1688
-
#990 Sok pontot kell szerezni, s minimum egy minibosst megölni.
-
#989 Léccí!
-
#988 Vki tudja hogyan lehet 5csillagot szerezni? Eddig 4 csillagom van és professional-on 3x mentem végig.
Köszi!!
-
#987 Vááááááááááá
-
#986 nekem nem, mert nem zombi -
#985 Hehe. =) El Gigante gamer pályafutásom legemlékezetesebb boss fightjainak egyike. Az eső, villámok, a tüzek.. rulz. =) -
#984 LOTR nezese kozben felevenedett bennem az emlek mikor az a troll ramtamadt:D bemenekultem a hazba.. leszedte a teto.. elmentem a fa moge... gondoltam dejo.. ott biztonsagban vagyok.. erre tovestul kitepte a fat es azzal csapott szajba:D hatalmas volt:D RE4 RULEZ -
turho #983 Sajna még csak ennyi csalást találtam:
http://www.cheatcodes.com/ps2/6933/cheatcodes.html -
snoop dog #982 de lábon aztán mikor megbotlik sorozni a többit
-
#981 émmá tök rég játszottam vele, de ezt a csávót nem lábon kell lőni folyton hogy aztán sebezhetővé váljon? én legalábbis vmi ilyesmire emlékszem. -
turho #980 Énis kértem, nekem sincs :) -
#979 Neh,nem kell kód!Ott van helyette a kés a puska,mi kell még?Egyébként úgy tudom hogy nincs kód...De ha több életet akarsz,vedd meg a védőmellényt...;) -
KaBuTo666 #978 +köszönném ha küldenél! -
turho #977 PS2 verzióhoz létezik működő örökéletkód, ha nincs semmiféle csalókártya-szettem? :)
Nem tudok játszani de szeretek jeligére :D
GC-n elvittem 95 százalékig már, de újdonsült ps2-mön is szeretném. Köszi. -
#976 Hát van egy rossz hírem.Ha nincs elég municiód akkor próbáld meg késsel.Jó tudom hogy elég hülyén hangzik de ha mindent jól kiszámítasz sikerülhet.Lődd bele a tárad aztán ha elfogytál akkor próbáld késsel.De valahogy csak visszatudsz jutni mentéssel és spórolni a lőszerrel?Olyan nincs hogy nem lehet!Hol mentettél utoljára? -
snoop dog #975 nemigen van hozzá kod bár nem is érdemes
-
KaBuTo666 #974 nincs, és elég municóm sincsen! privibe küldenél kódot meg köszönném, most szerintem azzal nem rontanám el a játékot, hogy most a katonát kóddal ölném meg mert nincs elég lőszerem. -
Norbi7 #973 nekem 20 óra és pár perc volt a menetidőm. 50 TMP szerintem karcsú lesz hozzá. úgy próbáltad hogy hagyod hogy kinyirjon, majd elkezded a pályát az elejéről de spórólsz a tölténnyel, hogy maradjon a végére is? -
snoop dog #972 jo gamma a legjobb a Kruseres rész jo az a katona jo nehéz lenyomni de az a jo 20 ora alatt vittem végig de nagyon jo elsönek féltem rövid lesz de nagyon jo gamma most a chikagoi cuccal vagyok plusz a puska:D -
#971 Hát nekem 10 óra kellett elsőre,de akkor mindent tüzetesen átvizsgáltam.A végén egy brutál nagy szörnyet kell leküzdened de az nem lesz nehéz.Kód???Resident Evilhez?Nem szabad ember!!Ne rontsd el ezt a jó gamet!Jó lesz a TMP is ereszd telibe a lábát!Bombád nincs? -
KaBuTo666 #970 gondolom nem elsőre -
#969 20 óra? Én 6 óra alatt nyomtam végig leggyorsabban, úgy, hogy mindent 100%ra kivégeztem... -
KaBuTo666 #968 kezdtem örülni,hogy ez a vége a játéknak!
tényleg mi a vége a játéknak? mit kell kinyírni? (csak mert szerintem ha nem tudom meg csinálni akkor kivágom a resident evil dvdt a kukába, nem fogom tovább idegesíteni magamat) -
KaBuTo666 #967 a resihez nincs véletlen kód?
mert eddig még úgy ahogy eljutottam.
azt nem értem, hogy egyesekenek hogy a fenébe sikerült 20 óra altt végig vinni? végig futattak a pályákon? mert úgy nincs is értelme elsőnek játszani... mert én végig mindenkit kinyírtam. -
KaBuTo666 #966 csak van egy q*rva nagy probléma! magnum lőszerem 3 db van és tmp 50 db, hogy a fenébe intézzem el? mert teli pakoltam magamat előtte lőszerrel és mindent kinyomtam rá! -
#965 Jah.Az is lehet számodra egy jó támadás hogyha a lábát lövöd,mivel azt nem tudja az átalakult karjával védeni.Sok sikert!!! -
#964 Hát apám kösd fel a gatyád mert az a katona elég kemény dió...Megpróbálom röviden és érthetően leírni mit csinálj:Amikor közeledik feléd nem tudod medgsebesíteni mert a kezét ami átalakult pajzsként használja.Hátrálj mindig ahogy csak tudsz és amikor felugrik hogy lesújtson rád(de mivel te eddig hátráltál csak a földbe tud belecsapni)akkor kezdd el lőni de ne sokáig.Célozd be minnél gyorsabban!!Mindig hátrálj,ha a torony végéhez érsz fuss el mellette persze tartsd a távolságot .Lehetőleg a legerősebb fegyveredet válaszd.Nah,hát elég sok van még hátra és vele még fogsz találkozni...
