569
-
#305 Kazuyával nyomomm ost -
#304 lehet összekerülök
majd mindig Jint választok! -
#303 Mentem egy Ganryus gyerek ellen akinek a neve az volt hogy lol
a ze tuti nem a gép adta.. -
#302 ja és Jinnel nyomulok... -
#301 nevem Twinki XD (kár h nem tok senkit megkeresni...) jah és még csak 5th Dan vagyok :( -
#300 azt a kurva!!!!!!!!
Gondoltam is mert azé oylan neveket kitalálni a gépnek nicns annyi esze...
Nevem
*MaTeO*
Paullal szoktam nyomulni Master vagyok
de már rég játszottam de msot előveszem:D -
#299 kinek mi a neve :P -
#298 WOW EZT NEM TUDTAM!!!!!!!! MEGYEK TEKKENEZNI!!!!!!!!!
:D -
PcBalu #297 Nem mivel láthatod másoknak a nick nevét pl: skaox96 na ez biztos hogy nem gépnek a neve. :)Mivel a PS2 adapter is Networkal van ellátva, és az a játék kompatiblis az adapteres networkal akkor tudsz szerveren játszani! De amelyik játék nem kompatiblis, az adapteres networkal akkor sajana interenttel tudsz játszani. Ez úgy működik asszem hogy, ha tv kábelesek vagytok akkor tudtok játszani mások ellen mert olyan mint ha internet modemetek lenne, és egy adott szerverre fel tudsz kapcsolódni stb... -
#296 hmm ezt nem értem
Ha arcadban megyünk akkor nem a gép ellen játssznuk?
-
PcBalu #295 Üdv minden tekkenesnek!
Nekem a Raven a kedvencem meg a Murdok! Én arcadezni szoktam a Ravennel és már Shinan vok!!! Ha valaki látott engem arcadeban PcBalu HUN néven az szoljon mert akkor egy párbajra meghívom!!! ;) -
#294 Jee bent vana banner -
#293 Christie
írok a moderátornak h raktyon má be bannert... -
#292 Hi! Szerintetek mér van az hogy 576 téli katalógusban(01.31-ig) ott van tekken 5+soul calibur 3 8299-ér,de 576.hu-n nem lehet kapni.Küldtem nekik ímélt,de semmi. -
#291 Azt hiszem, nekem Nina... -
sheva94 #290 Nekem Jin, Devil Jin, Hwoarang és Law -
#289 Hwoarang, Eddy tanítványa/csaja, nem jut most eszembe a neve -
#288 Na
Kinek mi a kedvenc karaktere?
Nekem Paul , Steve és Eddy -
#287 Szinte minden topicba be akar rakni bannert amit nem is ő csinált. -
#286 ezek a talált képek mind a gamespot-ról vannak -
#285 Hahó modi, rakjad be! :D -
#284 Kössz ne, kérjük a #260-asban már vannak szépek is:)
De nem rakja be a moderátor:S -
#283 Kössz ne, kérjük a #260-asban már vannak szépek is:)
De nem rakja be a moderátor:S -
#282 Ennek a remek játéknak sincs bannerje, esetleg ez a talált kép lehet.
Banner -
#281 ne haljunk ki:S -
#280 hahhóóóóóóó -
#279 JAJ annyira kiváncsi vok hogy tolják a nagy PRo-k szval valaki lenne oly kedves készíteni nekem egy ingame videót?:D komolyan -
#278 Minap Tekken 5özök És belépek abba a módba hol van a tekken 1,2,3, arkadja es ott van a Star Blade is -
#277 oké köszi. -
Dajin #276 fehér nyíl meg hogy tartsd nyomva azt az irányt -
#275 *= várj egy fél secet és utána csináld a combót! -
#274 3 napja van meg a ps 2 és máris rátekkentem erre a gámára és lenne egy érdekes kérdésem.A kombókban van néhány olyan kombó ahol ilyen fehér nyíl van vagy kis fehér fény vagy csillag nem tudom mi az.Na a lényeg ezek után:Ezek mit jelentenek? Csak mert a fekete nyíl az a mozgás a négy gomb is oké de ennél a kettőnél megakadt az agyam.Van pl a (meg ne kérdezzétek mi a neve) csajszinak az a rain dance meg phoenix meg stb és ott is van olyan kombó ahol ilyen kis fehér nyíl van a fekete után meg kis fehér fény is van a listában.Előre is köszi és bocsássátok meg tudatlanságom "Tekken Lordok" -
#273 Rakja már be vki a felső képet Bannernak! -
bobbii #272 köszi -
#271 Legyen 500.000 mánid és belépsz a character costumize menübe és oot kiválaszotd Krisztit és Extra Costume és megveszed.Ha eddyvel akarsz lenni akkor karakterválasztásnál rámész krisztire és háromszöggel a Capoeira ruháját körrel meg a rendes utcai ruháját tudod váltani:) -
#270 Ez így van. Extra Costume a neve :) -
#269 nemtom má mi annak a menünek a neve, szóval ahol minenfélét lehet venni a karakterednek, ott Christi spec ruháját kell megvenni. Ezután a karakterválasztásnél a körrel választod ki eddy-t -
bobbii #268 Csak 1 kérdés.... nektek hogy sikerült behozni Eddy karakterét, mert én max csak ellene jáccotam mikor végig vittem Christivel... egyéb iránt sehol sincs.... pedig mindenkivel végig vittem és a Hwoarangot is már felvittem Deity-vé. -
#267 honnan jöttél rá??Mert én nem találtam sehol -
#266 Én megköszönöm :D