569
  • Slipknot
    rajottem a csillagos combora :) peldaul tegyuk fel van egy ilyen combo hogy -> * -> x na eloszor megnyomod a jobbra nyilat de csak 1x mert a csillag az szunetet jelent tehat egyszer megnyomod majd elengeded es elore x , nem olyan nehez csak gyakorolni kell :))

mind2 banner naon fasza lett de sztem az elso az hozza a feelinget szal en maradok az elsonel :)
  • Prince of Máté
    Nagyon ott vannak
    De az első azért jobb
  • Prince of Máté
    Nekem is felbahha az agyam hogy a jó kombókat azlért nem tudom megcsinálni mert ott van az a kibakott *
  • Tekken5
    Ööö... nem tudom :D 1 csillag helyén 1 db valamilyen gombot kell nyomni. Az 1 rejtett ütés :P Szóval... nem tudom :D
  • Tekken5
    Egy kőkemény kritika: Tök jók.
  • Shenlong
    Most nagyon belejöttem a banner készítésbe:)
    Jöhetnek a kőkemény kritikák

• aabyssx
    Csillagos?!?
  • Slipknot
    hali. bisztos parszor elhangzott mar ez a kerdes de a csillagos combokat hogy kell megcsinalni? mi a lenyege?:))
  • Tekken5
    Mert azt hitték, hogy meghalt. XD
  • Prince of Máté
    Az Introban miért van az hofy Heihachi Mishima dead amikor nem halt meg??
  • Tekken5
    Hát, az 576 fórumán találkoztam pár tekken fannal, de már sajnos megszűnt az a fórum :( De azért van még pár jó játék. www.576.hu
    Meg ezt a honlapot is olvasgatom: (amit már leírtam): www.tekken.uw.hu
  • Prince of Máté
    Honnan tudsz te ennyit a Tekken5ről?xD
  • Tekken5
    Itt a kedvenc tekkenes honlapom:
    (mármint nem az enyém csak szeretem)
    Sok minden rajta van.

www.tekken.uw.hu
  • Tekken5
    Összesen 26 rang van, kezdem a leggyengébbel:

Beginner
    9th kyu
    8th kyu
    7th kyu
    6th kyu
    5th kyu
    4th kyu
    3rd kyu
    2nd kyu
    1st kyu
    1st dan
    2nd dan
    3rd dan
    4th dan
    5th dan
    Shihan
    Expert
    Master
    Virtuoso
    Champion
    Legend
    Sage
    Warlord
    Conqueror
    Deity
    Tekken Lord
  • Prince of Máté
    hopp egyet kihagytam:Champion Tehát:
    WarLord,Vitruoso,Expert,Shinan,Master,Prom,Legend,Sage,Conqueror,Champion
  • Prince of Máté
    Arcad modban a rangok hogyan vannak beosztva?
    Mert van pl:
    WarLord,Vitruoso,Expert,Shinan,Master,Prom,Legend,Sage,Conqueror
  • Prince of Máté
    ok kössz!!
  • Tekken5
    ÖÖÖ... Gyakoroljál Practice módban, vagy ha csak a főellenséggel, Jinpachival van a baj, akkor mondjuk guggolj le és rúgdosd egyfolytába Minden karakterrel csak egyszer érdemes megcsinálni, mert másodszorra már nem kapunk pénzt.
    Sok sikert! Kitartás!
  • Prince of Máté
    Esetleg egy tanácsot tudnál adni hogy hogyan lehet minnél előbb végig vinni a story modot egy karakterrel?
  • Tekken5
    Örülök, hogy segíthettem.
  • Prince of Máté
    oké köszi akkor nem a lemezzel van baj h tekken 5 data is corrupted.Phew megnyugodtam:):)
  • Tekken5
    A fekete-fehér képen nem lehet segíteni. Ilyet már én is tapasztaltam. Játszatok 1 másik Tv-n. :P
  • Tekken5
    Tekken 5 data is corrupted. Please delete. - Nagy baj van, ha ezt írja ki. Minden adatot letörölt. Elmondom, hogy mit ne csinálj :P

- Ne kapcsold ki a PS2-t és ne vedd ki a MEMOCARD-ot töltésnél vagy mentésnél soha, mert minden adat elveszik.
  • Tekken5
    Ling, azaz Ling Xiaoyu, nem új karakter. Ha azt akarod, hogy az iskola ruhájában harcoljon, válaszd az R1 gombot.

A Starblade-t meg lehet nyitni az Arcade Historyban, ha Devil Withinben 2. végigjátszásnál. A Devil Within 4/2-es pályáján az első szobában van egy fal, amelyet csak lézerrel lehet betörni. (Változz Devil Jinné L1+háromszög - ha fel van töltődve a Devil csíkod -, majd L1+négyzet a lézerhez). A fal mögötti részen haladj tovább egészen a következő teremig, ahol közében ott lesz egy kis űrhajó, amit szerezz meg!

De úgyis megnyithatod, ha rengeteget játszol Arcade módban. Nekem úgy nyílt meg.
  • Seth
    el nem tudom képzelni.... Tetris???
  • Tekken5
    Találjátok ki, h. melyik a kedvenc játékom :D
  • Prince of Máté
    legfeljebb ha még egyszer ezt csinálj akkor megveszem
  • Banyapapa
    pedig másolás ide-vagy-oda, ez azért eléggé megéri.
    Egyik legjobb- ha nem a egyetlen- bunyos játék perpill :P
  • aabyssx
    / copy
  • Dajin
    igen, sajnos itt a tart a játékos társadalom...
  • Prince of Máté
    Minek vegyem meg hatezerért mikor abból hat másolt játékot tudok venni
  • Dajin
    ejnye-bejnye, nemis drága má a t5, és tök alap egy ps2-snek, amugy azé fekete fehér haverodnál sztem mer nem teljesen komptaibilis a tv-je az ntsc-vel
  • aabyssx
    Devil Jin.
  • Dévids
    kösz a választ és ki az utolsó karakter?
  • Prince of Máté
    NTSC verziójú és másolt
  • Prince of Máté
    arcad modban játsz nagyon:D sokat és meglesz az utolsó is
  • Dévids
    hello
    a story módban már szinte megvan az összes karakter csak az utolsót nem adja meg.Már 100-szor végig vittem de nem tom megszerezni az utolsó karaktert.Mi lehet a baj?
  • Dajin
    ntsc a tekken5 verziod? másolt vagy eredeti?
    rosz hozzáálás hogy nagyon béna vagy, fél ora gyakorlás apractice-ban és készz, csak rákell érezni, haverok amikor átjönnek nekik sem nagyügy a game, egyik haver kapásbol leverte jinpachit, pedig először nyomott a game-l, elég ha össszeviszza nyomogatod a gombokat vadul, persze aki tud azellen ez nemjo taktika, de a gépnél jo, egy,két nap alatt ugyis belejösz, megtanulod a kombokat
  • Prince of Máté
    :P csak én nagyon béna vagyok szal ez nekem napokba telne és mivan ha megint rossz lenne és ki kéne törölni és újra kezdeni...Meg van mégegy kérdésem hogy miért Fekete-Fehér a kép a haverom TV-jén?De csak a Tekken5 nél.
  • Dajin
    nemtom miért van ilyen, nekem egyszersem volt pedig rengeteget nyomultam vele, havernak meg benyomta ezt 10-szer:D
    kikell törölni, de nemkkel siránkozni elég gyorsan megnyitható ujra minden, annyi az egséz hogy optionsban átáálítod 1 meccsesre a story modot, végigtolod 1 ora alatt mindenkivel, és voilá megnyilt mindenki és van 3 milliod is:)