Tekken 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az eggyiket vettem külön 5000-ért.most megnéztem és tényleg nem megy ha átdugom akkor se.akkor milyen gamepad kellene hozzá az eredeti (fekete) sony?
nincs ráirva- akkor nem szabvány amit pár game nemfogad el.. mindkettö ugyanoylan és az egyikkel megy?
nincs rá irva h dualshock.pedig eddig ment a tekken4-el is meg minden mással.
dualshock 2 rávan irva?
éép ezt mondtam hogy eredeti ps2-es van benne ami sony??
Seth
talán nem analóg gombok vannak rajta,egykét játék nem hajlandó elfogadni az utánygártott cuccokat..

PSN ID.: Beegabor

Bár az egyiken nincs feltün tetve h sony de mikor vettem a ps2-t akkor ahoz vettem az 576-ba a gamepadot
ellenörizd le hogy a 2. portban lévõ kontrollerrel a menüben tuccc e mozogni
igen mind 2-be az van.<#guluszem1><#guluszem1>
ááá nem, mindkettöbe eredeti sony ps2-es kontroller van?
a 2 gamepad megvan de nem lehet rámenni a VS-modra.Létezik h a memocard miatt? mert az nincs most a gépbe mert kölcsön adtam
a Vs a Versus mode azaz az egymás elleni mod, ha két gamepadod vana playstation-bben akkor tucc jáccani egy haverral, vagy valakivel egymás ellen
hali nekem nem lehet jáccani a VS modot.Tudjátok ez mért van?ha igen igazán elmondhatnátok köszi.
El lett halasztva de az alábbi oldalon találsz címet ahol érdeklõdhetsz meg a pontos helyet is írják. www.jatekklub.hu
DoNorBi
pontosan hol?

Haverok, Buli, Fight Club!

A Tekken 5 verseny szeptember 24.-én lessz pesten.
a www.gportal.hu/tekken oldalon van link mejrõl 5 tekken5: dark resurrectionos videot kaphattok le, sajna nem a legjobb minöségbe de látni kell
DoNorBi
Véletlenûl nem tudjátok hogy a hogy a PAL-os verzióba van olyan extra ami nincs az NTSC-be?

Haverok, Buli, Fight Club!

sigmavirus9
én 180-ra, na, csökkenek a számok!:D én sztem megyek majd!:)
Én 200ra.
ja de én 300 km-re
Ps2. Mi sem pesten lakunk de azért megyünk.
Gecc mérnem Pesten lakok, monnyuk játékteremben nem tekkeneztem,csak ps2-ön ott viszont megy eléggé
aabyssx
Játéktermi, vagy PS2-es?

www.youtube.com/aabyssx

Tekken 5 bajnokság lessz pesten valamikor szeptember közepén, hogy pontosan mikor az ki lessz ide írva: www.jatekklub.hu . msnem: [email protected]
sigmavirus1
Hát én nem i sbánom hogy Jinpachit nem lehet behozni, eléggé kiegyensúlyozatlan lenne tõle a játék VS módban!:P Vizsont Jinpachinak is van egy befejezése, csak jussatok el hozzá és nem Continuézzetek...

Ogre kár hogy nem behozható...:((((((

Viva La Virus1!!!

shevy
köszi

Unknow
Jinpachit nem lehet elõhozni, Ogre pedig a Devil Within módban egy fõellenség. Amúgy egyiket se lehet kihozni.
shevy
hello, haverom kérdezi, hogy jinpachit elõ lehet e hozni és ha igen hogyan? meg hogy ogre benne van-e a játékban, valamit magyarázott hogy valamilyen 3 ogre benne van, de nem az amelyikre õ gondolt

aabyssx
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=60070

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Beszerzik, te meg vársz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

aabyssx
És micsinálnak', ha nincs raktáron és én kifizetem?

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Ez is igaz, én is olvastam több embertõl, hogy leginkább "forró új" játékokat érdemes rendelni tõlük, mert a régebbiek lehet nincsenek raktáron.

Petyus_
Fóliás cuccok, fasza bélelt borítékban, ahogy kell. <#eljen>

Atcom
A GameSeek-el vigyázni kell. Sokszor írják, hogy készleten van az adott játék, közben közük nincs hozzá! Amúgy minden játék fóliás, hacsak nem "preowned" státuszú, bár lehet azzal õk nem foglalkoznak.
Viszont érdemes körülnézni itt is: www.game.net Õk amit írnak készletre, az valós, gyakran akcióznak és foglalkoznak használt játékokkal is.
aabyssx
Hirtelen találtam pár régebbi játékot, ami nálunk még 15-17 (vagy nem is lehet kapni), ott meg már 10 alatt van szállítással együtt, úgyhogy most szkippelem a Tekkent. ;)

THX

BTW fóliás minden?

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Jó cég, kétszer rendeltem tõlük, öt nap alatt ideér a csomagjuk (ráadásul EU, vám kizárva), és meglehetõsen baráti áraik vannak a PAL cuccoknál megszokotthoz képest. (Hál'istennek PayPal is mûködik Magyarországról, úgyhogy az Ebay-en is érdemes lehet nézelõdni, ha nagyon kell az a Tekken =))

aabyssx
Huh! Ezt megjegyzem! Köszi! :)

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
www.gameseek.co.uk

aabyssx
Egyelõre 17e. Én ritkán veszek premier játékot (megvárom, amíg egy kicsit olcsóbbal lesznek), de tesóm néha átjön és akkor nagyon meg a Tekken, szóval lehet, hogy még bevállalom.

www.youtube.com/aabyssx

Don Laguna
Szerintem vedmeg nagyon jó game:)
és nem tom menyi a boltiára de nekem megvan és jó!
még ruhán is alakíthatsz a karaktere kivétel aki utanoz valakit azsem de már régen jatszotam:)

Az elte egy nagy játék!

aabyssx
Az ehavi OPS2M DVD-n van egy T5 demo.
Nagyon pöpec lett! Asszem, ezt még olcsósodás elõtt meg fogom venni!

www.youtube.com/aabyssx

Solidus
Lenne egy kérdésem ha valaki majd erre jár...Jinpachit nem lehet megszerezni máshogy csak csalókártyával?thx

.:SOLIDUS:.

ffxi
Na, de ha random battle akkor kikapcsolás nélkük kell végig menni? Nem? Az meg nagy gáz!

Fákjúal!

Luiprima
100 sorry

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Luiprima
Nincs semmi + én úgy tudom igaz volt egy más jellegû hozzászólásom is a "71"-es
de ugye az április 1-én volt<#crazya>

ffxi
Mi van ha az összessel kell? És azután adja be? De tudzs egyátalán, higy kapunk-e? Mert én eddig nem hallottam.

Fákjúal!

Luiprima
Nem csak Asukával és Christie-vel csináltam az arcadet végig semmi extrát nem kaptam a story mód minél több karakterrel való végigjátszásáért kapod az új karaktereket.

ffxi
Szóval elértél minden karakterrel ARCADE-ban tekken lord fokozatig? És kaptál extrát? Megéri?

Fákjúal!

Luiprima
Nekem már minden karakter fel van szabadítva Devil Jim volt az utolsó elég jó kari megérte. A story módban Jimpachit 2szer perfectre vertem vele