Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom nem elsõre
Kaplan
20 óra? Én 6 óra alatt nyomtam végig leggyorsabban, úgy, hogy mindent 100%ra kivégeztem...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kezdtem örülni,hogy ez a vége a játéknak!
<#vigyor1>

tényleg mi a vége a játéknak? mit kell kinyírni? (csak mert szerintem ha nem tudom meg csinálni akkor kivágom a resident evil dvdt a kukába, nem fogom tovább idegesíteni magamat)
a resihez nincs véletlen kód?
mert eddig még úgy ahogy eljutottam.
azt nem értem, hogy egyesekenek hogy a fenébe sikerült 20 óra altt végig vinni? végig futattak a pályákon? mert úgy nincs is értelme elsõnek játszani... mert én végig mindenkit kinyírtam.
csak van egy q*rva nagy probléma! magnum lõszerem 3 db van és tmp 50 db, hogy a fenébe intézzem el? mert teli pakoltam magamat elõtte lõszerrel és mindent kinyomtam rá!
Solidus
Jah.Az is lehet számodra egy jó támadás hogyha a lábát lövöd,mivel azt nem tudja az átalakult karjával védeni.Sok sikert!!!

.:SOLIDUS:.

Solidus
Hát apám kösd fel a gatyád mert az a katona elég kemény dió...Megpróbálom röviden és érthetõen leírni mit csinálj:Amikor közeledik feléd nem tudod medgsebesíteni mert a kezét ami átalakult pajzsként használja.Hátrálj mindig ahogy csak tudsz és amikor felugrik hogy lesújtson rád(de mivel te eddig hátráltál csak a földbe tud belecsapni)akkor kezdd el lõni de ne sokáig.Célozd be minnél gyorsabban!!Mindig hátrálj,ha a torony végéhez érsz fuss el mellette persze tartsd a távolságot .Lehetõleg a legerõsebb fegyveredet válaszd.Nah,hát elég sok van még hátra és vele még fogsz találkozni...

most ott tartok,hogy van egy nagyon kemény harcos katona akivel harcolni kell egy magas placcon amely 2 részbõl áll, az egyiken ahol fel mentem rá létrával az lezáródik és van rajta 3 tnt bomba amely fel robbban 3 perc után és meghalok, mit kell itt csinálni? sok van még a játékból?
igazad van mostmár nemszolok😊
Lammer
talan azert olcsobb, mert sokkal rovidebb az Adas kuldetes... nem lenne fair ha ugyanannyiba kerulne... isnt it? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

de a csajnak a Leon fegyverét röhej😄 amugy jo a chikagoi cuca a srácnak
Kaplan
Lol, szerinted? Hogy azzal gyilkold az ellenfeledet 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

akkor mi értleme van annak hogy a csajjal is meg lehe venni?
Kaplan
Nem.
Legalább is én úgy tudom.

én is végitoltam 20 ora meg még pár perc alatt megcsináltam Adaval is és nála is meg lehet venn ia chikago irogépet és a csajnál csak 300000 ba kerül Leonál 1 millába a kérdés a következö ha a csajjal megveszem azt oda lehet adni valahogy Leonak?
mateus33
Van még!😉

27 órát játszottam eddig a játékkal és ott tartok, hogy van egy szakadékban egy több ajtóból álló nagy doboz amelybe be kerülsz és jön egy kukachoz hasonlitó szörny, sok van még hátra?

Kaplan
Nah mi van, poligoncsajokra izgulunk? Hmmm....? 😊
Akkor már inkább Jill és élõ megfelelõjébe : Sienna Guillory.

Elkezdtem újra a játékot úgy ahogy mondtad. nagyon jó hogy megmaradtak a cuccok. a special ruhát választottam. a csajon is nagyon király, milyen jó feneke van Ashlynek. <#nyes>

Kaplan
Resident Evil 4 - GC and PS2 Díjak.

