588
-
#548 Hulye. Aprilis 1 hir. -
Rockerdog #547 ÚRISTEN!! xD nem fogjátok elhinni amit mondok!Most olvastam gamekapcson hogy jön az új Zelda csak Wii-re, jövőbe fog játszódni, azt írja a GK, hogy 2041 aprilis 1.-jén kerül a boltba xD a 2041-et elírták de ez nem lényeg :P még csak vázlatok vannak róla, Jövő beli autók, robot rinocélosz meg ilyen hülyeségek lesznek benne!Alcíme még nincs! Szerintetek lehetséges ez vagy csak egy kamu az egész? Ha érdekel nézzétek meg!:http://www.gamekapocs.hu/hir/6910/ÁPR+1:+Keszul+a+Zelda+sorozat+uj+resze Ha nem írták el az évszámot, akkor sz*r lesz meg akkor hol lesz már a Wii? -
#546 Nekem egy olyan rovid emlekezteto kene. -
#545 Link felkel,és rádöbben hogy Miyamoto miatt bukta a rendes évi szabadságát,és mint Bud Spencer végigveri fél játékot:D
itt nézted amugy? -
#544 Gyerekek egy nagy keresem lenne.
Volna szives egy megrogzott Zelda fan hogy foglaja ossze roviden mi tortenik a jatekban ugy kb adddig amig megkapjuk a vizalatuszos pancelt.
Naon megkoszonnem. Naon fontos lenne! Nem maradok ados! -
#543 http://guides.ign.com/guides/748589/page_3.html
itt van végig leírás(én nem használtam nem tudom mennyire jó,csak a szívek ,bogarak és egyéb kiegésző dolgokat néztem... -
mentok #542 Légszi segítsetek!Hol találom Ashlyt akinek a piros halas papiruszt kellene odapasszolni???Valaki légyszi mert már lementem a térképről annyit kerestem! -
Rockerdog #541 Akinek kell segítség írjon privit! -
Rockerdog #540 Csak forgatni lehet,nézz jobban körül, és rájössz hogy lehet lelőni a jégszörnyeket:P -
pbalna92 #539 Az ágyúkat lehet tolni-húzni?vagy csak forgatni lehet? mert csak forgatva nem tudom az összes jégtömböt szétlőni vele.yeti házában megvan a dungeon map és Occoo is de nem tok továbbmenni. -
#538 Már készül. -
Rockerdog #537 Amúgy amikor beastet kellett legyőzni azt hittem kidobom az ablakon a remotet meg a munchakut? xD Am. nem tudjátok mikor jön a Phantom huruglas utáni zelda (lehetőleg wii- re) :)Vagy Banjo szerű játék lesz wii-re?ha lesz mikorra kb.? -
Rockerdog #536 Grat police xD -
#535 Nah végigtoltam kb 40-50 óra alatt
Látványos és hosszú stáblista volt :D -
#534 ez city in the sky az agyamramegy... -
#533 változz farkassá,és állj szembe vele,mikor jön és kiírja hogy nyomd az A-t akkor gyorsan nyomd le és utána jobbra-balra húzogasd így eldönti
(ezzel én is kínlódtam) -
Frenklyn #532 Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segitséget,szerintem már a játék végén járhatok.A zelda legyözése után a beasttal kell harcolnom a nyillal kétszer elboritom utána mindig eltünik ha nyilazni vagy bármi mással sebezni akarom.Mindent probáltam biztosan egyszerü de nem tudom a megoldást. -
pbalna92 #531 Bocs 3-szor ment el -
pbalna92 #530 Csa!Segítsetek.
Snowpeaknél vagyok annak a yetinek a kastélyába. A kastély udvarában van egy ágyú amihez nincs munició(be van zárva egy kapu mögé, a golyó).A falon bemászok egy ablak alakú lyukono tt is van egy ágyú azzal felrobbantok 2 jégtömböt.És hogyan tovább?(megsereztem már a compass-t) -
pbalna92 #529 Csa!Segítsetek.
Snowpeaknél vagyok annak a yetinek a kastélyába. A kastély udvarában van egy ágyú amihez nincs munició(be van zárva egy kapu mögé, a golyó).A falon bemászok egy ablak alakú lyukono tt is van egy ágyú azzal felrobbantok 2 jégtömböt.És hogyan tovább?(megsereztem már a compass-t) -
pbalna92 #528 Csa!Segítsetek.
