Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
3:09:56 alap fegyverekkel és1:51:031:51:03 speckó fegyverekkel.
Remélem megfelel😄DD
akkor te meg nem lattal speedrunt, 2 ora ... <#rolleyes>#rolleyes> enis ilyen ~4-5 ora alatt kenyelmesen vegigtolom, semmi speedrun(najo egy kicsi ^^)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
max azzal vesztesz hogy nem élvezed ki a játékot, de ugye ez már egyéni probléma.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azt szerintem az elejének a közepe-felé kell. =)
x360 gamertag: v1ctor777hun
Ja amia Resi 1-t illeti odadnám neked csak nem tudom merre laksz--------ja nem lesz annyira könnyû ha hardon mész amúgy easy módban nevetségesen könnyû de überállat game.
A Resi 4-rõl meg már csak himnuszt tudok dalolni(na azért nem de mégis) már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell überállat elsz asszem
De told végig a Resi 4-t über game elalaéltam tõle olyan király habár nem is toltam még végig van még kb 15% hátra 😊
PS2-re melyik reszek vannak kint? az 1 azt tudom (PS1) a 2-3 is megjelent PSre?
Es az OutBreak az teljesen kulon allo ezektol a reszektol? A Veronica Xes pedig belekapcsolodik valamibe? A survivoros pedig ilyen pisztolyos? 😊
Tudom, hogy sok a kerdes, csak most vettem PS2ot es ezeket szeretnem vegig tolni, mer tkimaradtak eddig 😊
Koszonom elore a valaszt 😊
Fákjúal!
Köszi!!
Fákjúal!
<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
http://www.cheatcodes.com/ps2/6933/cheatcodes.html
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
.:SOLIDUS:.
Nem tudok játszani de szeretek jeligére 😄
GC-n elvittem 95 százalékig már, de újdonsült ps2-mön is szeretném. Köszi.
.:SOLIDUS:.