1688
  • mateus33
    Van benne vagy 3 logikai feladat,a többi meg csak gyilkolás/menekülés.
  • Kaplan
    Mi a fas*nak?
    Megnézi a térképet ott jelöli, a logikai feladatok meg egyáltlán nme nehezek.

• gator
    valaki nem tudna adni egy magyar vegigjatszast , mert a gamefaqs.com csak angol van ( miert is lenne magyar ??? )
    kössz
  • Kaplan
    Hát valami olyasmi :=)
  • Laza
    Eleg nehez elakadni :)))
  • Zzozzo
    Aha ma kezdtem! MAjd ha elakadok még akkor majd kérdezek! :D
  • Kaplan
    Szívesen. De még nagyon az elején tartasz :)
  • Zzozzo
    thx
  • Kaplan
    Kimész a sírokhoz, és megnézed a szimbólumokat. Azokat megjegyzed és azokat kell kijelölni hátúl.
  • Zzozzo
    Hali!
    Kéne egy kis help!Mikor a csajt kiszabadítom utána jön 2 nyílpuskás azokat megöltem és a templom mögött van egy valami amin be kell valamit állítani! 3-4 képenként lehet tekerni az órát! Miket kell bejelölni ott? Előre is köszönöm!
  • Kaplan
    Ember! Ezt akartam mondani csak most értem haza az iskolából!! :)
    Én is megtaláltam az egyik paraszton Leon kabátját :) Iszonyat nagy volt!
  • Laza
    En aztmondom, ha csak ebben a formaban letezne (PS2-es) akkor is csucs game lenne, mert vegulis ott is jol nez ki nagyon, csak GC-n meg jobban nez ki :)))
  • Laza
    Azt tudom mondani, akinek kimaradt a GC-s miatt a Separated Ways extra, az szerezze be PS2-n is. Isteni a sztori vezetes.
    Pl mikor megtalalja az elvesztette kabatjat egy falusin, az nagyon ott van :) ilyen aprosagokra is odafigyeltek :))

Kotelezo.
  • Lammer
    jopersze rondabb(sokkal) de ami plusszt ad, az (talan) karpotol... ;)
  • Animefox
    De te azt mondod hogy végig kented mindegyiket és kijelented hogy a Ps2-es az gyenge meg ... nemtom mi, akkor meg írd le! Olyan boldog vagyok hogy megteheted.. de ezért mondjuk az 576on lefejeztek volna!!!!
    Jó is hogy kitöröltek onnan... elnyomják azokat ott, akik kritizálni merik a Sony-t. Olyan jó hogy ezen a fórumon mindenki megmondhatja a frankót mindegyik konzolról!
  • Animefox
    Ez van.... én is ezt hajkurásztam az 576 online-on.. azért rúgtak ki onnan a kedves munkatársak.. Sony bérencek....
    De így később beláttam hogy én is túlzásba meg ők is abba estek!
    Fogadjuk el így a Ps2 játékot!!! Még mindig jobb mint a semmi.... Tegyük félre a konzol wart és örüljünk hogy ők is örülhetnek ennek a príma játéknak!!! Ha nem lenne GC-m, akkor a Ps2-őmre szereztem volna be én is ... ennyi!
  • Lammer
    nekem meg mindig rondabb joval a ps2es verzio... mind2ettot vegignyomtam :P
    nyomom most az extrakat a ps2on, de anynira latszik a grafikai butitas, a ditherek, a textura gyengeseg, kod... stb :(
  • Animefox
    Nekem ez az elmúlt 2 év legjobb játéka.... pedig az élen eddig a CoD Finest Hour volt meg a MGS3 ...
  • Kaplan
    Tudom , teljes egyetértés veled :)
  • Animefox
    Mestermunka a gép tudásához viszonyítva. Viszont ami Ps2-n film jelenet, az GC-n már a játék! CSak bizonyos dolgok már nem fértek bele a Ps2 tudásába... Továbbá kis nyirbálás a környezetben és a pályákon és csiribú csiribá, kis smink és mondjuk rá majdnem ugyanazt kapod!!!! S való igaz! Remek játék!
  • Kaplan
    Én 2* végignyomtam a PS2 változatot. 3* a Separate Ways-t. S azt kell mondjam nem sokkal lett lebutítva.
    Mestermunka!
  • Animefox
    Kár...
    De állítólag nem rossz butítva se...
  • Ortopéter
    oks. megpróbálom. Holnap.
    Ja és PS2.
    Köszi,
  • Animefox
    Ja hogy te már mindenkit kinyírtál.. úúhh... na szóval azon ajtón kell bemenned ahol, ahová elvonultak a harangszó hallatán a parasztok... A torony mellett lesz úgy emléxem! ilyen vasajtó... térkép jelzi...
  • Animefox
    Na én is folytatom..... még énse vittem végig de már közeledek a végéhez.. baromi eszméletlenül hosszú a játék! Én GC-n kenem és te?
  • Animefox
    Ja igen vissza kell menned a faluba! Ahol a mágján tűzre vetették az egyik zsernyákot! Ahol először jöttek a láncfűrészesek... ahol kergettek addíg míg nem szólt a harang.. emléxel? Bementek egy ilyen ajtón mind! Na oda kell neked is bemenned asszem.. csak most van kulcsod oda! Nem lesz könnyű de inkább csak fussál el a csajjal mert sokan jönnek majd ellened.. be hamar az ajtón... piros pötty jelzi majd hogy melyik ajtó és merre! Ha valami van csak szólj bátran!
  • Animefox
    Akkor menj vissza ahonnan jöttél!!!! temető felé!!! Térképet nézd mindig és ott piros pötty mindig jelez hogy merre menj!!!
  • Ortopéter
    az megvolt már. utánna nem történik semmi. videó megvolt, stb... aztán meg most mászkálok a csajjal mindenfele. De semmi sem történik.
  • Animefox
    Fent a karzaton lesz ilyen vezérlőpult! Azzal a mozaikot ki kell raknod, ami az oltár felett van... ha megvan akkor jön a video bejátszás....
    Keressél ilyen vezérlőpultot a templomban! Karzaton lesz asszem....
  • Ortopéter
    Helló!
    Elakadtam már az elején.
    Mikor a csajt kell hurcolásznom ide oda. Minden átjáró be van zárva. Mindenkit kinyirtam. A temlomban is ki nyirtam a két nyilpuskás fószert. Most meg kóvájgok. Mit kell csinálnom?
    Köszi.
  • Kaplan
    Nehezebb vmivel jah :)
  • Kaplan
    Ha normalon végigjátszod megjelenik a Pro :)
  • Animefox
    Pro? Hol? GC-n csak easy-t meg normalt láttam...
  • mateus33
    Az már komoly:D
    A pro az mennyivel és miben durvább az easy vagy normal nehézségi szintnél? Kevesebb lőszer,erősebb szörnyek?
  • Kaplan
    pro
    Eddig 15* nyomtam végig a re4-t.
    ebből 5 easy, 5 normál , és 5 pro :)
  • mateus33
    Milyen módban? Mert már végigtoltad párszor az egészet ha jól tudom:))
  • Kaplan
    Ma én is RE4-zek egy kicsit majd , biztos :)
  • Animefox
    Megvan minden... de a két El Gigantéhoz mára már elment a szuflám! Elég volt ma a két darab bevart szemű dög meg Sadlar jobb keze....
  • Anubys
    Resi 4 Kvarcjáték... :DDD
  • Animefox
    Hümmmm!!!!!
    Ezer köszönet....