1688
  • Kaplan
    Hát azért olyan sokkal nem csúnyább. Nekem megvan GC-re is és már nehányszor kipörgettem szóval eléggé ismerem a játékot. De azt nem mondom , hogy azon a szinten van. Csúnyább ezt tény, de nem sokkal.
  • Animefox
    Olyan Return to Castle Wolfeinstein beütése is van.. kicsit... nagyon picurit érzem
  • Lammer
    tegnap deep athozta a gcjet(in case of potiallitas :P) es neztuk a resi4et, haaat erosen szebb a gcs valtozat(nekem mar sajna nincs gcm, de igazam volt, nem az emlekek szepultek meg, sajnos) ... nomind1... vegigtolom a ps2 verziot is... csakmost volt egy kis kimaradas, majd hetfon folytatom :P mert baromi kivancsi vaok az uj missiora, meg a bonusz fegyora is :D
  • Kaplan
    Én is azt mondom , hogy nagyon jó lett. S az Ada missziókban lesz egy kis átfedés az eredeti RE-vel. Nézzétek meg :) Én már tudom :) Mert már 2* végignyomtam ps2-n is.
  • Solidus
    Akinek meg nem tetszik a story,az játszon a Cold Fearrel.
  • Solidus
    Akárki akármit mondd,én majd beszartam annyira jó ez a játék.Nem csodálkoznék azon hogyha egyszer végig viszem nem fogom betenni a többi közé.Ezt többször is végig viszem.Amit az Outbreakkel meg a Dead aimmal elcsesztek,azt most kamatostúl visszaadták.Thx Capcom...
  • Animefox
    Az idők változnak...
  • Animefox
    Tudom... ennek már vajmi kevés köze van... de nekem ez teccik jobban! Sajnálom... tudom hogy szomorú dolog a Resident Evil fanoknak. Viszont innentől kezdve új fanok lesznek!! Mint pl én!
  • DanielT
    Tebeszész? :PP Assetod mijaza rezidentális ívülális.
  • deep
    "a többinek az irányítása kibírhatatlan volt"
    Akkor fingod nincs mi is az a Resident Evil
  • Animefox
    Én ma kezdtem el a GameCube-os verziót. Kölcsön sikerült kapnom a játékot... Azt mondom, hogy ez a játék remek kis mű és komolyan rabul ejt!!! Bele élem magam! Nekem amúgy ez az első Resident Evil játékom amivel jáccok... a többinek az irányítása kibírhatatlan volt... De ez a mű... hát minden elismerésem a készítőké!!! ;)
  • Kaplan
    Csak ha az ember kombinálni akarja várhat egy kicsit vele!
    Apropó! Most nyomtam le a PS22-s verzió 3 első Chapterét! S meg kell mondjam! Minden elismerésem a portot végző csapaté, még így is gyönyörű a játék!
  • Lammer
    csak par HSZT kene visszaolvasnod...
    add el, mert jo lové, tobbre nemjo, illetve lehet kombinalni oket, es akkor megtobb piizert tudod elpasszolni a cumokat...
  • zs0ltee17
    sziasztok!

lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban!

szerzek a játék közben ilyen nyakékeket + gyűrűt + nyakláncot!

ezeket eladhatom? vagy majd szülségem lesz rá a későbbiekben!

előre is kössz a segítséget!
  • Skyline
    Nemtom:)

