Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nemtom.szerintem barhogy gondolkodok sokkal faszabb es JOBB jatszani egy 62 inches tv-n 800 watt dolbyval gc joyyal.. kajne telepites toltogetessel es fotelben.. mint a 30 ezres logitech billemen egeremen a fasza es kenyelmes irodaszekben es akarmilyen izmos pc-n es a 24 colos kepernyomon....
nah igen.. 30 ezer a gep meg a jatek..... viszont egy ilyen grafikat tudo pc meg 300 ezer...
nahja azzal mar lehet txt ket is firkalni meg a paintba is firkalni..ezert dragabb 300 ezerrel..
es megsincs ra rezi4.... de tokmindegy.. csipi altal lez ugyis egy elbaszott resi jatek... igaz, agyatlan lovok oszt megyek jateknak kituno..
(csdipi szerint)

szerintem meg maradjunk annyiban hogy nekem egyaltalan nem jon be a normal resi.. tok hidegenhagy. mint a rpg.. viszont fps ek kozott igen kemenyen kituno sot.. szerintem FPS ek kozott 10 be sorolando. megha nemis 100% ig fps..
CSOCSO
hat pedig egy az egyben neked szol az 576 cikk.. azaz majdnem.. te a pre 4 et istenited a csipi meg a resi 1-2-3 es a tobbit...
Martinnak igaza van.. egy regi resit nem tudnanak ugy eladni mint egy ilyen szarfos akcio resit...
mondjuk pl en se vagyok kivancsi a resikre.. megvan a resi 0 de kb masfel ora jatek utan leraktam es azota nem jatszom vele. .egyszeruen nem izgat... felni?? hat max megijedni... de idegesit jatek lassusaga.. az hogy a faken fokukaz 220 al atgyalogol rajtam en meg mire korbefordulok kijon a resi5.... nah mindegy.
Grafikailag simán menne, és nemtudom hogy hallottál-e róla, de erre a csodamasinára a PC-re is csinálnak már gamepadokat, mitöbb erre csinálnak meg mindent, a konzol csak azoknak kell akik csak játszanak! A PC mindent helyettesít(az ilyen játék meg net...). Amúgy az elõzõ részeket is megoldották irányításilag, és nemhinném hogy bármivel rosszabb lenne mint a gc.

Igen annyiba kerül, de ki az a hülye, aki 30e-ret kidob rádiós bill+egérre, nekem is van billentyûzetem (ki gondolta volna 😊 ), és van egy vezetéknélüli optikai 10 gombos egerem, összesen 8e ft! Azéert az nem 30e!!! + játék!

Szóval csak azért nem csinálják, mert így mindenki megveszi a felesleges gamecube-ot, mert így döntött a capcom, hogy a re fõ részeit csak nintendo-nak adja el! Szvsz ez baromság!

bocs, elfelejtettem irni, hogy nem veszek 576ot!!! bocs.... bar erdekes, ahogy mondod... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

CSOCSO
mindenki hulye?
Petyus_
Tévedés, 576-ban Csipi Császár ugyanúgy lenyócpontota, mint te (õ is RE fan).. <#falbav>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

1. "betegseg" Ehhh ezt boknak veszem... 😛
2. "iranyith." pedig-pedig en tobbet benaztam az uj verzioban, a 2 dobbermannt siman legyurom a klasszkban is...(ki mihez edzodik) nohat
3. 576os teszt mar megbocsass rohadtul nem erdekel, nem azert fogom megvenni(ezert goto 4es pont kulon) mert ixbela 10pontot ad ra...
4. Faj az neked, hogy letoltottem? btw: ugyis megfogom venni... de nem itthon az tuti, ezek a horror arak mellett tuti nem...
5. nincs 5os pont <#idiota>
6.785 Classic RE r0x0r <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Petyus_
Még ha grafikailag valószínû meg is lehetne valósítani, az irányítás miatt öngyilkosság lenne PC-re kidobni.

Másrészt egy GC annyiba kerül, mint egy jobb PC-s billentyûzet-egér kombó.

Petyus_
A RE rajongók betegek, erre céloztam. =) Nincsenek zombik: ha a lassan csoszogós RE zombikra gondolsz, az gagyi lett volna szerintem a rádrontó láncfûrészeshez és társaikhoz képest. A rohanó zombi meg nem illett volna a sorozat koncepciójába. Felõlem mondjuk lehetett volna akár zombi is.

Irányíthatatlanság: no comment. Neked is két ilyen izéd van - tenyér öt ujjal - a karod végén, vagy valami más? =)) RE sorozatban az irányíthatatlanság a "koncepció része" volt.. rohadtul idegesített, hogy az ultragyors dobbermanok között ott szuttyogott a figurám. Szerencsére a RE4-ben ez megszûnt.

