588
-
#508 Jo. Én most a wind wakerben akadtam el. (szerintem ide belefér) ott tartok, hogy vissza kell állítani a master sword erejét, és van két sziget. Megtanultam már mind a két isten(a szél és a föld) dalát, és le kéne játszani valakinek, akiket meg kéne keresni. Na szóval kik ők és hol vannak? Tudja valaki??? -
#507 ok,kösz,de már rájöttem,vissza kellett menni a bárba,utána végigkísérni telmát,iliát meg a kis zorát kakarikoig és a temetőben volt a ruha.... -
#506 Pontosabban a temetőben lesz egy titkos alagút, ott kapod meg a zora ruhát, amivel úgy tudsz úszni mint egy zora. -
Rockerdog #505 A kakarikóbol menj a temetőhöz,és ott beszélj a zorával. -
#504 Fel kell venni a zora ruhát. -
#503 hylia tónál vagyok,már linkként,de nem tudok lejutni a 3. templebe,me megfullad link,hol tud megtanulni úszni vagy mit kell csinálni? -
mentok #502 Még nincs!....???
-
Rockerdog #501 Akinek kell segítség privizzen!!! -
Rockerdog #500 mentok,a horgász bothoz meg van már a korall? -
mentok #499 De hol lehet megtalálni azt a vörös halat?Légyszi segítsetek!
Köszi -
#498 ja,hát a netre nem gondoltam:P
Nekem is a 3ik zelda,de elégis volt belöle örökre,én még a lakebed templom utáni részig elmentem,oszt pá-pá. -
szando #497 van egy szoba, sok olyan lézeres oszloppal. a "szemüket" lődd ki nyíllal, utána el tudod őket húzni. az egyik ilyen mögött van a szoba. nézd a térképet. -
peat666 #496 Kicsit nagy volt a netemhez mérten, de végre sikerült, köszi! Kb 20-szor mentem el mellette, egy szobában a leomlott folyosórészt lehetett bombával megtisztítani, ez az egy dolog nem tetszik a játékban eddig, hogy van ahol ki lehet robbantani a dolgokat van ahol nem..nekem első zeldám és élvezetes számomra, de 1-szer elég lesz nekem, utána cserélem más game-re. -
#495 lusta vagyok leirni,lehet ezis jo. -
peat666 #494 Hali, elakadtam a Lakebed Temple-ben, bejutottam abba a nagy terembe ahol sok húzogatos korlát van. Voltam pár szobában, kulcsot is találtam de egyszerűen elakadtam. A szobákban nem tudok továbbmenni, ahol gejzíres szikla van pl. a híd túl alacsonyan van. A másik szobában ami ez felett van meg van nagy fogaskerék, nemtom azzal lehet-e valamit csinálni. Amiket lehet lelőttem a tetőről szikladarabokat. A kulcsos szobát kinyitottam már a központi szobában, de van még1 kulcsom. Látom hogy amin forog a nagy lépcső ott is van egy kulcsos ajtó, de oda meg nem tudom hogyan lehet eljutni. Aki nem sajnálja az időt légyszíves írjon le néhány tippet, amin elindulhatok, köszönöm. Az angol végigjátszás ezen részét elolvastam, de annyira nem jó az angol tudásom hogy értsem is rendesen, csak átfogóan ami ide már nem elég. -
FECOKING #493 nem tudom mit kell cssinálni illia után a losippal megkaptam de nem tudom hogy mi van meg az energia xsikom sincs meg ennyi idő után sem tehát csak a temple of timeban tudom mozgatni a szobrokat a kinti világban eggyáltalán nem most mi van segitsetek....
-
pbalna92 #492 csa!A Goron mines-ban vagyok. A kulcs harmadik darabja hiányzik (amivel kinyitom a sztem főellen kapuját). Hol találom a harmadik "öreg ürgét" aki adja a kulcs harmadik darabját? -
#491 vki nyomja GC? könnyen beszerezhető rá?me nincs se gc-m se wii-m de csak ez a játék miatt vennék vmelyiket... -
FECOKING #490 hova keell menni illia utan a losippal -
mentok #489 Köszi!Alig szúrta ki a szemem!
