1688
-
turho #1192 Tettek rá effektet képsimítást, meg a textúrák egy fokkal szerintem jobbak. Ha nem is sokkal. Hja, és nem riceg, nem tünedezik el a zombik lába sem... :) -
#1191 "1:1 konverzió" no azert nezd meg a regi ps1 meg dc cimeket... egy picit azert "szebittetek" rajt... pont a minap jatszottam a 3 "backupjaval" es csodalkoztam, hogy nem olyan recefice mint az elodje :D
(jatekmenetben tok ua ez teny) -
#1190 Csak az első rész remake. A 2, a 3 és a veronica 1:1 konverzió. A zero meg GC only. -
#1189 Mercenaries Hunkkal 4.pálya 59970 pont kb.50. próbálkozásra.Az agyvérzés kerülget. -
#1188 ezek ilyen turbózott részek mnt az 1 vagy csak újra kiadták gecire? -
#1187 ehhh....közben megtaláltam...nálam volt... -
#1186 Hello.Most kezdtem,ott akadtam el,amikor kijövök egy házból -először jött láncfűrészes- és visszamegyek a faluba.Itt egy nagy vas ajtót találtam,de semmi kulcsom nincs hozzá....Hol ez a kulcs? -
#1185 kettoharomkoodveronika!!!!!!!!!!!4444444444444444
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
szemet! -
#1184 Mit össze szívtam a 2. résszel:D -
Norbi7 #1183 Szép kis gyűjtemény! -
#1182 Féloff:)
-
Brian87 #1181 Kössz a segítséget...sok jó dolgot megtudtam.THX -
#1180 Sok kincset lehet kombinálni egymással. A korsót és a lámpát bizonyos drágakövekkel, egy koronát is összelehet tákolni, illetve egy macskaszobrot is 3 gyémanttal tudsz díszíteni. A treasure menüben próbáld összeilleszteni a tárgyakat.
Ahogy Deep is említette már, csak mentett állásból kezdve maradnak meg az előző játékban megszerzett motyóid.
Ha végigvitted a SW-t az örök rakétavető is 1 millióért a tied! -
#1179 mi lenne HA! kicsit hasznalnad a keresot is? -
#1178 Jaja. -
Brian87 #1177 Arra gondolsz amit zölden jelez a mentéseknél egy cleared game néven??? -
Brian87 #1176 Áhh kinyirtam..fene egye meg baromi egyszerű volt tényleg így.
Szupi..írta is hogy megkapom a Chicago T. 1 milcsi a rendes játékban,300 a separate wayben.
Kössz a tanácsot! -
#1175 Kaptál egy 0. mentést amikor végeztél, azt kell betöltened. -
Brian87 #1174 Ohh értem :))
Szuper...Ezt az örök CTypewriter nekem szánták :))
Szerettem volna játszani úgy végre egyszer a játékkal hogy nem kell figyelnem a lőszerre.
Apropó azt is hallottam valahol hogy ha újrakezdem a játékot akkor megmarad a fegyvertáram nagysága is meg a stukkerek is.
Én az easy után elkezdtem egy normalt de ugyan úgy alapról indulok.Akkor ez kamu szöveg volt?? -
Brian87 #1173 Üdv!!
Megint én..bocs hogy ennyit kérdezek csak tetszik a játék és van még amit 1 kijátszás után sem értek.
Valaki nekem azt mondta, hogy a kincseket amiket megszerzek valahogy összelehet kombinálni és így drágábban lehet eladni az árusnak.
Nos én nem találtam semmi ilyen lehetőséget,egyik kincset sem engedte összekombinálni a másikkal.
Ebben tud valaki segíteni ha létezik ilyen??
Másik kérésem az lenne, hogy leírná nekem valaki hogy melyik játékrész után mit lehet nyerni???
Assigment Ada után ha jól tudom a Chicago Typewriter amiben örök lőszer van???
Én most az AA mellett elkezdtem újra Leonnal a játékot csak nem easy-n hanem normal fokozaton.Érdemes folytatni??Kapok érte valamit ha kijátszom???
Előre is köszönöm a sok segítséget!!! -
#1172 Ebben a mellékjátékban(Assignment Ada) csak ez az egy pálya van, és nem lehet menteni, sem a fegyverkereskedőnél vásárolni. A másik(Seperate Ways)mellékjátékban található a kereskedő és az írógép. Ha az AA küldetést megcsinálod, akkor a SW játékban 300.000-ért megveheted az örök lőszert tartalmazó Chicago Typewriter-t. Továbbá, ha teljesíted a SW-t akkor a főjátékban veheted meg 1 millióért ugyanezt a fegyvert.
A Regenerátorok ellen is azt hiszem így működik. De ezt nem tudom biztosra. -
Brian87 #1171 Oppá tudom mit hagytam ki...
Az írógépet ebben az Assigment Adaban sehol sem találom..meg az árust sem.