Horvy23 #527 sziasztok! hogyan kell tovább jutni amikor az arany tyúkkal kell repülni ahol a bábmester van? -
Rockerdog #526 A 3.-ik ruhát úgy tudod megszerezni,hogy a kakarikóba van a kisgyerek boltja,az mellett van egy öreg goron,annak adsz először 500 pénzt hogy felépítsék a hidat,másodszor 1000 kell hogy eltudjanak költözni a várudvarba,ha megvan megtudod ott venni(nem vagyok benne biztos mer nem szereztem meg) xD -
#525 thx! eddig én sem akadtam el... -
#524 hmmm... nem valami nehez jatek, mge csak meg sem eroltettem magam a vegigvitelehez...
A Zoras-hoz teleportald a death mountan-rol az izzo sziklat es lass csodat =] -
#523 a befagyott Zora's domaint hogy kéne felmelegíteni? -
#522 A 3.ruhának valami baromi bonyolult megszerzési módja van, én is a Gamefaqs-ről néztem le, ott próbáld meg. Kell hozzá asszem 1000 rúpia, amihez ugye először a zacskókat kell megszerezni.
Nem tudom, engem beengedett Jovanihoz. Talán ha meglesz a megfelelő menyiségű Poe, akkor beenged, -
#521 menj vissza a hidden village-be és a nénikének mutasd meg a házban a dominion rodot,ő ad egy könyvet amit kakarikoba a sámán házába kell vinni,lennt van egy csávó akinek megmutatod,onnantól nem nehéz.
nekem vki a 3. ruhával kapcsolatban? -
Frenklyn #520 Sziasztok!Szeretném a segitségeteket kérni elakadtam a játékban most elöször.Nem tudom a dominion rod erejét visszaállitani csak a templomban tudom használni kint nem lehet.Lillátol megkaptam a horse callt innentöl nem tudok továbjutni kérlek titeket segitsetek. -
mentok #519 Eddig ok!Viszont hol találom a korallt!Köszi -
#518 ok,tudom hogy hol van,de nem tudok bemenni me az ajtó mindig zárva van.
a 3. ruhát nem tudod hogy lehet megszerezni?köszi -
#517 Köszi, igen, értek hozzá, régen rengeteget horgásztam :)
S köszi, az ismertetést. -
#516 Jovani háza a város egyik utcájában van. Kinn is van a tábla a ház előtt. -
#515 Lesz majd orsóval felszerelt bot is, ugyanúgy lehet vele majd horgászni, mint az Ocarinában (magyarul: pergetni, csak nem tudom, te pecázol-e). Ha eljutsz az Upper Zora River nevű helyre, ott egy ajtón lehet majd besurranni a horgásztóhoz, és ezt a felszerelést csak ott lehet használni. Ezt a "spiccbotot" is lehet majd upgradelni, a Zorák hercege ad egy korall fülbevalót, amivel aztán a megismert halakat nagyobb eséllyel foghatod meg, valamint új fajokat is zsákmányolhatsz. -
#514 most vittem végig a story(),(37óra kikapcsolódás),de még messze nincs meg minden,nekikezdek a szíveknek,bogaraknak,minijátékoknak,talán még a szellemek begyűjtésének is,de azt nem tudom van már huszon valamennyi hogy hogy lehet visszajutni jovani házába hogy odadjam neki a szellemeket?(telma bárából stori közben be lehetett jutni)a másik hogy a harmadik ruhát (armort) hogy lehet megszerezni és az mire jó?mert ezt valahogy kikerültem...köszi -
#513 Sziasztok!
Én most kezdtem el játszani a zeldával s egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet majd "upgrade"-elni a horgászbotot?Mert úgy olvastam hogy mikor fogok egy halat lehet tekerni a damilt, viszont én most kaptam valami botot de nincs rajta orsó.Válaszokat előre is köszi. -
Rockerdog #512 Korallt a horgászbothoz kell,amivel kitudod fogni azt a piros halat,aminek a szaga elvezet a Yetihez. -
mentok #511 Milyen korallt kell megtalálni?És mire is jó az?
-
#510 ok,már van GC-m(köszönhetően az egyik fórumozónak,akinek örök hálával tartozok),én pont fordítva először TP utána WW,és még csak 14órát játszotam a Tpvel de nekem ez a játék benne van a top5ömben...
különbség a wii-s verziótól a játékban minden tükörkép,bár a GC-s szerintem az eredeti me link mindig is a bal kezében hordta a kardot a wii-sben pedig jobb kezében van,javítsatok ki ha tévedek. -
szabzol #509 Hi!
Én a Zeldák miatt vettem GC-t, és nem bántam meg. Igaz nem tudtam beszerezni eredetiben, de mihelyt lesz WII-m, igérem bepótolom.
Állítólag nincs sok különbség a GC, és a WII verzió között, persze irányítást leszámítva. Most még a Wind Waker-t nyomom, de rövidesen neki látok a TP-nek is.
Szerintem bátran vehetsz GC-t is, sok jó játék van rá.