1688
  • deep
    Amik ennél is jobbak...:)
  • putyu17
    oké. ha ezt végignyomtam jöhetnek a régebbiek :)
  • mateus33
    Hát még ha játszottál volna az előzőekkel;)) Ne felejtsd el beszerezni azokat sem!
  • putyu17
    egyébként nagyon állat a játék. cool. ez az első Resident-em de rögtön megfogott
  • putyu17
    oks
  • mateus33
    Addig tekergess össze-vissza:DD
  • mateus33
    Jah emlékszek. Na ott lefáradtam,már nemtom hogy jött ki,de vhogy kijött miután összevissza nyomogattam idegességemben:D
    Hátha vki tudja a normális megoldást:)
  • putyu17
    nem nem . van asszem 4 db kép a falon és forgatni lehet őket éa mindenféle szar van ralytuk
  • mateus33
    Az nem az a rész,amikor 3féle szín van,és vmi vetítővel kell forgatni?(mondjuk ez nem festmény ha jól emlékszem)
  • putyu17
    hy. elakadtam a játékban :( a várban vagyok és ilyen szaros festményeket kell forgatni a falon. hogy kell megcsinálni???? ezzel bajlódok már 1 jó ideje légyszi segítsetek
  • KaTy
    ha olyan lesz mint az Onimusha3 pc verzió akkor égészségükre a PC-seknek:)
  • Kaplan
    Hát ezek a kérdések biztos nem ide fognak jönni , mert egyből törlésre lesznek ítélve. :)
  • Petyus_
    De gonoc vaty. :D

Én kíváncsi vagyok azért, milyen lesz (ha lesz..), de nem sok jóra számítok. =)
  • Lammer
    /idiota vigyor

tok jo lesz! kivancsi leszek a gepigenyere! lehet a gepigenybol majd tudok 2 ps2ot meg 2 gct venni... :DDDDD
    es majd jonnek a szokasos kerdesek: "neked miert nem indul el a 6.5os catalysttal?" "neked mukodik a noDVD image?" "miert akadozik meg a mozi neha?" "van mar proper crack a jatekhoz?" LOOOOOOOOAL... jo szorakozast :DDDDDDDDDD

• bbuffy
    thx!!
  • Solidus
    Próbáld mindenhogy!Neharagudj hogy nem tudok többet segíteni,de már régen játszottam a játékkal és csak erre emlékszem.Sok sikert,biztos menni fog!
  • bbuffy
    alaphelyzetben vagy amikor kitátja a száját?mert azt csak akkor csinálja ha magához ránt.köszi
  • Solidus
    Lődd a szemét,lehetőleg a legerősebb fegyvereddel.De azért nézz körül hátha van a közelében egy-két használható robbanékony tárgy...Én a szemét löttem és be is vált.
  • bbuffy
    sziasztok,nagy a problem,már Adával játszom a sep ways-t,és ott tartok hogy lian kiszabaditotta ashley-t(chapter 5)épp lógnak meg alila köpenyes mágus elől, nekem kell feltartanom.eltünnek, demó ,és ott állok mint egy fax mert semegölni se kimenni nem tudom sehogy sem?most mi a szitu help please!!!!!!!!!!!!!
  • deep
    Egyetlen olyan ház van, amiben egy létra visz fel a felső szintre. Itt kell kiugrani az ablakon, és elmenni az emelvény végére, bal felé. Itt leugrani, elkapni a kis kurvát, majd áttuszkolni a muffot az ajtó felett, aztán kinyitja.
  • Brian87
    ok kössz ez megvan..viszont még mindig nem tudom hol kell a csajszival átugorni..bejártam az egész falut ahol a 2 zárt ajtó van..bementem minden házba..megnéztem mindent de nem tudom merre kellene..ezzel vacakolok napok óta...pls aki tud vmi közelebbi segítséget adjon hogy mégis melyik ház vagy vhogy írja le kb melyik,merre.

kössz
  • mateus33
    Nézz szét a templom előtti temetőben a fejfáknál:)
  • Brian87
    Köszi szépen a segítséget.

Azt megtudnátok még mondani hogy a templom mögött a kincset hogy lehet megszerezni??
    Lefordítom a szöveget de akkor sem vágom mit kell kihozni a 3as 4es tekerésekből.

Előre is kössz
  • frici4
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy amikor bent vagyok a kastélyban, ott van három vízfolyás, mindenkit kinyírtam, akkor hogy kell továbbmennem? Nagyon szeretném, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszi. Frici4
  • Pixi
    Na ehhez mit szóltik... Végre énis tolhatom 1000 el azt az isteni gammát!!! Állelúja testvéreim... Azért remélem lehet még használni valamire a PS2őt és a GC-t!...
  • Pixi
    Az interneten a minap érdekes szóbeszéd kapott szárnyra, miszerint a Capcom nagy valószínűséggel hegeszti a Resident Evil 4 átíratát PC-re.

Ugrás a galériához

A pletykánál azért is többről van szó, mivel megjelent a Play oldal megvásárolható játékai között és a Capcom egyik kommunikációs adminja is megerősítette a hírt. A game terjesztését egy európai cégre bíznák és a polcokról már ez év márciusában le is emelhetnénk! (Úgy legyen! -szerk.)

