569
-
#385 értrem. az a devil nekem nagyon nem gyün be úgyhogy marad az arcadolás :)
köszi -
#384 Azt hiszem Paullal lettem először Tekkenlord. -
#383 Végig viszed a Devil Withint vagy játszol kb. 200 meccset arcadon. Én sokat játszottam és megnyílt. -
#382 story módban az uccsó karaktert hogy kell megnyerni? -
#381 :DD
már aszittem kihal a topik -
#380 most látom csak hogy szerkeszteni lehet a karaktereket....
bazz ez mekkora :D -
#379 Story módban végigviszed pár emberrel de ne ugyanazzal mert azért nem kapsz új karaktert csak pénzt. -
#378 tudjatok tolni neten a gamet? -
sheva94 #377 ti már próbáltátok ezt az action replay dolgot?? Sztem tök jó nekem például sikerült előhívnom jinpachit játszható emberként. ' kicsit túl tápos de azér jó :D -
#376 hogy kell az embereket unlockolni? :D nekem csak a kenguru van meg de már nem tom mi vagyok... a Shihanon túl vagyok Jinnel -
Horror #375 én ma kezdtem újra el de már minden ember megvan és arcade-ba 5th dan vokXD egész nap ezzel nyomom régen meguntam de most nemtom megunii:D:D:D -
#374 WOW!
G R A T U L Á L O K -
#373 Király meglett a Tekken Lord rankom Paullal!! -
#372 hát szerintem már nincsenek :( -
ToNyOcSkA #371 MO n merre szoktak lenni kisebb-nagyobb bajnoksagok? -
#370 Nem teljesen ide tartozik, de nem tudja vki hogy a Dark Reusrrectionban milyenrangok vannak?
Mert van pár új -
#369 Nem :D -
#368 kiírom én neked:
C O N G R A T U L A T I O N -
#367 Wáá már Deity vagyok arcadban, köv rank az utolsó: Tekken Lord.
HA Tekken lord vagyok akkor nem ad vmi bónuszt?
Vagy nem írja ki hogy Congratulations? -
#366 Arról a játékról már olvastam, be kellene szerezni, csak nem tudok olyan helyet, ahol meg lehetne venni. Nina a kedvencem :) -
#365 Nina-val kell menni benne,akciójógém -
#364 milyen death by degressről beszélsz?? -
unda #363 Skacok,a Death by Degrees-ben,mennyi arany pénzt kell találni és hol használható? Kösz! -
#362 az első kettőt tudom belőle de ott még javábvan nincs vége :) -
#361 Én mindennap nézem a fórumot.
Engem is érdekelne az a hosszú kombó, mert a cmonnad listben sincs benne. -
#360 cső mindenkinek
van élet ebben a fórumban vagy halott?
játszik valaki még ezzel a játékkal?
ha igen akkor megtudná mondani valaki hogy Kinggel hogy lehet azt a combósorozatot megcsinálni amikor össze-visszatöri az embert úgy hogy az elején megragadja és onnan tördeli mint anno a 3-ban? vagy nincs is benne már?
előre is kösz -
#359 thx kiptóbálom -
#358 Ő nem szerepel, de Kingnek vehetsz olyan maszkot :D -
#357 Kedves Ramirez, kívánok derűkben szép további napot, és elnézésedet kérem, hogy kijavítottam ezt az oltári nagy hibákat.
Tisztelettel: Prince of Máté
u.i.: olvasd el az utolsó mondatot #355ben
-
Ramirez #356 Kedves Prince of Máté, köszönöm ezt a mélyen kedves hangvételű válaszodat és remélem a tartalma hasznos információval, rendelkezik. -
#355 te ezt nem PSP-n tolod, te a Dark Resurrectiont nyomod PSP-n
és ügyes és okos is lehetsz, mert azt se tudod mivel játszol.
csillag az az hogy várni kell 1 mpet -
Ramirez #354 Sziasztok! Én PSP nyomom, de lenne egy olyan kérdésem, hogy a karakterek command listáiban egyes mozgásoknál szerepel egy csillag az mit jelent mert nem tudtam rájönni. Talán egy ember távolságot vagy mit? -
#353 Armor king nem szerepel a játékban? -
#352 te ezt csúúnyán félreértetted -
#351 nem arra gondolt hogy ez hülyeség XD csak szórakozott XD -
PcBalu #350 Manapság már a Sony Ericcson telefonban is vannak adók!!! Ezt úgy kell elképzelni hogy telefon memóriában van egy kis mikrochip és az ki kül 10 percenként egy jelet a Sony Ericcson céghez stb... Szóval hogy ha kikapcsolt állapotban is van a telefonod, akkor is tudják hogy hol vagy! ÉSez nem hülyeség mert a Telecomm újságban olvastam! Körül kell csak nézni a neten és már is megtudsz mindent! -
PcBalu #349 Miért lenne vicc? PS2-őn minden játéknak szinte már vannak ilyen networkos kapcsolatra esély! Japcsik okosak ne becsüld le őket!!! Valmi szatelites szar adó vagy tököm tudja mi, van biztos a ps2-ben
-
#348 :D:D:D:D:D:D:D -
#347 ok -
#346 NAGYON OFF: (bocs...nem akarok politizálni) Én Gyurcháni Fe rench-el tolom....Titkos képesség: az ellenfél háta mögé mutat, és mikor az hátranéz jól megcsípi egy piros törülközővel...