1up Reader Awards*:
Best Action Title // GC & PS2 // Nominated
Game Of The Year // GC & PS2 // Nominated

GameSpy Reader's Choice:
PlayStation2 Game Of The Year // PS2 // Nominated
GameCube Game Of The Year // GC // Nominated

GameSpy Editors Awards:
#2 of the Top 10 PlayStation2 Games of 2005 // PS2 // Winner
Game Of The Year (#1) of the Top 10 GameCube Games of 2005 // GC // Winner
Best GameCube Action Title // GC // Winner

GameSpot Best Of 2005**:
Best Sound Effects // GC & PS2 // Nominated
Best Graphics - Technical // GC // Nominated
Best Graphics - Artistic // GC & PS2 // Nominated
Best Use Of Upset, Disheveled Men // GC & PS2 // Ganados Nominated
Most Improved Sequel // GC & PS2 // Winner
Best Action/Adventure Game // GC & PS2 // Nominated
Best GameCube Game // GC // Nominated
Best PlayStation 2 Game // PS2 // Nominated

IGNPS2 Reader's Choice Awards*:
Best Action Game // PS2 // Nominated
Best Graphic Technology // PS2 // Nominated
Best Use Of Sound // PS2 // Nominated
Best PS2 Developer // PS2 // Capcom - Nominated

CubeIGN Reader's Choice Awards*:
Best Action Game // GC // Nominated
Best Graphic Technology // GC // Nominated
Best Artistic Design // GC // Nominated
Best Original Score // GC // Nominated
Best Use Of Sound // GC // Nominated
Best Story // GC // Nominated
Best Developer // GC // Capcom - Nominated
Game Of The Year // GC // Nominated

IGN Editor's Best Of 2005***:
GameCube Best Action Game // GC // Winner
GameCube Best Graphics Technology // GC // Winner
GameCube Best Artistic Design // GC // Winner
GameCube Best Original Score // GC // Winner
GameCube Best Use Of Sound // GC // Winner
GameCube Best Developer // GC // Capcom - Winner
GameCube Game Of The Year // GC // Winner
PlayStation2 Best Action Game // PlayStation2 // Runner Up
PlayStation2 Best Developer // PlayStation2 // Capcom - Runner Up
Best Gaming Peripheral // GC & PS2 // NubyTech's RE4 Chainsaw Controllers - Runner Up

* - You can still vote for this award as of writing.
** Game Of The Year and Reader's Choice yet to be announced.
*** Overall awards yet to be announced.

Solidus
Írd mán le pontosabban merre jársz,hátha akkor tudok segíteni.

Solidus
Ezt a végigjátszás után kapod meg.4 karakterrel lõdözhetsz de elösször csak Leon van.5 csillaggal kapsz új embert.Igazából csak hentelés.Egy pály adott idõre minnél több áldozat(fõleg sorozatba egymás után) annál több pont és csillag.

hol találom meg a korsokat?
Jah ugy van egyszer vegig kell vinned a pron es megkapod a fegyvert de nem nagy szam chicago typwriter sokkal jobb
Mercenariest és ez mit jelent?
Solidus
Már annyira nem jársz messze a végétõl.De már a felén túlvagy.<#vigyor5>

Solidus
Látom vannak itt veteránok is!😊Azt hallottam a lézerágyút csak a legnehezebb fokozat végigjátszása után kapom meg,ez igaz?Humoros Leonnal a kalapdobálás!Akinek megvan a maffiozós szerkó meg a chicago typewriter az mindenképp próbálja ki!Amikor kiválasztod a maffiozó ruhát kezdésnél és a kezedbe veszed a chicagot akkor R1-el célozz közben nyomd le a négyzetet.Elösször csak megigazgatja a sityakját,de ha sokáig nyomkodod a négyzetet csinál egy kis mutatványt...Érdemes megnézni!

Lammer
grat... noakkor most told ki az extrakat is! nomeg toltsd be az utolso allast(gyk a finalt) es akkor az uj jatekot kezd amiben minden cumod megmarad!!! tehat a penzed is... en most toltam nemreg vegig a ps2 verziot es a 2ik szessönbe mar meg tudtam venni a chicago typewritert... ^^

Végig vittem! <#smile>

most néztem egy honlapon lehet hogy nem mondok ujjat söt de hány karakterrel kell végigtolni a játékot van ada leon krauser hunt meg van egy másik scávo is és valami Mercenariest tud valaki valamit ezekröl adolgokrol?
minkét szobornak egy korsot kell adni amugy még elég sok van hátra és ott járok amikor jöttek Leonak segiteni helikopterrel csak azt is kilötték ebböl még sok van?
Solidus
Fú,egy kicsit részletesebben,mert így nem nagyon sejtem merre jársz.Ez még a kastély?Mert ha igen,akkor még csak a felénél se tartasz.

