Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Regenerátorok ellen is azt hiszem így mûködik. De ezt nem tudom biztosra.
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
Az írógépet ebben az Assigment Adaban sehol sem találom..meg az árust sem.
Vagy csak ezen az elsõ pályán nincs ahol én tartok??
Leonnál jelezte a térkép de itt Adánál semmit nem jelez a térképen csak a mintákat amit megkell szereznem.
Vagy valamit én néztem el?? 😊)
Ezt az ajtócselt kipróbálom ....nagyon tetszik így elsõ hallásra 😊))
Eddig én több játékból is nézve azt hittem hogy nem jönnek be az ilyen trükkök mert akkor ha elmegyek a helyszínrõl kezdhetem elõlrõl a gyilkót.De ha valóban így van hogy bemegyek kijövök és ott folytatódik a sebzése akkor ez tök jó 😊))
Apropó ez máshol is???
Pl ha a Regeneratorral küzdök Leonnál és pl látom hogy tárazni kéne vagy ilyesmi és kimegyek akkor visszamegyek tudom folytatni a sebzését ahol abbahagytam??
.:SOLIDUS:.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy elkezdtem az assigment ada küldetéseket de az elsõ pályán ahol összekell gyûjteni 5 plagas mintát a pálya végén(gondolom az a vége) jön egy nagy dög hatyek valami szárnyakkal a karján.
Hogyan kell azt kinyirni mert a csaj fegyverei nem épp a legdurvábbak mivel egy kispisztoly,egy mesterlövészpuska és egy uzi nem a legjobb skuló.
Amúgy én vagyok hülye vagy itt tényleg nem lehet menteni se meg vásárolni sem ebben az AA-ban??
Amúgy csak mellékesen nem tud valaki játék közben olyan kódot ami után örök lõszerem lesz??Szeretném egyszer kijátszani úgy is hogy könyebben tudok gyilkolni mert nem kell aggódni a skuló számától.
Elõre is köszi all!!
Action replay kérdésre valameik kritikus? 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
el is cserélte a ps2 egy mobiltelefonra😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
pedig nem nehez a jatek, bar ha kijon pcre lecsekkolom egybol az egeres iranyitast, szerintem halal nelkul(najo azert a reflexes "bevagasoknal" tuti lesz igy is continue xD) vegig fogok rohanni a gamen 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Lenne egy kérdésem! Már a játék vége fele tartok! De láttam videót ahol Adával is lehet menni! De ilyen még nem volt nekem! Mikor lehet majd Adával "harcolni"?
Vagy ez iylen Bonus ha kivittem a gamet?
Elõre is kössz a segítséget!
Eddig ezeket a képeket még nemláttam,de örülök h rájuk találtam:

Your fate has be written! You’ll die!
Hány Fejezet van a játékban? Most a Chapter 5-nél tartok? Megírja valaki mennyi van?
Köszi elõre is!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Belekezdtem, de az az öt csillag osztályzat számomra roppant nehéznek tûnik, ráadásul Krauser átalakult karjával sem tudom, hogy hogyan aprítsam a népet.
Adnátok ötleteket?
.:SOLIDUS:.
Eladhatom az árusnak a spinel-okat? meg a többi követ amit találok!
Melyik cuccokat nem adhatom el illetve melyikeket adhatom el?
Elõre is köszi!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx