Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért mondtam hogy a szereplõkön kívül..😊
Amúgymeg fura mert Weskert felkoncolta enyhén Tyrant...
Ada pedig kissé vírusgyanús😊 lett a második részben...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lammer
nono azert Ada es Wesker(Umbrella ugyi) bacsi azert ott van az eredeti storybol ha figyeled(a storyt!!!) talan ennyi a kotelek... nomeg Leon jelenlete...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hjameg a kismuki mint fõganaj eléggé jóvolt😊

No most értem a végére...
Hát.....
A játék jó....De valahogy sok dolog nem kellett volna például a pénzgyüjtögetéses fegyvertuningolgatós baromság nagyon arcade beütést vitt a dologba..A szereplõkön kívül szinte semmi nem utal a régi re-ekre..
A lények nagyrésze koppintás,sokkal jobban tetszett anno a vírus miatt agyonmutálódott szörnyek tömkelege..
Para nincs..Egyetlen egyszer volt megijedés,amikor a kertben kellett rohangálni és a nagy némacsendben elõugrott kéthárom kutya...
Mindettõl eltekintve nagyon jó a játék,sok frankó 5let van benne de erõsen érzõdik hogy ez már nem a régi jó Ps-ös RE...Igencsak érzõdik rajta hogy a nintendonak volt azért köze a dologhoz...Kár...Jobb lett volna mindenféle lopkodás nélkül (The thing minden mennyiségben) a régi re-t folytatni az interraktív ötletekkel (ajtótorlasz stb).
Jobbra számítottam de így sem rossz,mindenesetre akárki akármit mond a horror játékok királya továbbra is a Silent hill...

Huh....
Ez a fejszétlövõs nyakbólmászós pókszerûsködõs izék egy kissécsöppet The Thing szaguvá tették most a dolgot...😊

Lammer
ITT vannak a vegigjatszasok, igaz gamecubra, de meritheto onnan is 5let boven! 😉

Lammer
kesobb meg orilni fox, hogy nem a fejet lotted le 😛 majd meglatod 😛

Solidus
Jó azt én is felfedeztem...De a legvégén amikor vége a gaménak akkor tudsz venni majd örök municíót,vagy új fegyvert vagy azt automatice adja s ha igen akkor hogy kell végig vinni?Mentés nélkül,continou nélkül,stb...Na erre gondoltam😊

.:SOLIDUS:.

hát meg szép hogy erdemes gyujteni a penzt en ps2-on jatszom meg nem vittem vegig de a penzekbol tudod tuningolni a fegyvereket es az nagyon megeri pl en feltuningotlam a kispisztolyt es ket loves egey zombi midnen masodik lovesnel szetlocsaan a feje .. 😮 😊
Õõõõh azért nem hagyom abba mert bejön csak azért egy hajszûlfasznyi utalás lehetne az elõdökbõl szörny téren,de eddig semmi,a hangnemedbõl ítélve nemis lesz..:l

De ettõl eltekintve tetszik,kiváncsi vok még milyen eltorzult izékkel fogok talkozni a hatalmas vizipatkányszerüség meg a szakállas faszból átalakult izé aranyos volt,csak az óriás nem nyerte el a tetszésemet,az inkább maradhatott volna a gyûrûkurában csatamamlasznak😊

Solidus
Nekem nagyon bejött az irányítás.(82% hit ratio)Szerintem elég gyors.Csak tölteni felejtek el mindig,persze pont akkor van két lépésre az a falusi paraszt...Kérdés:érdemes gyûjtögetni a pénzt?A végén fel tudom használni az újrajátszásnál?(fegyverek,extrák,stb?)Végigvitte már itt valaki aki kockán is letolta?Mert érdekelne mennyivel jobb vagy rosszabb összegezve?Szerintem meg vannak olyan jók ezek a falusi megszálott parasztok mint a zombik...Nekem ezért nincs hiányérzetem.Sõt...

