Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
De el lehet:P Technikailag mindenkeppen. Jatekkinalat tekinteteben PS2.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ÉN hát:)

ennem dontom el... de ez qrva igenytelen port... pedig haztaji, nem???

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Kaplan
Figy tudni lehetett a ps2 erre nagyon GYENGE!
De ott van a dmc3,mgs3 s a felülmúlhatatlan gt4
Emiatt nem lehet eldönteni melyik a legjobb konzol.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hat ez gaaaaaz, ahgoy gondoltam.... ha ezt latna Vers!!! ps2 powwwa? LOL!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Kaplan
vagy te vagy a CsabiN nevezetû emberke ott? :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Remélem értetted :)

Kaplan
Figy nézz fel az 576 fórumra s pls védj meg :)
Csak mert én teljesen bátran kinyilatkoztam , hogy ez egy botrányosan igénytelen átirat.
Erre vagy 80-n rámugrottak , hogy ne ítéljem meg a gamet.
Amit látok azt látok.
S annak az embereknek a fele se játszotta végig vagy 3-4* a gc-s verziót azt se tudják ,hogy néz ki igazán a gc-s re4

CHEAPBOY
Hat shit a PS2 port, ahogyan az varhatovolt... az meg rosszul sejtette, remelte aki azt hitte (merte hinni:D) hogy megutheti a GCst vagy feler melle.:)

Seth
Gamecube-ot akarok waaaaaa

PSN ID.: Beegabor

Sephi
En meg csak ki sem akarom probalni ezt Ps2-on.

Nintendo foreva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
Ugye, ugye :)

Kaplan
Igen?

Sephi
Hatoooooo :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
Befutottak az elsõ ingame látnivalók a Resident Evil 4 Playstation 2-es verziójából. Maradjunk úriemberek, és fogalmazzunk finoman: látszik, hogy mindent megtettek a Capcomnál az eredeti látvány rekreálása érekében, de az is látszik, hogy ezt a játékot eredetileg nem erre a gépre szánták. Borzalmas? Nem, nem az, korrekt munka. Csak Cube-on sokkal jobban néz ki. Tessék becélozni a galériát:

Liquid

Forrás: 576

Vélemények?
Szerintem egyenesen borzalmas!

Kaplan
Csináljak egy Re: Outbreak File 2# topikot?

Kaplan
No problemo, amigo ;)

Luiprima
Sorry man

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Kaplan
;)

Kaplan
PLS ez nem re outbreak 2 fórum

Luiprima
A Resident Evil Outbreak 2-õt

Sephi
Marmint melyiket?

Lammer
en is, nem birtam ki... vannak ujitasok az 1-hez kepest... ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Luiprima
Nos, kipróbáltam jó lesz ez fõleg majd sötétben.

Sephi
En meg a Re4-ben annyira felment az agyvizem hogy egyhamar nem rakom be :D

Lammer
dehogyis egyetlenem, nekem nagyon teccett az elso resz!!! mar meg is van a 2, de csak este fogok jatszani vele, mer' akkor feeeeling :PPPPP

Sephi
Bazeg turospuszam hat az egy akkora elcseszett hulyeseg vout!
Csak birjad idegekkel :D

most beszotáááá' ???? kicsicsillag?
<#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Sephi
Marha nagy volt a File 1 =is... jujuj.

uristen, skacok kijott a rezi outbreak file 2 MUST HAVE!!!!
vaaaaa
/turelmetlenul varja a reggelt... ize holnap delutant... gameeeeeeeeee
a fene vigye el... GT4et is most szerettem meg... aztan ott van meg kene lesni az area51et meg... meg.... vaaaaaaaaaaa!!!! :)

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Kaplan
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Peti barátunk (webdesigner) itthagyta a rehunt így szerkesztõ nélkül maradtunk. Kérem ha vki nagyon jól ért a webdesignhoz és szívesen segítene eme 'kis' csapatnak jelezze nekem, s akkor tovább tudjuk folytatni az oldal készítését

Üdv: Kaplan (rehun)

s73
Kösz!

60k

s73
Kösz! Én naív, azt hittem, hogy majd a felturbózott fegyverekkel legyalok mindenkit pro-n.Esetleg azt nem tudod véletlenül, hogy a "merch"-ben hány pontól adja meg az öt csillagot?

Csak ugyanazon a nehézségi fokozaton újrakezdett játékhoz használhatod õket, magasabb fokozatra nem viheted magaddal!

s73
Skacok, újrakezdésnél az elõzõ játékban fullra tunningolt fegyvereket nem lehet valahogy átvinni? Hiányzik a fullos Killer 7 és TMP.

Újrakezdésnél érdemes elõször megcsinálni a mercst, elhozni a hc-t, aztán a dobott lõszert eladni 600/db áron! Jó bót! :)
Egyébként fullra nyomtam a strikert, broken butterflyt és red9-t, szóval nem kell bemutatni nekem a drága arzenál fogalmát! :D

Lammer
te egy aranybanya vagy!!! <#idiota>

en mindig penzzavarban voltam, najo de en kb 4-5 fegyvert ph-an tuningoltam, nem piti penzosszeg, pajtikam! ;)

Sephi
Miro beszilsz? Harom fegyverem van fullra tunningolva , vagy 13 spray-em , lulon ekszergyujtemeny es 243000 penzem.

Szal ? :D

Pro-n vettem két rocket launcher.
Az elsõ ingyen darabot rálõttem a Jobb Kézre :)
A másodikat arra a rohadt kis Napóleonkomplexusos törpére (instant kill, 0 dmg received).
A harmadik meg ment Saddler fejébe, és ráadásnak egy magnum skuló (bumm a fejbe <#idiota>)
Ezek után ujrakezdésnél eladtam a rifle kivételével mindent, és az elsõ merchant-nél maxra fejlesztettem a handcannon-t. Szóval hol nincs elég lóvé? <#nezze>

Lammer
ha penzre mesz, vigyazz, mert egy raketaveto 30 ropi, mig soxor a foellenek sem dobnak annyit, hogy "EGYALTALAN" nullszaldora hozd a meccset... szal erdemes normalis fegyokkal kinyirni a foelleneket is, mert utana marad penzed tuningra boven!!!

Sephi
Bazz mekkora volt az a jelenet amikor a toronyban talakoztam Apro Napoleonnal es Leon nekibaxta a kest :D Egyik legjobb jelenet a jatekbol :D

Meg felertem hozza es megtamadott es megvartam mig kibujik a "pajzs" alol majd egy ropke rakit lancserrel egybol kivegeztem.

Marha nehez volt mit ne mondjak :D

Igen, csak második nekifutásra adja meg a spéci fegyvereket!

CSOCSO
meg pro fokozaton is vegig kell vinnem hogy legyen "rpg"-m?
Sephi
Jaj anyam... most mentem be egy temremben es ket olyan vak rozsomak volt... aszitem nem elem tul :D

Akkor még van cca fél órád hozzámképest, hogy végigvidd! <#idiota>
Mi van? Nem játszol a baten kaitos-szal? Átvehetem <#ravasz1>

Sephi
LOL! En most vaok 13:20 oranal a kastelyban. Most szabaditottam ki a kicsajt :D

NA VÉGRE!
13:54 alatt végeztem a pro fokozattal!!
Reszkessetek mocsok plaga-k, jön a Handcannon-revans! Harharhar!

Sephi
JAAAJ!!!!
ADA!!!
JAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

KIBASZOT NAGY!! :DDDD

Király a video!!