Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Az fasza akkor én is nekiülök nemsokára :)
Mijét kellett lõni krausernek? mert a fõ játékban a lábát de nekem ott semmire nem esik el / reagál

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!
MEKKKKCSINALTAM!!!!!!!!!!!!444444444 <#idiota>
kib. nehez volt, de meglett az eredmenye... Chicago irogepet tudok majd venni(zarojelbe maffiafegyver... geppuska <#idiota>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Igen az Ada-s cuccal én is így vagyok , hagytam is egy ideig :)
Amúgy kinek ki a kedvenc boss-a , mi a kedvenc fegyere s helyszíne?

Kedvenc Bossom : Jack Krauser, és a falufõnök (spoiler!!-gerincesen-spoiler!!) helyt ált:)

Kedvenc fegyver : Shotgun semi-auto asszem és a RED9 BRUTÁLIS maxra tuningolva.

Helyszín most nem jut eszembe :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
A kurva *nnyat komolyan szetb*szom az egesz gepet, mar tizenotoccorrre halok meg az ADA-s gameban Krausertol, ecceruen ezt nem nekem talaltak ki, UNDORITOAN NEHEZ, mar agyverzest fogok kapni az ordibalastol, ecceruen lehetetlen, kb 5 mp. alatt meghalok mindig...
anniyra bena fegyverei vannak, hat ez a TMP olyan szinten unszi... nincs shotgun...<#levele>

en kiprobalnam ;)

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

CSOCSO
ehh hurrra. kell a tokomnek handcannon
hmmmm akkor ezt csekkold le!
"To unlock the Handcannon in the main game
you must successfully get a five star rating on every level, with every
character! For the mathematically challenged, that's a total of 20 five star
ratings you have to get. Good luck."
ettol feltem.... :( ezt sose fogom megcsinalni...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

CSOCSO
nem KELL>. jatszhatsz..elvileg nem fox semmit kapni ha mindnekivel minden palyat megcsinalsz.. egyszeruen ez csak egy plusz amivel szinte ujra el tudsz tolteni 10 orat.. tok zsir dolog!! nekem legjobban a kommandos meg a katona gyun be
Lammer
nos visszatertem Leon-hoz... siman vittem 4 csillagra...
hmmm ra 30-40 percre beporogtem es meglett mind az 5 kari!!!
Legjobb a Wesker!!! nagyon passzol a stilusomhoz... ehhh zeneje is a legjobb... :) ez az 5 csillag kemeyn dio lesz!!!
namost mind1ik karival mind1ik palyan meg kell csinalni az 5 csillagot? mert ha igen, lepetezek!!!

Lammer
nah helyzetjelentes...
Megvan a HUNK karakter... nos nem rossz, de nagyon nem megy vele, hisz egesz jatekban dekat nem haznaltam a gepfegyvert... Leonnal megcsinaltam 4 csillagra nagynehezen a szigetet... lelottem a 2 Gunnert es ugy kaptam meg,,, de ez a HUNK nem az en stilusom... :D

CSOCSO
hat eleg nehez:)))))))))))))))))
en is nagyon sokat szivtam!!
elso masodik? ilyenekre mar alig emlexem.. az egyik palyan egesz sokat lehet osszegyujteni... de a lenyeg hogy a fureszesek elol menekulj mint atom es lodozz akit csak tudsz meglesz az a 5 csillag:))))
nyomjad csak menni fog meglatod csak ki kell talalni a modjat hogy menjen a dolog
Lammer
huuu a f*szom telivan mar, aaa ez nem nekem valo... ecceruen szetgyilkolnak... eselyem sincs... minnggya szijjelvagom a kontrollert komolyan. hagyom is a fenebe... erdekes elsore 2 csillagot csinaltam Leonnal a 2ik palyan, 1 csillagot az elson... es annyi, azot szenvedek.. abba is hagyom...
komolyan utalom a cheatet, de most bedobnek egyet, mert nekem undoritoan nehez, de mar orak ota csak legyilkolnak, mar unom...

