1688
-
#625 AAAA aki RE fetisben szenved(csakugy mint en) es meg nem rendelte meg az eredeti soundtrackeket() annak ez az oldal kanaan lesz... innen van a LOTD filmzeneje is... naon brutko, fenntvan az osszes RE zeneje is -
mokok #624 Ugyan már nekem már megvan -
#623 Gyanus, hogy igen.Bár én együtt az összes Resident-et nevezném így. -
#622 Ez a legjobb GC-s játék! -
#621 terribl... :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
esakkormost stilszeruen hasznalhatom Vers stilusat??? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MUHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA PS2... -
#620 lathato... de ilyen kulonbsegek MINDEN egyesz jateknal vannak.. szerintem egy spiderman gamma egyaltalan nem nez ki ilyen jol mint a resi. megis meg lehet nezni mind a 3 konzolon mashogy nez ki.. ugyanilyen textura, elesseg es sotetseg elteresek...
ettol fuggetlenul a GC a szebb... -
#619 RE! PS2 vs GC.. azért látható a különbség grafikában. -
#618 Jah, h nem eredeti :P
Akkor mindegy. Én nekem nem chippelt a gépem.. Sry. -
#617 ha van DvD írod akkor Tölcsd le ! -
#616 Nem szeretnéd nekem eladni?
Tom ,h demo de RESI FAN vagyok és az is KELL!
Szóval mennyit kérsz érte? :)
-
#615 Na kiprobáltam a trial változatot és le esett az állam !
Ez valami fantasztikusan összehozták a Capcom-nál!
Várjuk a full verziot!!
[Resident Evil 4 Trail Edition (DEMO) - PS2] -
#614 köszi:) -
#613 Boldog (zombikban szegény) szülinapot!! -
#612 HEPPIBORSZDEJT a kisasszonynak ;) -
#611 Jill nem ronda...a Könyvekből ő a kedvencem....olvastátok?Én csak a Borzalmak kastélyát olvastam amikor 10éve svoltam avgy 9XD -
#610 Hát én azért azt sajnálnám ha a grafika nem lenne annyira szép Ps2-ön mint GC-on.Tojnék a plussz 5 óra extrára ha a grafika ugyanaz lenne.De szép is lenne.Na akkor október 25-30 között kijön ugye?UGYEHEHE?Már alig birom ezt a várakozást!!!Irigykedtem is a haverra hogy ő már xedszerre tolta végig én meg az outbreak file 2-öt "csodálhattam"...Valami új infója van valakinek?Megköszönném! -
#609 Az első kép :)
Sienna Guillory ISTENNŐ! -
#608 Ha rá gondolt, nem perverz.
Ha rá, akkor igen.
-
#607 Miért is? :D
Nem tom Ashley hány éves kb.? Asszem 20, mondjuk sokkalta kevesebbnek tűnik. Nem kizárt a 16-17 :D Te kis pedo :D:D -
#606 Kaplan te egy perverz állat vagy -,- -
#605 Ajaj , emberek! Én Jill dugnám! :D
Na jó theme closed, mert a végén elfajulnak a dolgok :D
-
#604 Ashley a tiéd lehet!
Leon az enyém!!:D -
#603 Édi? Dugnám, mint a lopott biciklit:D -
#602 Ashley az enyém! -
#601 szerintem tok edi ^^ meg Ada is jo bor... -
#600 hö? -
Gábor #599 Azért mert fogja az HBOT-t a füleivel? -
-
#597 Hát ja...de ada nekem nem szimpi Ashley meg pláneXDDDDD
-
#596 mostmar nem merek megnezni egy deka videot sem :DDDD majd elesben :D -
#595 nézz meg róla mozgásban egy videót és megfogod látni hogy ami miatt aggódnod kell az nem a grafika... -
#594 A fiúk meg nem szeretik Leont! =) -
#593 Persze, kétszer. =)
Szerintem bőven szép lesz a PS2 verzió.. és szerintem nem a grafika a legjobb ebben a játékban. -
#592 hataze remelem vegigtoltad a GCs verziot... siman veri minosegben a PS2es minoseget... (meg objektiven hasonlo felbontasu hasonlo meretu shotokat, ha egymasmelle teszed...) -
#591 "de ez a grafika ez aggaszt naon"
Te beteg vagy.
"ugyis letoltom az ISOt, aztan majd eldol erdemes a polcomon latni az anyagot, vagy sem..."
Szvsz fele ilyen graffal is érdemes lenne. =) -
#590 Én nem szeretm Adát pedig a japánokat és kinaiakat angyon csipem -
#589 hat most erosen elgondolkoztam, hogy megvegyem a progit... tuti jo lesz ugye mert bovitett lesz, de ez a grafika ez aggaszt naon... tooom allokepek, de haaat eleg gazosak...
szerk: ugyis letoltom az ISOt, aztan majd eldol erdemes a polcomon latni az anyagot, vagy sem... -
-
#587 Én már megis rendeltem a CE változatot :) -
#586 Nintendo Gamecuba-ra már igen, PS2-re a PAL verzió november elején jön.