Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Nekem is 20 körül volt, szerintem az a "normál" játékidõ (nem csak chapterek végén mentesz, bénázol, fegyvereket rendezgetsz, csodálod a grafikát, körbejársz minden helyszínt többször, próbálsz feljutni a templomtoronyba, ellenségek gyenge pontjainak kikutatása, stb. stb.), azért nem kell úgy tenni, mintha akár a 10 óra is átlagos lenne. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Parancsolj kérlek:

3:09:56 alap fegyverekkel és1:51:031:51:03 speckó fegyverekkel.

Remélem megfelel😄DD
Hatalmas szájhõsõk, mutassatok már egy ilyen videót, ahol 2, vagy 6 óra alatt végig viszi valaki ezt a játékot... <#levele> SOK A DUMA!
igaz! élveztem a gámát ...a SOTC is meg lehet csinálni 5 óra alatt. de mi értelme.
haló! még egyszer mondom ,hogy nem kötözködni akarok csak egyszerûen nem értem..mind1 téma lezárva.
Lammer
23 ora... OMG
akkor te meg nem lattal speedrunt, 2 ora ... <#rolleyes> enis ilyen ~4-5 ora alatt kenyelmesen vegigtolom, semmi speedrun(najo egy kicsi ^^)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Tudom az életem a Resident Evilnek szentelem, kedvenc játékom. Szólva ne kételkedj... Minden részt addig veséztem míg gyk. ki nem purcant. De ha akarsz akkör kételkedj még egy kicsit. S Petyusnak igaza van most tartok 22 végigjátszásnál.. Szóval szeretem ezt a játékot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petyus_
Kaplannak szerintem az már a tizenikszedik végigjátszása lehetett, és annak is minden másodpercét élvezte. 😄

nem kötözködni akarok ,csak szerintem nehezen hihetõ, nekem 23 óra volt pedig nem bénáztam.
max azzal vesztesz hogy nem élvezed ki a játékot, de ugye ez már egyéni probléma.
Kaplan
Ne hidd el. Sokat vesztek vele...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nehezen hihetõ.
Petyus_
"már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell"

Azt szerintem az elejének a közepe-felé kell. =)

Lammer
MUHAHAHA <#hehe>

Petyus_
Lehet õ egy Resident Evil Kart játékról beszél, ahol ki kell fékezni (~outbrake) a másikat, ahogy a Palik Laca szokta mondani. =)

Lammer
igy van!!!!!!!!!444 (😛)

Kaplan
Légyszíves az offot abbahagyni! Ez RESIDENT EVIL 4(!!) topik!

Lammer
konyorgom legalabb a nevet irjad mar le 1X rendesen... OUTBREAK... htxvm...

okés no problém jó játékot hozzá király lesz ennyit megígérhetek neked😊
sp00n
akkor az outbreaket azt elkezdem nemsokara 😊)

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
bocs felregepeltem. 😊 azt mar megkapom havertol 😊 azert kossz hogy oda adnad 😊)

nem az Outbrake egy cool kis mix meg tartalmaz új pályákat is de ezeke apályák rövid epizódszerûek de így is nagyon fílinges.
Ja amia Resi 1-t illeti odadnám neked csak nem tudom merre laksz--------ja nem lesz annyira könnyû ha hardon mész amúgy easy módban nevetségesen könnyû de überállat game.
A Resi 4-rõl meg már csak himnuszt tudok dalolni(na azért nem de mégis) már nagyona végén járok mindjárt motórcsónakoznom kell überállat elsz asszem
sp00n
vegig tolom. Csak elobb az 1el kezdem, azt holnap megkapom haveroda adja. 😊 2-3ra is van kilatas, hogy heten belul melgesz, aztan 4-et megveszem. Azert kerdem, hogy az outbreak az kulon allo vagy valamelyik reszek koze van beagyazva?

Ps2-re kint van az eddig összes megjelent resi 1, 2, 3, 4, Outbrake( Itt elkadtam a kórházas résznél help) Van a Veronica X--- ez elég szutyok lett.
De told végig a Resi 4-t über game elalaéltam tõle olyan király habár nem is toltam még végig van még kb 15% hátra 😊
sp00n
Hello!

