588
-
0264208 #588 Sziasztok!
Eladó WII-re Zelda Twilight Princess, alig használt, karcmentes, eredeti dobozos. Postaköltséggel együtt 9000.
Ha érdekel, írj e-mailt: [email protected]. -
hambu #587 Valakinek kell segítség az szóljon mindegyiket kijátszottam. -
Rockerdog #586 szabzol!
Neked kell "hadonászni" az ütéshez, védekezés gombnyomásra. -
szabzol #585 Sziasztok!
A Wii verzióban Link gombnyomásra üt és védekezik, vagy nekem kell hadonászni? -
Chuckie #584 bocs zeldaworld -
Chuckie #583 www.gportal.hu/zeldworld NÉZZÉTEK MEG -
Toon Link #582 Valaki nem tudja, hogy a Lake Hyliában mit kell csinálni? Harmadszorra is megszereztem a könnycseppeket, így újra rendes Link vagyok, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. -
C7 #581 épp tegnap vittem végig wiin, és nagyon tetszett! ha valaki valahol megakadna, vagy bármi kéne, nyugodtan vágjon meg egy privivel. nagyon jó játék ovlt, meglett minden rovar, mind a 60 poe, minden bombászsák, a dupla zsák, meg az óriás tegez is, meg minden... illetve a cave of ordealst megcsináltam 2x. másodjára nehezebb volt, de jobban ment, mert egyre jobban kitapasztaltam. a végén röhögtem, amikor ott találtam a postás józsit:D -
Rockerdog #580 A harmadik ruhét ha felveszed, akkor nem a szíved fogy hanem a rubinod, de vascsizmás. -
1viktor1 #579 A harmadik ruha mire jó???
-
1viktor1 #578 Köszi -
Bucsek #577 megodottam :D -
Bucsek #576 namost én akadtam el :) tt tartok hogy megtaláltam egy tököt a hóapó me hóanyo kuckojaban, megvan minden elmentem a masik iranyba ahol vannak az ágyuk. van egy bezárt hejség ahol van egy gojo. belerakom az ágyuba de nemcsinal semmit:/ mit kéne tenni? mi a lépés? mert ott van a falon hogy mit kel csinalni de nemigazán mükdik a dolog :P -
Bucsek #575 ha jol kened vágod az angolt vagy kicsit akkor ez jo neked: http://guides.ign.com/guides/748589/page_4.html képek is vannak, nagyon fasza amugy :) habár 1-2 dolog nem ugy történt nálam ahogy itt megvan irva, de sebaj :)
ha nemtudom hova kel mennem, általában amugy a kastéj körül futkározom az emberek között van egy bolt ahova 1x bekelet menned mikor segitettél annak a vizalat uszó cuccnak :)
ot van térkép is néha megmutatja hova kel menned. -
1viktor1 #574 Valaki tud segíteni? A Master Sword-ot most szereztem meg de nem tudom hogy utána hava kell menni. Előreis köszi -
#573 a végső csatánál biztos (már rég játszottam végig .D) -
Bucsek #572 jo de életnagyságban :D csak mert mindig ijen kapucni van rajta :D -
#571 nem bazz egy Zelda című játékban nincs Zelda xD -
Bucsek #570 haho, megvan a gamma nagyon faja, scak 1 kérdésem van, fogom e látni benne magát Zeldát, 1x már láttam de nemnagyon spanolok vele :( -
#569 Köszi már megoldódott.Ezen az oldalon lévő videókat meg nem tudom megnyitni folyamatosan csak tölt.Mégegyszer Thx. -
#568 bár nem segit,de ott énis megakadtam cseppet,de valahogy át tudtam görcsölni magamat.
gamefaqs.com,hátha segit,mer én nem sokal utána felhagytam a játékkal,farkastémátol okádhatnékom voltmár.
vagy ez,még müködik -
#567 Valaki segítsen,Lake Hyliaban vagyok,össze kell gyűjtenem azokat a fénylő bizbaszokat,5 darab hiányzik a folyó lezárt szakaszán vannak de nem tudok bejutni oda.Nem tudom mit kéne tenni,már órák óta ott szenvedek!
Thx. -
Rockerdog #566 Mi et a punnyadás kihalt mindenki? -
Rockerdog #565 Grat Teddy xD, most épp bedöglött az egerem és nincs tartalék, azt billentyűvel irényítok mindent xD, jó hogy 4-dikbe megtanították xD
-
#564 -
#563 Az :D
tovább jutottam :P -
#562 Degeci :DDDD -
#561 ok :) -
#560 Ráülni azt elmenni a farmra úgyemléxem. De ha már itt elakadsz, sztem ne is csináld tovább...
:D -
#559 nézd meg a gamefaqs-ot,hátha.
én má elfelejtettem -
#558 Hali :)
Megtudná valaki mondani mit kell csinálni a játék elején ha megtaláltam a lovat ? :) -
Rockerdog #557 nekem Wii-n se sikerült. -
#556 Ja ja ez ismeros de alitolag a GC-es verzioba nem megyen a csel... bar nem tudom. -
#555 Jezusom , te tudsz irni kisbetukkel is? -
#554 Ember. Azon az oldalon Aprilis 1 trefanak szantak a hirt. Tehat kamu.
APRILIS ELESEJEI TREFA!
Nehez felfogni nemde? -
FECOKING #553 és te el is hitted??
-
Rockerdog #552 Ezt nézzétek meg besz*rás!Rohadt nagy TP glitch! -
Rockerdog #551 http://youtube.com/watch?v=NUn9H8lkyKs&mode=related&search= -
Rockerdog #550 a phantom hourglass az DS-re lesz és a WW folytatása nem?:)Wii-re nem lesz.Sephi és nem az áprlis 1. akadtam ki hanem a 2041-en xD -
#549 Hiszen hamarosan ide is ér az új zelda, az alcíme phantom hourglass.