Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mijét kellett lõni krausernek? mert a fõ játékban a lábát de nekem ott semmire nem esik el / reagál
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MEKKKKCSINALTAM!!!!!!!!!!!!444444444 <#idiota>#idiota>
kib. nehez volt, de meglett az eredmenye... Chicago irogepet tudok majd venni(zarojelbe maffiafegyver... geppuska <#idiota>#idiota>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy kinek ki a kedvenc boss-a , mi a kedvenc fegyere s helyszíne?
Kedvenc Bossom : Jack Krauser, és a falufõnök (spoiler!!-gerincesen-spoiler!!) helyt ált:)
Kedvenc fegyver : Shotgun semi-auto asszem és a RED9 BRUTÁLIS maxra tuningolva.
Helyszín most nem jut eszembe :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
anniyra bena fegyverei vannak, hat ez a TMP olyan szinten unszi... nincs shotgun...<#levele>#levele>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
"To unlock the Handcannon in the main game
you must successfully get a five star rating on every level, with every
character! For the mathematically challenged, that's a total of 20 five star
ratings you have to get. Good luck."
ettol feltem.... :( ezt sose fogom megcsinalni...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
hmmm ra 30-40 percre beporogtem es meglett mind az 5 kari!!!
Legjobb a Wesker!!! nagyon passzol a stilusomhoz... ehhh zeneje is a legjobb... :) ez az 5 csillag kemeyn dio lesz!!!
namost mind1ik karival mind1ik palyan meg kell csinalni az 5 csillagot? mert ha igen, lepetezek!!!
Megvan a HUNK karakter... nos nem rossz, de nagyon nem megy vele, hisz egesz jatekban dekat nem haznaltam a gepfegyvert... Leonnal megcsinaltam 4 csillagra nagynehezen a szigetet... lelottem a 2 Gunnert es ugy kaptam meg,,, de ez a HUNK nem az en stilusom... :D
en is nagyon sokat szivtam!!
elso masodik? ilyenekre mar alig emlexem.. az egyik palyan egesz sokat lehet osszegyujteni... de a lenyeg hogy a fureszesek elol menekulj mint atom es lodozz akit csak tudsz meglesz az a 5 csillag:))))
nyomjad csak menni fog meglatod csak ki kell talalni a modjat hogy menjen a dolog
komolyan utalom a cheatet, de most bedobnek egyet, mert nekem undoritoan nehez, de mar orak ota csak legyilkolnak, mar unom...
ehh most vittem vegig...
jonnek a bonuszok...
:D
ize.. annyira nem felelmetes es nyomaszto... a concept re4 sokkal nyomasztobb lett volna
de aszem irtam mar rola hogy miket lattam a ki nem adott re4 videoban
( szarvasfej trofea leesik bogve a falrol kozben izeg mozog a fej.. meg az egyik szobaban a kis fa babak felelednek es nekedrohannak kesekkel meg hasonlok:)
Nagyon-nagyon jó volt a game és már nyomom is a második roundot :)
Grafika bõdületesen szép, egyszerûen ELKÉPESZTÕ!!
Új játékmenet csodálatos sztem simán megvan a re érzet sõt több is
Sokkalta borzasztóbb és félelmetesebb a játék, és nyomasztóbb.
Nagyon jól volt felépítve bár én 13 óra 24 perc alatt vittem végig. Nagyon siettem? :)
Egyenlõre többet nem tudok mondani SZÓHOZ SEM JUTOK!
Eddig úgy voltam vele nem kell már nekünk re5 HÁT MOSTMÁR KELL :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Majd egy ds azért mindenképpen tõled jön ;)
Mégegyszer SRY remélem nem haragszol rám ;)
Van 60hz mód benne? Remélem a pal miatt nem lett lassabb a game!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Majd amikor megjelenik a Fatal Frame 3 akkor majd fenykepezogep lesz a joy-bol :DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csak tudod ez egy rossz PC-s maradvany...
de mint leirtam, es ha tuccc olvasni, ugyanez volt az EREDETI re1 remake-ben is!!! ugyanigy ereztem!!!! ez nem iras miatt van, hanem a garfikai endzsin, lehet erezni!!! bar mondom lehet en vagyok tulerzekeny, mert amikor haverokkal leulunk gamelni, en nyafogok, hogy ez lassu, ok meg ertetlenul lesnek ram... <#vigyor2>#vigyor2>
amugy ntsc verzio!
ES UPDATE!!!
miutan kinyirtam mindenkit(visszatltottem, mert korabban meghagytam par szornyiket), mar nem szaggatott be, szal lehet azert szaggatott be egy kicsit, mert mozgott meg az AI is...
NAJO a szaggatas, egy nagyon pici idore volt erezheto, es kicsit, lehet en tuloztamel... :D de akkoris, najo akkro ugy irom belassulas volt...
a lelohetetlen bossnal durvab volt!!! mivel kb fel centirol robbantottam ra egy nagyot, es akkor belassult, a sok fusttol, meg a robbanastol, ezt mashol is erzem amugy... szal ez engine gyengeseg,,,
amikor pl 3-4 ellent soretessel jo kozelrol(szinte mar oylan kozelrol, hogy ramutnek) meglovod, akkor azert egy icipicit belassul, nade lehet ezmar szorszalhasogatas... :P
Update sok: amugy minden olyan jelenetnel erzem, ahol rengeteg kod, fust es robbanas effekt van(ECCERE!!!), szal ez tenyleg grafikai engine lassulas...
Update 3789 es fel: amugy AZ EREDETI 1 REMAKE(eredetiben van meg PALos) -ben is erzek neha lassulast, egy-egy jelenetnel, de lehet ez maasnak nemtunne fel... najo en vagyok az a tipikus PCs kocka, aki sikit amikor 60 FPS ala esik a jatek a fostaligan(PC)
most johetnetek a szoveggel, ugysemerzem, de ezt mar soxor leteszteltuk haverokkal, hogy lefutattunk FPS on, meg FPS off melett is demokat, es egybol kiszurtam,ha 80 fps es nem 120 volt... sorry ez van, lehet tulerzekeny vagyok...
Neked meg nincs is olyan, ugye?
www.youtube.com/aabyssx
Remélem nem lesz benne ilyen probléma, majd váltok 60hz-re. :)
2 helyen olyan szinten beszaggat a graf... 1ik hely a torony tetejen(torpe bossal lehet harcolni a tetejen)... amikor kinezek a messzi tajba... iszonyat... visszafordulok mar annyira nemgaz...
meg volt asszem egy meg a bossnal, ahol SPOILER! lefagyasztod es raketaval meg mine throwerrel tudod csak sebezni... na asszem meg ott szaggat be a fagyasnal... asszem...
amugy oke... :P