562
-
#362 ez igaz. sztem is.
[azért is használ ps-t a szebb logók készítésének érdekében] -
#361 az ulead gif animator előnye: könnyű használni
hátrány: szar a minőség
legalábbis szerintem -
#360 akkor sry... :D -
#359 ezt ps-ben csinálták. -
#358 És nekem elmondaná vki hogy iylet én hogy csinálhatok mint ezen a logón?:
-
#357 Sejtettem, hogy csak mutyizós megoldás lesz. :-)
Köszi, -
#356 kijelölöd jobboldalt a fehér háttért a listán alul (már ha ott van jobboldalt a fehér háttér), és fogod a satírozót, feketére állítod a színdobozban a színet, és rányomsz a látható(!) fehér háttérre a képen(a munkaterületen ott középen) . Ha egy hátteret használsz minden frémhez, akkor mindegyiknél átszíneződik a háttér. Ha külön-külön hátteret használtál minden frémhez, akkor mindegyiket sorba ki kell így színezned :) -
#355 persze hogy akadozik, azt kell csinálnod, hogy mindig csak kicsit szabad mozgatnod frémenként azt amit mozgatni akarsz, így hogy minél folyamatosabb legyen a mozgás, kicsiket mozgatsz, így sok frémet kell használnod, ami azonban nagyon megnövelheti a logó méretét, ami gond lehet, ha mondjuk itt az Sg-re csinálsz magadnak logót, mert ugye itt van mérethatár, ezt akkor optimalizálnod kell (ahogy a faq-ban le van írva a képen bal oldalt alul) -
#354 Még 1 kérdés.
Egy meglévő, fehér hátterű logón, hogy lehet a hátteret feketére kicserélni? Ez egy 12 frameből álló, mozgó logó. -
#353 Ez alakul, de ha azt nyomom, hogy 'Distribute to frame', akkor jó helyre rakja, de duplikálva. Szal az első sorokat törölnöm kéne, de ott már van háttér, stb...
Második ok, azt vágom, csak darabosan ugrik a framek között. Szal, ha egy nagy képet akarok csúsztatni felfelé, akkor akadozva megy nem szépen gördülékenyen. -
#352 az elsőre a válasz: kijelölöd bal oldalon, ahol a képeket mutatja a "kis ikont" (mind a 15-öt) a legelső frame-re mész. azon a legelső frame-n odahúzod az ikont ahova a többin is szeretnéd. majd még ugye mindig ki van jelölve baloldalon. jobbklikk>>distribute to frames.
a másik meg kijelölöd a gyorsítani ill. lassítani kívánt frame-t, jobbklikk majd frame prospeties és ott egy 10-es számot látsz. ha gyorsabbra szeretnéd az animációt kisebb számot írsz bele, ha lassúbbat értelemszerűen nagyobb számot írjál bele.
ennyi. -
#351 Szevasztok!
2 kérdésem lenne:
Az egyik, hogy van kb. 15 framem, maibe beraktam egy kis mozgó ikont, de alapból a bal alsó sarokba teszi. Hogy lehetne egyszerre mind a 15 framben mozgatni a kis ikont?
A másik, hogy beállítom a frame idejét, de azt hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen ilyen kockás a framek közti váltás? -
#350 ez jó -
#349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azaz kox -
#348 [spolier]köxi szépen[/spoiler] -
#347 Benne van a Makrók menüben is. -
#346 [ spolier] szöveg [ /spoiler] -
#345 hogy kell ezt a "SPOILER"-t csinálni mi a kodja? -
#344 nagyonnagyon köccee -
#343 Tessék föltöltöttem neked
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/10248125/UGA505_en_full.exe.html -
#342 no akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!monnyuk nagyon megköszönném ha vki pl feltöltené esetleg uw-ra vagy ilyesmi...tudnátok adni egy olyan crack linekt ami nem virusos oldalas? -
#341 Rákerestem az initial szóra itt a topicban és megvan a problem:P ki kellett törölni egy vio nevü mappát... -
#340 OFF--linket nemtok, de a neve Corona--ON -
#339 OFF: ez milyen Windows téma? Elküldenéd a linket? -
#338 nemtom, nekem ilyet nem csinál -
#337 OKé ezel má nincs gond, megvan, azt monnyátok műr csak meg hogyha elindítom mér lép ki? igaz h try de belépek, tölt és kilép. vmi initial videot tölt asszem -
#336 sziasztok, itt lehet SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!warezolni? tudtok adni egy linket ami full?:P
Én leszedtem egyet de ahoz kell vmi másik program is...
Ha nem lehet itt, akkor csak annyit irjatok hogy nem kapsz, csak ne 8 oldalas lekurást :D köszi előre -
#335 lehet ,h ezért??...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#334 -
#333 LoL! Töröld le és telepítsd újra. -
#332 hát... talán mert te nem használod olyan rég óta... de én már lassan fél éve...
de lehet, h csak vmi belső beállítást csesztem el:D
egyébként nem is nyultam hozzá, ugyhogy mindig nem értem -
#331 =/ igaz tled tanultam mindent de neekm ilyet nem ír ki... :) -
#330 szasztok!
amikor vmit el akarok menteni, (bármit.. bármilyen formátumban) ezt írja ki:
mi tegyek?
kösz a helpet előre is!... -
#329 Kösz! És kár... -
#328 úgy se -
#327 Várj...
Jobb oldalt van sok kép. Kijelölöm mindet, és a 1:Frame -ra mek. Elhelyezem vhova és kicsinyíteni akarom mindet...
Így értem. -
Monoton #326 mármint ua a képet minden framen?
mert az nem lehetséges :D
egyesével :D -
#325 Hellosztok, nekem is kéne vmi segítség... Remélem meg lesz rá a válasz.
Azt szeretném hogy mindet egyszerre (ha animáció és kijelöltem) tudjak rajta kicsinyíteni...
Előre is kösz!
- bb - -
#324 oks, thx! -
#323 Amit mondtam az is képkivágás :) PS van csak extract, itt nincs :) esetleg használhatod a magic wand-ot :)