a port NEM????????? -
Zenty #1585 jah nálam is kavar van :DD
Azt ugy értettem második hsznél ,hogy baj az hogy önmagában wiin van ez a port ezért nem lehet jó? -
Zenty #1584 "Az uccsó mondat, meg homályos...nem értem, hogy miért csak wii-n lenne a gém, hiszen ezt eleve már máshonnan szedték.....egyszerűen nem értem..."
Az összes közül a legjobban sikerült portnak tatják többségben akik gameltek vele, és ennyi.( a jobb graf, az írányitás sokaknak bejött, és állitolag az ai is jobb mint a többinél)
Írányitás meg persze kinek mi jön be ,de állitolag eléggé dob a hangulaton ,és van benne kemény egér filing. Az egyik fórumon megjegyezték ,hogy valami hasonló kellet volna pc-és portba is :D -
#1583 Bocsesz.....
Kavar van az erőben te a Wii-re gondoltál.....
Úgy már más.....
De ezen kár meglepődni, mert a Wii részben egy nextgen konzol, ami a GC turbósított változata....grafikai szinten.....az irányítás meg természetessen egyedi és izlés kérdése
Az uccsó mondat, meg homályos...nem értem, hogy miért csak wii-n lenne a gém, hiszen ezt eleve már máshonnan szedték.....egyszerűen nem értem.... -
Zenty #1582 újabb r4 wii movie
kicsit tölt -
Zenty #1581 nem ő osztályozta hanem az egyik legnagyobb magazin Famitsu ,és onnan is vannak az infok! Egyébként a régi ps2 és gc portokhoz képest mérték össze ,és azokat legyurta..
Ign is dicséri egyszerüen jól sikerült ez a port( ami elvárható volt tőle), és ugy tünik bevált a wii irányitás is. ( bár ezt majd élőben)
Ennyire nehéz lenne ezt elfogadni mert csak wiin van? :) -
#1580 Te szerintem egy kicsit félrenézhetted a "a legjobb port" megnevezést, vagy az információt közlő egyén lehet, hogy csak ezzel az egy porttal találkozott életében......
Értékelés a 10-10-9-9 meg nem tudom, hogy mihez képest van osztályozva....
Ja és én nem lepődök meg azon, hogy ricegés mentes....hanem ha nem lenne az minden gépen, akkor azon lepődnék meg..... -
Zenty #1579 ki maradt wii verzió :) -
Zenty #1578 resi 4:
"Friss Famitsu pontok: 10/10/9/9 (38/40). A legszebb verzió, teljesen ricegés mentes, minden extra a PS2- esből, igazi 16:9, 480p, Budget áron!"
MÁs fórumokon is legjobb portnak tarják csak sajna nálunk nem budget áron adják majd... ( amcsiba 30 dolcsi) -
Hoz_Hun #1577 Szuper! Köszi szépen. -
#1576 Még persze hogy beszerezhető......A ZERO a 0.rész, és a remake meg az 1.rész felújítása, és más egy kicsit a pályák szerkezete a játékban...
Szerintem használtan is simán hozzájuthatsz.... -
Hoz_Hun #1575 Köszi.
Amugy a Resident Evil Zero (vagy remake) még beszerezhető valahonnan GC-re? Lehet megvenném, ha egyszer lesz GC használtan (csak a Remake miatt mert az nagyon szuper... lehet :)). -
#1574 Ruhákban nem vagyok otthon, de igaz, hogy az extrák nincsenek GC-n (Ez az alap verzió), mert azt csak PS2-es portba rakták bele először......
És utána PS2-ről ment PC-re..... -
Hoz_Hun #1573 Komolyan a GC verzióban nincs Separaty way? Ezt olvastam valahol. Viszont az átvezetőkben meg van specko ruha? A Separate way szerintem nagyon nagyon jó, még új videók is vannak benne (ez nem összehasonlítható + a váltot ruhás átvezetőkhöz képest).
Ja és még egy kérdés. Unlockoltam a ruhákar leonnak mindkettőt (meg Ashley nek is új szerko dukállt). És azt írják Ada meg a Assigned ruháját viseli... de hol? Átvezetők PS2 ugyanazok így mikor viseli az Assigned ruháját (ami szerintem szuper, kár hogy nem azaz alapszerelése)?
Van valami lehetőség rá, hogy a Separated Way-ben Ada a Assigned ruháját kapja meg (A Tommy Gun megvan, de specko ruhát nem kapott)? -
az igazsághoz hozzátartozik h nem tok normális bannert csinálni...
ON -
#1571 (off: pazmek ez a bugyirozsaszin csik, nem semmi ) -
#1570 Igen a teljes alakban úgy kell, hogy mikor megkapod az irányítást, akkor meg kell fordulni, felmászni és balkéz felől egy lemez mögé kell menni és itt biztonságban van az ember...és pisztollyal szép lassan fejen kell lőni, de mikor a felső teste jön akkor fent mikor lógaszkodik, akkor közelről shotizni érdemes... -
#1569 nekem is csak úgy mondták én mondjuk lent szedtem le tmp-vel -
#1568 A nyugodtan nélkül....
Mert amikor csak a felső teste támad, akkor fel tud mászni.... -
#1567 van ott egy létra ahol fel tudsz mászni az emeletre, onnan nyugodtan pofozhatod, meg a hordók is hasznosak tudnak lenni... -
#1566 Csak lődd....és shotit használtam, abból kb 10-12 elég... -
FoReWeR #1565 félszemű skórpi féle fő elenséget hogy kelll kínyirni odáig eljutottam hogy a felső teste elvált az alsótól de utána kínyir mi taktikája? -
#1564 Ashley-t vidd az ajtó elé, és ő majd segít kinyitni, csak előtte a sok csapdát hatástalanítsad, nehogy belelépjen a csajszi. -
#1563 ashley is kell, nem hagytad a szemetesben?? :D