1688
-
#828 Fel kell borogatni a folyékony nitrogénes palackokat. -
Skyline #827 Fussá a nitrogénes palackokhoz és amikor gyün akko use:)
Jól megfagy a dög rálövöl amíg kinem olvad és futol másik palack ahol ezt ismételed -
#826 Segítség kéneee deep!!!! Ott vagyok mikor Sadlar az a kis kölyök verembe dobott és még ki tudtam lőni ilyen kábelt... és nem estem bele lent a karókba... ilyen veremben vagyok és hullák vannak szana széjel... csatorna van utána és utánam küldte Sadler a jobb kezét. Ilyen liftbe áramot vezettem kapcsolóval és becsukódott az ajtó és ilyen világító szemű rohadt vastag börű golyóálló szar döggel vagyok bezárva... azt hogy lehet legyűrni???? HELP!!!! -
Skyline #825 Nemez a baj vele...És nem mondtam hogy nem jó...csak nem resident evil,mivel odáig oké hogy nem állókamera meg sok a töltény...Szakítson ezekkel a hagyományokkal..Oké,nemgond..
De az arcade szerü pénzgyüjtögetősdi a meseszerü elemek tömkelege,a meseszerü szereplők a helszínek a plaga....Mind egytől egyig meseszerüek a főganajok kivételével.Ez a baj.Tudom hogy az 5 lesz a sztori normál folytatása és ez egy mellékesemény,de valahogy qrvára nem illik bele a képbe sem a sztori sem a helszín sem a karakterek. És éppen ezekmiatt a meseszerü baromságok és tomb raider szintü monumentális csapdák és a semmiből előkerülő (ismételten arcade feeling) miatt nem resident:)
-
#824 Az hagyományos állókamerás igazi túlélőhorror. Alig van skuló, alig van herb...stb.
A Resi 4 szakít a hagyományokkal, sokkal inkább akciójáték lett, nem vitás. De attól, hogy nem túlélőhorror, már nem is Resident? Meg nem is jó? -
Skyline #823 Ízlések éspofonok de nekem hangulatra épphogy a dead aim fölött van az pedigelég karcsú...
Gyakorlatilag mennikell és a semmiből előtűnő,betermelődő ellenfeleket lemészárolni,néha kb 5 éves szintet igénylő logikai feladatot megoldani aztán a játék fő pozitívumaival a főganajokkal megküzdeni...Kb ennyi a játék szép grafival:)
A Resi Evil 0 is ilyen?:) -
#822 Ezt végképp nem mondta itt senki... -
#821 én a dead aim-et és az outbreak-eket nem is sorolom ide:D
A 4 valóban nem a legjobb, de a 2. sztem:D -
Skyline #820 És főleg nem a horror játékok királya:) -
Skyline #819 A leggenygébb a dead aim...A the thing pedig jócskán elöbb volt és abbólis van itt vastagon:)
De hogy a resi4 nem a legjobb resi játék az fix... -
#818 Szerintem meg pont a veronica a sorozat messze leggyengébb darabja:D
Izlések és rugóskések...
A cold fearból nehezen lophatták volna dolgokat, mert a Resi 4 mintegy 5 hónappal hamarabb jelent meg:P
Ennyit erről -
Skyline #817 Hát....
Végigtoltam az egészet extrástul (kisjátékok kivéve ada-s cuccok megcsinálva)..
Nem tudom már végképp hogy miért olyan különleges ez a progi,az irányítás jó a grafika jó de maga a sztori...Hát az egy nagy hulladékmár sorry:)
Az alap probléma az erősen meseszerü és tomb raider szerü dolgoktól indul,majd a The thingből és a Cold Fearből kilopkodott és picit átalakított lényekből fakad..Az arcade beütésü pénzgyüjtögetősdit amit alapból gagyinak találtam anno a Dino Crisis-ben is már meg sem említeném.
Nem azt mondom hogy rossz a game,nekemis bejött de a resident evil címet nemkellett volna megkapnia és főleg nemkéne ennyire agyonajnározni...Most szereztem meg a codename veronica x-et...Hangulatilag messze felülszuárnyalja ezt a részt ha másban nem is.
Nem értem hogy a meseszerü elemek ezzel a varázslófasszal a kisgyerekkel meg a hatalmas kastéllyal minek kellett...
De mind1 mindenesetre remélem hogy az 5 visszatér a régi kerékvágásba és nem Plaga-zik mert ez így tré. -
#816 Muhahahaha -
#815 Mikor azt a lógó fitymáló zselés kocsonyát lelövöm... a fúrógépes jelenet után!!!! -
#814 Számomra a legizgibb/félelmetesebbek a falus részek voltak meg a kísérleti labor a maga szörnyeivel:) -
#813 Az melyik rész is pontosan? -
#812 Ne is csigázz tovább,így is szomorú vagyok,h még nem volt lehetőségem kipróbálni:) :( -
#811 Én most ott tartok a GC-s Resi4-ben mikor a csajt elrabolják az óriás csótányok! -
#810 azok ütnek
az 1 remake a legtutibb!
szerintem annál jobb játékot a stíluson belül képtelenség alkotni -
#809 Hm,én is szívesen kipróbálnám GC-on,de főleg a Zero-t meg az 1 REmake-jét!:) -
#808 na azt nemtom, mert én csak gc-n toltam:D -
#807 Thx;) És az az elektromos fegyver,amit láttam egy képen az is megvehető lesz? Vagy azt mikor lehet megkapni? -
#806 a második végigjátszás felénél összejön -
#805 Annyi pénzem soha nem lesz:D -
#804 Fenét ingyen!
