1688
-
tamas1992 #1232 Kössz Dajin de nem ekem kéne én bóldugolk kódok nélkül is.
Kössz ezeket az infókat!
-
#1231 oké majd beszerzem -
#1230 Ő...ő...Nem.
Túlélő horror.Itt is lehet hentelni csak nem muszály(mondjuk más kérdés hogy nem mindig lehet elkerülni,személy szerint nem is szoktam...)
Csak a Doommal ellentétben itt gondolkodni is kell néha,és van valóságalapja a storynak,nem szörnyeket kell lépten nyomon irtani hanem fertőződött és mutálódott embereket,meg szörnyeket is néha...(egyébként szeretem a doomot,csak ehhez a játékhoz nem lehet hasonlítani).Próbáld ki ha van rá lehetőséged. -
#1229 azt úgy értettem hogy olyan DooM 3 féle hogy szörnyek ellen kell harcolni szal ilyen Horror -
#1228 ye oldie good friend, teh brumpöff lekjobbb4!4!nnn4!4e!z!e4 -
#1227 Biztos egy nagyobb van a bőröndben. :D -
#1226 Egyvalamit viszont nem látok a képen. Eztetet-e:
-
#1225 Acta pacta vazzeg ecséém brutti!!!! -
#1224 ehh, köze nincs hozzá (viszont a "jobb" az helytálló :D)
nézzél meg pár képet és videót, eldöntöd kell e vagy sem Videó pőlö itt -
#1223 HI
EZ a játék olyasmi mint a DooM 3? Csak jobb? -
#1222 függő...
:D -
OiBear #1221 csháb
-
#1220 Vazz... -
#1219 Abban a bőröndben egy felfújható Tyrant van??? -
Norbi7 #1218 -
-
rossiking1990 #1216 na mind1, már sikerült......
-
rossiking1990 #1215 hellosztok! én már megtaláltam a csajt és a csukjás föellenséggel is találkoztam, most a csávoval+a csajjal vok, megyek velük mindenfele, de sehol senki, a legtöbb út lockedolva va! most mit kell csinálni van valami titkos járat?? vagy kulcsot kell szerezni?? pls segitsetek! -
Brian87 #1214 A csinos piros ruhás hölgyike Ada Wong aki Leon útját végigköveti a játék során és többször ki is segíti őt a játék során.
Ha végigvitted a game-t Leonnal akkor lehetőség nyillik rá,hogy Adavál két mellékküldetésben( Assigment Ada és The Separate Way) menj.
Az Assigment Ada egy rövid kis küldetésből áll ahol 5 plagas mintát kell beszerezned és egy Leonnal is bejárt területen kell menni vele.Úgy max 1 óra alatt simán meglehet csinálni.
A The Separate Way már kicsit más..ezt a részt lényegében úgy kell elképzelni,hogy mikor Leon játékában feltűnik Ada és segít vagy ilyesmi..nos itt azokat a részeket fogod te csinálni.
Pl. Mikor a faluba érve rengeteg falusi támad rád a vég előtt megszólal a harang és megmenekülsz mert elmennek a falusiak.Nos ezt a harangot Ada húzta meg és itt pl neked kell elkövetned azt,hogy megszólaljon.
És hasonlók.....nem rossz még én sem értem a végére teljesen.
Jó játékot!!!! -
#1213 nem -
Dévids #1212 hello
láttam néhány bemutatóban hogy csajjal is lehet menni (piros ruhás) ez kötelező lesz? -
jrain007 #1211 hejj!köszönöm a segitséget.jelntkezem ha gondjaim akadnak még.kösz!!!!!!! -
Dajin #1210 ha jol azonosítottam be ottvagy, ahol Ashley csatlakozik, na itt csak a felső párkányról átkell ugrani a csillára, majd onnan a köv párkányra, leszz ott egy fényes-forgatós kis logikai játék, na az nyitja a rácsot -
#1209 Kicsit pontosíts, mert számomra ez így beazonosíthatatlan. -
#1208 www.gamefaq.com -
jrain007 #1207 segitsen vki!resident evil 4 játékkal elakadtam.a templomban nem nyilik a vasrácsos ajto és van 1 nagy kapu amit nem tudok kinyitni.már ellenség sehol
csak bolyongok.az ideg meg szétvet.köszi -
#1206 Kösz a tippeket -
Dajin #1205 tmp-t is vehecc, elég sok lőszer van hozzá, csak foglalja a helyet, főleg ha kitámasztóval van, akkor én max 2-3 gránátot tartotam magamnál -
Dajin #1204 háát, aszzem csak broken-t találsz meg egy egyszerhasználatos rocket launcher-t, meg ha 10 kék izét leszeded akkor egy ingyen punishert.. red9 elég hamar lesza shopban érdemes emgvenni, akkor a mesterlövész is egyből van, striker meg később -
#1203 és mik azok,amikre felesleges pénzt költenem, tehát meg se kell vennem az árustól,mert szar, vagy mert később találok mindegyikből a pályán? -
Dajin #1202 red9-et az lesz a legerősebb pisztoly
akkor a striker-t abba 100 löszer lesz exclusival
meg az alap mesterlövészt, mert késöbb joval angyobbat fog sebezni mint amit később lehet majd megvenni mesterlövész, bár az asszem gyorsabb picit
meg a broken butterfly-t, killer7 csak az elején jobb, és broken-t lehet ingyér találni a kastély területén -
#1201 Melyik fegyvereket érdemes tuningolni és melyek azok amik totál feleslegesek??? -
Dévids #1200 kösz -
#1199 Ha a sejtésem igaz, akkor menj arra a pályára ahol a tehenek tartózkodnak. Ott balra és jobbra is van kapu, de csak a bal oldalon tudsz továbbjutni Ashley segítségével. Menj közel a kapuhoz úgy, hogy veled legyen a kiscsaj, és láss csodát, továbbjutottál... -
putyu17 #1198 még az elején a templomban?
ha ott akkor csak le kell menned az oltár elé... -
Dévids #1197 helo
elakadtam ott amikor kiszabadítoom az elnök lányát.de utánna nem tom hova kell menni.elmentem már minden lehetséges helyre találtam néhány ajtót amit leszögeltek és nem tok rajta átmenni.lécci írjátok le hogy mit kell csinálni! -
#1196 Csatlakozom.
Tudod a pénz nagy úr... -
turho #1195 OFF: egy világ dőlt össze bennem hogy kiadták PC-re...grrrrr
ON -
turho #1194 Már nem tudom sajna, mert meghajlítottam örömömben :DDD 900 ft-ért ien xart :) -
#1193 off
nezd mar meg lecci, hogy execftpssel be lehet kukucskalni a ps1es memkarytara-e!!!44 mar tokre erdekelne, csak holnap fogok tudni hazamenni :D
/off
ize meg mintha "gyorsabb" lenne, pedig mind2 verziom ntsc, szal 60hz de megis valahogy porgosebb a gc verzio :D