1688
  • Prince of Máté
    Na még egy lényeges kérdés!
    MIért támadnak ránk ok nélkül a parasztok?
  • Dajin
    nemá hogy 30%-al szebb, nehéz elhinni, mer elképesztően jol néz ki ps2-őn is, bár a sima parasztok iciripicirit talány igénytelenek, bár eccere simán jöhet 10-is belőlük...de nemhiszem hogy annyival szebb lenne, na majd nézek screenshotot, bár arrol lehet nemnagyon látni a különbségeket
  • Prince of Máté
    ok
  • Solidus
    Ez mind kell nekem is:Resident Evil 0 ; 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; Code Veronica X
    :D
  • Solidus
    A rifle,de mivel lassú és távolra jó igazán ezért a shotgun jobb.Bevárni míg sokan lesznek egy helyen aztán bele a közepébe... :)
  • Solidus
    Striker az olyan mint a shotgun(ugyanaz a töltény),csak gyorsabban lehet vele tüzelni és nagyobb a kapacitása.A vakító gránát az a kék színű gránát,és a fej helyén kinővő plágák ellen jó.Nameg elvakítja az ellent egy rövid időre.
  • Solidus
    Úgy ám!
  • turho
    6 db csodás resident! :)
  • Prince of Máté
    Melyik fegyver az a STriker?ÉS a vakító gránát?
  • Prince of Máté
    :D:D Midnen fegyvert tuningoltam már.SHotgun vagy Rifle a jobb?
  • Solidus
    Ezért veszem meg a kockát!:)
  • turho
    GC-n 30 százalékkal szebb, az tuti. De PS2-n is lenyűgöző ahogy meg tudták csinálni a gyengébb vasra. Csak már jönne a resi 5, 6, 7 :DDDDDD
  • Solidus
    Nem az én tévém nem tudja a widescreent,ezért nyújtott képet ad ha bekapcsolom.Még nagyon sok van hátra!Hát amíg nem érsz a várba ne tuningolj semmit,mert úgyis le fogsz cserélni mindent.A TMP-ét tartsd meg,érdemes lesz később tuningolni 100-asra a tárhelyét,nameg az erősségét is.Majd később megkapod a blacktailt(handgun jobb változata) úgyhogy addig nem érdemes a Punishert tuningolni mert úgyis eladod(csak azért nem szivesen adtam el mert két embert is átlő :DD ).Majd ha a várba érsz akkor érdemes vásárolgatni!Gyűjtsd a pénzt,mert szükség lesz rá!Ha a storyról akarsz többet tudni látogass el ide!Ha elakadsz szólj nyugodtan!
  • Dajin
    red9 sztem az egyik legjobb pisztoly, ha azt a stockot combinálod a géppityuval jobb célzás lesz, meg máshogy néz ki
  • Prince of Máté
    te úgy nyomod hogy wide screen on? vagy off?
    AMúgy most megöltem azt a 10 mázsás halat aztán jött egy nagy 10 tonnás dög aztis megöltem és most tartok a 2 level 2 chapterénél velem van a kis csaj
    Az árusnál mit érdemes venni milyen fegyvereket?Mert nekem van most egy TMP-m és vettem rá vmi stockot de nem tom minek mert nem tom mi az,van egy handgunom az alap,van egy shotgunom és "vettem" (mert ingyen volt) egy Punishert.Melyiket adjam el és mit vegyek belőle?
  • Solidus
    Szebb gamecubon,bizonyos területek,fás részek,főellenségek,de PS2-őn tényleg több az extra.Igen alapból szélesvásznú,lenyomod a selectet és az options menüpontban widescreenre át lehet állítani.
  • Dajin
    ugytudom az ellenfelek egy iciripicirit szebbek gamecubon, de ps2-n van rakat extra
  • Prince of Máté
    A játék grafikája géémkjubbon szebb mint PéEs Kettőn???
    AZ erősebb hardwer nem feltétlenül jelent szebb gémet
  • Prince of Máté
    oké kössz mindenkinek.A játék mindenkinek szélesvászonban fut?