8 pont, "classic" vezió: ezek bosszantanak engem. Elhiszem, hogy rajongó vagy, de azért ha egy korát megelõzõ, szinte minden elemében tökéletest nyújtó játékkal állunk szemben, csak ne 8 pont legyen már amikor 11-et érdemel. Lásd 576-os teszt.

"Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot..."

Megérte, mert én így megvettem teljes áron a megjelenés napján. Te letöltötted és nem tetszett. És? <#beka3>

Mér' nem adják ki PC-re? Simán menne! (Nézzétek csak meg a Doom 3-at!)

lyullly 2.es Queue csere ->Hell Of The Living Dead
ezt mar nagyon VARTAM!!! vegre megvan...
EN ilyen jatekokat szeretnek, sokat!!! <#idiota>
elethuen, meg midnen... <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

szerinted, nem csorgattam a nyalamat erte, azt meg azthiszem a megjelenese napjan lattam lattam... azota vartam-vartam... es jott ez helyette... <#rinya>
biztos 1eseknek uncsi meg minden... meg nagyon vekony az a reteg, amit en kepviselek, de akkoris!!!! <#idiota>

Anubys
Gondoltam, hogy tetszeni fog az ötlet már csak a kampós zombi miatt is... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ott a pont!
<#idiota>

Anubys
Nekem tudjátok mi tetszett? Az a kísértetkastélyos "verzió". Azt igazán megcsinálhatnák, szerintem totál feeling lenne. Jó, a debil babákat kihagyhatják belõle. Szal Resi5-ként azt látnám szívesen... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

66-os jelentem, es jelentem, ezeket onnan masoltam fel, mert este nezni jo ezeket... <#idiota>

Anubys
Má' nem azért, de ezek mind rajta vannak a DVD-ken, amiket odaadtam... Tényleg, hogy állsz velük?

msot ne mond azt, hogy Zombi buzi vagyok, nemazert...
maesti Divx queue-ben is "veletlenul" vannak a kovetkezok:
1. Bio Crisis
2. The Dead Hate The Living
3. Night Of The Living Dead (Remake)
...
NEMNEM ezkerem mind a veletlenek osszjateka...
<#idiota><#idiota><#idiota>

1. Tudom nem nekem szol, de az elso mondatodat fejtsd ki bovebben, mar nem fog ugy az agyam a 51ik ora tajekan... 😉
2. Falu nem rossz az teny, de nincsenek zombik 😞
3. Iranyithatatlansagrol meg annyit, hogy az osszes RE-vel amit eddig lejatszottam(enyhen par resz: 1 PC-PSX-GC,2 PC-PSX-most GCn tolom, 3-PC-PSX-most GCn, 4-GC, 0-GC, CV-Ps2,DCn felig, Survivorok az mas tema... 😉 )nem BENAZTAM ennyit, mint a 4-el GCn, komolyan... nekem annyira szoknom kell ezt a fel fps modot(Survivoroket is nehezen vittem vegig ezert), hogy a hajamat hullajtottam, naigen ezert 3 milis most is <#idiota>
ehhhh
4. Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot... <#idiota>
Tovabbra is 8 pont, nem tagitok, akkoris... <#idiota>

jo akkor egyedul maradok a nezetemmel(mar mexoktam mas forumon is) <#bee1> nekem a kalsszikus RE jobban bejon es pont...<#vigyor2>

Petyus_
CSOCSO ne próbáld megérteni a RE rajongók emberektõl idegen gondolkodását. =)

Azzal együtt, hogy a faluban látottak bármelyik nüansznyi mozzanata tízszer jobb ezeknél a videoknál, tényleg viszonylag jó lett volna így, bár ahogy a dev sem tudja irányítani láthatóan, meg ahogy lövi azokat a (nevetséges) babákat az írtó gáz. Nekem alapjában nincs bajom a rögzített kamerás játékokkal (MGS az isten), látom itt is lett volna belsõ nézet.. na de a RE külön ligában játszik irányíthatatlanság terén, és ebben sem lett volna ez másképp.

Hmm. Tényleg nem lehetett egyszerû döntés újrakezdeni az egész játékot, de megérte.

CSOCSO
"ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este 😉) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... 😞((((((("
????????????????????????????????????????

emberek.. magjara vele bazz!!! bannoljatok el az elettol vagy valami.. HOGY LEHET ILYET MONDANI????

MONDJA MAGA NORMALIS??? HANYAS VAGY????
allad.. meghogy 8 pont...
igy 10 pontos... ha tartalmazna azt is amit a pre videokban lattal.. nah az tul sok lenne egy szanalmas halando leleknek😊
basszus mindig elfelejtem, hogy nem tudok editelni...
szal(Tm Sephi)...<#idiota>
ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este 😉) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... 😞(((((((

en meg inkabb maszkaltam volna abba a regi nyomasztos-feelinges kastelyba... 😛
ehhh mind1...
igy sem rossz, de valahogy megsem az igazi 😞

CSOCSO
hat az pisztos hogy a pre resi mindenkeppen nyomasztobb lett volna.. de inkabb lovoldozok emberekre meg ogrekre mint szaros kis babakra.. maradjunk annyiban hogy 3 dvd-snek kellett volna lennie a resi 4 nek..egy csomo fasza dolog a pre resibol importalva es egy uj vagy 2-3 uj palya ami ubernyomaszto.. mondjuk a legvegen... nah.. minimum 10 pontos lett volna a jatek😊
nagyon <#finom>, en erre szavaznek... <#awink>

Kaplan
ja sztem is az lett volna jó volna 😊
Télleg láttad már az oldalam? (rehun)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
haaat....maradjunk annyiban hogy az is 10 pontos meg ez is.. a ketto kevereke es mondjuk 3 dvd-s lett volna akkor az... az ... az verhetetlen lett volna... volna volna😊 volna
Kaplan
Na megnéztem hát beszarás nagyon ott van , sztem jobb lett volna a pre resi mint a mostani de a mostani se piskóta!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nem kell fizetni, símán le tudod tölteni ezeket.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Kaplan
azért köszi

Kaplan
s ha leakarom tölteni fizetni kell érte?

CSOCSO
pre resi vidio

az elso negy videot kis felbontasban ingye lehet nezni
CSOCSO
IGN en vannak es szerintem kod kell hozza... mindjart megkeresem a linket hogy mizu
Kaplan
CSOCSO azt a régi re4 concep videók vagy mi honnan vannak? le lehet tölteni?

Petyus_
De lesz (õsz körül elvileg).

mila69en
ps2-re nem lesz ez a gamma?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Petyus_
Kedvenc boss: elsõ El Gigante.
Fegyver: Riot Gun széttuningolva, amikor 3-4 ganado jön felém. =)
Helyszín: falu fõtere.

Kaplan
hát nem tom remélem azért találok még bõven 😊

Nemrég találkoztam El Gigante barátunkkal! 😊
Egyszer már sikerült földhözhajítania úgyhogy most próbálom másodjára! Elég édire sikerült a kis monszta és ahogy kicsinálta azt a kb. 10 embert, na az se volt egyszerû!
Megyek és kinyírom, még mielõtt valami rosszat csinálna! 😄

Lammer
hehe, amnugy nekem nagyon sok magnum loszert dobtak a monsztak a jatekban... 😛
most elkezdtem ujra, azt iszonyat dobalta az 1-2ben a karabely toltenyeket... :Ð

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Ugye milyen jó? 😊
De a viziszörnynél sokkalta keményebb bossok lesznek hidd el 😉

Kaplan
Én se láttam a merchantnál a fegyvert nem tom mi lehet
Viszont megvettem a killer7-t és eladtam a red9-t és úgy RÁBAXTAM!!!
azthittem a killer7-be sima pisztolytöltény kell erre magnum és most alíg van jó fegyverem magnum töltényt olyan kevés helyen lehet találni 😞

Lammer
pont a viziszornyet utalom a legjobban... <#idiota>
amugy hajra hajra... <#taps>

Huhh, gyerekek, ez a game nagyon ott van! 😊
Még az elején járok, most fejeztem be a chapter 1-et, kinyírtam szegény kis vizi szörnyecskét. Végre egy izgalmas boss, legszivesebben visszatölteném hogy megöljem még 1x de most inkább a történet érdekel, na meg ez a hatalmas vihar se néz ki rosszul, úgyhogy inkább folytatom! Eddig bejön a game, de nagyon! 😄

Lammer
jah fegyver se lenne piskota, de elmentem az uj game-ben(Pro fokozatot kezdtem, special ruhaval) es a kereskedonel nincs ott a fegyver... <#conf><#sir>

CSOCSO
en bossom is krauser volt..raszputyin gyenge volt deeee.. eleg kemenyen nyomta az iget elotte.. azittem hogy nagyon nehez lesz...
CSOCSO
en mar nem emlexem .. milyen video?😊
Kaplan
Na király én is kivégeztem az ada assaigment a végén az a videócska iszonyat király!!! 😊 + a fegyver se pistkóta

Lammer
pedig a labat boszen.... rifle, es TMP ha jol idozitesz akkor granattal, terdre rogyaszthatod... es AKKOR A MELLKASAT kell loni!!!!