569
-
#224 Basszus...Minap játszani akartam a Tekkennel és erre kiírta hogy Tekken 5 data is corrupted.Please delete.Most mi lehet a baj?Nem akarom kitörlni mert minden embe rmegvolt újrakezdeni hosszú lenne...Csinált már másnak ilyet?
-
#223 A sok Arcade játszadozás meghozta gyümölcsét így minden karakterem megletMég miket kell kijátszani ahhoz hogy nyerjek vmit?
Mert találtam egy oldalon tekkenhez dolgokat, és ott írja h kell megnyerni vmi Ling-et.Hallot már róla vki vmit?Itt a cikk:
Unlock Ling (School Girl version):
Win fifty times in versus mode. Highlight Ling, then press RP at the character selection screen.
meg van vmi új játékmód is:
Unlock Star Blade arcade game:
Successfully complete arcade mode with all fighters.
De mindenkivel végig vinni az Arcad modot... -
Dévids #222 Tudtok egy oldalt ahol kombókat lehet találni? -
#221 Asszem 200 meccset kell játszani -
Dévids #220 Meglehet valahogy szerezni a devil jin-t? mert ha meglehet akkor azt hogyan kell? -
#219 a Slim az az újjabb PS2 tudod ami lapos és fele akkora mint a régi.De ez nem biztos h igaz h elromlik 4 óra jáccás után csak nem egészséges.(legalábbis a szervízben nekem ezut mondták) -
evil 007 #218 4 ora? s mi az a slim? én már hetek ota 10 orát jáccok naponta az rossz mi? átalakulni a L1+ háromszög -
#217 Hány pályás a Devil Within?És ott mivel lehet átalakulni Devil JInné pontosan? mert én nyomogatom a 3szöget meg a kockát meg a kör-t s vmikor átalakul de nem tom pontosan melyikkel kell... -
#216 hát igen nekem a szervízben azt ajánlották hogy az az egészséges ha egyfolytában max 2 órát játszol mert utána felforrósodik de persze én játszok vele 4 órákat is...:D de ez csak arra érvényes ha SLIM-ed van.Nekem az van -
evil 007 #215 bocs a nagy betuké -
evil 007 #214 AMUGY ÉN 5 PL 10 ORÁJA NYOMATOM A HARCOKAT REGGELTŐL A PS2 Ö NEK MEGVAN SZABVA HOGY MIKOR ROMLIK EL HA HOSSZU IDO OTA MEGY ???? PL 10 ORA = KIFUJT VAGY MEHET AMEDDIG AKAROM (HÜTÖ IS VAN BENNE :)) -
Dajin #213 mond hatszög, trapéz:D
amugy ha jáccasz ajátékkal beadja vmikor, tökmindegy mivel csaka t5-ön belül elgyen(szal ne a bonus t3 legyen az)
devil jin meg egy külön karakter, játszál csak, vmikor beadja, itt már irták is hogy miután, nekem 2-3 ora alatt megvolt az összes kari:D -
evil 007 #212 a devil within hány oályás??? s ha pl végigvittem hol mutattya hol kell átalakulni??? -
#211 Vagy 200 arcade meccs, vagy végig kell vinni a Devil Within-t. -
evil 007 #210 sztem -
evil 007 #209 ha nem lehet átalakulni akkor szar naon xar -
evil 007 #208 hatszög?trapéz? -
Dajin #207 csak a dewil withinbe lehet átalakulni, meg egy spec komboval vs-ben is, ha beadod hogy le, föl, kör, kör, négyszög, hatszög meg trapéz, talán összejön:D -
evil 007 #206 hello szeretném megkérdezni (nemvagyok nagy tekken rajongo csak teccik a game) mert ugy érdekelne hogy ha vs el megyek tesómmal s én 1 embert kiválasztok azzal hogy kell átalakulni? vagy csak abba lehet átalakulni amibe azzal a jin faszi val megyünk? -
#205 miben játszottál 200 meccset?Ha storyban midnenkiv el végigviszem akkor mit kapok?Nem lehet vmi új játékmódót nyerni vhogy? -
#204 igen megvan Eddy is, midennki megvan kivéve Devil Jin -
#203 LOL:D 3000 meccs:D -
#202 szerintem is az a devil jin. ahhoz asszem 200 meccset kell lenyomni.:) Nekem mindegyik megvan kivéve jinpachit de őt nem lehet tudtommal megszerezni. Szerintem ez akkora geciség hogy a főgenyát nem lehet megszerezni..:( És ha játszok 3000 meccset? ilyenről senki nem hallot? -
#201 ja és amúgy Neked Eddy is megvan? -
#200 Ez besz*rás...Megvolt az sszes karakter kivéve Devil Jin...Elkezdtünk multy-zni a tesóimmal és egyszecsak beadta Devil Jint azóta minden kari megvan... -
#199 Már megvan midnen karakter 1 ,kivételével azt az utolsót hogyan lehet megnyerni? -
#198 a devil within hány pályás?éso tt hogy lehet devil jinné átalakulni? -
#197 oké eddig 4el játszottam végig:D:D -
#196 ha 5 karakterrel végigjátszod meglesz..-.- -
#195 és azt az Action replay max-t honann szedjem le vagy honann tudom +szerezni-? -
Dajin #194 devil within végigvitele 1.000.000., plusz amit útközben meg a pályákon szerzel szal egész sok, másodszori végigvitelre dw-jelek gyüjtésére rengeteg 500.000-es értékű cuccot ad -
#193 Action replay max-al csak,de azzal akár végtelen pénzed is lehet. -
#192 nicns pénz kód a teken 5höz?
mert 500 000 goldot nagyon hosszú lesz összegyűjteni -
#191 oké kössz kipróbálom -
#190 Nem mindegy hogy melyik gombal mész rá, kazuyánál asszem háromszöggel kell rámenni -
#189 Nem mindegy hogy melyik gombal mész rá, kazuyánál asszem háromszöggel kell rámenni -
#188 Christenek kell megvenni mint ruhát -
#187 uccsó kérdésem hogy miért van az hogy ha kiválasztom pl arcadban h kivel leszek amikor betölt akkor tök jó cuccban van de amikor betöltött akkor pl Kazuya töxar öltönyben van meg Jin esőkabátban vagy miben:D Nem lehet vhol ruhátváltani? -
#186 Végre meglett a TEkken5
Jó az a mod benne hogy Tekken history és ki lehet próbálni a Tekken1 ,2,3-at A tekken 5 trélerében benne volt az Eddy azt hogyan lehet behozni a játékba mert alapból nincs benne -
#185 Jah, még a bittorrent is jobb naluk, igaz eleg lassu; és ingatag; de jo sok mindent tudtam letölteni altala... :-P