Lammer
hatigen kell hozza egy adag FPS eloelet 😉 ha megy kontrollerrel az fps, akkor ez is fog menni popecul 😉

öregharcsa
hhmmm...
vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban....
a grafika gyönyörû,a játékmenet nagyon jó de ez az irányítás több mint szõrnyû...már az elsõ silent hill-ben is sokkal jobb az irányítás mint ebben a játékban...mire odarakom a lézerirányzékot a büdös parasztjára már a nyakamon is vannak...asszem jobban járok a késsel azzal csak csak megfelelõ pillanatban kell hadonászni az eredmény kézzel fogható.

azért ettõl még jó játék, csak szokni kell ezt az irányítást...
mindenesetre ha osztályozni kellene a 10 pontból én 8,5-et adnék neki.(csak az irányítás miatt)

http://pspfilez.extra.hu/

Lammer
akkor most hagyd abba, SAJNOS ez nem az az RE mint a regi... enis nagyon le voltam torve amikor eloszor nyomtam Gcn, dehat meg kell szokni, ez van...

Õõõõh...
Nagyon frankó a játék meg minden de most jutottam be a kastélyba és eddig a fõganajokat leszámítva a nagyizgalom nemvolt...Párszor a menekülgetés,ajtótorlaszolgatás...
De igazi zombik lesznek a játékban??? Mert nagyon kezdem unni ezeket az "intelligens zombiparasztokat"....
Meg a Hunter is hiányzik...lesz valami régi RE vonás vagy gyakorlatilag semmi?

Kaplan
Aha. Jómunkásemberek, mi? 😛
Én is a késes változattal nyomtam 2* végig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mateus33
Ez igaz,de úgy szeretem "sz@rrálõni" a jómunkásembereket😊 Meg a rúgás is tök jó😊 A shotgun a legjobb😄

Lammer
gyerekek ne legyetek luuzerek 😛 labba belelo, osszeesik, aztan haddszoljon a kes! <#eplus2> garantalt ammo saving <#gonosz1>

Solidus
Az nekem is eléggé kevésnek tûnik...Sok enber-kevés töltény.Vagy csak elnéztem valamit,és az elején ilyen a vége felé meg majd adhatom el mindet ami nem kell...

mateus33
Érdekes ez a RE4,számomra teljesen más,mint az eddigiek,de amúgy nagyon tetszik,túl vagyok egy horgászáson😊,egy háziállat beidomításán😊,most meg beköltöztem az új házamba az asszonnyal,s éppen jönnek a szomszédok házavatóra😊) Szóval az eddigi tapasztalataim alapján nagyon jól sikerült,pedig hol van még a vége...
Töltényt nem lehet vásárolni ugye?

Solidus
Ott a pont...<#wow2><#papakacsint>

Inkább várok egy évet a ps3-ra minthogy 360-at vegyek..😊

Lammer
nem, nem jon ki pcre... csak erzekeltettem, hogy kiszurom az fps diffit... 😉

Solidus
De annyira nem szúrhatod ki hogy ez a játék folyamatában olyan nagyon zavarjon.öööö pc-re kijött?Azért a PS2 sem csúcskonzol,már.De majd a PS3.Oda fog vágni...<#awink>

Lammer
öööö tudom, csak en vagyok iylen "vajt"szemu 😄 engem idegesit... ugyahogy kiszurom pcn is a 10FPS kulonbseget 😉

Solidus
Egyébként nagyon tetszik az hogy a widescreent lehet ki/be kapcsolgatni.Igaz a "filmvásznas" változat jobban tetszik.De ez egy jó húzás volt.

Solidus
Kösz,akkor megvan a probléma.Egyébként nálam sem szaggat.Sajna anyagi okok miatt én csak PS3at szerzek majd be.De haverom biztos vesz majd.Xbox fanatakikus...<#wilting>

Kaplan
X360 is jön RE5 úgy érzem amiatt (is) veszek majd egy X-t.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Igen állítólag Dolby Pro Logic II

õõõõ....Az imént jött rám eccerre 6 falusi shotgunnal oszlattam õket nemszaggatott.Grafbutítást leszarom szép ez ígyis emiatt nem fogok más konzolt venni,majd ps3-at vmikó de arra Re5-öt akarok😊

Solidus
Nah hol jár az eszem...Nem 3 utas,frekvenciaváltós.

