569
-
#345 lol én meg Gotenx-xel -
Mityu91 #344 hello!
ÉN Songo Khu val játszom!
Meg néha Pichatchu vagy nem tom lerni kicis sárga és nagyon idegesít kínai nah de ez nem az! -
#343 Én egy hallal tolom...a neve: Aquagon Ritikül... Senki sem győzött még le...Engem csak és kizárólag neten érhettek el és csak 10.000.000 pont után...A seggemből vizet fröcskölök amitől megéhezik az ellenfél és le kell feküdnie aludni. Ez a titkos fegyverem... :D -
Mityu91 #342 Látom mindenki megijedt!
Hal a fórum!
Te van halad? -
#341 tökmindegy...:) én se értem XD csak játszom :D vannak játékok amik támogatnak valami akármit amivel PS kapcsolódhat PS-hez és a kis pöcsösök (by SP) -mint én is- net nélkül használhatják a gammát XD "a pontos meghatározás..." DE JAVÍTSATOK KI! -
Mityu91 #340 Hy!
Figy nem vágod, hogy az egész csak egy viccXD?
Vedd már komolyan!
A végén elhiszed és annyira kocka leszel, hogy tényleg tekken faszomtudja mi mester tornát nyersz!XD -
t256 #339 Érdekes, hogy világbajnok vagy szarrá versz mindenkit, de nem tudod a karakter nevét akivel vagy. Egyébként Heihachi Mishima!
Hogy van ez a kábeltévés online Tekkenezés ? Modem és internetkapcsolat nélkül megy ? Ez nekem magas. -
#338 jaj most hogy má lehet a tv antennán tekkenelni semmi esélyed ellenem.
[hun]ankéredapofont a nevem -
Mityu91 #337 Nem te vagy az a fén foszer az űrből jött havertól megkaptam a gémet és 200 űrórűt nyomtam veleXD biztos te vagy! -
#336 Az én nevem pedig Szíjjelrugomasegged[hun]. Én vagyok a legeslegnagyobb Tekken bajnok a világon(2x-es Tekken Megahiper Ultra Lord fokozat), fel is kért a namco, hogy adjak tanácsokat a 6. rész készítésénél,nem akarják túl könnyűre csinálni a játékot, ezért lehet hogy az én játékstílusom alapján alkotják meg a mesterséges intelligenciát is. Sőt már le is scannelték az arcom, úgyhogy titkos szereplőként is benne leszek. Piszok nehéz lesz előhozni, 200 óra játékidőbe telik
-
#335 te csak világbajnok vagy?
én már 3 szoros vb bajnok vagyok szal....
-
Mityu91 #334 ui:azért hogy féljetek a nevem:Micimacko(Hun)vc-világ bajnok -
Mityu91 #333 Csá!
Én tekken mester vagyok nem vertek meg már 5éve én azzal a vén fószerrel nyomom aki a bannerben is van!
Minden Combot ismerek világbajnok vagyok és max a szintem majd találkozunk a nevemet fölösleges megmondanom mert ha valakitől kikaptok az ÉN vagyok!!! -
#332 (had legyen má' egy kis forgolódás a tpopicban XD) -
#331 eh....karakterhasználat: Jin 86% XD -
#330 ööö
Paullal Master
Kazuyával Expert -
#329 milyen szinten vagy?
Amúgy gratz és WOOOOOOW! Én meg nem tok kombózni :( Practic módban menek, de harc közben nincs időm rájuk :( -
#328 lol most játszottam egy Tekken Lord ellen legyőztem és 3400-at adott de kaptam még 5szörös szórzót!!
Az mitől függ mikor kapok olyan szorzót? -
#327 KÖSZ ez jól jött! :D -
#326 Beginner
9th kyu
8th kyu
7th kyu
6th kyu
5th kyu
4th kyu
3rd kyu
2nd kyu
1st kyu
1st dan
2nd dan
3rd dan
4th dan
5th dan
Shihan
Expert
Master
Virtuoso
Champion
Legend
Sage
Warlord
Conqueror
Deity
Tekken Lord -
#325 Nincs egy listátok a rangokról? :S -
#324 Shihan bocs -
#323 mostmár Sihan vagyok :P -
#322 MINDENKI JÖJJÖN TEKKENEZNI MOST! 5th Dan vagyok....s Jinnel nyomulok...keressetek
-
#321 nah ez az...:S -
#320 PcBalu90 <HUN> Raven
ANITA <HUNGARY>
Twinki <HUN> Jin
*MaTeO*<HuN> Kazuya -
#319 Na igen én sem értem ezt...
Meg ha kikapok és restart akkor már nem ő ellen játszok? -
PcBalu #318 Ja új a nevem: PcBalu90 <HUN> Ravennal vagyok és Master! :) -
PcBalu #317 Na igen megfogtál! ;) Ezt én sem tudom, de szerintem ha pausezod akkor utánna már gépjátszik az ellenfeled után, és fordítva szint úgy. Tehát nem lép ki meg semmi csak a gép játszik.Rremélem érthetően leírtam. -
#316 Akkor mi van ha igazi ember ellen játszom és pausézok? Erre mit írtok? -
#315 Az én nevem az, hogy ANITA <HUNGARY> -
#314 Komolyan mondjátok, hogy lehet élő emberek ellen kábeles tévén küzdeni? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Megyek én is Tekkenezni :DDDD -
#313 na mind1 most nézem a jurassic parkot:DD -
#312 5th Dan vagyok :S -
#311 ma már nem tekkenezek meguntam:D
De asszem mintha láttalak volna...
Expert
Jin
Csak félrenyomtam:S -
#310 ehh......ne adjak MSN címet? :D
írd meg áés küldöm pü-ben -
#309 okééééééééééééééé
-
#308 persze játszpok már egy órája kazuyával