1688
  • turho
    Tettek rá effektet képsimítást, meg a textúrák egy fokkal szerintem jobbak. Ha nem is sokkal. Hja, és nem riceg, nem tünedezik el a zombik lába sem... :)
  • Lammer
    "1:1 konverzió" no azert nezd meg a regi ps1 meg dc cimeket... egy picit azert "szebittetek" rajt... pont a minap jatszottam a 3 "backupjaval" es csodalkoztam, hogy nem olyan recefice mint az elodje :D
    (jatekmenetben tok ua ez teny)
  • deep
    Csak az első rész remake. A 2, a 3 és a veronica 1:1 konverzió. A zero meg GC only.
  • biziclop
    Mercenaries Hunkkal 4.pálya 59970 pont kb.50. próbálkozásra.Az agyvérzés kerülget.
  • Davidus
    ezek ilyen turbózott részek mnt az 1 vagy csak újra kiadták gecire?
  • Disk
    ehhh....közben megtaláltam...nálam volt...
  • Disk
    Hello.Most kezdtem,ott akadtam el,amikor kijövök egy házból -először jött láncfűrészes- és visszamegyek a faluba.Itt egy nagy vas ajtót találtam,de semmi kulcsom nincs hozzá....Hol ez a kulcs?
  • Lammer
    kettoharomkoodveronika!!!!!!!!!!!4444444444444444
    aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    szemet!
  • deep
    Mit össze szívtam a 2. résszel:D
  • Norbi7
    Szép kis gyűjtemény!
  • deep
    Féloff:)
  • Brian87
    Kössz a segítséget...sok jó dolgot megtudtam.THX
  • spockee
    Sok kincset lehet kombinálni egymással. A korsót és a lámpát bizonyos drágakövekkel, egy koronát is összelehet tákolni, illetve egy macskaszobrot is 3 gyémanttal tudsz díszíteni. A treasure menüben próbáld összeilleszteni a tárgyakat.

Ahogy Deep is említette már, csak mentett állásból kezdve maradnak meg az előző játékban megszerzett motyóid.

Ha végigvitted a SW-t az örök rakétavető is 1 millióért a tied!
  • Lammer
    mi lenne HA! kicsit hasznalnad a keresot is?
  • deep
    Jaja.
  • Brian87
    Arra gondolsz amit zölden jelez a mentéseknél egy cleared game néven???
  • Brian87
    Áhh kinyirtam..fene egye meg baromi egyszerű volt tényleg így.
    Szupi..írta is hogy megkapom a Chicago T. 1 milcsi a rendes játékban,300 a separate wayben.

Kössz a tanácsot!
  • deep
    Kaptál egy 0. mentést amikor végeztél, azt kell betöltened.
  • Brian87
    Ohh értem :))

Szuper...Ezt az örök CTypewriter nekem szánták :))
    Szerettem volna játszani úgy végre egyszer a játékkal hogy nem kell figyelnem a lőszerre.

Apropó azt is hallottam valahol hogy ha újrakezdem a játékot akkor megmarad a fegyvertáram nagysága is meg a stukkerek is.
    Én az easy után elkezdtem egy normalt de ugyan úgy alapról indulok.Akkor ez kamu szöveg volt??
  • Brian87
    Üdv!!

Megint én..bocs hogy ennyit kérdezek csak tetszik a játék és van még amit 1 kijátszás után sem értek.
    Valaki nekem azt mondta, hogy a kincseket amiket megszerzek valahogy összelehet kombinálni és így drágábban lehet eladni az árusnak.
    Nos én nem találtam semmi ilyen lehetőséget,egyik kincset sem engedte összekombinálni a másikkal.
    Ebben tud valaki segíteni ha létezik ilyen??

Másik kérésem az lenne, hogy leírná nekem valaki hogy melyik játékrész után mit lehet nyerni???
    Assigment Ada után ha jól tudom a Chicago Typewriter amiben örök lőszer van???
    Én most az AA mellett elkezdtem újra Leonnal a játékot csak nem easy-n hanem normal fokozaton.Érdemes folytatni??Kapok érte valamit ha kijátszom???
    Előre is köszönöm a sok segítséget!!!
  • spockee
    Ebben a mellékjátékban(Assignment Ada) csak ez az egy pálya van, és nem lehet menteni, sem a fegyverkereskedőnél vásárolni. A másik(Seperate Ways)mellékjátékban található a kereskedő és az írógép. Ha az AA küldetést megcsinálod, akkor a SW játékban 300.000-ért megveheted az örök lőszert tartalmazó Chicago Typewriter-t. Továbbá, ha teljesíted a SW-t akkor a főjátékban veheted meg 1 millióért ugyanezt a fegyvert.

