Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Szerintem meg pont a veronica a sorozat messze leggyengébb darabja😄
Izlések és rugóskések...
A cold fearból nehezen lophatták volna dolgokat, mert a Resi 4 mintegy 5 hónappal hamarabb jelent meg😛
Ennyit errõl
Hát....
Végigtoltam az egészet extrástul (kisjátékok kivéve ada-s cuccok megcsinálva)..
Nem tudom már végképp hogy miért olyan különleges ez a progi,az irányítás jó a grafika jó de maga a sztori...Hát az egy nagy hulladékmár sorry😊
Az alap probléma az erõsen meseszerü és tomb raider szerü dolgoktól indul,majd a The thingbõl és a Cold Fearbõl kilopkodott és picit átalakított lényekbõl fakad..Az arcade beütésü pénzgyüjtögetõsdit amit alapból gagyinak találtam anno a Dino Crisis-ben is már meg sem említeném.
Nem azt mondom hogy rossz a game,nekemis bejött de a resident evil címet nemkellett volna megkapnia és fõleg nemkéne ennyire agyonajnározni...Most szereztem meg a codename veronica x-et...Hangulatilag messze felülszuárnyalja ezt a részt ha másban nem is.
Nem értem hogy a meseszerü elemek ezzel a varázslófasszal a kisgyerekkel meg a hatalmas kastéllyal minek kellett...
De mind1 mindenesetre remélem hogy az 5 visszatér a régi kerékvágásba és nem Plaga-zik mert ez így tré.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

deep
Animefox
Mikor azt a lógó fitymáló zselés kocsonyát lelövöm... a fúrógépes jelenet után!!!!

mateus33
Számomra a legizgibb/félelmetesebbek a falus részek voltak meg a kísérleti labor a maga szörnyeivel😊

mateus33
Az melyik rész is pontosan?

mateus33
Ne is csigázz tovább,így is szomorú vagyok,h még nem volt lehetõségem kipróbálni😊 😞

Animefox
Én most ott tartok a GC-s Resi4-ben mikor a csajt elrabolják az óriás csótányok! <#eplus2>

deep
azok ütnek
az 1 remake a legtutibb!
szerintem annál jobb játékot a stíluson belül képtelenség alkotni
mateus33
Hm,én is szívesen kipróbálnám GC-on,de fõleg a Zero-t meg az 1 REmake-jét!😊<#rolleyes>

deep
na azt nemtom, mert én csak gc-n toltam😄
mateus33
Thx😉 És az az elektromos fegyver,amit láttam egy képen az is megvehetõ lesz? Vagy azt mikor lehet megkapni?

deep
a második végigjátszás felénél összejön
mateus33
Annyi pénzem soha nem lesz😄

deep
Fenét ingyen!
A rakétavetõ 1,000,000 píz😄
Gamecube verzióban legalábbis ennyi volt😄
mateus33
A játék végén azt írták,h megkapom a rakétavetõt meg egy másik fegyvert ingyen😊,az hol található meg?<#confused>

én is végigvittem tegnap a játékot sztem nagyon jó volt most majd az Ada-s részt nézem meg.ajánlom mindenkinek ezt a részt<#ravasz1>

Kaplan
Kéretik nem offolni 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Értékelés ide vagy oda 1. a játék szép volt hangulatos volt nemtom miért húzták le de a halonál én sokkal jobban elvoltam vele...

Killzone nagy rakás szar? Hát te már bocs de hülye vagy az egyik legjobb fps ps2-n és még úgy általánosan is az eslõ 10-20ban bennevan...
Márcsak a grafik meg a hangulata miatt is....

mateus33
Hányféle befejezés van,nem tudjátok? Az Ada-s rész milyen hosszú kb.?

mateus33
Na végigvittem a játékot. Nekem tetszett,azért paráztam párszor😊)
Most a bonusokat nézegetem,tetszik😊