  • biziclop
    Irányítsd a csónakot úgy,hogy elkerüld,közben dobáld a szigonnyal,mint állat.Majd megadja magát.
  • Kino
    Addig dobálod a hátába a szigonyt amig el nem pusztul az a g××i nagy hal.Ha leesel a m.csónakból gyorsan x-et vissza a csónakba és újra.
  • Prince of Máté
    azt a g**i nagy halat hogy kell megölni?
  • Solidus
    Hát nekem nem uncsi professionalban.Eddig a 3-1 es chapternél többsször haltam meg(vagy Ashley),mint easy-n és normálban összesen...
  • Solidus
    Ki vagy közösítve.
    :(
  • Solidus
    Nem lehet normálból átvinni a mentést professionalba.Ez lehetetlen.Easyből se lehettet normalba.Egyébként nagyon nehéz Proba!Holnap reggel megnézem,de ha nem mondasz igazat,kiközösítelek! :DDD
  • Prince of Máté
    tök brutál most tartok ott hogy egy motorcsónakot kell vezetnem és azt a gci nagy halat kell megölni
  • viliszakacs
    Először normálon végigtoltam,utána ugyanazt a mentést vittem végig Prof módban,így megmaradt minden cuccom+ lehetett venni az RPG-t.
  • Solidus
    Nagyon hosszú!
  • Seth
    19, az uccsó fejezet ugyanúgy a sztori szerint van, nem titkos vagy ilyesmi.
    Mellesleg én azt hittem sose lesz már vége, elsőre jó hosszú szerintem
  • Prince of Máté
    dejó akkor az utsó résznél vagyok az első pályán.Szal alapból 18 fejezet van
  • Seth
    Chapter 1 3 fejezetes
    Chapter 2 szintén
    Chapter 3 az 4 fejezetes
    Chapter 4 szintén 4 fejezetes
    Chapter 5 megint 4 fejezet
    +még van egy ráadás fejezet
  • Prince of Máté
    hány captert kell végigvinnem ahhoz hogy a második pályához jussak?
  • Solidus
    Hol veszek rocket launchert?Ahhoz nem kell 1* végigtolnom professionalba?Az árusnál nem volt ilyen.2-1 -es fejezetnél vagyok de sehol extra fegyver.Egyébként nem olyan nehéz a pro.Csak beledeglek...:DDDD
  • viliszakacs
    A Prof mód már kicsit uncsibb,veszel 1 milláért 1 unlimited rocket launchert és mehet a gyilok. de azért még élvezetes.
  • Solidus
    De jobb ha NTSC-re állítod.Ha a tévéd tudná kezelni a wide screent akkor jó lenne az is.Na,elkezdtem végre professional módban.Remélem nehéz lesz...
    :DDD
  • Prince of Máté
    hú tök király a játék meglett a chapter 3 nál járok
    Az a baj a játékkal hogy szélesvásznúNem lehet teljesképernyőre rakni?Mert ha bekapcsolom a WIde Screent akkor teléjes képernyős de húzott szal szarAmúgy meg a játék indításakor ti Pal vagy NTSC módot választotk?Én NTSC-t de nem hiszem h jobb a kép...
  • Solidus
    Aztán meg jön az újabb rács...
    :D
  • Dajin
    jahj, hopp na figy eltévesztettem ez aza rész ahol megkell nyomni a csengőt, kijön a festmény azon lődd szét a bort és bye rács:)
  • Dajin
    ahol a csajt elkapták azon az alaguton belül ott vírít egy ajto:)
    használd a szemed és meglesz
  • Dévids
    hello
    Elakadtam ott amikor bemegyek a lányal egy vár szerűségbe.És ott ashley elszalad egy falhoz ami megkötözi és átfordul a lánnyal együtt tehát most egyedül vagyok.
    Csak az a gáz hogy nem tudok a falon túljutni.A térképen megnéztem van egy hely ahol el lehetene hozzá jutni ahol sok asztal van meg sok fénykép + egy rácsos ajtó amit nem tok kinyitni.Lécci segítsetek ha tudtok mert már mindent megpróbáltam.