A rakétavető 1,000,000 píz:D
Gamecube verzióban legalábbis ennyi volt:D -
#803 A játék végén azt írták,h megkapom a rakétavetőt meg egy másik fegyvert ingyen:),az hol található meg? -
GooD #802 én is végigvittem tegnap a játékot sztem nagyon jó volt most majd az Ada-s részt nézem meg.ajánlom mindenkinek ezt a részt -
#801 Kéretik nem offolni :) -
Skyline #800 Értékelés ide vagy oda 1. a játék szép volt hangulatos volt nemtom miért húzták le de a halonál én sokkal jobban elvoltam vele... -
Skyline #799 Killzone nagy rakás szar? Hát te már bocs de hülye vagy az egyik legjobb fps ps2-n és még úgy általánosan is az eslő 10-20ban bennevan...
Márcsak a grafik meg a hangulata miatt is.... -
#798 Hányféle befejezés van,nem tudjátok? Az Ada-s rész milyen hosszú kb.? -
#797 Na végigvittem a játékot. Nekem tetszett,azért paráztam párszor:))
Most a bonusokat nézegetem,tetszik:) -
#796 igen ezek a szazalekok a gep adottsagaihoz merten adott pontszamok, msot gondolj bele egy psp es DSen is megjeleno jatekra mind2 platformra adnak 90%ot, es ha megnezed a ketto kozotti graf. kulonbseget... nah erted remelem ;) -
#795 Ne csodálkozz a Killzone-n egy rakás nagy szar! Annyi rálátása mindenkinek volt...
A Resi4 egy isteni storyval rendelkező játék... úgy ahogy van szuper.. egyszerűsített grafika mellett, elmosatás, el ködösítés, hangulati elemek alkalmazásával szépítenek... szín tónusokon babrálnak.. nyilván való hogy az emberi alakok nem olyan részletesek... akkor eleve az eléd táruló kép élessége, enyhített Ps2-n... ügyesen ki van javítva, hogy ne tűnjön ki.. akkor optikai csalódást használnak fel,.. mind mind jó trükk mi segítségével eladható lett volna GC-n is.. csak hát a GC-s az turbó változat... de lényegtelen... ezért is felesleges miatta lepontozni a remek kis játékot!!! én is mindenkinek ajánlom ahogy csak lehet hogy vegyék meg Ps2-re mert eszméletlen!!! Gyakorlatilag lényegtelen különbség van!!!! De a tény előtt nem sétálhatunk el... A GC-s verzó a szebbik és jobb, meg nem is tölt annyit. Ennyi!!! Aminek valójában semmi jelentősége sincs!!! -
Bazijoe 2 #794 Ha ez tényleg igy lenne akkor a KILLZONE-t is jóra pontozták volna nem pedig lehuzzák(60%)
30 egymástol teljesen független szaklap pontozta a játékot!!
Egyébként az Eurogamer is 90%-ra osztályozta pedig ők nagyon szigorúan pontoznak!
-
#793 Muszáj is hogy eladható legyen a játék -
Bazijoe 2 #792 Az a baj,hogy a Kenny elfogult és nem fog tudni pártatlanul véleményt mondani(Nintendo mániás).
Egyébként a nemzetközi online szaklapok is minimálisra veszik a különbséget.
A Gamerankings-on 95%-on áll a játék(A Gamecube 96%-volt).
Gamespy:100%
IGN :95%
Gamespot:93%
-
#791 Nem lehet hogy csak rosszul emléxel már??? Mégis fél év telt el azóta... Ha ténleg te vagy a postás bazijoe akkor Kenny-nek majd tuti megmutatod és ő tudni fogja hogy mi a kettő közti különbség... -
#790 Őőőőő.. te a Postás Bazijoe vagy??? -
Bazijoe 2 #789 Én végigtoltam 2x GC-n és most a PS2-es verziót nyüstölöm,de egyáltalán nincs akkora különbség a 2 verzió között!!
Minimális a különbség és föleg az esti ,éjszakai részeknél.
A kastélyban és a belső tereken szinte egy az egyben ugyanaz.
Nem mondon,hogy nem szebb a GC-s verzió mert tényleg szebb,de ha valaki 8-hónappal ezelött azt mondta volna,hogy igy fog kinézni tuti,hogy nem hiszem el neki!!
GC-s verzió:10
PS2-es verzi:9.5
Bravó CAPCOM
ui:Az extrák simán potolják azt a 0.5%-ot