Vagy csak ezen az első pályán nincs ahol én tartok??
Leonnál jelezte a térkép de itt Adánál semmit nem jelez a térképen csak a mintákat amit megkell szereznem.
Vagy valamit én néztem el?? :)) -
Brian87 #1170 Köszi szépen a segítségeket!!
Ezt az ajtócselt kipróbálom ....nagyon tetszik így első hallásra :)))
Eddig én több játékból is nézve azt hittem hogy nem jönnek be az ilyen trükkök mert akkor ha elmegyek a helyszínről kezdhetem előlről a gyilkót.De ha valóban így van hogy bemegyek kijövök és ott folytatódik a sebzése akkor ez tök jó :)))
Apropó ez máshol is???
Pl ha a Regeneratorral küzdök Leonnál és pl látom hogy tárazni kéne vagy ilyesmi és kimegyek akkor visszamegyek tudom folytatni a sebzését ahol abbahagytam?? -
#1169 Az előbbi üzenetem neked szólt, csak rossz helyre klikkeltem. :( -
#1168 Krausernak hívják az ipsét, és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor nagyon egyszerűen kicsinálhatod. A lényeg az, hogy legyen bőven skulód a mesterlövész fegyverbe. Amikor megjelenik a hídon, fuss vissza az ajtóhoz és menj be. Hátraarc, és menj vissza. Most a távolból kezd el futni feléd, de annyi időd van, hogy a távcsövessel lábon, majd fejen lövöd. Ha ügyes vagy többször is sikerülhet. Amikor már közel van ismételd meg az "ajtóscselt". Ha megint visszamész szintén a távolból kezd el rohanni, tehát folytasd az előbb leírtakat. Egy idő után megfekszik. Jó szórakozást, és kitartás! -
#1167 Szervuusz!!
Sikerült valakinek megcsinálni a mercenaries-t?
Mit tud az a hand cannon? -
#1166 Lehet menteni az írógépnél(mint leonnál),sőt vásárolni is lehet,az árust kell megtalálnod.A "nagy dög hatyek valami szárnyakkal a karján",szal lődd a lábát,és térj ki az ütései elöl.Ha végigjátszod megkapod a chicago typewritert,na ahhoz örök lőszer jár.Meg van ugyanilyen páncéltörőben is. -
turho #1165 Köszi, pont ilyesmit vártam :) -
Brian87 #1164 Sziasztok!!!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy elkezdtem az assigment ada küldetéseket de az első pályán ahol összekell gyűjteni 5 plagas mintát a pálya végén(gondolom az a vége) jön egy nagy dög hatyek valami szárnyakkal a karján.
Hogyan kell azt kinyirni mert a csaj fegyverei nem épp a legdurvábbak mivel egy kispisztoly,egy mesterlövészpuska és egy uzi nem a legjobb skuló.
Amúgy én vagyok hülye vagy itt tényleg nem lehet menteni se meg vásárolni sem ebben az AA-ban??
Amúgy csak mellékesen nem tud valaki játék közben olyan kódot ami után örök lőszerem lesz??Szeretném egyszer kijátszani úgy is hogy könyebben tudok gyilkolni mert nem kell aggódni a skuló számától.
Előre is köszi all!!
-
#1163 Cseréld be egy Resident Evil 4 Collector's Edition-re ;-) -
turho #1162 Nekem csak néhányhoz kell :) és nem szégyellem magam :D mert mindenki nem lehet perfekt gamer.
Action replay kérdésre valameik kritikus? :) -
#1161 volt egy cimbim aki használta az AR szinte minden gamehoz, mert anélkül 3métert nem tudott haladni. aztán rájött, hogy ő valójába nem is szeret játszani csak nézni hogy játszik más :DD
el is cserélte a ps2 egy mobiltelefonra:) -
#1160 hat szegyelheted is magadat -
turho #1159 OFF folyt.: amúgy az egész sg-n csak én használok/használnék action replay max-ot? :) az szép... -
#1158 :DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd -
turho #1157 Én szeretek játszani, csak nem szoktam, és nem tudok :) Nekem GC-n is 40 óra volt örökélettel :DDD de élveztem minden percét, és ez a fontos. -
#1156 namivan mester, nem megy a ganaj irtas? ;)
pedig nem nehez a jatek, bar ha kijon pcre lecsekkolom egybol az egeres iranyitast, szerintem halal nelkul(najo azert a reflexes "bevagasoknal" tuti lesz igy is continue xD) vegig fogok rohanni a gamen :D -
turho #1155 Mea culpa, f@sz vagyok, vegyük úgy hogy a resident kapcsán kérdeztem :D -
turho #1154 PAL-os action replay, amennyiben manuálisan kódot bővítek (illetve ha van módszer automatikushoz pal-usa azt iszonyúan megköszönném), lehet ntsc game kódját is elfogadtatni vele? -
#1153 Viszont a Mercanaries-t kipörgetni 5 csillagra szerintem nem könnyű.