562
Ulead GIF Animator

Faq

• PJack
    ez igaz. sztem is.
    [azért is használ ps-t a szebb logók készítésének érdekében]
  • LordAdam911
    az ulead gif animator előnye: könnyű használni
    hátrány: szar a minőség
    legalábbis szerintem
  • Benc16
    akkor sry... :D
  • PJack
    ezt ps-ben csinálták.
  • Benc16
    És nekem elmondaná vki hogy iylet én hogy csinálhatok mint ezen a logón?:

• JAG1
    Sejtettem, hogy csak mutyizós megoldás lesz. :-)

Köszi,
  • Aquir
    kijelölöd jobboldalt a fehér háttért a listán alul (már ha ott van jobboldalt a fehér háttér), és fogod a satírozót, feketére állítod a színdobozban a színet, és rányomsz a látható(!) fehér háttérre a képen(a munkaterületen ott középen) . Ha egy hátteret használsz minden frémhez, akkor mindegyiknél átszíneződik a háttér. Ha külön-külön hátteret használtál minden frémhez, akkor mindegyiket sorba ki kell így színezned :)
  • Aquir
    persze hogy akadozik, azt kell csinálnod, hogy mindig csak kicsit szabad mozgatnod frémenként azt amit mozgatni akarsz, így hogy minél folyamatosabb legyen a mozgás, kicsiket mozgatsz, így sok frémet kell használnod, ami azonban nagyon megnövelheti a logó méretét, ami gond lehet, ha mondjuk itt az Sg-re csinálsz magadnak logót, mert ugye itt van mérethatár, ezt akkor optimalizálnod kell (ahogy a faq-ban le van írva a képen bal oldalt alul)
  • JAG1
    Még 1 kérdés.
    Egy meglévő, fehér hátterű logón, hogy lehet a hátteret feketére kicserélni? Ez egy 12 frameből álló, mozgó logó.
  • JAG1
    Ez alakul, de ha azt nyomom, hogy 'Distribute to frame', akkor jó helyre rakja, de duplikálva. Szal az első sorokat törölnöm kéne, de ott már van háttér, stb...

Második ok, azt vágom, csak darabosan ugrik a framek között. Szal, ha egy nagy képet akarok csúsztatni felfelé, akkor akadozva megy nem szépen gördülékenyen.
  • PJack
    az elsőre a válasz: kijelölöd bal oldalon, ahol a képeket mutatja a "kis ikont" (mind a 15-öt) a legelső frame-re mész. azon a legelső frame-n odahúzod az ikont ahova a többin is szeretnéd. majd még ugye mindig ki van jelölve baloldalon. jobbklikk>>distribute to frames.

a másik meg kijelölöd a gyorsítani ill. lassítani kívánt frame-t, jobbklikk majd frame prospeties és ott egy 10-es számot látsz. ha gyorsabbra szeretnéd az animációt kisebb számot írsz bele, ha lassúbbat értelemszerűen nagyobb számot írjál bele.
    ennyi.
  • JAG1
    Szevasztok!

2 kérdésem lenne:

Az egyik, hogy van kb. 15 framem, maibe beraktam egy kis mozgó ikont, de alapból a bal alsó sarokba teszi. Hogy lehetne egyszerre mind a 15 framben mozgatni a kis ikont?

A másik, hogy beállítom a frame idejét, de azt hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen ilyen kockás a framek közti váltás?
  • GohanSSJ2
    ez jó
  • GohanSSJ2
  • GohanSSJ2
    [spolier]köxi szépen[/spoiler]
  • Rexor
    Benne van a Makrók menüben is.
  • Benc16
    [ spolier] szöveg [ /spoiler]
  • GohanSSJ2
    hogy kell ezt a "SPOILER"-t csinálni mi a kodja?
  • zsolesz92
    nagyonnagyon köccee
  • Maximus4
    Tessék föltöltöttem neked
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/10248125/UGA505_en_full.exe.html
  • zsolesz92
    no akkor
    tudnátok adni egy olyan crack linekt ami nem virusos oldalas?
    monnyuk nagyon megköszönném ha vki pl feltöltené esetleg uw-ra vagy ilyesmi...
  • zsolesz92
    Rákerestem az initial szóra itt a topicban és megvan a problem:P ki kellett törölni egy vio nevü mappát...
  • PJack
    OFF--linket nemtok, de a neve Corona--ON
  • Rexor
    OFF: ez milyen Windows téma? Elküldenéd a linket?
  • PJack
    nemtom, nekem ilyet nem csinál
  • zsolesz92
    OKé ezel má nincs gond, megvan, azt monnyátok műr csak meg hogyha elindítom mér lép ki? igaz h try de belépek, tölt és kilép. vmi initial videot tölt asszem
  • zsolesz92
    sziasztok, itt lehet
    warezolni? tudtok adni egy linket ami full?:P

Én leszedtem egyet de ahoz kell vmi másik program is...
    Ha nem lehet itt, akkor csak annyit irjatok hogy nem kapsz, csak ne 8 oldalas lekurást :D köszi előre
  • PJack
    lehet ,h ezért??...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • PJack
  • Rexor
    LoL! Töröld le és telepítsd újra.
  • PJack
    hát... talán mert te nem használod olyan rég óta... de én már lassan fél éve...
    de lehet, h csak vmi belső beállítást csesztem el:D

egyébként nem is nyultam hozzá, ugyhogy mindig nem értem
  • Benc16
    =/ igaz tled tanultam mindent de neekm ilyet nem ír ki... :)
  • PJack
    szasztok!
    amikor vmit el akarok menteni, (bármit.. bármilyen formátumban) ezt írja ki:

mi tegyek?
    kösz a helpet előre is!...
  • Benc16
    Kösz! És kár...
  • Aquir
    úgy se
  • Benc16
    Várj...

Jobb oldalt van sok kép. Kijelölöm mindet, és a 1:Frame -ra mek. Elhelyezem vhova és kicsinyíteni akarom mindet...

Így értem.
  • Monoton
    mármint ua a képet minden framen?

mert az nem lehetséges :D

egyesével :D
  • Benc16
    Hellosztok, nekem is kéne vmi segítség... Remélem meg lesz rá a válasz.

Azt szeretném hogy mindet egyszerre (ha animáció és kijelöltem) tudjak rajta kicsinyíteni...

Előre is kösz!

- bb -
  • Rexor
    oks, thx!
  • Aquir
    Amit mondtam az is képkivágás :) PS van csak extract, itt nincs :) esetleg használhatod a magic wand-ot :)