Mindenesetre azért lenne egy két szavam a játék alkotóihoz szépszép meg jójó,tetszett..
    De az egész full meseszerü lett a sztori is baromság volt a Plaga-val...
    Tulképp én a főganajok miatt nyomtam végig amik nagyjából olyanok voltakmint régen.
    A hangulat meg a sztori a helszín messze elmaradnak a régitől...
    Gyakorlatilag tényleg 0 para 0 nyomasztó hangulat csak a főganajok jók.
    Asszem előveszem a codename veronicát az jobban feküdt:)
    Ez a game a meseszerü elemekkel nagyon nintendo szagu lett nekem béke poraira...
    Remélem a resident 5-nek nemsok köze lesz nintendoékhoz.
  • Lammer
    huhhh akkor en emlexek rosszul??? pedig vegigtoltam parszor... hmmm az igaz, hogy mar jopar eve volt, legutobb is egy speedrunt toltam, de a mozikat at is ugraltam, mert speedrunozhatnekom volt(leon oda claire vissza cleire oda leon vissza)(ilyen 3-4 ora kornyeke style) akkor rosszul emlexem... dereg volt :D
  • Skyline
    HJa mindegyiknek a végén rakétavetőt ad ha jólemléxem:)
  • Kufii
    !!! Spoiler !!!!!

Itt is a végén egy rakétavetőt adott :)
  • Skyline
    Nem halt meg egy rakatszor végigvittem és miután leesett a vírussal együtt találkoztam vele...Az egyik főganajösszecsapásnál egy csöppet eldeformálódva megjelenik és egy rakétavetővel adakozik a főgané kinyíráshoz.
  • Lammer
    Ada meg is halt :D emlexel amikor a laborban ott kapaszkodik leonba, aztan elengedi a kezet asszem, ha jol emlexem :D
  • Skyline
    Ezért mondtam hogy a szereplőkön kívül..:)
    Amúgymeg fura mert Weskert felkoncolta enyhén Tyrant...
    Ada pedig kissé vírusgyanús:) lett a második részben...
  • Lammer
    nono azert Ada es Wesker(Umbrella ugyi) bacsi azert ott van az eredeti storybol ha figyeled(a storyt!!!) talan ennyi a kotelek... nomeg Leon jelenlete...
  • Skyline
    Hjameg a kismuki mint főganaj eléggé jóvolt:)
  • Skyline
    No most értem a végére...
    Hát.....
    A játék jó....De valahogy sok dolog nem kellett volna például a pénzgyüjtögetéses fegyvertuningolgatós baromság nagyon arcade beütést vitt a dologba..A szereplőkön kívül szinte semmi nem utal a régi re-ekre..
    A lények nagyrésze koppintás,sokkal jobban tetszett anno a vírus miatt agyonmutálódott szörnyek tömkelege..
    Para nincs..Egyetlen egyszer volt megijedés,amikor a kertben kellett rohangálni és a nagy némacsendben előugrott kéthárom kutya...
    Mindettől eltekintve nagyon jó a játék,sok frankó 5let van benne de erősen érződik hogy ez már nem a régi jó Ps-ös RE...Igencsak érződik rajta hogy a nintendonak volt azért köze a dologhoz...Kár...Jobb lett volna mindenféle lopkodás nélkül (The thing minden mennyiségben) a régi re-t folytatni az interraktív ötletekkel (ajtótorlasz stb).
    Jobbra számítottam de így sem rossz,mindenesetre akárki akármit mond a horror játékok királya továbbra is a Silent hill...
  • Skyline
    Huh....
    Ez a fejszétlövős nyakbólmászós pókszerűsködős izék egy kissécsöppet The Thing szaguvá tették most a dolgot...:)
  • Lammer
    ITT vannak a vegigjatszasok, igaz gamecubra, de meritheto onnan is 5let boven! ;)
  • Lammer
    kesobb meg orilni fox, hogy nem a fejet lotted le :P majd meglatod :P
  • Solidus
    Jó azt én is felfedeztem...De a legvégén amikor vége a gaménak akkor tudsz venni majd örök municíót,vagy új fegyvert vagy azt automatice adja s ha igen akkor hogy kell végig vinni?Mentés nélkül,continou nélkül,stb...Na erre gondoltam:)
  • Kufii
    hát meg szép hogy erdemes gyujteni a penzt en ps2-on jatszom meg nem vittem vegig de a penzekbol tudod tuningolni a fegyvereket es az nagyon megeri pl en feltuningotlam a kispisztolyt es ket loves egey zombi midnen masodik lovesnel szetlocsaan a feje .. :O :)
  • Skyline
    Őőőőh azért nem hagyom abba mert bejön csak azért egy hajszűlfasznyi utalás lehetne az elődökből szörny téren,de eddig semmi,a hangnemedből ítélve nemis lesz..:l