CSOCSO
legkomolyabb a katonaval gyilkolaszni.. az nagyon ber
Lammer
naigennaigen...
ehh most vittem vegig...
jonnek a bonuszok...
:D

CSOCSO
gratula:))) en vagy 20 orat nyomtam. asztan masik 5 orat a bonusokkal toltottem...
ize.. annyira nem felelmetes es nyomaszto... a concept re4 sokkal nyomasztobb lett volna
de aszem irtam mar rola hogy miket lattam a ki nem adott re4 videoban

( szarvasfej trofea leesik bogve a falrol kozben izeg mozog a fej.. meg az egyik szobaban a kis fa babak felelednek es nekedrohannak kesekkel meg hasonlok:)
Kaplan
14.990ft-ért vettem.

Kaplan
Ma reggel végignyomtam a játékot!
Nagyon-nagyon jó volt a game és már nyomom is a második roundot :)
Grafika bõdületesen szép, egyszerûen ELKÉPESZTÕ!!
Új játékmenet csodálatos sztem simán megvan a re érzet sõt több is
Sokkalta borzasztóbb és félelmetesebb a játék, és nyomasztóbb.
Nagyon jól volt felépítve bár én 13 óra 24 perc alatt vittem végig. Nagyon siettem? :)

Egyenlõre többet nem tudok mondani SZÓHOZ SEM JUTOK!

Eddig úgy voltam vele nem kell már nekünk re5 HÁT MOSTMÁR KELL :)

CSOCSO
szal???
guardian hero
A Gamepark-nál mennyiért adják? A 60Hz mód engem is érdekelne. Meg hogy mennyiben tér el a PAL az NTSC-tõl, bár errõl talán Cheap tud majd értekezni :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
mar varom.. bar ugyis minimum duplazodni fog a velemenyed a jatek kozepere
Kaplan
Élménybeszámoló csak picit késöbb jön :)

Kaplan
Szia Cheap! Bocsi , hogy nem tõled vettem... .ugye nem baj??? :)
Majd egy ds azért mindenképpen tõled jön ;)
Mégegyszer SRY remélem nem haragszol rám ;)

Milyen a game? :D
Van 60hz mód benne? Remélem a pal miatt nem lett lassabb a game!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
Hát jah, sajnos csak hetfon fogok raerni atvenni a gamekat....:/

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Gamepark , Cheapnek még nincs ezért is enm tõle vettem , hát akkora resi fan vok, hogy nem tudok várni semmit :) már megvan mindjárt elkezdem.

Oh és honnan? Cheap?

Kaplan
20 perc és megvan a RE4!!! :)

CSOCSO
<#taps>
logo
Petyus_
Tényleg király, kedevenc GIGANTE barátunk ott figyel, az a lényeg. Thx Kaplan! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Holnap végre én is kipróbálhatom a gamet, már alig várom! :D

Kaplan
Jaja mivel én vok a témanyitó és láttam elég szar az a felirat csak berakattam egy bannert is :)

lyulllly most nezem kiraly a LOGO!!! <#vigyor2>

kerdes: tudtok-e rola, hogy atment valami optimalizalason a PAL verzio??? (Outbreak-nel nagyon sokat javitott a PAL verzio ps2on) vagy ua, mint az NTSC verza?

Lammer
nemisigaz <#idiota><#bee1>

Petyus_
Akkor valószínû az FPS 5-120 közötti ingadozásához vagy hozzászokva, azért zavar a stabil 30. <#beka3>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Me'? amikor kijott az Onimusha 3 akkor Ps2 joy-t atalakitottak kardra! Marha nagy elvezet lehetett :D
Majd amikor megjelenik a Fatal Frame 3 akkor majd fenykepezogep lesz a joy-bol :DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem <#bee1>
csak tudod ez egy rossz PC-s maradvany...

