569
  • Banyapapa
    az a kettö egy trágya........:P
  • ronihun
    A Youtube.com-on fent van angolul feldarabolva...
  • macselek #182
    Csak mert ráuszítottam a dct meg a kazaat is de egyik se találta meg.
  • macselek #181
    És honnan szerezted?
  • macselek #180
    És ezt magyarul meg lehet szerezni? Mármint felirattal természetesen..
  • snoop dog
    nem tud valaki valamit erröl a motion picture röl azon kivül hogy tekken rajzfilm?
  • dinomano
    Szerintem jo a Tekken 4+tekken tag is...a TAG-ban pl. jok azok a 2,5 D-s hatterek+ a végtelenitett padlo... :-) A 3. rész hangulatat idézték... A Tekken 5-tel jatszottam keveset, aranyos+nagyon szép game...
  • ronihun
    Ja ez egy rajzfilm a Tekkenről.
  • Banyapapa
    mer ez egy "film"..
  • macselek #175
    Én erről a játékról még életembben nem halottam.
  • ronihun
    Megnéztem a Tekken:The Motion Picture-t és király.Ennek nincs folytatása?Amikor a Jin már felnőtt?
  • macselek #173
    tekken 5-öt. Nekem megvan és szerintem jó. Minden esetre jobb mint a tag meg a 4 együttvéve. :)
  • ronihun
    Császtok írjatok vissza lécci...Szerintetek a Tekken Tagot,Tekken 4-et,vagy a Tekken 5-öt vegyem meg?
  • Lumixxx
    ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
    a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!

- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
    - SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
    - METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
    - METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
    - SPY FICTION - 3.000 FT
    - TEKKEN 5 - 4.000 FT
    - COMMANDOS 2 - 3.000 FT

EGYBEN 27.000 FT

E-mail: [email protected]

• fosiwarez
    Sziasztok! Nem tud valaki kódokat a Tekken 5-höz. Sehol nem találtam normálisat.
  • Lumixxx
    ELADÓ! PS2 JÁTÉKOK:

TEKKEN 5 = 4.000 FT. EREDETI, (nem Platinum) Tökéletes állapotban, KARCMENTES lemez, de még a borító is!

COMMANDOS 2 = 3.000 FT. EREDETI, szintén nagyon jó állapotban.

Egyben 6.000 FT!

E-mail: [email protected]

• Thunderhawk
    Sorry akkor, de csak 1szer láttam a reklámot és annyira Tekken beütése volt, meg azt hittem ismerek pár karit benne ezért is kérdeztem rá
  • sigmavirus1
    LOL, az a Dead or Alive 4, semmi köze a Tekkenhez...
  • Thunderhawk
    Apropó, kifelejtettem: Ha lesz valamikor valami versenyféle, azt légyszi közöljétek! Előre is köstzi :)
  • Thunderhawk
    Tekken 5-öt megnyerhettem volna még a balcsin, de sajna nemjött össze, kihasználva a kis hibákat mások megnyerték :( . Kár mert tényleg jól esne már az 5, bár a 4 is okozott meglepetéseket, kezdve azal hogy Jin teljesen új módon harcol (a 3-hoz képest). De elkell már az 5 (4-ben 45 győzelem surviveren), de sajna a vizsgák miatt most nem lenne rá alkalmam. :(
  • Nasty Playable
    A Tekken 4 nekem is egy héten belül már nem okozott kihívást ultra hardon sem..
    A T5 is megvan és ahoz képest pL:Steve szerintem vesztett az erejéből..mintha lasabb lenne a többiekhez képest.
  • cenobite
    A Tekken 5 valóban ennyi. Nekem is hétfőn hozta a postás bácsi. :)
  • Thunderhawk
    Én olyan láttam a német csatornán, hogy Tekken Death and Life. Nem tom hogy jó láttam e, de rendesen verekednek benne, sőt az utcán még a kocsi is elüthet. Nemtom hogy jók e az infóim.
    Tekken 5 5990ft? Én 3 hete vettem meg a Tekken 4-et ennyiért (Bár már elértem hogy az ultra hard is unalmassá vált) A Tekken 5 mellette volt a 4-nek a polcon de az 16990FT-ért. Úgy döntöttem a 4 is bőven megteszi egyelőre.
  • Super DANTE
    Hát egyszer csak bejelentik, nem hinném, hogy ne lenne.
  • snoop dog
    nemtudjátok lesz e ps2 re tekken 5 dark resuractino? mert felmentem az oldalukra van ott egy pár szép kép és video is www.tekken-official.jp
  • sigmavirus1
    Eh Jinpachival sehogy sem lehet lenni, egyik verzióban sem, csak Action Replay-el lehet behozni.
  • shevy
    sziasztok, csak most kezdtem el játszani, még egy résszel sem játszottam
    valaki elárulná hogy mi az a chicken és hogy kell megcsinálni? a tekken5-ben is van?
  • Kindgrind
    oké köszi mind kettötöknek
  • Dajin
    ha jinpachinál continu-t hagyod végigmenni akkor megkapod jinpachi videoját, és ha sokat jáccol vagy devil withinben megszerzed, akkor starblade teljes változata az arcade modban, és devil within 2. végigjátszására ha szerzel devil within jeleket, akkor jo drága cuccokat kapsz értük
  • Number One
    nem tudom pontosan ,hogy mire gondolsz de a bonusz szereploken kivul be lehet hozni Eddy-t Mokujin noi megfelelojet meg Puma-t is

plusz lehet vasarolni kulonbozo ruhakat es kiegeszitoket
    es ha jol tudom a Japan valtozatban lehet lenni Jinpachi-val.
  • Kindgrind
    Üdv.
    Lehet valami bonus dolgokat elö hozni gamebe?
  • ironfist
    Akit érdekel egy tekken verseny az nézzen be a tekken topicba!
  • Dajin
    énis, meg akikkel még tekkenlordban vaok( devil jin, jin, feng wei, asuka, steve,heihachi,law), csak a gép ellen kezd uncsi lenni, kéne valaki ember mer haverokat már elverem tök simán...
  • Luiprima
    Devil Jin-nel pl bármikor perfectre verem az öreget.
  • Dajin
    jinpachi csicska, örülök ha tüzgolyózik mert csinálok egy oldallépést azt nekimegyyek, nemtud micsináni, sztem gyenge lett
  • Luiprima
    Nem olyan vészes az.
  • adam99
    EKKORA IDEGESITŐ SZART HOGY LEHET ÖSSZEHOZNI A EDDIGI 4 RÉSZ UTÁN?JINPACHIT KB MINDENKIVEL 10-EDJÉRE SIKERÜL MEGVERNEM MERT LÖVI A TŰZGOLYÓKAT.SZERINTEM EZZEL ELBASZTÁK A JÁTÉKOT
  • adam99
    sikerült szereznem joy-t és már müxik.köszi a segitséget.
  • Seth
    Biztos hogy a joy-t nem fogadja el. Pölö a Medal Of Honor Rising Sun-nal próbáltunk co-op módba játszani a múltkor, aztán nem fogadta el a haver utángyártott joy-át(ami a sony és dualshock logót leszámítva egy az egyben erdeti utánzat),csak az eredeti sony-t, éppen azért mert nem analóg gombok voltak rajta és ezt a kis mocsok észlelte és fel se ismerte
  • Dajin
    akkor lehet a hogy playstation-ben roszz a port- ahová dugni kéne, tiszttisd meg
    fujj bele vagy vmi