1688
  • Kaplan
    De mostmár eladod, plz :P
  • Lammer
    pff enyhen sz4rabb a zero grafja... :PPPP
  • Lammer
    nekem van...

...

de meg mindig nem adom el
  • Kaplan
    A Zero ugyanazon a grafikai enginen megy mint a REmake.
    Apropó, kéne nekem egy PALs RE ZERO GCre. Akinek van és baráti áron eladja szóljon!
  • deep
    Mivan? A Zero ugyanaz a grafika, mint a REmake. Nehéz összehozni a Veronica-val...
  • Anubys
    A Remake grafikájával olyan magasra tették a lécet, hogy az utána következő Resik mind leverik... A Resi 0-n sírtam, miután a remake után 2 nappal megláttam... Pedig nem rossz, csakhát alig jobb, mint a Code Veronica Dreamcast-re... :/
  • deep
    Nekem tökre nem jött be az Outbreak...A minap kicsit beraktam a REmake-et, RGB kábel társaságában... Hát fuldoklottam a gyönyörtől. Nem lehet utolérni.
  • Lammer
    az outbreak 1-2 az teljesen mas tipusu gamez...(jobb sokkal mint a 4 :PPPPPPP) olyan stilusu mint a regiek, csak ott is az elodokhoz kepest mar nem allokepes hatter van, hanem mindent a 3d engine szamol... jahes csapatban nyomulnak... GEpi AIval, de neten lehet real csapatba is! ;)
  • deep
    A 4 a legújabb és mind CAPCOM
  • freddyman
    az összes RE játékok a capcom adta ki???
  • freddyman
    amúgy a Resident Evil 4 a legújabb?? Nem az Outbreak file2???
  • deep
    Csak ez a mocskos PS2 verzió. A GC-s szebb:D
  • freddyman

Ez egy kép a joystickról amit a RE4 re terveztek!!!
  • freddyman
    én is nyomom a re4-et! tök jó! nagyon jól megcsinálták a hangokat, annyira, hogy teljesen beparáztam...
    amúgy elmesélek egy vicces dolgot amikor béna voltam: az elején futni kell a kő elől és kiírja, hogy L1 or R1. Gyorsan megnyomtam a az L1-et aztán az R1-et.
    Ennek az lett a következményeű: (már amit sikerült kivennem) elkezdett balra ugrani aztán irányt változtatott és visszaugrott(jobbra) és átgázolt rajtam a szikla...
  • Norbi7
    Igen, ha végigvitted a játékot és az utolsó mentésedet betöltöd akkor megmarad mindened: a pénz, a fegyverek és a box mérete is.
  • Brian87
    Ok kössz már megvan...már jóval meszebb járok..épp most vagyok az óratoronyban és megyek salazar után....hülye csajszira buknak a dögök..megint ELREPÜLT...szó szerint :))

Eléggé tetszik a game...sztem az eddigi legjobb rész.
    Ha kijátszottam milyen lehetőségek vannak még? Láttam hogy van az Adával való küldetést is ellehet majd kezdeni meg mehetek majd normal modba is tovább.
    Ha pl. befejezem a game-t...meglehet azt csinálni hogy újra megyek easy modban és csinálom újra a game-t??Azért gondoltam volna mert összeakarom szedni a pénzt az örök lőszeres thompsonhoz..meg úgy tudom hogy a fegyverek megmaradnak nem ha újrakezdem a game-t??meg a tár nagysága is ugye??

• putyu17
    20 és fél óra. de már nyomom a második kört :)
  • mateus33
    Vannak ott robbanós hordók meg van neked gránátod is,hát használd:))
  • Dajin
    hát nem két lövéstöl döglik meg:D lövöd a derekán ahol vmi spriccel belőle, esetleg egy-kettőt a fejére, kettészakad, utána meg már a kapaszkodó/ugráló felsőtestének adsz 1-2 rifle, és egy két sörétest, ez még elég egyszerű boss, szal kicsit húzz bele
  • Brian87
    Sziasztok!!!

Szeretnék segítséget kérni kicsit...mikor a felvonóval lemegyek a kastély mellé..bemegyek egy pajtába ahol összetaláékozok nagydarab barátunkkal és átalakul a drága de nem tom hol löjjem mert nem akar kifeküdni.
    Ha vki tudja sugja meg nekem hogy hol és ha lehet milyen skulóval löjjem.

Előre is kössz
  • Kaplan
    Taps!! Gratula! :P
  • Lammer
    akkor meg gyurjal
  • turho
    Nálam 8:46 :DDD
  • Lammer
    ELJEN!
    hany ora?
  • putyu17
    végigvittem! :D
  • jocco
    Huu nagyon állat ez a game! Most vittem végig(igaz csak easy-n), s majd most kezdem a Separate way-t.
    Lenne 1 kérdésem, ha most new gamet kezdek normal módban, akkor az árustól már majd minden fegyver páncél stb. elérhető lesz az eljétől, vagy ez csak akkor müxik ha a LOAD-nál new round-ot kezdek?
    A másik, hogy a chicago typwriter csak a Separate way végigjátszása után érhető el, s legalább ehhez a stukihoz is végtelen lőszer van ennyi pénzért?
  • Kaplan
    Leon-nak, jobb a haja ezerszer. :)
  • KaTy
    Csak Leon feje nincs szétütve a koxtól:)
  • Lammer
    BASZDMEG!!!!!!!!!44 ERRE FOLEBREDTEM, URISTEN 3 KAVEVAL VETEKSZIK!
  • deep
    ÜBERLOÁL!
    Keresgélek a neten, erre mit találok?

Macaulay Culkin as Leon Kennedy:DDDD

És tudjátokmit? Nem is rossz:DDDD
  • morehp
    Okké,akkor azzal kezdem :) !
    De nem ám itt átversz engem ;)
    Nnna ha annak vége,,,jövök a kérdésekkel :)
    Csak sajna nem sok időm van játszani :( ....
    Köszi a Helpet !! egyenlőre
  • KaTy
    Extras-Separate way.
    ezt érdemes:)
  • morehp
    Hozzá kell tennem,hogy a kedvenc játékom lett a RE4 ;)
    Vetexik a Gran Turismo 4-el számomra... PS2-t csak a gt4 miatt vettem anno....
  • morehp
    Sziasztok! Végre sikerült végignyomni! /PS2/
    Mivel érdemes folytatni?
    New game? megmaradt fegyverekkel ugye! easy,vagy hard
    vagy extras ba valamelyik!!
    Előre is köszönöm!!
    Ádám !
  • putyu17
    köszi de már rályöttem :) húú már a szigeten vok :D
    thx!
  • Kaplan
    Nem lehet oldalazni, se a PS2 se a GC verzióban.
    lehet, hogy hülyét kérdezem de lehet a GC-s resi4-ben oldalazni?
  • Kaplan
    Jól emlékszel.
  • Norbi7
    ha jól emlékszem akkor a képek sorrendje úgy legyen hogy: két ember akasztása, lefejezés, két ember akasztása, lefejezés. de lehet nem jó, azért próbáld meg!