1688
-
#1030 Na de amikor már azt is tudod kívülről, melyik zombi mikor böffent, akkor nem mindegy? -
vg #1029 Az ilyen játék lényege, hogy izgulj, hogy mi fog történni, legalábbis én azért imádom a horror játékokat. Nem bírnék így végigfutni a játékon, nincs értelme. -
KaTy #1028 ez igy poénnak 4-dik végigjátszásnak jó ,ha az embernek nincs más dolga:) -
#1027 4-5 ora?! Az kiba keves... normalisan toltam, es 23-24 ora!
A SepWays is kenyelmesen 5 ora! -
#1026 Ez olyan mint a futás.Lehet sprintelni, meg lehet kocogni. Mindkettő lehet élvezetes, mindkettőt másmilyen csinálni, mégis ugyanaz a műfaj:D -
vg #1025 Köszi a videókat! A baj ezzel csak annyi, hogy ez így nem igazi "játék"... -
#1024 ha'tudod a klikkfeszt mult... -
#1023 Furcsállom, de kénytelen vagyok elhinni. =) Tehát a játék által mért játékidő kevesebb volt, mint tíz óra? Nekem csak az lehetett kb. egy óra, amíg a motorcsónakkal kerestem ilyen titkos bejáratokat. =) Mondjuk volt, ahol tényleg sokat bénáztam, a dupla El Giganténél pl., meg amikor Ashley-vel kellett nyomulni. -
KaTy #1022 hihetetlen:) -
#1021 ehh nekem az elso vegigjatszasom ilyen 9-10 ora volt, mindent kifulloztam, mindent kicsodaltam, az osszes madarfeszket lelottem, minden kincset begyujtottem, forgolodtam, csodalkoztam a tajon(persze gamecubenal :P) szal... hirtelen ennyi, es nem volt tobb 10 oranal... pedig nagyon komotosan, oregurasan nyomtam :D -
#1020 Nekem is 20 körül volt, szerintem az a "normál" játékidő (nem csak chapterek végén mentesz, bénázol, fegyvereket rendezgetsz, csodálod a grafikát, körbejársz minden helyszínt többször, próbálsz feljutni a templomtoronyba, ellenségek gyenge pontjainak kikutatása, stb. stb.), azért nem kell úgy tenni, mintha akár a 10 óra is átlagos lenne. =) -
#1019 Parancsolj kérlek:
3:09:56 alap fegyverekkel és1:51:031:51:03 speckó fegyverekkel.
Remélem megfelel:DDD -
vg #1018 Hatalmas szájhősők, mutassatok már egy ilyen videót, ahol 2, vagy 6 óra alatt végig viszi valaki ezt a játékot... SOK A DUMA! -
KaTy #1017 igaz! élveztem a gámát ...a SOTC is meg lehet csinálni 5 óra alatt. de mi értelme. -
KaTy #1016 haló! még egyszer mondom ,hogy nem kötözködni akarok csak egyszerűen nem értem..mind1 téma lezárva. -
#1015 23 ora... OMG
akkor te meg nem lattal speedrunt, 2 ora ... enis ilyen ~4-5 ora alatt kenyelmesen vegigtolom, semmi speedrun(najo egy kicsi ^^) -
#1014 Tudom az életem a Resident Evilnek szentelem, kedvenc játékom. Szólva ne kételkedj... Minden részt addig veséztem míg gyk. ki nem purcant. De ha akarsz akkör kételkedj még egy kicsit. S Petyusnak igaza van most tartok 22 végigjátszásnál.. Szóval szeretem ezt a játékot. -
#1013 Kaplannak szerintem az már a tizenikszedik végigjátszása lehetett, és annak is minden másodpercét élvezte. :D -
KaTy #1012 nem kötözködni akarok ,csak szerintem nehezen hihető, nekem 23 óra volt pedig nem bénáztam.
max azzal vesztesz hogy nem élvezed ki a játékot, de ugye ez már egyéni probléma. -
#1011 Ne hidd el. Sokat vesztek vele... -
KaTy #1010 nehezen hihető. -
#1009 "már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell"
Azt szerintem az elejének a közepe-felé kell. =) -
#1008 MUHAHAHA -
#1007 Lehet ő egy Resident Evil Kart játékról beszél, ahol ki kell fékezni (~outbrake) a másikat, ahogy a Palik Laca szokta mondani. =) -
#1006 igy van!!!!!!!!!444 (:P) -
#1005 Légyszíves az offot abbahagyni! Ez RESIDENT EVIL 4(!!) topik! -
#1004 konyorgom legalabb a nevet irjad mar le 1X rendesen... OUTBREAK... htxvm... -
Simi 18 #1003 okés no problém jó játékot hozzá király lesz ennyit megígérhetek neked:) -
#1002 akkor az outbreaket azt elkezdem nemsokara :)) -
#1001 bocs felregepeltem. :) azt mar megkapom havertol :) azert kossz hogy oda adnad :)) -
Simi 18 #1000 nem az Outbrake egy cool kis mix meg tartalmaz új pályákat is de ezeke apályák rövid epizódszerűek de így is nagyon fílinges.
Ja amia Resi 1-t illeti odadnám neked csak nem tudom merre laksz--------ja nem lesz annyira könnyű ha hardon mész amúgy easy módban nevetségesen könnyű de überállat game.
A Resi 4-ről meg már csak himnuszt tudok dalolni(na azért nem de mégis) már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell überállat elsz asszem -
#999 vegig tolom. Csak elobb az 1el kezdem, azt holnap megkapom haveroda adja. :) 2-3ra is van kilatas, hogy heten belul melgesz, aztan 4-et megveszem. Azert kerdem, hogy az outbreak az kulon allo vagy valamelyik reszek koze van beagyazva? -
Simi 18 #998 Ps2-re kint van az eddig összes megjelent resi 1, 2, 3, 4, Outbrake( Itt elkadtam a kórházas résznél help) Van a Veronica X--- ez elég szutyok lett.
De told végig a Resi 4-t über game elalaéltam tőle olyan király habár nem is toltam még végig van még kb 15% hátra :) -
#997 Hello!
PS2-re melyik reszek vannak kint? az 1 azt tudom (PS1) a 2-3 is megjelent PSre?
Es az OutBreak az teljesen kulon allo ezektol a reszektol? A Veronica Xes pedig belekapcsolodik valamibe? A survivoros pedig ilyen pisztolyos? :)
Tudom, hogy sok a kerdes, csak most vettem PS2ot es ezeket szeretnem vegig tolni, mer tkimaradtak eddig :)
Koszonom elore a valaszt :) -
Simi 18 #996 Nem létezik hogy 6 óra altt végigtold a resi 4-t esetleg bakkor ha örök lőszered van és végigfutsza pályán naén ilyet láttam végigjátszásként feltüntetve divx formátumban--- eldobtam az agyam 2 óra alatt végigtolta mondom beszarás mindent tudott mi merre van hihetlen de igaz:) -
-
#994 Kb. olyan 60-70-80 ezer.
-
#993 Értem! Maximális pontszámom eddig 60ezer körül, mennyi kel ahhoz, hogy 5csillagos legyen?
-
#992 Miniboss, jön. Nem kell megtalálni. -
#991 Hol található a miniboss-t?