Tekken 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
A teljesség kedvéért azért lehet, hogy végigküzdöm magam a Tekken Force - on.
Én, mi gyakran játszunk Tekken-t, de csak a VS módot használjuk szinte.
Abból is 99%-ig csak 2 karaktert.
www.youtube.com/aabyssx
Van még esetleg valami plusz, ha teszem azt a Survival - t, vagy valamit végignyomsz, azonkívül, hogy megvan az összes karaktered, plusz a nyitó ill. a záró videók ?
Heihachi az utolsó ellenfél. De csak egyszer csináltam meg, mer' baromi nehéz volt.
www.youtube.com/aabyssx
Ha az öreget (Heihachi), meg a pár segítõjét lenyomtad , utánna van még pálya vagy az a vége ?
A viszont lehet, hogy a dojo background-ot csak azóta tudom kiválasztani.
www.youtube.com/aabyssx
Lenne egy kérdésem.
Ha a Tekken 4 - ben végigmegyek a Tekken Force - on, akkor állítólag bead egy olyat, hogy Dojo mód - ot.
Tud errõl valaki, valamit ?
Érdemes kínlódni a Tekken Force - szal, mert egy kicsit nehéznek tûnik.
Köszi.
Fákjúal!
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Fákjúal!
Fákjúal!
Fákjúal!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
aza király!!!! szerintem
nálam a tekken aza 3. helyet foglalja. budokai3 megelõzte😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A Mortal... nem rossz..de az olyan heavy metal fantasy stilus.. én annyira nem gerjedek a Fireball ra..., Akkor inkább Budokai 3, na az üt...a legjobb ebben a stílusban. a mortal legjobb esetben is csak 3. lehet... és a mozgások... tudnék én abban mutatni nem egy kamu mozgást...
There is only one Boss!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Haverok, Buli, Fight Club!
sz*rrá😊Tehát vmi nem stimmel.
Tekken 4-el amúgy mi bajotok?😊
Nem volt benne sok újítás??? Lassabb volt??? Nem volt a végén démon?😊 Nekem ezeken kívül más gondon nem volt vele....de a külföldi szaklapok is komoly értékelést adtak neki...
SC3 felkötheti a gatyót de sztem kevés lesz:-P
Nem egy kategória.
ps2 ár = 9600xt ár
www.youtube.com/aabyssx