Lammer
igen ezek a szazalekok a gep adottsagaihoz merten adott pontszamok, msot gondolj bele egy psp es DSen is megjeleno jatekra mind2 platformra adnak 90%ot, es ha megnezed a ketto kozotti graf. kulonbseget... nah erted remelem 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Animefox
Ne csodálkozz a Killzone-n egy rakás nagy szar! Annyi rálátása mindenkinek volt...
A Resi4 egy isteni storyval rendelkezõ játék... úgy ahogy van szuper.. egyszerûsített grafika mellett, elmosatás, el ködösítés, hangulati elemek alkalmazásával szépítenek... szín tónusokon babrálnak.. nyilván való hogy az emberi alakok nem olyan részletesek... akkor eleve az eléd táruló kép élessége, enyhített Ps2-n... ügyesen ki van javítva, hogy ne tûnjön ki.. akkor optikai csalódást használnak fel,.. mind mind jó trükk mi segítségével eladható lett volna GC-n is.. csak hát a GC-s az turbó változat... de lényegtelen... ezért is felesleges miatta lepontozni a remek kis játékot!!! én is mindenkinek ajánlom ahogy csak lehet hogy vegyék meg Ps2-re mert eszméletlen!!! Gyakorlatilag lényegtelen különbség van!!!! De a tény elõtt nem sétálhatunk el... A GC-s verzó a szebbik és jobb, meg nem is tölt annyit. Ennyi!!! Aminek valójában semmi jelentõsége sincs!!!

Ha ez tényleg igy lenne akkor a KILLZONE-t is jóra pontozták volna nem pedig lehuzzák(60%)
30 egymástol teljesen független szaklap pontozta a játékot!!
Egyébként az Eurogamer is 90%-ra osztályozta pedig õk nagyon szigorúan pontoznak!
Animefox
Muszáj is hogy eladható legyen a játék <#awink>

Az a baj,hogy a Kenny elfogult és nem fog tudni pártatlanul véleményt mondani(Nintendo mániás).
Egyébként a nemzetközi online szaklapok is minimálisra veszik a különbséget.
A Gamerankings-on 95%-on áll a játék(A Gamecube 96%-volt).
Gamespy:100%
IGN :95%
Gamespot:93%
Animefox
Nem lehet hogy csak rosszul emléxel már??? Mégis fél év telt el azóta... Ha ténleg te vagy a postás bazijoe akkor Kenny-nek majd tuti megmutatod és õ tudni fogja hogy mi a kettõ közti különbség...

Animefox
Õõõõõ.. te a Postás Bazijoe vagy???<#wilting>

Én végigtoltam 2x GC-n és most a PS2-es verziót nyüstölöm,de egyáltalán nincs akkora különbség a 2 verzió között!!
Minimális a különbség és föleg az esti ,éjszakai részeknél.
A kastélyban és a belsõ tereken szinte egy az egyben ugyanaz.
Nem mondon,hogy nem szebb a GC-s verzió mert tényleg szebb,de ha valaki 8-hónappal ezelött azt mondta volna,hogy igy fog kinézni tuti,hogy nem hiszem el neki!!
GC-s verzió:10
PS2-es verzi:9.5
Bravó CAPCOM

ui:Az extrák simán potolják azt a 0.5%-ot
Kaplan
Hát azért olyan sokkal nem csúnyább. Nekem megvan GC-re is és már nehányszor kipörgettem szóval eléggé ismerem a játékot. De azt nem mondom , hogy azon a szinten van. Csúnyább ezt tény, de nem sokkal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Animefox
Olyan Return to Castle Wolfeinstein beütése is van.. kicsit... nagyon picurit érzem <#miaz>

Lammer
tegnap deep athozta a gcjet(in case of potiallitas 😛) es neztuk a resi4et, haaat erosen szebb a gcs valtozat(nekem mar sajna nincs gcm, de igazam volt, nem az emlekek szepultek meg, sajnos) ... nomind1... vegigtolom a ps2 verziot is... csakmost volt egy kis kimaradas, majd hetfon folytatom 😛 mert baromi kivancsi vaok az uj missiora, meg a bonusz fegyora is 😄

Kaplan
Én is azt mondom , hogy nagyon jó lett. S az Ada missziókban lesz egy kis átfedés az eredeti RE-vel. Nézzétek meg 😊 Én már tudom 😊 Mert már 2* végignyomtam ps2-n is.

