Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izlések és rugóskések...
A cold fearból nehezen lophatták volna dolgokat, mert a Resi 4 mintegy 5 hónappal hamarabb jelent meg😛
Ennyit errõl
Végigtoltam az egészet extrástul (kisjátékok kivéve ada-s cuccok megcsinálva)..
Nem tudom már végképp hogy miért olyan különleges ez a progi,az irányítás jó a grafika jó de maga a sztori...Hát az egy nagy hulladékmár sorry😊
Az alap probléma az erõsen meseszerü és tomb raider szerü dolgoktól indul,majd a The thingbõl és a Cold Fearbõl kilopkodott és picit átalakított lényekbõl fakad..Az arcade beütésü pénzgyüjtögetõsdit amit alapból gagyinak találtam anno a Dino Crisis-ben is már meg sem említeném.
Nem azt mondom hogy rossz a game,nekemis bejött de a resident evil címet nemkellett volna megkapnia és fõleg nemkéne ennyire agyonajnározni...Most szereztem meg a codename veronica x-et...Hangulatilag messze felülszuárnyalja ezt a részt ha másban nem is.
Nem értem hogy a meseszerü elemek ezzel a varázslófasszal a kisgyerekkel meg a hatalmas kastéllyal minek kellett...
De mind1 mindenesetre remélem hogy az 5 visszatér a régi kerékvágásba és nem Plaga-zik mert ez így tré.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
az 1 remake a legtutibb!
szerintem annál jobb játékot a stíluson belül képtelenség alkotni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Márcsak a grafik meg a hangulata miatt is....
Most a bonusokat nézegetem,tetszik😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Resi4 egy isteni storyval rendelkezõ játék... úgy ahogy van szuper.. egyszerûsített grafika mellett, elmosatás, el ködösítés, hangulati elemek alkalmazásával szépítenek... szín tónusokon babrálnak.. nyilván való hogy az emberi alakok nem olyan részletesek... akkor eleve az eléd táruló kép élessége, enyhített Ps2-n... ügyesen ki van javítva, hogy ne tûnjön ki.. akkor optikai csalódást használnak fel,.. mind mind jó trükk mi segítségével eladható lett volna GC-n is.. csak hát a GC-s az turbó változat... de lényegtelen... ezért is felesleges miatta lepontozni a remek kis játékot!!! én is mindenkinek ajánlom ahogy csak lehet hogy vegyék meg Ps2-re mert eszméletlen!!! Gyakorlatilag lényegtelen különbség van!!!! De a tény elõtt nem sétálhatunk el... A GC-s verzó a szebbik és jobb, meg nem is tölt annyit. Ennyi!!! Aminek valójában semmi jelentõsége sincs!!!
30 egymástol teljesen független szaklap pontozta a játékot!!
Egyébként az Eurogamer is 90%-ra osztályozta pedig õk nagyon szigorúan pontoznak!
Egyébként a nemzetközi online szaklapok is minimálisra veszik a különbséget.
A Gamerankings-on 95%-on áll a játék(A Gamecube 96%-volt).
Gamespy:100%
IGN :95%
Gamespot:93%
Minimális a különbség és föleg az esti ,éjszakai részeknél.
A kastélyban és a belsõ tereken szinte egy az egyben ugyanaz.
Nem mondon,hogy nem szebb a GC-s verzió mert tényleg szebb,de ha valaki 8-hónappal ezelött azt mondta volna,hogy igy fog kinézni tuti,hogy nem hiszem el neki!!
GC-s verzió:10
PS2-es verzi:9.5
Bravó CAPCOM
ui:Az extrák simán potolják azt a 0.5%-ot
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
.:SOLIDUS:.
Akkor fingod nincs mi is az a Resident Evil<#shakehead>#shakehead>
Apropó! Most nyomtam le a PS22-s verzió 3 elsõ Chapterét! S meg kell mondjam! Minden elismerésem a portot végzõ csapaté, még így is gyönyörû a játék!
add el, mert jo lové, tobbre nemjo, illetve lehet kombinalni oket, es akkor megtobb piizert tudod elpasszolni a cumokat...
lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban!
szerzek a játék közben ilyen nyakékeket + gyûrût + nyakláncot!
ezeket eladhatom? vagy majd szülségem lesz rá a késõbbiekben!
elõre is kössz a segítséget!
Mindenesetre azért lenne egy két szavam a játék alkotóihoz szépszép meg jójó,tetszett..
De az egész full meseszerü lett a sztori is baromság volt a Plaga-val...
Tulképp én a fõganajok miatt nyomtam végig amik nagyjából olyanok voltakmint régen.
A hangulat meg a sztori a helszín messze elmaradnak a régitõl...
Gyakorlatilag tényleg 0 para 0 nyomasztó hangulat csak a fõganajok jók.
Asszem elõveszem a codename veronicát az jobban feküdt😊
Ez a game a meseszerü elemekkel nagyon nintendo szagu lett nekem béke poraira...
Remélem a resident 5-nek nemsok köze lesz nintendoékhoz.
Itt is a végén egy rakétavetõt adott 😊