1688
  • deep
    Na de amikor már azt is tudod kívülről, melyik zombi mikor böffent, akkor nem mindegy?
  • vg
    Az ilyen játék lényege, hogy izgulj, hogy mi fog történni, legalábbis én azért imádom a horror játékokat. Nem bírnék így végigfutni a játékon, nincs értelme.
  • KaTy
    ez igy poénnak 4-dik végigjátszásnak jó ,ha az embernek nincs más dolga:)
  • Laza
    4-5 ora?! Az kiba keves... normalisan toltam, es 23-24 ora!
    A SepWays is kenyelmesen 5 ora!
  • deep
    Ez olyan mint a futás.Lehet sprintelni, meg lehet kocogni. Mindkettő lehet élvezetes, mindkettőt másmilyen csinálni, mégis ugyanaz a műfaj:D
  • vg
    Köszi a videókat! A baj ezzel csak annyi, hogy ez így nem igazi "játék"...
  • Lammer
    ha'tudod a klikkfeszt mult...
  • Petyus_
    Furcsállom, de kénytelen vagyok elhinni. =) Tehát a játék által mért játékidő kevesebb volt, mint tíz óra? Nekem csak az lehetett kb. egy óra, amíg a motorcsónakkal kerestem ilyen titkos bejáratokat. =) Mondjuk volt, ahol tényleg sokat bénáztam, a dupla El Giganténél pl., meg amikor Ashley-vel kellett nyomulni.
  • KaTy
    hihetetlen:)
  • Lammer
    ehh nekem az elso vegigjatszasom ilyen 9-10 ora volt, mindent kifulloztam, mindent kicsodaltam, az osszes madarfeszket lelottem, minden kincset begyujtottem, forgolodtam, csodalkoztam a tajon(persze gamecubenal :P) szal... hirtelen ennyi, es nem volt tobb 10 oranal... pedig nagyon komotosan, oregurasan nyomtam :D
  • Petyus_
    Nekem is 20 körül volt, szerintem az a "normál" játékidő (nem csak chapterek végén mentesz, bénázol, fegyvereket rendezgetsz, csodálod a grafikát, körbejársz minden helyszínt többször, próbálsz feljutni a templomtoronyba, ellenségek gyenge pontjainak kikutatása, stb. stb.), azért nem kell úgy tenni, mintha akár a 10 óra is átlagos lenne. =)
  • deep
    Parancsolj kérlek:

3:09:56 alap fegyverekkel és1:51:031:51:03 speckó fegyverekkel.

Remélem megfelel:DDD
  • vg
    Hatalmas szájhősők, mutassatok már egy ilyen videót, ahol 2, vagy 6 óra alatt végig viszi valaki ezt a játékot... SOK A DUMA!
  • KaTy
    igaz! élveztem a gámát ...a SOTC is meg lehet csinálni 5 óra alatt. de mi értelme.
  • KaTy
    haló! még egyszer mondom ,hogy nem kötözködni akarok csak egyszerűen nem értem..mind1 téma lezárva.
  • Lammer
    23 ora... OMG
    akkor te meg nem lattal speedrunt, 2 ora ... enis ilyen ~4-5 ora alatt kenyelmesen vegigtolom, semmi speedrun(najo egy kicsi ^^)
  • Kaplan
    Tudom az életem a Resident Evilnek szentelem, kedvenc játékom. Szólva ne kételkedj... Minden részt addig veséztem míg gyk. ki nem purcant. De ha akarsz akkör kételkedj még egy kicsit. S Petyusnak igaza van most tartok 22 végigjátszásnál.. Szóval szeretem ezt a játékot.
  • Petyus_
    Kaplannak szerintem az már a tizenikszedik végigjátszása lehetett, és annak is minden másodpercét élvezte. :D
  • KaTy
    nem kötözködni akarok ,csak szerintem nehezen hihető, nekem 23 óra volt pedig nem bénáztam.
    max azzal vesztesz hogy nem élvezed ki a játékot, de ugye ez már egyéni probléma.
  • Kaplan
    Ne hidd el. Sokat vesztek vele...
  • KaTy
    nehezen hihető.
  • Petyus_
    "már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell"

Azt szerintem az elejének a közepe-felé kell. =)
  • Lammer
    MUHAHAHA
  • Petyus_
    Lehet ő egy Resident Evil Kart játékról beszél, ahol ki kell fékezni (~outbrake) a másikat, ahogy a Palik Laca szokta mondani. =)
  • Lammer
    igy van!!!!!!!!!444 (:P)
  • Kaplan
    Légyszíves az offot abbahagyni! Ez RESIDENT EVIL 4(!!) topik!
  • Lammer
    konyorgom legalabb a nevet irjad mar le 1X rendesen... OUTBREAK... htxvm...
  • Simi 18
    okés no problém jó játékot hozzá király lesz ennyit megígérhetek neked:)
  • sp00n
    akkor az outbreaket azt elkezdem nemsokara :))
  • sp00n
    bocs felregepeltem. :) azt mar megkapom havertol :) azert kossz hogy oda adnad :))
  • Simi 18
    nem az Outbrake egy cool kis mix meg tartalmaz új pályákat is de ezeke apályák rövid epizódszerűek de így is nagyon fílinges.
    Ja amia Resi 1-t illeti odadnám neked csak nem tudom merre laksz--------ja nem lesz annyira könnyű ha hardon mész amúgy easy módban nevetségesen könnyű de überállat game.
    A Resi 4-ről meg már csak himnuszt tudok dalolni(na azért nem de mégis) már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell überállat elsz asszem
  • sp00n
    vegig tolom. Csak elobb az 1el kezdem, azt holnap megkapom haveroda adja. :) 2-3ra is van kilatas, hogy heten belul melgesz, aztan 4-et megveszem. Azert kerdem, hogy az outbreak az kulon allo vagy valamelyik reszek koze van beagyazva?
  • Simi 18
    Ps2-re kint van az eddig összes megjelent resi 1, 2, 3, 4, Outbrake( Itt elkadtam a kórházas résznél help) Van a Veronica X--- ez elég szutyok lett.
    De told végig a Resi 4-t über game elalaéltam tőle olyan király habár nem is toltam még végig van még kb 15% hátra :)
  • sp00n
    Hello!

PS2-re melyik reszek vannak kint? az 1 azt tudom (PS1) a 2-3 is megjelent PSre?
    Es az OutBreak az teljesen kulon allo ezektol a reszektol? A Veronica Xes pedig belekapcsolodik valamibe? A survivoros pedig ilyen pisztolyos? :)
    Tudom, hogy sok a kerdes, csak most vettem PS2ot es ezeket szeretnem vegig tolni, mer tkimaradtak eddig :)
    Koszonom elore a valaszt :)
  • Simi 18
    Nem létezik hogy 6 óra altt végigtold a resi 4-t esetleg bakkor ha örök lőszered van és végigfutsza pályán naén ilyet láttam végigjátszásként feltüntetve divx formátumban--- eldobtam az agyam 2 óra alatt végigtolta mondom beszarás mindent tudott mi merre van hihetlen de igaz:)
  • ffxi

• Kaplan
    Kb. olyan 60-70-80 ezer.
  • ffxi
    Értem! Maximális pontszámom eddig 60ezer körül, mennyi kel ahhoz, hogy 5csillagos legyen?

• Kaplan
    Miniboss, jön. Nem kell megtalálni.
  • ffxi
    Hol található a miniboss-t?