De ettől eltekintve tetszik,kiváncsi vok még milyen eltorzult izékkel fogok talkozni a hatalmas vizipatkányszerüség meg a szakállas faszból átalakult izé aranyos volt,csak az óriás nem nyerte el a tetszésemet,az inkább maradhatott volna a gyűrűkurában csatamamlasznak:)
  • Solidus
    Nekem nagyon bejött az irányítás.(82% hit ratio)Szerintem elég gyors.Csak tölteni felejtek el mindig,persze pont akkor van két lépésre az a falusi paraszt...Kérdés:érdemes gyűjtögetni a pénzt?A végén fel tudom használni az újrajátszásnál?(fegyverek,extrák,stb?)Végigvitte már itt valaki aki kockán is letolta?Mert érdekelne mennyivel jobb vagy rosszabb összegezve?Szerintem meg vannak olyan jók ezek a falusi megszálott parasztok mint a zombik...Nekem ezért nincs hiányérzetem.Sőt...
  • Lammer
    hatigen kell hozza egy adag FPS eloelet ;) ha megy kontrollerrel az fps, akkor ez is fog menni popecul ;)
  • öregharcsa
    hhmmm...
    vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban....
    a grafika gyönyörű,a játékmenet nagyon jó de ez az irányítás több mint szőrnyű...már az első silent hill-ben is sokkal jobb az irányítás mint ebben a játékban...mire odarakom a lézerirányzékot a büdös parasztjára már a nyakamon is vannak...asszem jobban járok a késsel azzal csak csak megfelelő pillanatban kell hadonászni az eredmény kézzel fogható.

azért ettől még jó játék, csak szokni kell ezt az irányítást...
    mindenesetre ha osztályozni kellene a 10 pontból én 8,5-et adnék neki.(csak az irányítás miatt)
  • Lammer
    akkor most hagyd abba, SAJNOS ez nem az az RE mint a regi... enis nagyon le voltam torve amikor eloszor nyomtam Gcn, dehat meg kell szokni, ez van...
  • Skyline
    Őőőőh...
    Nagyon frankó a játék meg minden de most jutottam be a kastélyba és eddig a főganajokat leszámítva a nagyizgalom nemvolt...Párszor a menekülgetés,ajtótorlaszolgatás...
    De igazi zombik lesznek a játékban??? Mert nagyon kezdem unni ezeket az "intelligens zombiparasztokat"....
    Meg a Hunter is hiányzik...lesz valami régi RE vonás vagy gyakorlatilag semmi?
  • Kaplan
    Aha. Jómunkásemberek, mi? :P
    Én is a késes változattal nyomtam 2* végig.
  • mateus33
    Ez igaz,de úgy szeretem "sz@rrálőni" a jómunkásembereket:) Meg a rúgás is tök jó:) A shotgun a legjobb:D
  • Lammer
    gyerekek ne legyetek luuzerek :P labba belelo, osszeesik, aztan haddszoljon a kes! garantalt ammo saving
  • Solidus
    Az nekem is eléggé kevésnek tűnik...Sok enber-kevés töltény.Vagy csak elnéztem valamit,és az elején ilyen a vége felé meg majd adhatom el mindet ami nem kell...
  • mateus33
    Érdekes ez a RE4,számomra teljesen más,mint az eddigiek,de amúgy nagyon tetszik,túl vagyok egy horgászáson:),egy háziállat beidomításán:),most meg beköltöztem az új házamba az asszonnyal,s éppen jönnek a szomszédok házavatóra:)) Szóval az eddigi tapasztalataim alapján nagyon jól sikerült,pedig hol van még a vége...
    Töltényt nem lehet vásárolni ugye?