Tekken 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Én is így vagyok vele, de Tekken5-el. Olvassátok el #83 és mondjátok(írjatok) vmit már, mert érdemes vagy nem. Most már a szumós is megvan csinálva😊

Fákjúal!

Köszi
A teljesség kedvéért azért lehet, hogy végigküzdöm magam a Tekken Force - on.
aabyssx
Nem jut eszembe semmi.

Én, mi gyakran játszunk Tekken-t, de csak a VS módot használjuk szinte.
Abból is 99%-ig csak 2 karaktert.

www.youtube.com/aabyssx

Köszi
Van még esetleg valami plusz, ha teszem azt a Survival - t, vagy valamit végignyomsz, azonkívül, hogy megvan az összes karaktered, plusz a nyitó ill. a záró videók ?
aabyssx
Az a Hon-maru. A Hon-maru az a háttér, ahol a story mód végén Jin, Kazzuya és Heihachi bunyózik. A japán jellegû edzõterem, szentéllyel és piros oszlopokkal (és a legjobb zenével 😉.

Heihachi az utolsó ellenfél. De csak egyszer csináltam meg, mer' baromi nehéz volt.

www.youtube.com/aabyssx

Köszi, és ez micsoda: dojo background ?
Ha az öreget (Heihachi), meg a pár segítõjét lenyomtad , utánna van még pálya vagy az a vége ?
aabyssx
Én vér izzadva kitoltam, de nem kaptam új módot. Gratulált aztán annyi.

A viszont lehet, hogy a dojo background-ot csak azóta tudom kiválasztani.

www.youtube.com/aabyssx

Sziasztok !

Lenne egy kérdésem.
Ha a Tekken 4 - ben végigmegyek a Tekken Force - on, akkor állítólag bead egy olyat, hogy Dojo mód - ot.
Tud errõl valaki, valamit ?
Érdemes kínlódni a Tekken Force - szal, mert egy kicsit nehéznek tûnik.
Köszi.
mb66
mert? 😄 de ha egyszer igaz 😊

www.hordamusic.hu

Banyapapa
Ezt el se olvastam 😛

mb66
Húha, kevés nyálasabb intrót láttam eddig játékokban, mint a Tekken5 ben...

www.hordamusic.hu

ffxi
Arcade módban vki végig vitte? Én már igen, de csak 1 karakterrel, de ki***ott nehéz vót'. Meggondolandó, hogy ez mivel jár? Mire végig megyek karácsony lesz és lehet kapni egyátalán extrákat?

Fákjúal!

Luiprima
Szinte egyszerre egy nagyon kicsi fáziskéséssel kell nyomni azt hiszem 1/3 másodperc de ez nem biztos

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Azt hiszem egyszerre....egy ideje nem játszottam vele.

ffxi
Tudja vki, hogy a mozgás listában a kapcsos-zárójelben levõ kombók mit jelentenek? Lassabban, gyorsabban kell, stb.?! Nekem sosem jön össze az ilyennek. Köszi!

Fákjúal!

Seth
ez egyébként milyen jelenet,nincs meg a game? 😊 ugye csak ráesett 😊

PSN ID.: Beegabor

Luiprima
Na na na Asuka a kedvencem õt más nem kaphatja meg <#boxer>

ffxi
<#szeret>

Fákjúal!

Seth
<#wow1><#vigyor3>

UNREG

ffxi
THX!!!

Fákjúal!

Luiprima
9 kyu val kezdessz ez akkor jó ha csökken 9-8-7-...-1 ig akkor 1 kyu-nál ha nyersz akkor megkapod a dan fokozatot 1 dan ez azután nõ 1 dan-tól 9 dan-ig majd nevesített fokozatok lesznek. Hozzád képest minél erõsebb ellenfelet gyõzöl le annál több pénzt kapsz

ffxi
Köszi! De ez minden jó és rendben van, de én legalább 70 stage-t csináltam és nem értem el 1st-nál tovább, sõtt még visszafelé fejlõdik a karakterem. Ez miért van? Talán, amikor vége egy stage-nek lehet választani ellenfelet és én mindig a legjobb ellenfelet választottam és fordítva kéne? Vagy nem is kell választani?

Fákjúal!

Luiprima
Ja + Ha minden karakterrel eléred a 9dan fokozatot és random battle-t választassz és azt a körrel jelölöd ki akkor egy megatitkos vörös sárkány karit kapsz.

ffxi
Emberek! Ugye az 5-ben az arcade-ban csak makit és tapasztalatot lehet gyûjteni és semmi mást? És a nick nevek azok miért vannak szintén arcade-ban? Köszi.

Fákjúal!

