1688
-
Ott a pont... 
-
Skyline #747 Inkább várok egy évet a ps3-ra minthogy 360-at vegyek..:)
-
nem, nem jon ki pcre... csak erzekeltettem, hogy kiszurom az fps diffit... ;) -
De annyira nem szúrhatod ki hogy ez a játék folyamatában olyan nagyon zavarjon.öööö pc-re kijött?Azért a PS2 sem csúcskonzol,már.De majd a PS3.Oda fog vágni...
-
öööö tudom, csak en vagyok iylen "vajt"szemu :D engem idegesit... ugyahogy kiszurom pcn is a 10FPS kulonbseget ;) -
Egyébként nagyon tetszik az hogy a widescreent lehet ki/be kapcsolgatni.Igaz a "filmvásznas" változat jobban tetszik.De ez egy jó húzás volt. -
Kösz,akkor megvan a probléma.Egyébként nálam sem szaggat.Sajna anyagi okok miatt én csak PS3at szerzek majd be.De haverom biztos vesz majd.Xbox fanatakikus...
-
X360 is jön RE5 úgy érzem amiatt (is) veszek majd egy X-t.
-
Igen állítólag Dolby Pro Logic II -
Skyline #739 őőőő....Az imént jött rám eccerre 6 falusi shotgunnal oszlattam őket nemszaggatott.Grafbutítást leszarom szép ez ígyis emiatt nem fogok más konzolt venni,majd ps3-at vmikó de arra Re5-öt akarok:) -
Nah hol jár az eszem...Nem 3 utas,frekvenciaváltós. -
Azt elfelejtettem hozzáteni hogy erölködőn keresztül két 3 utas videoton hangfalra van rákötve a PS.De eddig minden játékom szépen szolt csak a Resident 4 ilyen szintelen... -
Oké,sorry.Mostantól kerülöm ezt a témát.Más:a PS2-es verzióban eléggé furák hangok és a zene.Mintha Dolby lenne?!Megnéztem az audio beállitásoknál de simán stereon van.Ez mitől lehet?(Vegyek házimozirendszert és kössem rá a PSt?)
-
Igen de ha vársz vele egy picit akkor kombinálni is tudod őket. Így többet fognak érni.
-
Na meg most látom,h van még pár nagyobb értékű ékszer meg hasonló,ezek is csak arra vannak h eladjam őket? -
A Ruby-t fel lehet valahol használni,vagy "csak" arra jó,h a csávónál akinél lehet venni cuccokat eladjuk jó pénzért? -
Talán azért mert én nem warezolok.... de mind1. S mondtam is a warez témát kéretik kerülni, szerinted miért? :P
-
Nah elkezdtem nyomni,nagyon bejön eddig,az a falus rész durva volt,pedig nem is zombik jöttek:) -
Jah,az elöző hozzászolásom neked ment Kaplan! -
Miért vársz november 4-ig?Az nem az európai verzió megjelenési ideje?Nem olyan jó az.Amit tegnap küldtem privátba címet ott már fennt van...Csak rossz helyre rakták nem a PS2 hanem az Xbox gamékhoz.(de attól még PS2-es).Egyébként ott van már a Shadow of the Colossus is...
-
Elmenybeszamolo(PS2): HAt azert erezni rendesen a grafikai butitast, nomeg az tenyleg szembeuto, hogy elegge Ditheres a feeling amikor felveszel egy targyat(meg eleg sok helyen meg erezni egy kicsit)... hat az csunya... nomeg eleg sok falubeli ramtamad... enmeg nyomok egy soretest a jonepnek, akkor beszaggat azert ... a kicsit lassu fordulas irhato meg a negativ szamlara(hiaba van quickturn ha kicsit kell fordulni...)... amugy leszamitva ezeket nagyon feeling tovabbra is, mar lesem is az extrakat... es vegre gyorsak a toltesek, nem varok mint gamecubenal mig a menut is behozza, igen ps2on HDDvel eleg fasza a sebesseg... na ennyit mara ;) -
Én meg majd November 4. körül
-
Holnap már én is csatlakozhatok hozzátok.Délután megyek ezért a remekművért ala PS2!!!!!!!!!4
-
hat meg reggel kiprobaltam(mit reggel nem birtam abbahagyni 11ig :D) es nekem eleg lassan fordul LEon, amugy a grafika igy eloben nem rossz... soooot nekem eles jo a kep(najo persze ps2n RGB kabelem van, GCn nem volt) hmmm hirtelen ennyi, a toltesi idokrol nem tudok objektiven nyilatkozni, mivel en minden jatekot Vinyorol nyomok, igy roppant kicsik a toltesi idok... :) nah megyek gamezni :D -
Ok, no problem. Normalon kira... Én nekikezdtem Pron de elég kemény. :( -
jo ezt elirtam, mondom 3X mondtam mar... nah ezt akartam... NOrmalon amugy -
Jah, bocs tényleg kevertelek valakivel óóóó sry mélyen tisztelt Lammer barátom! 
kb. 3x? hmmm... easy,norm,pro-n? :) -
heeeekas... azert vegyunk vissza... en vegigvinni??? hanyszor irjam meg le, hogy Gcn vegignyomtam??? kb 3X??? -
Te Lammer - Láma ! :D
Előbb nyomd végig tuskó! :) -
jook: velemeny: szerintem jo a jatek
-
Kérlek titeket a warezolás legyen mellőzve a topikba :)
Inkább csak a játék vélemények jöjjenek.
-
ohbasszuskulcs, szabira megyek... vegre meglessz kb ejfelre, es kerdes: nekem miert most kell dolgoznom... AAAAAAAAAAA
-
ohhh el sem hiszem... VAAAAA vegre! :D -
Kösz, ha gondolod beszállhatsz mellénk most kezdjük majd igazán feltölteni tartalommal. -
jo az oldalad!
-
mateus33 kérlek, delete.:) -
2005-10-25 PlayStation 2 Resident Evil 4 (c) Capcom *FULLDVD* BURGER 72x50 MB -
Gyáhhhh!!!Megőrülök.Ezért a kínzásért!Ha kijön végre egy hét viz és élelem meg szabadság.Redőny leenged,család az udvarra,aztán jöhet az öldöklés... 
-
Sőt,a maival még 11!!!!Gyááhhh!!! -
Nah,most akko ma már november 4 van?NEEEEEMMMM!!!!Még 10 nap...