üdv!

a játék vége felé akadtam el: van középütt egy nagy ajtó ami le van rácsozva, mellette jobra és balra van ewgy -egy szobor amelyek tartják a markukat a baloldalinak van egy kehely a kezében a másik meg kér valamit de nem tudom, hogy mit, azt honna tudom meg szerezni azona pályán azt a dolgot?!

sok van még a játékból? kb hány óra?

köszi aki segit és válaszól!
Kaplan
Átlagban ha a Separate Ways-rõl beszélsz az olyan 4-5 óra.
Az Assigment Ada meg nekem olyan 40 perc volt asszem 😛

Na ez a játék is kivégezve. Nagyon élvezetes szerintem, és elég hosszú is, ugyanakkor változatosak benne a helyszínek. Nekem a fõellenségek nem igazán jelentettek kihívást annak ellenére, hogy csak a pisztolyt és a shotgun-t tuningoltam, nem voltak "szuperfegyvereim". Volt viszont egy-két fejezet a játék vége felé, amikor nagyon szûkösen voltam töltények terén, de késõbb el kezdte õket osztogatni szépen a gép. Most a piros ruhás csajszi küldetéseit csinálom, bár nem igazán szimpatikus a csaj. Tudja valaki, hogy ez a bónusz játék milyen hosszá kábé???

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Azt a... Most nyomtam azt a részt amikor a vörös sipkással harcoltam késsel. hát ez a játék egyszerûen hihetetlen jó. meg mikor a lézerek között ugrált! gyönyörû!!!!!

má mególdottam a problémát 😊
Kaplan
Mivan? 😛
Ha lehetne egy 'kicsit' (jóval) pontosabban... 😊

hali!

a kastélyban vagyok, az elején azon a részen ahol van egy nagyobb rész és van víz lefolyás is vastagabb csatornákon, lefelé. ott jönnek neked elösszõr szürke pajzsal neked támadva!!! merre kell ott menni?! mit kell csimálni ha mindenkit ki nyíram?
köcce,figyelmetlen voltam.

ha Leonnal végig toltad a vörös rucis csajjal is vinni kell?
hi!
a revolverhez lehet valahonnan töltényt szerezni. megvettem a kastély bejáratánál csak azt nem figyeltem, hogy nem a pisztolymuníciót használja 😞

Sziasztok. Keresem Barbapapát, ha itt vagy privin jelentkezz már lszi. Fontos
deep
Ha a Resi 5 képeire gondolsz, akkor talán itt:
Resi5 topig
tudja vki, merre találom azt a bizonyos elsõ2 képet a "játékról"??
zombik homályban,ill. vmi piactérszerû...fontos lenne,köszönöm.

Lammer
MSN 😛

deep
Srácok, kéne nekem az origi resi 1 introja, nem tud valaki egy linket? Keresgélem egy órája, de csak stream-elni tudtam, lementeni nem😞
Hát meg kell mondjam ku**ára szép ez a játék, le a kalappal elõtte. Most szereztem meg a játékot (jó sokat vártam rá), és nagyon bejön. Egyedüli ami nem tetszik, az az irányítás. Nekem jobban kézreállna, ha a bal karral (PS2!) elõre-hátra ill. oldalazó mozgásba lendülne a fõszereplõ, míg a jobb karral a kamera mozogna, mert így nem lehet kukucskáni a falak mellõl. (Bár még nem néztem meg a beállításokat, lehet van benne ilyen is). Nagyon tetszett, hogy beraktam a játékot a haverokkal, hogy megnézzük gyorsan miyen is (persze 3 óráig ki se kapcsoltam), és a bevezetõ animáció után hirtelen ott áll a faszi, én meg bámulok, rámszól a haver, hogy hé gyerek már te irányítod, pedig én még azt hittem, hogy a demo megy. Szóval SZÉÉP!<#wow1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amugy Leonak az az utolso ellenfele az a kiskrapek meg a szem? mert amennyit az zabál töltény szempontbol. Aztán a másik csak is elökerül az a vörös rucis azzal is kell tolni a játékot?
Egy szóval nem mondtam hogy az vagyok. Egyszerûen csak nagyon csípem az elõzõ részeket és ezt is. ennyi.