-
KaBuTo666 #963 most ott tartok,hogy van egy nagyon kemény harcos katona akivel harcolni kell egy magas placcon amely 2 részből áll, az egyiken ahol fel mentem rá létrával az lezáródik és van rajta 3 tnt bomba amely fel robbban 3 perc után és meghalok, mit kell itt csinálni? sok van még a játékból? -
snoop dog #962 igazad van mostmár nemszolok:) -
#961 talan azert olcsobb, mert sokkal rovidebb az Adas kuldetes... nem lenne fair ha ugyanannyiba kerulne... isnt it? ;) -
snoop dog #960 de a csajnak a Leon fegyverét röhej:D amugy jo a chikagoi cuca a srácnak -
#959 Lol, szerinted? Hogy azzal gyilkold az ellenfeledet :) -
snoop dog #958 akkor mi értleme van annak hogy a csajjal is meg lehe venni?
-
#957 Nem.
Legalább is én úgy tudom.
-
snoop dog #956 én is végitoltam 20 ora meg még pár perc alatt megcsináltam Adaval is és nála is meg lehet venn ia chikago irogépet és a csajnál csak 300000 ba kerül Leonál 1 millába a kérdés a következö ha a csajjal megveszem azt oda lehet adni valahogy Leonak?
-
#955 Van még!;) -
KaBuTo666 #954 27 órát játszottam eddig a játékkal és ott tartok, hogy van egy szakadékban egy több ajtóból álló nagy doboz amelybe be kerülsz és jön egy kukachoz hasonlitó szörny, sok van még hátra?
-
#953 Nah mi van, poligoncsajokra izgulunk? Hmmm....? :)
Akkor már inkább Jill és élő megfelelőjébe : Sienna Guillory.
-
Norbi7 #952 Elkezdtem újra a játékot úgy ahogy mondtad. nagyon jó hogy megmaradtak a cuccok. a special ruhát választottam. a csajon is nagyon király, milyen jó feneke van Ashlynek. -
#951 Resident Evil 4 - GC and PS2 Díjak.
1up Reader Awards*:
Best Action Title // GC & PS2 // Nominated
Game Of The Year // GC & PS2 // Nominated
GameSpy Reader's Choice:
PlayStation2 Game Of The Year // PS2 // Nominated
GameCube Game Of The Year // GC // Nominated
GameSpy Editors Awards:
#2 of the Top 10 PlayStation2 Games of 2005 // PS2 // Winner
Game Of The Year (#1) of the Top 10 GameCube Games of 2005 // GC // Winner
Best GameCube Action Title // GC // Winner
GameSpot Best Of 2005**:
Best Sound Effects // GC & PS2 // Nominated
Best Graphics - Technical // GC // Nominated
Best Graphics - Artistic // GC & PS2 // Nominated
Best Use Of Upset, Disheveled Men // GC & PS2 // Ganados Nominated
Most Improved Sequel // GC & PS2 // Winner
Best Action/Adventure Game // GC & PS2 // Nominated
Best GameCube Game // GC // Nominated
Best PlayStation 2 Game // PS2 // Nominated
IGNPS2 Reader's Choice Awards*:
Best Action Game // PS2 // Nominated
Best Graphic Technology // PS2 // Nominated
Best Use Of Sound // PS2 // Nominated
Best PS2 Developer // PS2 // Capcom - Nominated
CubeIGN Reader's Choice Awards*:
Best Action Game // GC // Nominated
Best Graphic Technology // GC // Nominated
Best Artistic Design // GC // Nominated
Best Original Score // GC // Nominated
Best Use Of Sound // GC // Nominated
Best Story // GC // Nominated
Best Developer // GC // Capcom - Nominated
Game Of The Year // GC // Nominated
IGN Editor's Best Of 2005***:
GameCube Best Action Game // GC // Winner
GameCube Best Graphics Technology // GC // Winner
GameCube Best Artistic Design // GC // Winner
GameCube Best Original Score // GC // Winner
GameCube Best Use Of Sound // GC // Winner
GameCube Best Developer // GC // Capcom - Winner
GameCube Game Of The Year // GC // Winner
PlayStation2 Best Action Game // PlayStation2 // Runner Up
PlayStation2 Best Developer // PlayStation2 // Capcom - Runner Up
Best Gaming Peripheral // GC & PS2 // NubyTech's RE4 Chainsaw Controllers - Runner Up
* - You can still vote for this award as of writing.
** Game Of The Year and Reader's Choice yet to be announced.
*** Overall awards yet to be announced.