CSOCSO
a szemed rangatozik nem?
AAAAAAAAA!
de mint leirtam, es ha tuccc olvasni, ugyanez volt az EREDETI re1 remake-ben is!!! ugyanigy ereztem!!!! ez nem iras miatt van, hanem a garfikai endzsin, lehet erezni!!! bar mondom lehet en vagyok tulerzekeny, mert amikor haverokkal leulunk gamelni, en nyafogok, hogy ez lassu, ok meg ertetlenul lesnek ram... <#vigyor2>

CSOCSO
ha lemezre irtad akkor ne csodalkozz ha nem ugy fut ahogy kene... nalam sosem volt ilyen baj.. egyszer sem emlexem akadozasra vagy lassulasra
Lammer
nekem qrvara streamel a lemezrol, mivel DVD-Rre irtam(raadas letezo legjobbra Tayio Yuden mediakod:TYG01, de kiprobaltam gagyin is, csakhogy megelozzem a gagyi media szoveget)... ;)
amugy ntsc verzio!
ES UPDATE!!!
miutan kinyirtam mindenkit(visszatltottem, mert korabban meghagytam par szornyiket), mar nem szaggatott be, szal lehet azert szaggatott be egy kicsit, mert mozgott meg az AI is...
NAJO a szaggatas, egy nagyon pici idore volt erezheto, es kicsit, lehet en tuloztamel... :D de akkoris, najo akkro ugy irom belassulas volt...
a lelohetetlen bossnal durvab volt!!! mivel kb fel centirol robbantottam ra egy nagyot, es akkor belassult, a sok fusttol, meg a robbanastol, ezt mashol is erzem amugy... szal ez engine gyengeseg,,,
amikor pl 3-4 ellent soretessel jo kozelrol(szinte mar oylan kozelrol, hogy ramutnek) meglovod, akkor azert egy icipicit belassul, nade lehet ezmar szorszalhasogatas... :P
Update sok: amugy minden olyan jelenetnel erzem, ahol rengeteg kod, fust es robbanas effekt van(ECCERE!!!), szal ez tenyleg grafikai engine lassulas...
Update 3789 es fel: amugy AZ EREDETI 1 REMAKE(eredetiben van meg PALos) -ben is erzek neha lassulast, egy-egy jelenetnel, de lehet ez maasnak nemtunne fel... najo en vagyok az a tipikus PCs kocka, aki sikit amikor 60 FPS ala esik a jatek a fostaligan(PC)
most johetnetek a szoveggel, ugysemerzem, de ezt mar soxor leteszteltuk haverokkal, hogy lefutattunk FPS on, meg FPS off melett is demokat, es egybol kiszurtam,ha 80 fps es nem 120 volt... sorry ez van, lehet tulerzekeny vagyok...

aabyssx
Gondolom (mint általában a játékok) stream-el a lemezrõl és elvár egy bizonyos fix sávszélességet.
Neked meg nincs is olyan, ugye?

www.youtube.com/aabyssx

Gyerekek a pal még meg sem jelent! :)
Remélem nem lesz benne ilyen probléma, majd váltok 60hz-re. :)

Én sem.Nekem a gyári ntsc-s verzió van meg és egyetlen helyen sem tapasztaltam szaggatást.Még csak be sem lassult a game.(3 szor vittem végig és úgy sem vettem észre semmi ilyesmit)
CSOCSO
nem emlexem semmi ilyenre..lehet hogy PAL betegseg...
Lammer
hmm skacok, ti nem tapasztaltatok?
2 helyen olyan szinten beszaggat a graf... 1ik hely a torony tetejen(torpe bossal lehet harcolni a tetejen)... amikor kinezek a messzi tajba... iszonyat... visszafordulok mar annyira nemgaz...
meg volt asszem egy meg a bossnal, ahol SPOILER! lefagyasztod es raketaval meg mine throwerrel tudod csak sebezni... na asszem meg ott szaggat be a fagyasnal... asszem...
amugy oke... :P

Mikor jön már ki ez a game? Alig várom hogy kipróbálhassam!

CSOCSO
megeshet:)
nekem mondod? <#awink>

CSOCSO
nahja...azonkivul hogy egy komolyabb eagle tipusu fegyver azert tenyleg okolnagysagu lyukat tud torni az emberben.. foleg a megfelelo loszerrel ami meg szet is nyillik becsapodaskor:)