569
  • adam99
    nem az eggyiket vettem külön 5000-ért.most megnéztem és tényleg nem megy ha átdugom akkor se.akkor milyen gamepad kellene hozzá az eredeti (fekete) sony?
  • Dajin
    nincs ráirva- akkor nem szabvány amit pár game nemfogad el.. mindkettö ugyanoylan és az egyikkel megy?
  • adam99
    nincs rá irva h dualshock.pedig eddig ment a tekken4-el is meg minden mással.
  • Dajin
    dualshock 2 rávan irva?
  • Dajin
    éép ezt mondtam hogy eredeti ps2-es van benne ami sony??
  • Seth
    talán nem analóg gombok vannak rajta,egykét játék nem hajlandó elfogadni az utánygártott cuccokat..
  • adam99
    Bár az egyiken nincs feltün tetve h sony de mikor vettem a ps2-t akkor ahoz vettem az 576-ba a gamepadot
  • Dajin
    ellenörizd le hogy a 2. portban lévő kontrollerrel a menüben tuccc e mozogni
  • adam99
    igen mind 2-be az van.
  • Dajin
    ááá nem, mindkettöbe eredeti sony ps2-es kontroller van?
  • adam99
    a 2 gamepad megvan de nem lehet rámenni a VS-modra.Létezik h a memocard miatt? mert az nincs most a gépbe mert kölcsön adtam
  • Dajin
    a Vs a Versus mode azaz az egymás elleni mod, ha két gamepadod vana playstation-bben akkor tucc jáccani egy haverral, vagy valakivel egymás ellen
  • adam99
    hali nekem nem lehet jáccani a VS modot.Tudjátok ez mért van?ha igen igazán elmondhatnátok köszi.
  • ironfist
    El lett halasztva de az alábbi oldalon találsz címet ahol érdeklődhetsz meg a pontos helyet is írják. www.jatekklub.hu
  • DoNorBi
    pontosan hol?
  • ironfist
    A Tekken 5 verseny szeptember 24.-én lessz pesten.
  • Dajin
    a www.gportal.hu/tekken oldalon van link mejről 5 tekken5: dark resurrectionos videot kaphattok le, sajna nem a legjobb minöségbe de látni kell
  • DoNorBi
    Véletlenűl nem tudjátok hogy a hogy a PAL-os verzióba van olyan extra ami nincs az NTSC-be?
  • sigmavirus9
    én 180-ra, na, csökkenek a számok!:D én sztem megyek majd!:)
  • ironfist
    Én 200ra.
  • Dajin
    ja de én 300 km-re
  • ironfist
    Ps2. Mi sem pesten lakunk de azért megyünk.
  • Dajin
    Gecc mérnem Pesten lakok, monnyuk játékteremben nem tekkeneztem,csak ps2-ön ott viszont megy eléggé
  • aabyssx
    Játéktermi, vagy PS2-es?
  • ironfist
    Tekken 5 bajnokság lessz pesten valamikor szeptember közepén, hogy pontosan mikor az ki lessz ide írva: www.jatekklub.hu . msnem: [email protected]
  • sigmavirus1
    Hát én nem i sbánom hogy Jinpachit nem lehet behozni, eléggé kiegyensúlyozatlan lenne tőle a játék VS módban!:P Vizsont Jinpachinak is van egy befejezése, csak jussatok el hozzá és nem Continuézzetek...

Ogre kár hogy nem behozható...:((((((
  • shevy
    köszi
  • Unknow
    Jinpachit nem lehet előhozni, Ogre pedig a Devil Within módban egy főellenség. Amúgy egyiket se lehet kihozni.
  • shevy
    hello, haverom kérdezi, hogy jinpachit elő lehet e hozni és ha igen hogyan? meg hogy ogre benne van-e a játékban, valamit magyarázott hogy valamilyen 3 ogre benne van, de nem az amelyikre ő gondolt
  • aabyssx
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=60070
  • Petyus_
    Beszerzik, te meg vársz.
  • aabyssx
    És micsinálnak', ha nincs raktáron és én kifizetem?
  • Petyus_
    Ez is igaz, én is olvastam több embertől, hogy leginkább "forró új" játékokat érdemes rendelni tőlük, mert a régebbiek lehet nincsenek raktáron.
  • Petyus_
    Fóliás cuccok, fasza bélelt borítékban, ahogy kell.
  • Atcom
    A GameSeek-el vigyázni kell. Sokszor írják, hogy készleten van az adott játék, közben közük nincs hozzá! Amúgy minden játék fóliás, hacsak nem "preowned" státuszú, bár lehet azzal ők nem foglalkoznak.
    Viszont érdemes körülnézni itt is: www.game.net Ők amit írnak készletre, az valós, gyakran akcióznak és foglalkoznak használt játékokkal is.
  • aabyssx
    Hirtelen találtam pár régebbi játékot, ami nálunk még 15-17 (vagy nem is lehet kapni), ott meg már 10 alatt van szállítással együtt, úgyhogy most szkippelem a Tekkent. ;)

THX

BTW fóliás minden?
  • Petyus_
    Jó cég, kétszer rendeltem tőlük, öt nap alatt ideér a csomagjuk (ráadásul EU, vám kizárva), és meglehetősen baráti áraik vannak a PAL cuccoknál megszokotthoz képest. (Hál'istennek PayPal is működik Magyarországról, úgyhogy az Ebay-en is érdemes lehet nézelődni, ha nagyon kell az a Tekken =))
  • aabyssx
    Huh! Ezt megjegyzem! Köszi! :)
  • Petyus_
    www.gameseek.co.uk
  • aabyssx
    Egyelőre 17e. Én ritkán veszek premier játékot (megvárom, amíg egy kicsit olcsóbbal lesznek), de tesóm néha átjön és akkor nagyon meg a Tekken, szóval lehet, hogy még bevállalom.