588
  • Sephi
    Hulye. Aprilis 1 hir.
  • Rockerdog
    ÚRISTEN!! xD nem fogjátok elhinni amit mondok!Most olvastam gamekapcson hogy jön az új Zelda csak Wii-re, jövőbe fog játszódni, azt írja a GK, hogy 2041 aprilis 1.-jén kerül a boltba xD a 2041-et elírták de ez nem lényeg :P még csak vázlatok vannak róla, Jövő beli autók, robot rinocélosz meg ilyen hülyeségek lesznek benne!Alcíme még nincs! Szerintetek lehetséges ez vagy csak egy kamu az egész? Ha érdekel nézzétek meg!:http://www.gamekapocs.hu/hir/6910/ÁPR+1:+Keszul+a+Zelda+sorozat+uj+resze Ha nem írták el az évszámot, akkor sz*r lesz meg akkor hol lesz már a Wii?
  • Sephi
    Nekem egy olyan rovid emlekezteto kene.
  • Banyapapa
    Link felkel,és rádöbben hogy Miyamoto miatt bukta a rendes évi szabadságát,és mint Bud Spencer végigveri fél játékot:D

itt nézted amugy?
  • Sephi
    Gyerekek egy nagy keresem lenne.

Volna szives egy megrogzott Zelda fan hogy foglaja ossze roviden mi tortenik a jatekban ugy kb adddig amig megkapjuk a vizalatuszos pancelt.

Naon megkoszonnem. Naon fontos lenne! Nem maradok ados!
  • egypszichonauta
    http://guides.ign.com/guides/748589/page_3.html
    itt van végig leírás(én nem használtam nem tudom mennyire jó,csak a szívek ,bogarak és egyéb kiegésző dolgokat néztem...
  • mentok
    Légszi segítsetek!Hol találom Ashlyt akinek a piros halas papiruszt kellene odapasszolni???Valaki légyszi mert már lementem a térképről annyit kerestem!
  • Rockerdog
    Akinek kell segítség írjon privit!
  • Rockerdog
    Csak forgatni lehet,nézz jobban körül, és rájössz hogy lehet lelőni a jégszörnyeket:P
  • pbalna92
    Az ágyúkat lehet tolni-húzni?vagy csak forgatni lehet? mert csak forgatva nem tudom az összes jégtömböt szétlőni vele.yeti házában megvan a dungeon map és Occoo is de nem tok továbbmenni.
  • zola2000
    Már készül.
  • Rockerdog
    Amúgy amikor beastet kellett legyőzni azt hittem kidobom az ablakon a remotet meg a munchakut? xD Am. nem tudjátok mikor jön a Phantom huruglas utáni zelda (lehetőleg wii- re) :)Vagy Banjo szerű játék lesz wii-re?ha lesz mikorra kb.?
  • Rockerdog
    Grat police xD
  • Police88
    Nah végigtoltam kb 40-50 óra alatt
    Látványos és hosszú stáblista volt :D
  • Police88
    ez city in the sky az agyamramegy...
  • egypszichonauta
    változz farkassá,és állj szembe vele,mikor jön és kiírja hogy nyomd az A-t akkor gyorsan nyomd le és utána jobbra-balra húzogasd így eldönti
    (ezzel én is kínlódtam)
  • Frenklyn
    Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segitséget,szerintem már a játék végén járhatok.A zelda legyözése után a beasttal kell harcolnom a nyillal kétszer elboritom utána mindig eltünik ha nyilazni vagy bármi mással sebezni akarom.Mindent probáltam biztosan egyszerü de nem tudom a megoldást.
  • pbalna92
    Bocs 3-szor ment el
  • pbalna92
    Csa!Segítsetek.
    Snowpeaknél vagyok annak a yetinek a kastélyába. A kastély udvarában van egy ágyú amihez nincs munició(be van zárva egy kapu mögé, a golyó).A falon bemászok egy ablak alakú lyukono tt is van egy ágyú azzal felrobbantok 2 jégtömböt.És hogyan tovább?(megsereztem már a compass-t)
  • pbalna92
    Csa!Segítsetek.
    Snowpeaknél vagyok annak a yetinek a kastélyába. A kastély udvarában van egy ágyú amihez nincs munició(be van zárva egy kapu mögé, a golyó).A falon bemászok egy ablak alakú lyukono tt is van egy ágyú azzal felrobbantok 2 jégtömböt.És hogyan tovább?(megsereztem már a compass-t)
  • pbalna92
    Csa!Segítsetek.
  • Horvy23
    sziasztok! hogyan kell tovább jutni amikor az arany tyúkkal kell repülni ahol a bábmester van?
  • Rockerdog
    A 3.-ik ruhát úgy tudod megszerezni,hogy a kakarikóba van a kisgyerek boltja,az mellett van egy öreg goron,annak adsz először 500 pénzt hogy felépítsék a hidat,másodszor 1000 kell hogy eltudjanak költözni a várudvarba,ha megvan megtudod ott venni(nem vagyok benne biztos mer nem szereztem meg) xD
  • Police88
    thx! eddig én sem akadtam el...
  • fishBNS
    hmmm... nem valami nehez jatek, mge csak meg sem eroltettem magam a vegigvitelehez...