-
FECOKING #488 csá meg van a lonak a sipja de nem tudom miért adta illia hova kell most mennem segitsetek.
-
merciszabi #487 köszi szépen Rockerdog! mindjárt kipróbálom :)
kicsit gáz ha ennyire egyszerű :( -
Gábor #486 Ha élvezted, akkor igen, ha nem, akkor sok időt pocsékoltál el :) -
Rockerdog #485 Vége,63:47 az jó?:) -
Szermina #484 Brühühű...szip-szip..szip....vége
áááá! még végig kell játszanom jónéhányszor -
FECOKING #483 nem tudom hol van a hidden vilage
-
Rockerdog #482 merciszabi!
Emléxel amikor a Faron Woodsba voltál és ott volt egy híd szerüség a fal melett,teleportálj oda,és a hidat teleportáld oda és kész -
merciszabi #481 sziasztok
légyszi segítsen már valaki...
eldin province-bn vagyok . szag látszik, de a hídon nem tudom hogyan kell átmenni .előre is köszi -
merciszabi #480 légyszi segítsen már valaki ,beégek a gyerek elött! :)van egy híd előttem, meg egy szakadék. visszamenni nem lehet,
help!
please! -
kisaba #479 Mind a nyolc játékot megcsináltad? Csak mert ha egyet megcsinálsz, és kimész az ajtón, visszajöveteledkor új játék fog várni az asztalon, összesen nyolc. Ha mind megcsináltad, akkor oda kell adnia. -
FECOKING #478 nekem azt mond meg lécci hogy a froogot hogy szerezted meg a mini játékot megcsináltam mégse adta oda a csaj irj.ja és esetleg illia memoriáját nem tudod hogy kell visszaadni.segits kőszi
-
FECOKING #477 CSÁ GYEREKEK ELAKADTAM MÉGHOZZÁ A KAKAKARIKO FALUBAN IILIA MEMORIÁJÁT KÉNE VISSZAADNI VALAHOGY, EHHEZ KÉREM A SEGITSÉGET REMÉLEM VAN ITT ŰGyESSEBB ÉS SEGIT NEKEM KÖSZI.
irjatok.ja és a macska a várban zőld csik után kell menni valamit magyaráz a southern gate rol azt sem tudom hol van.vagy ősszefűgg a kettő???? irjatok gyorsan mert má szétkerestem az agyamat mégsem tudok rájőnni
-
FECOKING #476 cs -
merciszabi #475 sziasztok segítsetek légyszi !
eldin province -ben vagyok.azon a hídon hogy a fenében kell átmenni a szag után?
-
pbalna92 #474 Az Eldim province-ban vagyok.Már csak 1 "szőlőszem"hiányzik hogy felszabadítsam a helyet.Átmentem a kráteres részen. Van lent egy alagút aminek egy szikla állja utját (Egy zuhanó kő van belevésve).Fent pedig egy gőz cuccos miatt nem tok továbmenni. Mit tegyek?(farkas képében vagyok) -
kisaba #473 Hello!
A sinking Lure-t hogyan lehet megszerezni? A Frogot tudom, hogy kell, de a sinking lure-t fogalmam sincs! Segitsetek! (ki kell fognom azt a nagy halat! :D) -
#472 Mi lett a vége? Nagyon érdekelne. -
Gábor #471 Nya, végigvittem! :)
A vége az hagyott bennem kérdésket. Szerintetek lesz ennek a sztorinak folytatása?
(a kereső kiakadt, mikor erre kerestem választ, sry, ha már volt) -
Szermina #470 most találkoztam először zanttal, és nem tudok semmit csinálni a pajzson kivül a kis fénygolyói ellen -
Szermina #469 Rockerdog, köszönöm szépen az előzőt