Tekken 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hi!
nm tudna nekm vki segíteni abban h pc-n nyomhassam a tekke5-öt kéne vmi emu és maga a game is, nekem a 3 nagyon bejött de nincs pénzem egy konzolra is meg pcre is szal nm sok sanszom van h a közelébe kerüljek....pc re meg ugye nm fog megjelenni..
thx

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

nagyon cool game

Skynet
A tekken a trónon ismét😊
Ez isten király😊
aabyssx
Nagyon jó rivjúkat kap a T5!
Még nem láttam 9 alatti pontozást.
Kiváncsi vagyok.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
A Soul Calibur 2 mindennel jobb. A Mortal Kombat utolso ket reszerol meg nem tudok a joizles hatarain belul nyilatkozni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Most akkora baromsagot irtal hogy jon hogy irjak valamit de nem fogok mert nem arrol vagyok hires hogy valakit elkudljek a ^%%^@$^-ba es aztan lehulyezem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kenoby
vagyishogy van

Kenoby
Itt is rajzolt képregényszerû történet mesélés volt.

Seth
a harcok közti átvezetõk voltak rajzoltak,és alatta elmondták a karakterek nobeldíjas történetét, a vége meg anim--de mint mondtam írtó gyengék

PSN ID.: Beegabor

CHEAPBOY
Tekken 1,2,3 Arcade verzioi.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Tekken elso rezseben meg volt a Namco szokasa (Ridge Racereknel lathato meg ez) hogy regi urhajos lovoldekkel lehetett amig toltott nyomni, ha mindet kilotted az adott kepernyon, vagy ami feladat volt, extrat kaptal. RRben az osszes auto (kivetel az extrak) valaszthato lett altala,s csak igy lehetett kihozni.

Seth: En a 4ik reszben csak ilyen kepregeny stilusu, szovegesdire emlekszem, bar lehet sohase nyomtam benne vegig egy karakterrel se az Iron Fisteskedést😄 MIni jatekok legyenek meg az 5ben ezerrel😊

Kenoby
Benne van a Tekken 2-3 ?? Nem is tudtam. Mondjuk az elején valami idióta régi vektorgrafikás ürhajós képpel nyit addig amig "PRESS START" nincs. Nem nagyon értettem. Bár lehet hogy ez csak a nem hivatalos verzióban van benne. 😊

Seth
a 4. részbe is volt videója mindenkinek, habár annyira gyengék hogy nemigaz,akárcsak maga a játék. A tekken 2-3-at én is durvasokat nyomtam,és ha a review-ek nem hazudnak akkor megkapjuk amire régóta várunk 😊

CHEAPBOY
Azt is lattam, de az mar csak Retro, en 21. szazadi Tekkent akaroook, amit most vegre megkapok.😊 Remelem nem csak az elejen ut az intro, hanem minden karakter kapott megnyeres vidijot, mint regesreg.

Seth
visszahozza biza, mivel azokat is tartalmazza 😊)

CHEAPBOY
Az eddigi visszhangok, meg az altalam csekkolt kepek/videok alapjan ez a Tekken tenyleg frankon odab*sz, nem ugy mint a lajtosan sz*r TTT, es T4.

Ez szamomra visszahozza a regi T2, T3 feelinget, ugyerzem😊

Seth
Hát izlések és pofonok. Tulajdonképpen nekem mindegyik tetszik...

Kenoby
Hát nekem a Mortal Kombat-ban sokkal folyamatosabban és szebben mozognak a fickók, itt kissé darabos meg elég furcsa mozgások vannak benne. Olyan Virtua Fighter-es idióta mozgások, mellesleg a Soul Calibur is sokkal jobb ennél.

Seth
hülyeséget beszélsz. Éppenhogy a tekkenben van tökéletes motion capture. Már az elsõ résztõl fogva. Azt ne mond hogy a mortalba élethûbb mozgások vannak...

