1688
  • snoop dog
    a láncfürészes zombik hát hallod elsönek amikor az elsöt megfingattam amikor ott állt oszt odalövök és sualad felém a nyomorék kifogyott a golyo és a zombi zsákkal a fején natur levágta a fejem:D mondom na ez nem gyenge csak az a baj szerintem vagy én vagyok béna ez inkább a valoszinübb hogy kevés a golyo amior volt egy kisebb"aréna" és két láncfürészes zombi volt nem volt löszerem ugy nyirtam ki öket hogy az egyiket annyiszor lelöktem a létrán hogy egyszerüen kimult a másik meg feljutt a másik oldalon :D azt meg bicskával:D
    télleg a kiscsajt sokáig kell magad után hurcolni mert már zavaro egy cseppet
  • snoop dog
    az a lényeg amugy kurva nagy game amugy nem nagyon csippantom a horror játékokat ez az elsö amit igy kiprobáltam és kellemeset csalodtam hogy ez egy jo igényes játék leszarom ki mit mondd hogy ez jobb meg igy meg ugy mert ezen egy fa szebben néz ki oszt csö :D
  • Kaplan
    Van még bőven :)
  • snoop dog
    hát én most vagyok 7 oránál és most vagyok bent a kastéyban most nyirtam ki azt a vak csávot vagy mi a farnc az azt a vaskarmos szarságot sok van még belöle?
  • Kaplan
    Én előszőr 13 óra. Mostmeg már olyan 7-8 óra kell max (nekem)
  • snoop dog
    aki végigtolta mennyi idö kellet a teljes végigjátszáshoz?
  • Kaplan
    2007 elejéig még sok víz lefolyik a Dunán!
    Meglátjuk :P Mindenestre elég vicces... Nah mindegy.
  • deep
    Előrndelhető a Resident Evil 5:DLOÁL:D
  • Kaplan
    Az meg a másik, hogy bármikor leszedem a netről. Mert bizony oda is felrakták :P
  • CSOCSO
    mar mondtak mi az.. amugy az egesz kb 10 perc. esetleg 15.. egy kalap szar:(
  • Solidus
    Nah,megvan a chicago kalasnyikov:),mert ugye én is végig vittem a separate vayst...Nagyon jó...Ez a mercenaris miért olyan piszok nehéz?Ha mindenkivel 5 csillagosra teljesítem a pályákat akkor mit kapok?A lézerfegyvert csak akkor kapom meg ha a legnehezebb szinten végig viszem a játékot???Nagyon lehúzta a kedvem az hogy a speciális ruhát az átvezető demókban nem lehet látni mert csak az eredetivel van film...De ez az egyetlen hibája a játéknak...A silent hill első része nem kötött le ennyire,pedig az volt ám a jó kis túlélő horror...
  • Kaplan
    Semmi gond, de a warez témákat ne itt tárgyaljuk meg. Tényleg azért találták fel a googlet és társait , hogy ilyen esetekben ott keresgéljen az adott illető.
  • sliderpapa
    Köszike Kaplan, bocsi csak tegnap egy kicsit durci voltam. Ugye nincs harag??? Amugy meg már nem aktuális...
  • Ortopéter
    Hö.... kicsit nehéz így. vagy csak bénáztam.
    Na megpróbálom.
  • Kaplan
    Lödd a szörny szemét ami mindig közelít hozzád akkor kinyílik a védőburokból Salazar. Addig lövőd míg meg nem hal
  • Ortopéter
    Helló!
    Segítséget szeretnék kérni:
    Mikor a kics pöcs átváltozik olyan három fejü valamivé mi a taktika ellene?
    köszi
  • Kaplan
    Bocsánat, de, hogy is mondjam. Ez nyíltsisakos WAREZ! S hidd el itt senki nem fogja tudni..... Különben meg Google a barátod!
  • sliderpapa
    Sziasztok nekem rar kód kellene. Kaplan te meg ne vegyél már ki a kérdésből mert te is szoktál ilyet csinálni. B@ssza meg. nekem csak az a kurv@ kód kellene. Köszike
  • vg
    Nagyon nagyon jó ez a játék!
  • Kaplan
    Egy videót. Making Of - Hogy készűlt. Ennyi.