Solidus
Azt elfelejtettem hozzáteni hogy erölködõn keresztül két 3 utas videoton hangfalra van rákötve a PS.De eddig minden játékom szépen szolt csak a Resident 4 ilyen szintelen...

Solidus
Oké,sorry.Mostantól kerülöm ezt a témát.Más:a PS2-es verzióban eléggé furák hangok és a zene.Mintha Dolby lenne?!Megnéztem az audio beállitásoknál de simán stereon van.Ez mitõl lehet?(Vegyek házimozirendszert és kössem rá a PSt?)<#buck>

Kaplan
Igen de ha vársz vele egy picit akkor kombinálni is tudod õket. Így többet fognak érni.

mateus33
Na meg most látom,h van még pár nagyobb értékû ékszer meg hasonló,ezek is csak arra vannak h eladjam õket?

mateus33
A Ruby-t fel lehet valahol használni,vagy "csak" arra jó,h a csávónál akinél lehet venni cuccokat eladjuk jó pénzért?

Kaplan
Talán azért mert én nem warezolok.... de mind1. S mondtam is a warez témát kéretik kerülni, szerinted miért? 😛

mateus33
Nah elkezdtem nyomni,nagyon bejön eddig,az a falus rész durva volt,pedig nem is zombik jöttek😊

Solidus
Jah,az elözõ hozzászolásom neked ment Kaplan!

Solidus
Miért vársz november 4-ig?Az nem az európai verzió megjelenési ideje?Nem olyan jó az.Amit tegnap küldtem privátba címet ott már fennt van...Csak rossz helyre rakták nem a PS2 hanem az Xbox gamékhoz.(de attól még PS2-es).Egyébként ott van már a Shadow of the Colossus is...<#vigyor5>

Lammer
Elmenybeszamolo(PS2): HAt azert erezni rendesen a grafikai butitast, nomeg az tenyleg szembeuto, hogy elegge Ditheres a feeling amikor felveszel egy targyat(meg eleg sok helyen meg erezni egy kicsit)... hat az csunya... nomeg eleg sok falubeli ramtamad... enmeg nyomok egy soretest a jonepnek, akkor beszaggat azert ... a kicsit lassu fordulas irhato meg a negativ szamlara(hiaba van quickturn ha kicsit kell fordulni...)... amugy leszamitva ezeket nagyon feeling tovabbra is, mar lesem is az extrakat... es vegre gyorsak a toltesek, nem varok mint gamecubenal mig a menut is behozza, igen ps2on HDDvel eleg fasza a sebesseg... na ennyit mara 😉

Kaplan
Én meg majd November 4. körül <#idiota>

Solidus
Holnap már én is csatlakozhatok hozzátok.Délután megyek ezért a remekmûvért ala PS2!!!!!!!!!4<#vigyor5>

Lammer
hat meg reggel kiprobaltam(mit reggel nem birtam abbahagyni 11ig 😄) es nekem eleg lassan fordul LEon, amugy a grafika igy eloben nem rossz... soooot nekem eles jo a kep(najo persze ps2n RGB kabelem van, GCn nem volt) hmmm hirtelen ennyi, a toltesi idokrol nem tudok objektiven nyilatkozni, mivel en minden jatekot Vinyorol nyomok, igy roppant kicsik a toltesi idok... 😊 nah megyek gamezni 😄

Kaplan
Ok, no problem. Normalon kira... Én nekikezdtem Pron de elég kemény. 😞

Lammer
jo ezt elirtam, mondom 3X mondtam mar... nah ezt akartam... NOrmalon amugy

Kaplan
Jah, bocs tényleg kevertelek valakivel óóóó sry mélyen tisztelt Lammer barátom! <#worship>
kb. 3x? hmmm... easy,norm,pro-n? 😊

Lammer
heeeekas... azert vegyunk vissza... en vegigvinni??? hanyszor irjam meg le, hogy Gcn vegignyomtam??? kb 3X???

Kaplan
Te Lammer - Láma ! 😄
Elõbb nyomd végig tuskó! 😊

Lammer
jook: velemeny: szerintem jo a jatek <#idiota>