• deep
    1: Asszem szét kell lőni a lámpát, és akkor kezd el csillogni a falban, ahonnan kilőheted.
    2: Van egy elkerített rész, ahová az egyik házból kimászva az ablakon egy fa emelvényen lehet bejutni. Od menj be és azon a zárt ajtón a válladról át tud mászni a kiccsaj, maj kinyitja az ajtót...
  • Petyus_
    1, 2-re nem emlékszem. =)

3: Igen! Nehogy eladd őket külön.

4: Én nem használtam a rakétavetőt, egy két boss harcban jól jöhet, de szerintem is túl nagy. =) Új handgun (Magnum) lőszert tartalékold nehezebb időkre!
  • Brian87
    Sziasztok!!!

Épp a resi 4-el tolom otthon de van 1-2 dolog amiben szeretnék segítséget kérni tőletek.

1.: mikor bemegyek 1. a templomba akkor ugye a barlangban találkozok majd az árussal de előtte a barlangban van egy kincs amit nem találok meg sehol sem hiába nézek át minden kis lyukat is a falon.Ha vki tudja ez hol van kérlek mondjátok meg mert eddig szinte mind megvan.

2.: Mikor a másik templomban a temető után találkozok Ashley-vel akkor kijövök vele a templomból..kinyírom a falusiakat és visszamegyek vele a faluba mivel tovább a hídnál a deszkák levannak szakadva.
    Tehát faluba visszamegyek..összefutok egy-két kollégával..pehh nekik mert meghalnak :)) de ott minden ajtó pirosan virit a térképen mivel bevannak deszkázva. Merre kell tovább menni?????

3.Vhol hallottam hogy a kincseket összelehet kombinálni és többet kapok érte így...valóban így van???

4. Tinektek hogy néz ki az invertorytok???
    Elég sok a cuccom és nemtom hogyan vegyem fel majd a rakétavetőt. Gondolom később szükségem lesz rá de egyszerűen nincs helyem ahová rakjam.
    Bennt van egy TMP..váltartóval...rifle..új handgun szintén váltartóval..shotgun...csomó töltény..virágok..gránátok..és a megnövelt invertory is kicsi már nekem :)) Nincs még egy nagyobb?? :))

Előre is kössz a segítséget!!!

Sziasztok

RESIDENT EVIL RULEZ!!!
  • deep
    Na ez egy loális hír:DD

A hivatalos európai Capcom fórumok adminisztrátora a napokban rendkivűl érdekes és egyben egy maréknyi sóval fogyasztandó infót szivárogtatott ki a Resident Evil 4 PC-re készülő átiratáról. Az infók meglehetősen szűkösek de annyit elárult, hogy a tervek szerint idén érkezik a játék PC-s átirata méghozzá egyelőre kizárólagosan európai megjelenésként. Mivel a Capcom már régóta nem foglalkozott hivatalosan PC-s átiratokkal így valószinüsítette az emberünk, hogy egy eddig meg nem nevezett külsős cég fogja kiadni a játékot a Capcom európai divíziója helyett. Az információk nem feltétlenül teljesen alaptalanok hiszen nem is olyan rég volt már példa egy hasonló konzol exkluzívnak gondolt játék, konkrétan az Onimusha 3 PC-re való portolására. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

forrás:HW
  • dinomano
    igazad van; jo jatekokon nem végigrohanni kell, hanem kielvezni öket; a Resi eleve olyan jatek, ahol érdemes minden municiot, rejtett sarkokat, mindent kikutatni, én pl. az erös cleptomán feeling miatt szeretem rpg-ket + tulélőhorrorokat... Talalnak midnenfele cuccot, és eszükbe nem jut a szereplöidnek(ill. neked...); h. nem kellene felvenni, alapban elrak mindent!
  • Solidus
    Na meg sokmindent megtudsz az eseményekről amiket Leonnal nem tudhatsz meg.Érdemes végigjátszani.Egyébként nekem a Separate Ways volt 5.24,Leonnal az első 19 óra.Szerintem sem érdemes végigfutni egy ilyen jó játékon.Másodszorra 12 óra kellett hozzá.Akkor én nagyon lassú gémer lehetek...:DDD
  • Kaplan
    Separate Ways Ada történetét meséli el.
  • dinomano
    simi 18...a Sepway a Separate way, amikor picit mas utvonalon/fegyverekkel vegigviszed ujra gémet csajkarakterrel, egy kis kiegeszoites, ami csak ps2-verzioban van meg...
  • Simi 18
    mi aza Sep Ways?
  • Kaplan
    Nah látom jó kis téma lett ebből.
    Nekem az első végigjátszásom 13 óra volt. Aztán fejlődtem. De nem speedrunokat csináltam.
    S azért tudom 6 óra alatt végignyomni 100%ra , mert minden egyes porcikáját ismerem a játéknak.
  • Laza
    Vegigvinni a jatekot es megcsinlani a SepWays-t, ha PS2-on tolod prsze.
  • Simi 18
    Nekem 18 órára volt szükségem de mozgó lény nem maradt a szigeten.----- amúgy egy fickó 1ó 58perc alatt kipörgette a gamt szóval 3 50 valahány perc az kevés ide.
    J aigen hogyan lehet specko fegyókat begyűjteni és örök fegyót kapni mit kell érte tennem( nem csalásra gondolok :)
  • Laza
    Azt nem elso vegigjatszasnak hivjak :P
  • Laza
    "nem volt tobb 10 oranal... pedig nagyon komotosan, oregurasan nyomtam"

Szvsz ez is furcsa. Ha azt nezem, hogy En hogy jatszottam, akkor erthetetlen.