PS2-re melyik reszek vannak kint? az 1 azt tudom (PS1) a 2-3 is megjelent PSre?
Es az OutBreak az teljesen kulon allo ezektol a reszektol? A Veronica Xes pedig belekapcsolodik valamibe? A survivoros pedig ilyen pisztolyos? 😊
Tudom, hogy sok a kerdes, csak most vettem PS2ot es ezeket szeretnem vegig tolni, mer tkimaradtak eddig 😊
Koszonom elore a valaszt 😊

Nem létezik hogy 6 óra altt végigtold a resi 4-t esetleg bakkor ha örök lõszered van és végigfutsza pályán naén ilyet láttam végigjátszásként feltüntetve divx formátumban--- eldobtam az agyam 2 óra alatt végigtolta mondom beszarás mindent tudott mi merre van hihetlen de igaz😊
ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

Kaplan
Kb. olyan 60-70-80 ezer.

ffxi
Értem! Maximális pontszámom eddig 60ezer körül, mennyi kel ahhoz, hogy 5csillagos legyen?

Fákjúal!

Kaplan
Miniboss, jön. Nem kell megtalálni.

ffxi
Hol található a miniboss-t?

Fákjúal!

Kaplan
Sok pontot kell szerezni, s minimum egy minibosst megölni.

ffxi
Léccí!

Fákjúal!

ffxi
Vki tudja hogyan lehet 5csillagot szerezni? Eddig 4 csillagom van és professional-on 3x mentem végig.

Köszi!!

Fákjúal!

Petyus_
Vááááááááááá

<#violent><#falbav><#help><#wilting><#bdead>

Lammer
nekem nem, mert nem zombi <#schmoll2> <#bee1><#papakacsint>

Petyus_
Hehe. =) El Gigante gamer pályafutásom legemlékezetesebb boss fightjainak egyike. Az esõ, villámok, a tüzek.. rulz. =)

CSOCSO
LOTR nezese kozben felevenedett bennem az emlek mikor az a troll ramtamadt😄 bemenekultem a hazba.. leszedte a teto.. elmentem a fa moge... gondoltam dejo.. ott biztonsagban vagyok.. erre tovestul kitepte a fat es azzal csapott szajba😄 hatalmas volt😄 RE4 RULEZ
Sajna még csak ennyi csalást találtam:
http://www.cheatcodes.com/ps2/6933/cheatcodes.html

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

de lábon aztán mikor megbotlik sorozni a többit
Afe
émmá tök rég játszottam vele, de ezt a csávót nem lábon kell lõni folyton hogy aztán sebezhetõvé váljon? én legalábbis vmi ilyesmire emlékszem.

Énis kértem, nekem sincs 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Solidus
Neh,nem kell kód!Ott van helyette a kés a puska,mi kell még?Egyébként úgy tudom hogy nincs kód...De ha több életet akarsz,vedd meg a védõmellényt...😉

.:SOLIDUS:.

+köszönném ha küldenél!
PS2 verzióhoz létezik mûködõ örökéletkód, ha nincs semmiféle csalókártya-szettem? 😊
Nem tudok játszani de szeretek jeligére 😄
GC-n elvittem 95 százalékig már, de újdonsült ps2-mön is szeretném. Köszi.

Solidus
Hát van egy rossz hírem.Ha nincs elég municiód akkor próbáld meg késsel.Jó tudom hogy elég hülyén hangzik de ha mindent jól kiszámítasz sikerülhet.Lõdd bele a tárad aztán ha elfogytál akkor próbáld késsel.De valahogy csak visszatudsz jutni mentéssel és spórolni a lõszerrel?Olyan nincs hogy nem lehet!Hol mentettél utoljára?

nemigen van hozzá kod bár nem is érdemes
nincs, és elég municóm sincsen! privibe küldenél kódot meg köszönném, most szerintem azzal nem rontanám el a játékot, hogy most a katonát kóddal ölném meg mert nincs elég lõszerem.
nekem 20 óra és pár perc volt a menetidõm. 50 TMP szerintem karcsú lesz hozzá. úgy próbáltad hogy hagyod hogy kinyirjon, majd elkezded a pályát az elejérõl de spórólsz a tölténnyel, hogy maradjon a végére is?

jo gamma a legjobb a Kruseres rész jo az a katona jo nehéz lenyomni de az a jo 20 ora alatt vittem végig de nagyon jo elsönek féltem rövid lesz de nagyon jo gamma most a chikagoi cuccal vagyok plusz a puska😄
Solidus
Hát nekem 10 óra kellett elsõre,de akkor mindent tüzetesen átvizsgáltam.A végén egy brutál nagy szörnyet kell leküzdened de az nem lesz nehéz.Kód???Resident Evilhez?Nem szabad ember!!Ne rontsd el ezt a jó gamet!Jó lesz a TMP is ereszd telibe a lábát!Bombád nincs?