Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Van benne vagy 3 logikai feladat,a többi meg csak gyilkolás/menekülés.

Kaplan
Mi a fas*nak?
Megnézi a térképet ott jelöli, a logikai feladatok meg egyáltlán nme nehezek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

valaki nem tudna adni egy magyar vegigjatszast , mert a gamefaqs.com csak angol van ( miert is lenne magyar ??? )
kössz

Kaplan
Hát valami olyasmi :=)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Laza
Eleg nehez elakadni :)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zzozzo
Aha ma kezdtem! MAjd ha elakadok még akkor majd kérdezek! :D

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Kaplan
Szívesen. De még nagyon az elején tartasz :)

Zzozzo
thx

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Kaplan
Kimész a sírokhoz, és megnézed a szimbólumokat. Azokat megjegyzed és azokat kell kijelölni hátúl.

Zzozzo
Hali!
Kéne egy kis help!Mikor a csajt kiszabadítom utána jön 2 nyílpuskás azokat megöltem és a templom mögött van egy valami amin be kell valamit állítani! 3-4 képenként lehet tekerni az órát! Miket kell bejelölni ott? Elõre is köszönöm!

Kaplan
Ember! Ezt akartam mondani csak most értem haza az iskolából!! :)
Én is megtaláltam az egyik paraszton Leon kabátját :) Iszonyat nagy volt!

Laza
En aztmondom, ha csak ebben a formaban letezne (PS2-es) akkor is csucs game lenne, mert vegulis ott is jol nez ki nagyon, csak GC-n meg jobban nez ki :)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Azt tudom mondani, akinek kimaradt a GC-s miatt a Separated Ways extra, az szerezze be PS2-n is. Isteni a sztori vezetes.
Pl mikor megtalalja az elvesztette kabatjat egy falusin, az nagyon ott van :) ilyen aprosagokra is odafigyeltek :))

Kotelezo.

Lammer
jopersze rondabb(sokkal<#eplus2>) de ami plusszt ad, az (talan<#eplus2>) karpotol... ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Animefox
De te azt mondod hogy végig kented mindegyiket és kijelented hogy a Ps2-es az gyenge meg ... nemtom mi, akkor meg írd le! Olyan boldog vagyok hogy megteheted.. de ezért mondjuk az 576on lefejeztek volna!!!!
Jó is hogy kitöröltek onnan... elnyomják azokat ott, akik kritizálni merik a Sony-t. Olyan jó hogy ezen a fórumon mindenki megmondhatja a frankót mindegyik konzolról!

Animefox
Ez van.... én is ezt hajkurásztam az 576 online-on.. azért rúgtak ki onnan a kedves munkatársak.. Sony bérencek....
De így késõbb beláttam hogy én is túlzásba meg õk is abba estek!
Fogadjuk el így a Ps2 játékot!!! Még mindig jobb mint a semmi.... Tegyük félre a konzol wart és örüljünk hogy õk is örülhetnek ennek a príma játéknak!!! Ha nem lenne GC-m, akkor a Ps2-õmre szereztem volna be én is ... ennyi! <#gonosz1>

Lammer
nekem meg mindig rondabb joval a ps2es verzio... mind2ettot vegignyomtam :P <#ravasz1>
nyomom most az extrakat a ps2on, de anynira latszik a grafikai butitas, a ditherek, a textura gyengeseg, kod... stb :(

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Animefox
Nekem ez az elmúlt 2 év legjobb játéka.... <#nyes> pedig az élen eddig a CoD Finest Hour volt meg a MGS3 ...

Kaplan
Tudom , teljes egyetértés veled :)

Animefox
Mestermunka a gép tudásához viszonyítva. Viszont ami Ps2-n film jelenet, az GC-n már a játék! CSak bizonyos dolgok már nem fértek bele a Ps2 tudásába... Továbbá kis nyirbálás a környezetben és a pályákon és csiribú csiribá, kis smink és mondjuk rá majdnem ugyanazt kapod!!!! S való igaz! Remek játék! <#taps>

Kaplan
Én 2* végignyomtam a PS2 változatot. 3* a Separate Ways-t. S azt kell mondjam nem sokkal lett lebutítva.
Mestermunka!

Animefox
Kár...
De állítólag nem rossz butítva se...

Ortopéter
oks. megpróbálom. Holnap.
Ja és PS2.
Köszi,

Animefox
Ja hogy te már mindenkit kinyírtál.. úúhh... na szóval azon ajtón kell bemenned ahol, ahová elvonultak a harangszó hallatán a parasztok... A torony mellett lesz úgy emléxem! ilyen vasajtó... térkép jelzi...

Animefox
Na én is folytatom..... még énse vittem végig de már közeledek a végéhez.. baromi eszméletlenül hosszú a játék! Én GC-n kenem és te?