  • KaBuTo666

ps2-es Resident Evil 4 Collectors Edition-höz jár egy Making Of DVD, nos az mit takar, mi van rajta?
  • KaBuTo666
    http://www.capcom.com/insider/4/ oldalon lehet a RS4-et regisztrálni, ott kéri az eredeti játékodnak a termék kódját, nem???

nem tudjátok ha ott regisztrálok küldenek valamit ajándékba?
  • KaBuTo666
    Lehet még rendelni, ha igen akkor hol???
  • KaBuTo666
    én jelenleg a játék felénél tartok.
    Az lenne a kérdésem, hogy ha végig játszottam a játékot, utána ha újbol neki kezdek lesznek-e új karakterek, bonuszok stb... ?!
  • Afe
    egy lövés a lábra, térdre rogy te elkapod vagy felrugod, ha fekszik kés elő szétvágod. ha sokan vannak sörétes közelröl v gránát ha van, ha semmi sincs elszaladsz:)
    én azt utáltam az egészben, hogy vettem vmi b@szott nagy fegyvert(már nem tom mi volt a neve) qva drágán, de löszert egy darabot nem találtam hozzá így kénytelen voltam eladni ocson.
  • Kaplan
    Köszönjük eme felettébb értelmes kommentet. Törlés.
  • napoleon67
    De persze.Szóval kimentettem a csajt asli vagy hogy hijják:),Látom a térképen hova kéne menni,de azon a map-on mind két ajtó zárva van.Lehet hogy valamit elhagytam?
  • Kaplan
    Kicsit konkrétabban nem lehetne? :D
  • napoleon67
    Mármint én:)
  • napoleon67
    Sziasztok!Na nekem sikerült elakadni:)Nem találok 1 kulcsot.Jövök vissza a temetön át a csajjal,dobozba bedug,és elakad:)Köszi
  • Kaplan
    Végigviszed az Ada Separate Wayst és lám megvan :)
  • Norbi7
    Végre megvan!!!!!
  • mateus33
    Nem tudod megvenni a csávesznál? Nekem 1000000-ért megvásárolható a rakétavető meg az is. Ja meg a ruhák közül is 2 bónusz közül lehet választani.
  • Solidus
    Hogy szerezted meg a maffiás ruhát???
  • Solidus
    Ugye?Pedig gamecubon ha speciális ruhával kezdted a játékot akkor az volt Leonon az átvezető filmekben.De a PS2-es változatban mindig ugyanaz a ruha van rajta akármit is veszel fel.Na,hát akkor mikor kapom meg azt a Chicago Typerwritert:)?
  • Kaplan
    Nem kalasnyikov, hanme Chicago Typerwriter :)
    Amúgy az RPDs ruha sincs a bejátszásokban???? :(
    Brühühüh. Én a maffiás ruhával próbáltam és az se volt :(
    Ezért kár.
  • Solidus
    Nekem is lenne egy kérdésem...Végigvittem(nagyon ütött a játék),megkaptam az infinity rocket launchert(1 000 000 kemény pénz:(),nade a kalasnyikovot mikor lehet beszerezni(gondolom az is ugyanennyibe fog kerülni)?Beadja a játék közben a kis fegyverárusunk,vagy még 1x végig kell vinni aztán kapom meg.A játék nagyon jó lett,csak egy valami nem tetszik benne ami kockán nem fordult elő.Az amikor kiválasztod Leonnak a Resi 2-es ruhát,viszont a filmbejátszásoknál az eredeti van rajta nem a Resi 2-es.Pont ezért lett olyan jó a játék,mert csak ennyi hibát találtam benne...Viszont normal módban nagyon kevés a lőszer.Pedig nem szoktam pazarolni...
  • DoNorBi
    aha nekem is ez volt az érzésem:P
  • Kaplan
    Mivel a PS2 verzió 16:9 ezért szélesvásznú :) Engem speciel nem zavart.
  • DoNorBi
    szélesvásznú a kép nektek is?Ha meg betemesz a widescreent hogy full kép legyen akkor meg az arányok nem stimmelnek a 4:3-as tvm miatt...
    Titeket ez nem zavart?