1688
-
#950 Írd mán le pontosabban merre jársz,hátha akkor tudok segíteni. -
#949 Ezt a végigjátszás után kapod meg.4 karakterrel lődözhetsz de elösször csak Leon van.5 csillaggal kapsz új embert.Igazából csak hentelés.Egy pály adott időre minnél több áldozat(főleg sorozatba egymás után) annál több pont és csillag. -
KaBuTo666 #948 hol találom meg a korsokat? -
Kufii #947 Jah ugy van egyszer vegig kell vinned a pron es megkapod a fegyvert de nem nagy szam chicago typwriter sokkal jobb -
snoop dog #946 Mercenariest és ez mit jelent?
-
#945 Már annyira nem jársz messze a végétől.De már a felén túlvagy. -
#944 Látom vannak itt veteránok is!:)Azt hallottam a lézerágyút csak a legnehezebb fokozat végigjátszása után kapom meg,ez igaz?Humoros Leonnal a kalapdobálás!Akinek megvan a maffiozós szerkó meg a chicago typewriter az mindenképp próbálja ki!Amikor kiválasztod a maffiozó ruhát kezdésnél és a kezedbe veszed a chicagot akkor R1-el célozz közben nyomd le a négyzetet.Elösször csak megigazgatja a sityakját,de ha sokáig nyomkodod a négyzetet csinál egy kis mutatványt...Érdemes megnézni! -
#943 grat... noakkor most told ki az extrakat is! nomeg toltsd be az utolso allast(gyk a finalt) es akkor az uj jatekot kezd amiben minden cumod megmarad!!! tehat a penzed is... en most toltam nemreg vegig a ps2 verziot es a 2ik szessönbe mar meg tudtam venni a chicago typewritert... ^^ -
Norbi7 #942 Végig vittem! -
snoop dog #941 most néztem egy honlapon lehet hogy nem mondok ujjat söt de hány karakterrel kell végigtolni a játékot van ada leon krauser hunt meg van egy másik scávo is és valami Mercenariest tud valaki valamit ezekröl adolgokrol? -
snoop dog #940 minkét szobornak egy korsot kell adni amugy még elég sok van hátra és ott járok amikor jöttek Leonak segiteni helikopterrel csak azt is kilötték ebböl még sok van? -
#939 Fú,egy kicsit részletesebben,mert így nem nagyon sejtem merre jársz.Ez még a kastély?Mert ha igen,akkor még csak a felénél se tartasz. -
KaBuTo666 #938 üdv!
a játék vége felé akadtam el: van középütt egy nagy ajtó ami le van rácsozva, mellette jobra és balra van ewgy -egy szobor amelyek tartják a markukat a baloldalinak van egy kehely a kezében a másik meg kér valamit de nem tudom, hogy mit, azt honna tudom meg szerezni azona pályán azt a dolgot?!
sok van még a játékból? kb hány óra?
köszi aki segit és válaszól! -
#937 Átlagban ha a Separate Ways-ről beszélsz az olyan 4-5 óra.
Az Assigment Ada meg nekem olyan 40 perc volt asszem :P -
SlickAdam #936 Na ez a játék is kivégezve. Nagyon élvezetes szerintem, és elég hosszú is, ugyanakkor változatosak benne a helyszínek. Nekem a főellenségek nem igazán jelentettek kihívást annak ellenére, hogy csak a pisztolyt és a shotgun-t tuningoltam, nem voltak "szuperfegyvereim". Volt viszont egy-két fejezet a játék vége felé, amikor nagyon szűkösen voltam töltények terén, de később el kezdte őket osztogatni szépen a gép. Most a piros ruhás csajszi küldetéseit csinálom, bár nem igazán szimpatikus a csaj. Tudja valaki, hogy ez a bónusz játék milyen hosszá kábé??? -
Norbi7 #935 Azt a... Most nyomtam azt a részt amikor a vörös sipkással harcoltam késsel. hát ez a játék egyszerűen hihetetlen jó. meg mikor a lézerek között ugrált! gyönyörű!!!!! -
KaBuTo666 #934 má mególdottam a problémát :) -
#933 Mivan? :P
Ha lehetne egy 'kicsit' (jóval) pontosabban... :) -
KaBuTo666 #932 hali!
a kastélyban vagyok, az elején azon a részen ahol van egy nagyobb rész és van víz lefolyás is vastagabb csatornákon, lefelé. ott jönnek neked elösszőr szürke pajzsal neked támadva!!! merre kell ott menni?! mit kell csimálni ha mindenkit ki nyíram?