A Zoras-hoz teleportald a death mountan-rol az izzo sziklat es lass csodat =]
  • Police88
    a befagyott Zora's domaint hogy kéne felmelegíteni?
  • baggins
    A 3.ruhának valami baromi bonyolult megszerzési módja van, én is a Gamefaqs-ről néztem le, ott próbáld meg. Kell hozzá asszem 1000 rúpia, amihez ugye először a zacskókat kell megszerezni.
    Nem tudom, engem beengedett Jovanihoz. Talán ha meglesz a megfelelő menyiségű Poe, akkor beenged,
  • egypszichonauta
    menj vissza a hidden village-be és a nénikének mutasd meg a házban a dominion rodot,ő ad egy könyvet amit kakarikoba a sámán házába kell vinni,lennt van egy csávó akinek megmutatod,onnantól nem nehéz.

nekem vki a 3. ruhával kapcsolatban?
  • Frenklyn
    Sziasztok!Szeretném a segitségeteket kérni elakadtam a játékban most elöször.Nem tudom a dominion rod erejét visszaállitani csak a templomban tudom használni kint nem lehet.Lillátol megkaptam a horse callt innentöl nem tudok továbjutni kérlek titeket segitsetek.
  • mentok
    Eddig ok!Viszont hol találom a korallt!Köszi
  • egypszichonauta
    ok,tudom hogy hol van,de nem tudok bemenni me az ajtó mindig zárva van.
    a 3. ruhát nem tudod hogy lehet megszerezni?köszi
  • Csibe001
    Köszi, igen, értek hozzá, régen rengeteget horgásztam :)
    S köszi, az ismertetést.
  • baggins
    Jovani háza a város egyik utcájában van. Kinn is van a tábla a ház előtt.
  • baggins
    Lesz majd orsóval felszerelt bot is, ugyanúgy lehet vele majd horgászni, mint az Ocarinában (magyarul: pergetni, csak nem tudom, te pecázol-e). Ha eljutsz az Upper Zora River nevű helyre, ott egy ajtón lehet majd besurranni a horgásztóhoz, és ezt a felszerelést csak ott lehet használni. Ezt a "spiccbotot" is lehet majd upgradelni, a Zorák hercege ad egy korall fülbevalót, amivel aztán a megismert halakat nagyobb eséllyel foghatod meg, valamint új fajokat is zsákmányolhatsz.
  • egypszichonauta
    most vittem végig a story(),(37óra kikapcsolódás),de még messze nincs meg minden,nekikezdek a szíveknek,bogaraknak,minijátékoknak,talán még a szellemek begyűjtésének is,de azt nem tudom van már huszon valamennyi hogy hogy lehet visszajutni jovani házába hogy odadjam neki a szellemeket?(telma bárából stori közben be lehetett jutni)a másik hogy a harmadik ruhát (armort) hogy lehet megszerezni és az mire jó?mert ezt valahogy kikerültem...köszi
  • Csibe001
    Sziasztok!
    Én most kezdtem el játszani a zeldával s egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet majd "upgrade"-elni a horgászbotot?Mert úgy olvastam hogy mikor fogok egy halat lehet tekerni a damilt, viszont én most kaptam valami botot de nincs rajta orsó.Válaszokat előre is köszi.
  • Rockerdog
    Korallt a horgászbothoz kell,amivel kitudod fogni azt a piros halat,aminek a szaga elvezet a Yetihez.
  • mentok
    Milyen korallt kell megtalálni?És mire is jó az?
  • egypszichonauta
    ok,már van GC-m(köszönhetően az egyik fórumozónak,akinek örök hálával tartozok),én pont fordítva először TP utána WW,és még csak 14órát játszotam a Tpvel de nekem ez a játék benne van a top5ömben...
    különbség a wii-s verziótól a játékban minden tükörkép,bár a GC-s szerintem az eredeti me link mindig is a bal kezében hordta a kardot a wii-sben pedig jobb kezében van,javítsatok ki ha tévedek.
  • szabzol
    Hi!

Én a Zeldák miatt vettem GC-t, és nem bántam meg. Igaz nem tudtam beszerezni eredetiben, de mihelyt lesz WII-m, igérem bepótolom.

Állítólag nincs sok különbség a GC, és a WII verzió között, persze irányítást leszámítva. Most még a Wind Waker-t nyomom, de rövidesen neki látok a TP-nek is.

Szerintem bátran vehetsz GC-t is, sok jó játék van rá.