1688
-
#545 ugyis vegigjatszottam volna ott is, de mostmar qrvan kivancsi leszek... valamivel azert potolni kell majd a gagyi grafikat... -
#544 Jah , tényleg a PS2 tulajok egy új fegyverrel büszkélkethetnek majd.
-
#543 Jaja .. :P
Chad Kaplan. :) -
#542 Mivan? -
#541 lesz uj fegyveretek.. PRL vagy micsoda.. lezer fegyver... -
#540 Kaplan,te a nevet a filmből szedted? -
#539 Ecsém.
A RE4 még mindig tud újat mutatni ... olyan 8-9* játszom újra.
-
#538 Szerintem meg talán csak 2007-re... -
Norbi7 #537 Köszi a segítségeteket, útbaigazítást. -
#536 a re 5 meg majd jovore osszel (se ) jelenik meg -
#535 Abszolút semmi összefüggés nincs, többször fordult már elő, hogy egy másik platformon már rég volt a játék amikor kijött egy régebbi rész egy másik gépre. -
Norbi7 #534 Lehet hogy valamit rosszul tudok de a R.E.4 PS2-re csak ősz elején jelenik meg, most meg már jön a R.E.5 is? -
#533 Ja,és a trailer :)
http://gametrailers.com/gamepage.php?id=2036 -
#532 Itt a Re5 trailere és pár kép:
végre újra T-virusXD
-
#531 mostmár rájöttem:DDDD -
#530 kek feny???szerintem te a beta resi4 et lested.. az nincs benne a normalis resi4 ben...
-
#529 Aminek roppant mód örülünk:D -
#528 Jön a Re5! -
Norbi7 #527 köszke! -
#526 Itt találsz -
Norbi7 #525 Helló mindenkinek! Lenne egy kérésem: A Resident Evil Outbreak-hez kéne végigjátszás vagy bármi más ami megkönnyíti a játékot. bocs hogy ide írtam de remélem tud valaki segíteni! köszi előre is. -
#524 A Re4 nem jön ki PC-re,és nekem semmi kedvemc azért pl Gamecubot vagy egyéb szart venni...szerintem nem félelmetes játék...de....tegnap húztamegy videót ahol valami feketeség volt és nem lehetetett rálőni..kék fényben....na ttól beszartam emrt éjszaka közepén néztema nővéremmel,eldöntöttük:félelmetesebb mint az a főzombi vagy mi...asszem!
:D -
#523 Ezt nem vágom.... -
#522 A Re4.....óóóóóó....hát akkor pedig nem lesz esélyem játszani...emrt nem veszek azért külön szaraokat.. -
#521 Mi nem jön ki pc-re?
Jó , még csak a fórumot lehet látni...
De nem is mondtam, hogy már fel van rakva... -
#520 jó az oldalad fóruma amit eddig látni lehet:)
nem jön ki Pc-re..... -
#519 Tudom m hogy a közönség is beleszólhat.
Amúgy nekem van a hiv. magyar re fan oldalam épp most jön a 2.0 nemsokára nagyon jó lesz. Csak győzzétek várni.
http://residentevilhun.uw.hu -
#518 Azt halottam kérések alapján lesz a Re5...erről több infót a barátnőm oldalán találhattok: www.gportal.hu/portal/residenteil -
#517 Sajnos tippeket még nem tudnk mondai , mert még konkrét válaszunk sincs , hogy ez a vonalat fogja követni a re5 ps3-n. -
#516 szasztok!helyes a Leon,nem?szerintetek a következőben a T-virus elszabadulása lesz? -
Lammer at Work #515 az nagyon nagy segitseg!!!
pfuuj amugy pont horror jatekokat nem szabad tobben jatszani(se filmet nezni), mert akkor jonnek a macso meg gizdulos beszolasok, "nemparazokaztmajdbeszarokdeazertbedobokegyhangulatrombolomegjegyzest" mert en fasza csavo vagyok... brrrr... egyedul ecccaka feeling jatszani!!! -
#514 Hehe :P Valóban én követtem el, de DanielT barátom hathatós közreműködésével.
"Mit csinálsz, te idióta??!" és ehhez hasonló segítőkész bíztatással sarkallt a maximális teljesítményre. -
Lammer at Work #513 akkor ne te gizdulj, hanem Deep...
amugy mitttomenbiztosjobbb -
#512 Bérjátékos tudod :))) Neked mennyi? 18:30? :PP -
Lammer at Work #511 gyenge... -
#510 Első végijátszás:
15:35 perc
76% Hit ratio
882 Enemies killed
Ez milyennek számít? Mik az eredményeitek elsőre? -
#509 Aztolvastam hogy hetvegen :DDDDDD -
#508 Hat evvegen. -
#507 Tud valaki arról valamit,hogy ezt a gamát mikor tervezik kiadni PS2-re???thx -
#506 nem szégyen ha skizofrén valaki! én is 4en vagyunk!