Animefox
Ja igen vissza kell menned a faluba! Ahol a mágján tûzre vetették az egyik zsernyákot! Ahol elõször jöttek a láncfûrészesek... ahol kergettek addíg míg nem szólt a harang.. emléxel? Bementek egy ilyen ajtón mind! Na oda kell neked is bemenned asszem.. csak most van kulcsod oda! Nem lesz könnyû de inkább csak fussál el a csajjal mert sokan jönnek majd ellened.. be hamar az ajtón... piros pötty jelzi majd hogy melyik ajtó és merre! Ha valami van csak szólj bátran! <#wink>

Animefox
Akkor menj vissza ahonnan jöttél!!!! temetõ felé!!! Térképet nézd mindig és ott piros pötty mindig jelez hogy merre menj!!!

Ortopéter
az megvolt már. utánna nem történik semmi. videó megvolt, stb... aztán meg most mászkálok a csajjal mindenfele. De semmi sem történik.

Animefox
Fent a karzaton lesz ilyen vezérlõpult! Azzal a mozaikot ki kell raknod, ami az oltár felett van... ha megvan akkor jön a video bejátszás....
Keressél ilyen vezérlõpultot a templomban! Karzaton lesz asszem....<#wave>

Ortopéter
Helló!
Elakadtam már az elején.
Mikor a csajt kell hurcolásznom ide oda. Minden átjáró be van zárva. Mindenkit kinyirtam. A temlomban is ki nyirtam a két nyilpuskás fószert. Most meg kóvájgok. Mit kell csinálnom?
Köszi.

Kaplan
Nehezebb vmivel jah :)

Kaplan
Ha normalon végigjátszod megjelenik a Pro :)

Animefox
Pro? Hol? GC-n csak easy-t meg normalt láttam... <#rolleyes>

mateus33
Az már komoly:D
A pro az mennyivel és miben durvább az easy vagy normal nehézségi szintnél? Kevesebb lõszer,erõsebb szörnyek?

Kaplan
pro
Eddig 15* nyomtam végig a re4-t.
ebbõl 5 easy, 5 normál , és 5 pro :)

mateus33
Milyen módban? Mert már végigtoltad párszor az egészet ha jól tudom:))

Kaplan
Ma én is RE4-zek egy kicsit majd , biztos :)

Animefox
Megvan minden... de a két El Gigantéhoz mára már elment a szuflám! Elég volt ma a két darab bevart szemû dög meg Sadlar jobb keze.... <#awink>

Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Animefox
Hümmmm!!!!!
Ezer köszönet....<#worship>

deep
Fel kell borogatni a folyékony nitrogénes palackokat.
Fussá a nitrogénes palackokhoz és amikor gyün akko use:)
Jól megfagy a dög rálövöl amíg kinem olvad és futol másik palack ahol ezt ismételed

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Animefox
Segítség kéneee deep!!!! Ott vagyok mikor Sadlar az a kis kölyök verembe dobott és még ki tudtam lõni ilyen kábelt... és nem estem bele lent a karókba... ilyen veremben vagyok és hullák vannak szana széjel... csatorna van utána és utánam küldte Sadler a jobb kezét. Ilyen liftbe áramot vezettem kapcsolóval és becsukódott az ajtó és ilyen világító szemû rohadt vastag börû golyóálló szar döggel vagyok bezárva... azt hogy lehet legyûrni???? HELP!!!! <#wow1>

Nemez a baj vele...És nem mondtam hogy nem jó...csak nem resident evil,mivel odáig oké hogy nem állókamera meg sok a töltény...Szakítson ezekkel a hagyományokkal..Oké,nemgond..
De az arcade szerü pénzgyüjtögetõsdi a meseszerü elemek tömkelege,a meseszerü szereplõk a helszínek a plaga....Mind egytõl egyig meseszerüek a fõganajok kivételével.Ez a baj.Tudom hogy az 5 lesz a sztori normál folytatása és ez egy mellékesemény,de valahogy qrvára nem illik bele a képbe sem a sztori sem a helszín sem a karakterek. És éppen ezekmiatt a meseszerü baromságok és tomb raider szintü monumentális csapdák és a semmibõl elõkerülõ (ismételten arcade feeling) miatt nem resident:)

deep
Az hagyományos állókamerás igazi túlélõhorror. Alig van skuló, alig van herb...stb.
A Resi 4 szakít a hagyományokkal, sokkal inkább akciójáték lett, nem vitás. De attól, hogy nem túlélõhorror, már nem is Resident? Meg nem is jó?
Ízlések éspofonok de nekem hangulatra épphogy a dead aim fölött van az pedigelég karcsú...
Gyakorlatilag mennikell és a semmibõl elõtûnõ,betermelõdõ ellenfeleket lemészárolni,néha kb 5 éves szintet igénylõ logikai feladatot megoldani aztán a játék fõ pozitívumaival a fõganajokkal megküzdeni...Kb ennyi a játék szép grafival:)
A Resi Evil 0 is ilyen?:)

deep
Ezt végképp nem mondta itt senki...
deep
én a dead aim-et és az outbreak-eket nem is sorolom ide:D
A 4 valóban nem a legjobb, de a 2. sztem:D
És fõleg nem a horror játékok királya:)

A leggenygébb a dead aim...A the thing pedig jócskán elöbb volt és abbólis van itt vastagon:)
De hogy a resi4 nem a legjobb resi játék az fix...