Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnézi a térképet ott jelöli, a logikai feladatok meg egyáltlán nme nehezek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
kössz
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Kéne egy kis help!Mikor a csajt kiszabadítom utána jön 2 nyílpuskás azokat megöltem és a templom mögött van egy valami amin be kell valamit állítani! 3-4 képenként lehet tekerni az órát! Miket kell bejelölni ott? Elõre is köszönöm!
Én is megtaláltam az egyik paraszton Leon kabátját :) Iszonyat nagy volt!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Pl mikor megtalalja az elvesztette kabatjat egy falusin, az nagyon ott van :) ilyen aprosagokra is odafigyeltek :))
Kotelezo.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Jó is hogy kitöröltek onnan... elnyomják azokat ott, akik kritizálni merik a Sony-t. Olyan jó hogy ezen a fórumon mindenki megmondhatja a frankót mindegyik konzolról!
De így késõbb beláttam hogy én is túlzásba meg õk is abba estek!
Fogadjuk el így a Ps2 játékot!!! Még mindig jobb mint a semmi.... Tegyük félre a konzol wart és örüljünk hogy õk is örülhetnek ennek a príma játéknak!!! Ha nem lenne GC-m, akkor a Ps2-õmre szereztem volna be én is ... ennyi! <#gonosz1>#gonosz1>
nyomom most az extrakat a ps2on, de anynira latszik a grafikai butitas, a ditherek, a textura gyengeseg, kod... stb :(
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mestermunka!
Keressél ilyen vezérlõpultot a templomban! Karzaton lesz asszem....<#wave>#wave>
Elakadtam már az elején.
Mikor a csajt kell hurcolásznom ide oda. Minden átjáró be van zárva. Mindenkit kinyirtam. A temlomban is ki nyirtam a két nyilpuskás fószert. Most meg kóvájgok. Mit kell csinálnom?
Köszi.
A pro az mennyivel és miben durvább az easy vagy normal nehézségi szintnél? Kevesebb lõszer,erõsebb szörnyek?
Eddig 15* nyomtam végig a re4-t.
ebbõl 5 easy, 5 normál , és 5 pro :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Jól megfagy a dög rálövöl amíg kinem olvad és futol másik palack ahol ezt ismételed
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De az arcade szerü pénzgyüjtögetõsdi a meseszerü elemek tömkelege,a meseszerü szereplõk a helszínek a plaga....Mind egytõl egyig meseszerüek a fõganajok kivételével.Ez a baj.Tudom hogy az 5 lesz a sztori normál folytatása és ez egy mellékesemény,de valahogy qrvára nem illik bele a képbe sem a sztori sem a helszín sem a karakterek. És éppen ezekmiatt a meseszerü baromságok és tomb raider szintü monumentális csapdák és a semmibõl elõkerülõ (ismételten arcade feeling) miatt nem resident:)
A Resi 4 szakít a hagyományokkal, sokkal inkább akciójáték lett, nem vitás. De attól, hogy nem túlélõhorror, már nem is Resident? Meg nem is jó?
Gyakorlatilag mennikell és a semmibõl elõtûnõ,betermelõdõ ellenfeleket lemészárolni,néha kb 5 éves szintet igénylõ logikai feladatot megoldani aztán a játék fõ pozitívumaival a fõganajokkal megküzdeni...Kb ennyi a játék szép grafival:)
A Resi Evil 0 is ilyen?:)
A 4 valóban nem a legjobb, de a 2. sztem:D
De hogy a resi4 nem a legjobb resi játék az fix...