Kenoby
Hát nem rossz, de nekem még mindig a Mortal Kombat a verekedõs játékok királya. Ott látszik a Motion Capture és az sokat dob a latba. Ez inkább az a tipikus japán fight game.

maffia79
Fent van a (warez center online) sms web 200ft/1nap<#wave>

köszi!
eddig nem használtam bittorrentet, de most kénytelen vagyok 😊

Kenoby
Torrent-en már mindenhol ott van. www.torrentreactor.net

jóvóna ha lenne 😊
egyelõre ezt találtam, csak nehéz bejutni. ha láttok máshol tekken5-öt, akkor szóljatok 😊

ftp://wo:[email protected]:66/Upload/Tekken_5_USA_PS2-ECHELON/

Seth
Most néztem meg a gamespotos review-et.Nagyon jónak mondják+rajta van a tekken 1,2,3 is...whoaa

már nem, úgy látszik 😊

ha valaki tud ftp vagy http letöltési helyet Tekken 5-höz akkor ossza meg velünk (vagy csak velem privátba, haha 😊)

üdv
lowdog

windrunner
Nem hiszem, a sony nem engedi ki a markábol a tekkent😊

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Most lesz ez x-box-on????Ha igen akkor mikor?
Tekken tag verseny Pécsen!!
Akit érdekel irjon: [email protected]
aabyssx
Ha az ellenfél támad, akkor a találat pillanatába a chicken alkalmazása kivédi a technikát, megsebesíti a támadót és Te kerülsz elõnyös helyzetbe.
(Karakterenként változik, hogy milyen támadásokat tudnak visszafordítani.)
Jin szinte minden ütést és rúgást vissza tud fordítani (még a felütést és néha az ugró rúgásokat is). Sajnos a Tekken 4-ben elvették ezt a képességét és egyszerû parry-t csináltak helyette.

www.youtube.com/aabyssx

nickelbolha
Hello!

Kicsit off-topic, de...
Valaki el tudná mondani nekem pontosan mi is az a Chicken és hogy kell megcsinálni. Egy angol nyelvû leírásból annyit tudtam kisilabizálni hogy Anna, Nina, Jin és Paul tudja (meg Mokujin ha valamelyiküket imitálja), és hogy jobb rúgással indítunk amit az ellenfél véd(?) mi pedig visszavédünk(?), ekkor hangzik el a Chicken és azután jöhet egy védhetetlen hátdobás(?). Nos nekem a Chicken sem hangzott el 😞
HELP, segítsetek!

sigmavirus1
Remélem itt már lehet végre hátraszaltózni Yoshival mert a 4-ben nem lehetett!😞

Viva La Virus1!!!

A legújabb TEKKEN 5 Trailer a konzol.hu-n

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

aabyssx
GS-en Arcade és PS2-nek írják.

BTW a Tekken sorozat eddig Playstation exkluzív volt.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
"Coming to console in 2005"

Ez mit jelent? Tekken multiplatform lesz? (mondjuk akkor consoles lenne)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

aabyssx
Egy óriási hibája van a 4-ben: a chickent kivették és helyette egyszerû parry-t csinál.

www.youtube.com/aabyssx

Nekem fõleg a 4esben teccet az új stílusa. Full karate Power RUlz !

aabyssx
Megnyugodtam, mer' egy nagyon gyenge minõségû video közben néhány másodpercre felismertem, hogy Asuka Jin-t kalapálja. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Ha nem lesz Jin, akkor én nem is jáccom vele

aabyssx
Vaze'! Hol van Jin Kazama?!?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
576.hu részlet:

A Namco ezzel párhuzamosan a végeleges karakterlistát is közölte: Kazuya, King, Marshall Law, Ling Xiaoyu, Julia Chang, Steve Fox, Nina Williams, Lei Wulong, Paul Phoenix, Hwoarang - plusz az újak :Raven, Feng Wei, és Kazama Asuka. Sztori? A Namco hallgat, csak a trailer elsõ felébõl tudunk következtetni: Heihachi apó halott (atomrobbanás által :-), és viadal (ismét) megindul.

www.youtube.com/aabyssx

AMD Norbee

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
Megjöttek az elsõ képek a Tekken 5-bõl is, amikbõl két dolog derül ki számomra: 1. lesz 3 új szereplõ 2. alig változott grafikailag a 4. rész óta... Egyelõre még nincs igazán semmi információ a Namco-tól, úgyhogy a végleges véleménynyilvánítással még várnék.

info: Hardwired

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB