Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg majd pron fogom használni! 😊
Meg meg valami. Ket ut volt a felvonohoz. Egyiken az elejen El Giante vart masiko negy tonna villagers volt. En az utobbit valasztottam. Mi lett volna ha a masikat? (ez utobbit nem merem a lany amitt mert nehez megvedeni)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy az jo lesz... bar en abbahagytam miutan kinyitottam az osszes karit, sajnos az IDEGRENDSZEREM mar nem volt kompatibilis az 5 csillagra ... <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na a tavi szorny anno Professional fokozaton masodszoorra , meg sem sebzett!!! <#papakacsint>#papakacsint> csak ra kell jonni a lenyegere...
Az a tavi harc a szornyel valami halali volt 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azon mulattam jót, amikor elõször a kastélyba értem, hátrahagytam britneyt, majd elkezdtem leszedni a katapultosokat. Egyszercsak sikítást hallok, és mire érek vissza? Fogd a nõt és fusst játszott a hülye csuhás 😄
Azon behaltam!
apropo hova tuntel? Mar msn-en se vagy 😞((
ez nem arrol szol mint a tobbi resi: van 15 toltenyed 9 zombira. es egy zombiba kb 5 ot kell lonod...
plusz valakinek az tetszik hogy pont nem latszik a fix kamera miatt az ellenseg.. kozben pont ott van 10 cm re tolled.. de te nem latod mert odebb kene lepned.. hat szerintem ez ingakk nevetsegesen szar minthogy hubazz depara..
plusz a karaktereink lassitott felvetelbe mozognak... es ha futsz is.. olyan feszultem mozognak az emberek.. mint akiket droton rangatnak..
Jo persze a jatek jeles!: D
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
az 1ben megkapod az igazi 1es erzest radas gyonoru graffal fuszerezve...
a 0ban meg van egyket oylan ujdonsag ami eletszeruve teszi a gamet... pl nincs LADA!!! ehh meg soxor 2 karit kell iranyitanod(Kontorlleren mindkettot tudod mozgatni!!!) ehhh szerintem mindketto "MUST HAVE" 😉
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
thx!!!
itt most maga a jatek boven a nev fole kerekedik!
mind1, en megveszem majd tuti, mer ra van irva, hogy RE... ezt hasznaljak ki... vagooo????
KIT BASZTAK AT??? ez a csipi is hulye.. eskuszom megneznem a fejet mikor megkerdezem tole hogy te miert erzed magad atbaszva amikor a szajaba lett ragva hogy ez NEM AZ A JATEK!!! akkor minek meglepodni?????
miert lettunk volna atbaszva????
1)tobben veszik
2)jobb pontokat kap mindenhol
ahh tok szar a jatek ugye? es a szaros resi jobb barmelyik elodjenel.. ha ez valakinek faj es nem veszi be a maja.. hat sorry... ez van
HAT TOKELETESEN 100%ig 1etertek vele, szerencsetlen jatekot jol megveri (szavakkal persze) es az utolso nagy rugas, az nagyonigaz ra: "A Capcom egez egyszeruen felaldozta a Resident Evilt a fogyasztoi tarsadalaom oltaran" ez mellbeb*szott ez a kritika, meg most is itt ulok megszeppenve, es b*sszuskulacs, tokeletesen igaza van!!!!
<#worship>#worship>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
esetleg talan mar megvehetsz egy kozepes gepet ami hasznalt volt.. de az milyen grafikat tud?😊 lol...
de ne legyunk annyira offosak..
elolvasta hogy mindenki mit dicser benne. igy mikor leult a jatek ele nem is volt meglepi mert mindent tudott a rohadt forumokrol es jatekleirasokbol... hat hurra... igy kell neki kezdeni valaminek..
ha istenitenek egy filmet akkor mar en is ugy nezem meg hogy hat azert ez annyira nemjo.. viszont ha valami ledegradalnak.. akkor az ugyis tetszeni fog.. hogy ez nem is annyira szar....
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
És igen, a PS2 le tudja játszani a PS1 játékokat.
Lammer: ehh nemis, csak 26. szintû csirke vagyok (pedig megjelenéskor kezdtem, egy karival), alig-alig játszogatok! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
PC-vel sokat lehet csinálni az tény, Resi4-ezni viszont nem.
Capcom ha hülye ha nem, ha a játékaikkal akarsz játszani, szerintem érdemes lenne megbarátkozni a konzolvásárlás gondolatával. =)
es azt se felejtsd, hogy azert altalaban PC-n tortenik a jatekok fejlesztese(legalabbis javaresze, de majd jon Abby es/vagy Vers azt jol hejrerak) <#idiota>#idiota>
amugy meglepodtem, pont otoluk nemvartam lehuzasra... 😮
hmmm
amugy ha jol emlexem ugyanugy van "kviktörn" a nullaban is... szal... 😛
Ez qrva jó! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Dogjoy: szerintem nem játszottál még vele, az a gond. Dióhéjban: képzeld úgy, hogy rendes FPS irányítással kellene nyomulnod, de ahhoz, hogy lõni tudjál az egérrel, meg kellene állnod. Én is szoktam PC-n játszani, és ettõl tuti megõrülnék.
Direkt megnéztem a kedvedért, Cheapboynál egy jobb PC-s gamepad áránál kicsit többért kapsz egy GC-t. =) A játékot meg PC-re is meg kellene venned, szal.. (ugye Sephi? <#vigyor1>#vigyor1>)