The Legend of Zelda:Twilight Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Talán neked kellene screenshotozni...:)
üdv:
kremoki
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(ha sikerül linkelnem)
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_12/0001.jpg
Eljutottam addig,hogy a zorák bevannak fagyva a jégbe,de ott nem tudom mit kell csinálni,szenvedtem vele 1 órát de nem tudok semmit,pls segítesetek=)köszi!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem te nem is voltál errefelé...:)
Nem nehéz, és hülye sem vagyok, csak azt állítottam, hogy alapban 70+ a végigjátszás.
És nem haragszom, de a 35+ lehet 85 óra is...máskor fogalmazz egyértelmûen.
Én 50+ nál tartok, és a Time Temple is kész...nem idõztem sehol sokat, tehát tapasztalat, hogy a 35 óra irreális.
Mi ilyen nehez?
...vágod?
Eljutottam addig,hogy a zorák bevannak fagyva a jégbe,de ott nem tudom mit kell csinálni,szenvedtem vele 1 órát de nem tudok semmit,pls segítesetek=)köszi!
Már megint itt vagyok.Mi kell ahoz hogy vehessek vízibombát?
Kaplan ,aza hyla tó vagymi,zoras helyszin?
Ha már van pár fényes bigyo,keress olyan növényt,amit linként megtucc fujni,asszem farkasként meg "énekelni":P kell,jön madár és tádám.
De az uccso,fuhh azt kurvasokáig kerestem,de elis felejtettem hogy jutottam oda.
Eccerüen undorodom azoktol a részektöl.
elsö klikk bombara,második a köre,és bumm.Vagy ha nem simán oda viszi a bumeráng a kezedbe a bombát
Ott azt kell kinyirni elsönek (menni fog,nem nehéz az,talán csuzlival meglönni jobb,mert akkor nem megy kis idö a kard elrakásra)),amivel szemben látni egy nagy követ,utána link átugrik arra a oldalra,ott balra egy ajtot is látni,de még balra van egy bombaizé megint,azt be lehet dobni könnyen a növénybe,mivel ott van nem messze.
Ezzel lehet nagy köveket robbantani,meg vannak nagy dagi növények,aminek a szájába is belekell dobni.
Ha a twilight princesst GC-re akarod itt lehet megvenni:A keletinél az arzenál üzletházba lehet venni.(Wii-re is meg GC-re is)
Nincs még bombám,most változtam vissza farkasból elõször.a majmokon ugráltam minden hol már,mindent körbe néztem,van egy fa kapu ami mögött van egy láda,oda nem tudok bemenni,és a bombát hol lehet megtalálni?Köszi!
A
Karácsonyra kaptam Wii-t meg hozzá twillight princesst=),de elakadtam,a forest templbe elakadtam,kiszabadítottam két majmot onnan se kép se hang hót sík hülye vagyok innen=)lécci segítsetek köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
Ûgyhogy ezekben a pillanatokban a billentyûzetet nem otthon koptatom, de ez most lényegtelen. A dolog érdekesebb oldala az, hogy másfél óra tüzetesebb játék után (gyk. mindent részletesen végigjártam, megfigyeltem) azt mondthatom : Ez volt az a játék amire vártam! Hihetetlenül szép grafika és csodálatos irányítás ötvözi mindazt a játékélményt ami felejthetetlen 90 percet okozott nekem. Most tartok ott, hogy elõszõr bújhattam bele a kis farkas bõrébe és itt bizony már elõ-elõ is jöttek a speciális effektek. Úgy érzem a Resident Evil 4 után a kis kocka megint megmutatta a foga fehérjét, hihetetlen mit kihoztak belõle. Ahogy olvasgattam +35 óra tömör gyönyört ad a játék, és ha jobban belegondolok, hogy nálam az elsõ végigjátszás mindig a pepecseléssel és az összes részlet elemzésével történik akkor nálam lehet, hogy a +50 órát is meg fogja haladni a játék :)
Egyelõre ennyi mondani valóm lett volna, késõbb jelentkezem. (Már ha nem folyt magába a Zelda csodálatos világa)
Jó játékot nékem mára, lehet, hogy szenteste olyan leszek mint a mosott szar. De, nem gond. Remélem megfogja érni az éjszakázás :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én tegnap óta nyomom,hááát beszarás!
Bar ki tudja...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**