Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah igen.. 30 ezer a gep meg a jatek..... viszont egy ilyen grafikat tudo pc meg 300 ezer...
nahja azzal mar lehet txt ket is firkalni meg a paintba is firkalni..ezert dragabb 300 ezerrel..
es megsincs ra rezi4.... de tokmindegy.. csipi altal lez ugyis egy elbaszott resi jatek... igaz, agyatlan lovok oszt megyek jateknak kituno..
(csdipi szerint)
szerintem meg maradjunk annyiban hogy nekem egyaltalan nem jon be a normal resi.. tok hidegenhagy. mint a rpg.. viszont fps ek kozott igen kemenyen kituno sot.. szerintem FPS ek kozott 10 be sorolando. megha nemis 100% ig fps..
Martinnak igaza van.. egy regi resit nem tudnanak ugy eladni mint egy ilyen szarfos akcio resit...
mondjuk pl en se vagyok kivancsi a resikre.. megvan a resi 0 de kb masfel ora jatek utan leraktam es azota nem jatszom vele. .egyszeruen nem izgat... felni?? hat max megijedni... de idegesit jatek lassusaga.. az hogy a faken fokukaz 220 al atgyalogol rajtam en meg mire korbefordulok kijon a resi5.... nah mindegy.
Igen annyiba kerül, de ki az a hülye, aki 30e-ret kidob rádiós bill+egérre, nekem is van billentyûzetem (ki gondolta volna 😊 ), és van egy vezetéknélüli optikai 10 gombos egerem, összesen 8e ft! Azéert az nem 30e!!! + játék!
Szóval csak azért nem csinálják, mert így mindenki megveszi a felesleges gamecube-ot, mert így döntött a capcom, hogy a re fõ részeit csak nintendo-nak adja el! Szvsz ez baromság!
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
2. "iranyith." pedig-pedig en tobbet benaztam az uj verzioban, a 2 dobbermannt siman legyurom a klasszkban is...(ki mihez edzodik) nohat
3. 576os teszt mar megbocsass rohadtul nem erdekel, nem azert fogom megvenni(ezert goto 4es pont kulon) mert ixbela 10pontot ad ra...
4. Faj az neked, hogy letoltottem? btw: ugyis megfogom venni... de nem itthon az tuti, ezek a horror arak mellett tuti nem...
5. nincs 5os pont <#idiota>#idiota>
6.785 Classic RE r0x0r <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Másrészt egy GC annyiba kerül, mint egy jobb PC-s billentyûzet-egér kombó.
Irányíthatatlanság: no comment. Neked is két ilyen izéd van - tenyér öt ujjal - a karod végén, vagy valami más? =)) RE sorozatban az irányíthatatlanság a "koncepció része" volt.. rohadtul idegesített, hogy az ultragyors dobbermanok között ott szuttyogott a figurám. Szerencsére a RE4-ben ez megszûnt.
8 pont, "classic" vezió: ezek bosszantanak engem. Elhiszem, hogy rajongó vagy, de azért ha egy korát megelõzõ, szinte minden elemében tökéletest nyújtó játékkal állunk szemben, csak ne 8 pont legyen már amikor 11-et érdemel. Lásd 576-os teszt.
"Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot..."
Megérte, mert én így megvettem teljes áron a megjelenés napján. Te letöltötted és nem tetszett. És? <#beka3>#beka3>
ezt mar nagyon VARTAM!!! vegre megvan...
EN ilyen jatekokat szeretnek, sokat!!! <#idiota>#idiota>
elethuen, meg midnen... <#idiota>#idiota>
biztos 1eseknek uncsi meg minden... meg nagyon vekony az a reteg, amit en kepviselek, de akkoris!!!! <#idiota>#idiota>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
<#idiota>#idiota>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
maesti Divx queue-ben is "veletlenul" vannak a kovetkezok:
1. Bio Crisis
2. The Dead Hate The Living
3. Night Of The Living Dead (Remake)
...
NEMNEM ezkerem mind a veletlenek osszjateka...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
2. Falu nem rossz az teny, de nincsenek zombik 😞
3. Iranyithatatlansagrol meg annyit, hogy az osszes RE-vel amit eddig lejatszottam(enyhen par resz: 1 PC-PSX-GC,2 PC-PSX-most GCn tolom, 3-PC-PSX-most GCn, 4-GC, 0-GC, CV-Ps2,DCn felig, Survivorok az mas tema... 😉 )nem BENAZTAM ennyit, mint a 4-el GCn, komolyan... nekem annyira szoknom kell ezt a fel fps modot(Survivoroket is nehezen vittem vegig ezert), hogy a hajamat hullajtottam, naigen ezert 3 milis most is <#idiota>#idiota>
ehhhh
4. Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot... <#idiota>#idiota>
Tovabbra is 8 pont, nem tagitok, akkoris... <#idiota>#idiota>
Azzal együtt, hogy a faluban látottak bármelyik nüansznyi mozzanata tízszer jobb ezeknél a videoknál, tényleg viszonylag jó lett volna így, bár ahogy a dev sem tudja irányítani láthatóan, meg ahogy lövi azokat a (nevetséges) babákat az írtó gáz. Nekem alapjában nincs bajom a rögzített kamerás játékokkal (MGS az isten), látom itt is lett volna belsõ nézet.. na de a RE külön ligában játszik irányíthatatlanság terén, és ebben sem lett volna ez másképp.
Hmm. Tényleg nem lehetett egyszerû döntés újrakezdeni az egész játékot, de megérte.
????????????????????????????????????????
emberek.. magjara vele bazz!!! bannoljatok el az elettol vagy valami.. HOGY LEHET ILYET MONDANI????
MONDJA MAGA NORMALIS??? HANYAS VAGY????
allad.. meghogy 8 pont...
igy 10 pontos... ha tartalmazna azt is amit a pre videokban lattal.. nah az tul sok lenne egy szanalmas halando leleknek😊
szal(Tm Sephi)...<#idiota>#idiota>
ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este 😉) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... 😞(((((((
ehhh mind1...
igy sem rossz, de valahogy megsem az igazi 😞
Télleg láttad már az oldalam? (rehun)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Fegyver: Riot Gun széttuningolva, amikor 3-4 ganado jön felém. =)
Helyszín: falu fõtere.
Egyszer már sikerült földhözhajítania úgyhogy most próbálom másodjára! Elég édire sikerült a kis monszta és ahogy kicsinálta azt a kb. 10 embert, na az se volt egyszerû!
Megyek és kinyírom, még mielõtt valami rosszat csinálna! 😄
most elkezdtem ujra, azt iszonyat dobalta az 1-2ben a karabely toltenyeket... :Ð
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De a viziszörnynél sokkalta keményebb bossok lesznek hidd el 😉
Viszont megvettem a killer7-t és eladtam a red9-t és úgy RÁBAXTAM!!!
azthittem a killer7-be sima pisztolytöltény kell erre magnum és most alíg van jó fegyverem magnum töltényt olyan kevés helyen lehet találni 😞
amugy hajra hajra... <#taps>#taps>
Még az elején járok, most fejeztem be a chapter 1-et, kinyírtam szegény kis vizi szörnyecskét. Végre egy izgalmas boss, legszivesebben visszatölteném hogy megöljem még 1x de most inkább a történet érdekel, na meg ez a hatalmas vihar se néz ki rosszul, úgyhogy inkább folytatom! Eddig bejön a game, de nagyon! 😄