Solidus
Akinek meg nem tetszik a story,az játszon a Cold Fearrel.

.:SOLIDUS:.

Solidus
Akárki akármit mondd,én majd beszartam annyira jó ez a játék.Nem csodálkoznék azon hogyha egyszer végig viszem nem fogom betenni a többi közé.Ezt többször is végig viszem.Amit az Outbreakkel meg a Dead aimmal elcsesztek,azt most kamatostúl visszaadták.Thx Capcom...

.:SOLIDUS:.

Animefox
Az idõk változnak... <#lookaround>

Animefox
Tudom... ennek már vajmi kevés köze van... de nekem ez teccik jobban! Sajnálom... tudom hogy szomorú dolog a Resident Evil fanoknak. Viszont innentõl kezdve új fanok lesznek!! Mint pl én!

DanielT
Tebeszész? 😛P Assetod mijaza rezidentális ívülális.
deep
"a többinek az irányítása kibírhatatlan volt"
Akkor fingod nincs mi is az a Resident Evil<#shakehead>
Animefox
Én ma kezdtem el a GameCube-os verziót. Kölcsön sikerült kapnom a játékot... Azt mondom, hogy ez a játék remek kis mû és komolyan rabul ejt!!! Bele élem magam! Nekem amúgy ez az elsõ Resident Evil játékom amivel jáccok... a többinek az irányítása kibírhatatlan volt... De ez a mû... hát minden elismerésem a készítõké!!! 😉

Kaplan
Csak ha az ember kombinálni akarja várhat egy kicsit vele!
Apropó! Most nyomtam le a PS22-s verzió 3 elsõ Chapterét! S meg kell mondjam! Minden elismerésem a portot végzõ csapaté, még így is gyönyörû a játék!

Lammer
csak par HSZT kene visszaolvasnod...
add el, mert jo lové, tobbre nemjo, illetve lehet kombinalni oket, es akkor megtobb piizert tudod elpasszolni a cumokat...

sziasztok!

lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban!

szerzek a játék közben ilyen nyakékeket + gyûrût + nyakláncot!

ezeket eladhatom? vagy majd szülségem lesz rá a késõbbiekben!

elõre is kössz a segítséget!
Nemtom😊

Mindenesetre azért lenne egy két szavam a játék alkotóihoz szépszép meg jójó,tetszett..
De az egész full meseszerü lett a sztori is baromság volt a Plaga-val...
Tulképp én a fõganajok miatt nyomtam végig amik nagyjából olyanok voltakmint régen.
A hangulat meg a sztori a helszín messze elmaradnak a régitõl...
Gyakorlatilag tényleg 0 para 0 nyomasztó hangulat csak a fõganajok jók.
Asszem elõveszem a codename veronicát az jobban feküdt😊
Ez a game a meseszerü elemekkel nagyon nintendo szagu lett nekem béke poraira...
Remélem a resident 5-nek nemsok köze lesz nintendoékhoz.

Lammer
huhhh akkor en emlexek rosszul??? pedig vegigtoltam parszor... hmmm az igaz, hogy mar jopar eve volt, legutobb is egy speedrunt toltam, de a mozikat at is ugraltam, mert speedrunozhatnekom volt(leon oda claire vissza cleire oda leon vissza)(ilyen 3-4 ora kornyeke style<#buck>) akkor rosszul emlexem... dereg volt 😄

HJa mindegyiknek a végén rakétavetõt ad ha jólemléxem😊

!!! Spoiler !!!!!

Itt is a végén egy rakétavetõt adott 😊
Nem halt meg egy rakatszor végigvittem és miután leesett a vírussal együtt találkoztam vele...Az egyik fõganajösszecsapásnál egy csöppet eldeformálódva megjelenik és egy rakétavetõvel adakozik a fõgané kinyíráshoz.

Lammer
Ada meg is halt 😄 emlexel amikor a laborban ott kapaszkodik leonba, aztan elengedi a kezet asszem, ha jol emlexem 😄