Luiprima
Vásárolni tudsz különbözõ ruhadarabokat átszinezheted õket stb

mila69en
az arcade modba mire valók a pontok amiket ad?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ezaz a soul calibur az más tészta
aza király!!!! szerintem
nálam a tekken aza 3. helyet foglalja. budokai3 megelõzte😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nem akkar valaki tekken 3-azni velem a neten?
Moyko
Tekken mindig is Verekedõs szimulátor volt... akinek arcade kell..ott a dead or alive 2-3..(tutik, 3 gomb és kész)... Tekken sorozat a király, Soul Calibur teljesen más téma...
A Mortal... nem rossz..de az olyan heavy metal fantasy stilus.. én annyira nem gerjedek a Fireball ra..., Akkor inkább Budokai 3, na az üt...a legjobb ebben a stílusban. a mortal legjobb esetben is csak 3. lehet... és a mozgások... tudnék én abban mutatni nem egy kamu mozgást...

There is only one Boss!

Laky
haha 😊
neked ezt ajánlanám
keresd meg a hibát...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
lassú 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Vagy! Innen

Mi baj van a torrentel? Probáld a DC++ -röl

Laky
nem tud valaki nekem egy olyan linket adni, ami nem torrentes? 😊

bld
nm offolom inkább szét a topicotokat a véleményemmel de kösz a segítséget..<#wink>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

DoNorBi
Virtua Fighter 4-nél nincs hosszab verekedõs játék!456 gyõzelemnél hagytam abba és még így messze voltam a Veterán szinthez ami 900 gyõzelemtõl indul és max 10 vereséggel😛

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Szerintem van egy bug a játékba mégpedig mikor nyomom a story módot és ha meghalok 1szer,normálról átállitódik easyre és k*rva nehézzé válik olyan mint ha very hardon nyomnám😛 És ha visszaállitom normálra akkor meg olyan lesz mint az easy😄 pl:Jinpachinál átállítodót,10 percig szivatott és miután átállitottam normálra elsõre levertem 1szer perfectre aztán meg
sz*rrá😊Tehát vmi nem stimmel.

Skynet
Hát akármilyen verekedõs játékról legyen szó 1 nap alatt bármelyiket ki lehet pörgetni sp-ben...Bár ez eddig a leghosszabb (legalábbis amivel játszottam eddig) mivel a nomrál sztorin kívül ott van a DEVIL mód plussz arcade módban a szintugratósdi (Kyu)....
DoNorBi
Nekem az nem tetszett hogy 1 nap alatt kipörgettem a játékot😞 Utána meg már nem volt akkora élmény fõleg a VF 4 mellett😛 Azzal 1 hónapig elvoltam!Csak ott a pályák messze csúnyábbak voltak mint a tekken 4be.

Skynet
Heihachi viszont erõsen songokus lett mert az atomrobbanást is állta....Él..😊
Skynet
Kenoby a tekken-t általában úgy csinálták (3-nál még igaz volt) hogy valódi mozgásokat tettek a játékba amit a való életben meg lehet csinálni....Ezt a soul caliburra meg a MK-ra nem nagyon mondanám el...😊

Tekken 4-el amúgy mi bajotok?😊
Nem volt benne sok újítás??? Lassabb volt??? Nem volt a végén démon?😊 Nekem ezeken kívül más gondon nem volt vele....de a külföldi szaklapok is komoly értékelést adtak neki...
Skynet
Hát az égõ templomot meg a sárkányszobros pályát szerintem messze nem veri például....
SC3 felkötheti a gatyót de sztem kevés lesz:-P
DoNorBi
Jönnek elõ pályák a késsõbbiekben?Mert nekem egy kicsit kevésnek tûnik a pálya az emberekhez képest.Akárki akármit mond a Tekken 4-ben lévõ erdõs-patakos pálya veri az ittenieket.Csak az volt a gáz számomra is hogy csak ennyi pozitívum volt a játékba de ez...a csúcsverekedõs játék a soul calibur 3 megjelenéséig!

Luiprima
Hát mikor egy RPG rajongó "én" 3 óráig nem birja abba hagyni a bunyót az már jelent valamit.Szerintem perfect

Seth
Akkor szerintem már nem egészen ilyen lesz a szórakoztatóipar...

tegnap egész este bunyóztam.. nagyon állat!
aabyssx
> nincs pénzem egy konzolra is meg pcre is

Nem egy kategória.

ps2 ár = 9600xt ár

www.youtube.com/aabyssx

Talán 2050-ben lessz ps2 emu! Majd ugorj vissza! 😊

Seth
menj má valahova. Nem létezik mûködõ emu