1688
-
Dajin #1152 minek neked kód? nem nehéz, sőt ha egyszer végigtolod akkor vásárolhacc iylen kifogyhatalan lőszerű fegyvereket, pl infinite rocket launcher, vagy chicago typewriter, ha végignyomod a legnehezebb fokozatba akkor kapsz ingyé egy prl sugár? fegyvert, ha megcsinálod a mercanariest mind az 5 karival 5 csillagra akkor kapsz egy naon erős pisztolyt -
tamas1992 #1151 Azt szeretném kérdezni,hogy ps2-re vannak kódok a re4-hez. -
#1150 Jah, bónusz. -
zs0ltee17 #1149 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Már a játék vége fele tartok! De láttam videót ahol Adával is lehet menni! De ilyen még nem volt nekem! Mikor lehet majd Adával "harcolni"?
Vagy ez iylen Bonus ha kivittem a gamet?
Előre is kössz a segítséget! -
#1148 -
turho #1147 Ez mán fíínom kis holmi :) a lopás érje el. -
#1146 ehh megvan a gyonyorusegem =)
-
#1145 Leon annyira édes!Imádom!
Eddig ezeket a képeket még nemláttam,de örülök h rájuk találtam:
-
dakela #1144 Már sikerült... -
dakela #1143 A toronyba vagyok az a kommandós csákó ellen. Elkezd az idő visszaszámolni kb 2 perccem van de mindíg felrobbanok a toronyba! mitkell csinálni? Nemtudok sehol leugrani a katonát sem tudom megölni!! Aki tudja mi a teendő az írja meg légyszi!!! -
#1142 Annyi:) -
dakela #1141 HI!
Hány Fejezet van a játékban? Most a Chapter 5-nél tartok? Megírja valaki mennyi van?
Köszi előre is! -
putyu17 #1140 gránáttal v sokáig lövod vagy még hatásos az aknavető is -
#1139 A lácfűrészes gyíkokat hogyan lehet likvidálni?-Még mielőtt levágják a kobakomat? -
#1138 Az mindegy.Krausert ugyanúgy tudod használni,csak a gombok elnevezése más.De ha a Mercenaries-ben egyezik a két verzió,akkor induláskor kiírja,hogy tudod az extra támadást aktiválni. -
#1137 Köszönöm a választ, de elfelejtettem az előző hsz-hez írni, hogy PS2-vel rendelkezem. -
#1136 Gamecube-on Krauser karját X-el kell aktiválni,és az A-val tudsz támadni.Nagyon hatásos,akár tíz embert is felaprít egyszerre.A Handcannont még én sem tudtam megszerezni,de a neten láttam egy videót,ahol akkora tűzereje volt Leon pisztolyának,mint a Rocket Launcernek kb.Talán az. -
#1135 A RE4 Mercenaries Módban érdemes végigszenvedni az öt karakterrel öt csillagra a pályákat? Mit tud az a Handcannon stukker?
Belekezdtem, de az az öt csillag osztályzat számomra roppant nehéznek tűnik, ráadásul Krauser átalakult karjával sem tudom, hogy hogyan aprítsam a népet.
Adnátok ötleteket? -
#1134 köszi szépen! segített, mert már az 5/2-nél járok és volt egy csomó cuccom -
#1133 Eladhatod,de kombinálhatod is maszkokkal meg korsókkal amiket csak találsz tárgyakat és így több pénzt kapsz érte.De magában is eladhatod.Fegyvert csak akkor adj el ha már nem használod mert vettél jobbat.Bármit eladhatsz,de amire szükséged van azt tartsd meg. -
#1132 Valaki segítsen!
Eladhatom az árusnak a spinel-okat? meg a többi követ amit találok!
Melyik cuccokat nem adhatom el illetve melyikeket adhatom el?
Előre is köszi! -
jocco #1131 Köszönöm a segitséget, nehezen de túljutottam. Valszeg az volt a baj, hogy sörétessel próbálkoztam, azzal meg túl közel kellet menni, de az uzi megoldotta a dolgot. Most kezdem majd a Separate way-t. :) -
#1130 A robbanó nyíl bejött ellene. 4 óra 12 perc Adával. Kurva jó a játék,imádtam az összes részét. De az első rész okozott legtöbb örömöt kétség kívül. -
Dajin #1129 fejlövések, és kb két szembeszúrás után meghal -
jocco #1128 Valaki tudna mondani vmi taktikát, hogy az Ada-s küldetésben azt a kék csuhás muksót (aki a végén átalakul a főszörnyé) hogyan lehet legyürni. Lövöm mindenét, néha meg is sérül, meg volt már, hogy késsel beleszurtam a szájába lévő szemébe, de nem igen akar elhalálozni. Azt már észrevettem hogy ha megüt a csápjával utána, ha fejbe lövöm sérül, de ez se müködik mindig, s igy meg elég hamar elhalálozok. -
#1127 Megkapod a chicago Typewritert,meg az extra ruhákat,meg még valami csúzlit... -
putyu17 #1126 Separate way -
putyu17 #1125 hy. most viszem Ada-val a game-et. ha megcsináltam miket ad? extrákat? vagy már teljesen vége lesz? -
#1124 "hogy eladó Resi 0" = "hogy hány eladó Resi 0" -
#1123 (Ja, akkor ne is küldjem neki az ebay-es linket, hogy eladó Resi 0 van ott ilyen 10 font + ptk-ért? ) -
#1122 szegenyt ne csigazzuk mar...
() -
#1121 Hát, nekem is van Resi 0-m... :p -
#1120 Nem rossz, de sehol nincs a Remake-hez képest... Sztem amúgy úgy csinálták, hogy ami megvolt a készülő N64 verzióból, nem dobták ki, hanem a modelleket Subdivide-olták, a textúrákat meg felnyomták nagyobb felbontásba, és rányomtak pár filtert, aztán tsókolom...
Lammer: Jaja, élőben minden jobb... A DC-s Code Veronica is nagyon frankó volt nagy TV-n, de a screenshotok... Szóval a Remake is jobb, nem csak a remake. -
#1119 "/aljas" igen, ebben teljes mértékben igazad van. :) -
#1118 de...
itt van mellettem 1 meterre... jah! azt nemadom...
/aljas -
#1117 S nem tudnál nekem vhonnan szerezni egy Zerot? :P
-
#1116 Hát azért a Zero gfx-e se rossz... -
#1115 viszont ez meg megint csaloka...
mert "eloben" azert van diffi... -
#1114 Ja, az enguine ugyanaz, de a textúrák?
VS
A Dreamcast-es szöveget visszavonom, ahogy így elnéztem a screenshotokat... Jobbra emlékeztem... -
#1113 aaah REt soha... sorry /me fan