-
pinehead #931 köcce,figyelmetlen voltam. -
snoop dog #930 ha Leonnal végig toltad a vörös rucis csajjal is vinni kell? -
FFX #929 hi!
a revolverhez lehet valahonnan töltényt szerezni. megvettem a kastély bejáratánál csak azt nem figyeltem, hogy nem a pisztolymuníciót használja :( -
sliderpapa #928 Sziasztok. Keresem Barbapapát, ha itt vagy privin jelentkezz már lszi. Fontos
-
#927 Ha a Resi 5 képeire gondolsz, akkor talán itt:
Resi5 topig -
pinehead #926 tudja vki, merre találom azt a bizonyos első2 képet a "játékról"??
zombik homályban,ill. vmi piactérszerű...fontos lenne,köszönöm. -
#925 MSN :P -
#924 Srácok, kéne nekem az origi resi 1 introja, nem tud valaki egy linket? Keresgélem egy órája, de csak stream-elni tudtam, lementeni nem:( -
SlickAdam #923 Hát meg kell mondjam ku**ára szép ez a játék, le a kalappal előtte. Most szereztem meg a játékot (jó sokat vártam rá), és nagyon bejön. Egyedüli ami nem tetszik, az az irányítás. Nekem jobban kézreállna, ha a bal karral (PS2!) előre-hátra ill. oldalazó mozgásba lendülne a főszereplő, míg a jobb karral a kamera mozogna, mert így nem lehet kukucskáni a falak mellől. (Bár még nem néztem meg a beállításokat, lehet van benne ilyen is). Nagyon tetszett, hogy beraktam a játékot a haverokkal, hogy megnézzük gyorsan miyen is (persze 3 óráig ki se kapcsoltam), és a bevezető animáció után hirtelen ott áll a faszi, én meg bámulok, rámszól a haver, hogy hé gyerek már te irányítod, pedig én még azt hittem, hogy a demo megy. Szóval SZÉÉP! -
snoop dog #922 Amugy Leonak az az utolso ellenfele az a kiskrapek meg a szem? mert amennyit az zabál töltény szempontbol. Aztán a másik csak is elökerül az a vörös rucis azzal is kell tolni a játékot? -
Norbi7 #921 Egy szóval nem mondtam hogy az vagyok. Egyszerűen csak nagyon csípem az előző részeket és ezt is. ennyi. -
#920 Nagyon 'menő' jah. :P
Ada - RE2
-
gator #919 Szerintem nagyon eltalaltak ezt az uj jatekstilust remelem az 5-t is igy fogjak kiadni mert sztem nagyon menő ! Most toltam végig a jatekot , a vegevel nagyon sokat szarakodtam nem voltam hozzaszokva ehhez a RESIDENT JETSKI EVILHEZ.De ugy nagyon egyben van az egesz story meg minden !!!
Nem tudtok idopontot a resi 5 rol ? Ja es fiuk ez az Ada csaj ez hol tunt fel a Resi 2 ben vagy a 3 ban ? -
#918 "mert eddig illegális autóversenyző voltam" "Én a RE 2. és 3. részével játszottam és annak ellenére hogy a játékmenet teljesen megváltozott ez tetszik a legjobban"
ehhh akkor te is igazi RE fan lehecc
(ezt nem lehetett kihagyni :D sorrry)
-
Norbi7 #917 Helló mindenkinek! Ma ültem le először játszani a gémmel, mert eddig illegális autóversenyző voltam :). Ez a játék hihetetlenűl fantasztikus és még sorolhatnám a dícsérő jelzőket de reggelig se érnék a végére. Nagyon jó a vásárlás megoldása, a csapdák, mikor dobja a szemét feléd a baltáját és a levegőben lelövöd, ahogy lerepül a feje hát az durva. Addig jutottam el hogy pont kiszabadítottam a lányt. Én a RE 2. és 3. részével játszottam és annak ellenére hogy a játékmenet teljesen megváltozott ez tetszik a legjobban. Szóval isteni a játék. Egyébként az 5. rész is ilyen nézetű lesz? -
#916 Csak, hogy ezek nem harapnak! :D
Matildát mindenki próbáljak ki! Eszement jó fegyver. -
snoop dog #915 nekem 8 ki kell nyirni mindet ami harap és levágja a fejed:D -
#914 Jah és tényleg nincsenek Zombik ebben a gémben! (Sajnos) -
#913 Én most a Mercenariest zúzom! Nem egyszerű! -
snoop dog #912 ok bocs ennyire nem vagyok jártas de aminek szétlövöm a fejét és helyére uj nö akkor az is fertözött?:D -
#911 ebben a jatekban nincsenek zombik... :P ezek fertozottek max, de nem eloholtak :D