A Regenerátorok ellen is azt hiszem így működik. De ezt nem tudom biztosra.
  • Brian87
    Oppá tudom mit hagytam ki...
    Az írógépet ebben az Assigment Adaban sehol sem találom..meg az árust sem.
    Vagy csak ezen az első pályán nincs ahol én tartok??
    Leonnál jelezte a térkép de itt Adánál semmit nem jelez a térképen csak a mintákat amit megkell szereznem.
    Vagy valamit én néztem el?? :))
  • Brian87
    Köszi szépen a segítségeket!!

Ezt az ajtócselt kipróbálom ....nagyon tetszik így első hallásra :)))
    Eddig én több játékból is nézve azt hittem hogy nem jönnek be az ilyen trükkök mert akkor ha elmegyek a helyszínről kezdhetem előlről a gyilkót.De ha valóban így van hogy bemegyek kijövök és ott folytatódik a sebzése akkor ez tök jó :)))

Apropó ez máshol is???
    Pl ha a Regeneratorral küzdök Leonnál és pl látom hogy tárazni kéne vagy ilyesmi és kimegyek akkor visszamegyek tudom folytatni a sebzését ahol abbahagytam??
  • spockee
    Az előbbi üzenetem neked szólt, csak rossz helyre klikkeltem. :(
  • spockee
    Krausernak hívják az ipsét, és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor nagyon egyszerűen kicsinálhatod. A lényeg az, hogy legyen bőven skulód a mesterlövész fegyverbe. Amikor megjelenik a hídon, fuss vissza az ajtóhoz és menj be. Hátraarc, és menj vissza. Most a távolból kezd el futni feléd, de annyi időd van, hogy a távcsövessel lábon, majd fejen lövöd. Ha ügyes vagy többször is sikerülhet. Amikor már közel van ismételd meg az "ajtóscselt". Ha megint visszamész szintén a távolból kezd el rohanni, tehát folytasd az előbb leírtakat. Egy idő után megfekszik. Jó szórakozást, és kitartás!
  • biziclop
    Szervuusz!!
    Sikerült valakinek megcsinálni a mercenaries-t?
    Mit tud az a hand cannon?
  • Solidus
    Lehet menteni az írógépnél(mint leonnál),sőt vásárolni is lehet,az árust kell megtalálnod.A "nagy dög hatyek valami szárnyakkal a karján",szal lődd a lábát,és térj ki az ütései elöl.Ha végigjátszod megkapod a chicago typewritert,na ahhoz örök lőszer jár.Meg van ugyanilyen páncéltörőben is.
  • turho
    Köszi, pont ilyesmit vártam :)
  • Brian87
    Sziasztok!!!

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy elkezdtem az assigment ada küldetéseket de az első pályán ahol összekell gyűjteni 5 plagas mintát a pálya végén(gondolom az a vége) jön egy nagy dög hatyek valami szárnyakkal a karján.
    Hogyan kell azt kinyirni mert a csaj fegyverei nem épp a legdurvábbak mivel egy kispisztoly,egy mesterlövészpuska és egy uzi nem a legjobb skuló.
    Amúgy én vagyok hülye vagy itt tényleg nem lehet menteni se meg vásárolni sem ebben az AA-ban??

Amúgy csak mellékesen nem tud valaki játék közben olyan kódot ami után örök lőszerem lesz??Szeretném egyszer kijátszani úgy is hogy könyebben tudok gyilkolni mert nem kell aggódni a skuló számától.

Előre is köszi all!!

• krx
    Cseréld be egy Resident Evil 4 Collector's Edition-re ;-)
  • turho
    Nekem csak néhányhoz kell :) és nem szégyellem magam :D mert mindenki nem lehet perfekt gamer.
    Action replay kérdésre valameik kritikus? :)
  • Afe
    volt egy cimbim aki használta az AR szinte minden gamehoz, mert anélkül 3métert nem tudott haladni. aztán rájött, hogy ő valójába nem is szeret játszani csak nézni hogy játszik más :DD
    el is cserélte a ps2 egy mobiltelefonra:)
  • Lammer
    hat szegyelheted is magadat
  • turho
    OFF folyt.: amúgy az egész sg-n csak én használok/használnék action replay max-ot? :) az szép...
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • turho
    Én szeretek játszani, csak nem szoktam, és nem tudok :) Nekem GC-n is 40 óra volt örökélettel :DDD de élveztem minden percét, és ez a fontos.
  • Lammer
    namivan mester, nem megy a ganaj irtas? ;)
    pedig nem nehez a jatek, bar ha kijon pcre lecsekkolom egybol az egeres iranyitast, szerintem halal nelkul(najo azert a reflexes "bevagasoknal" tuti lesz igy is continue xD) vegig fogok rohanni a gamen :D
  • turho
    Mea culpa, f@sz vagyok, vegyük úgy hogy a resident kapcsán kérdeztem :D
  • turho
    PAL-os action replay, amennyiben manuálisan kódot bővítek (illetve ha van módszer automatikushoz pal-usa azt iszonyúan megköszönném), lehet ntsc game kódját is elfogadtatni vele?
  • krx
    Viszont a Mercanaries-t kipörgetni 5 csillagra szerintem nem könnyű.