Ulead GIF Animator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Köszi,
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy meglévõ, fehér hátterû logón, hogy lehet a hátteret feketére kicserélni? Ez egy 12 framebõl álló, mozgó logó.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Második ok, azt vágom, csak darabosan ugrik a framek között. Szal, ha egy nagy képet akarok csúsztatni felfelé, akkor akadozva megy nem szépen gördülékenyen.
a másik meg kijelölöd a gyorsítani ill. lassítani kívánt frame-t, jobbklikk majd frame prospeties és ott egy 10-es számot látsz. ha gyorsabbra szeretnéd az animációt kisebb számot írsz bele, ha lassúbbat értelemszerûen nagyobb számot írjál bele.
ennyi.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
2 kérdésem lenne:
Az egyik, hogy van kb. 15 framem, maibe beraktam egy kis mozgó ikont, de alapból a bal alsó sarokba teszi. Hogy lehetne egyszerre mind a 15 framben mozgatni a kis ikont?
A másik, hogy beállítom a frame idejét, de azt hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen ilyen kockás a framek közti váltás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én leszedtem egyet de ahoz kell vmi másik program is...
Ha nem lehet itt, akkor csak annyit irjatok hogy nem kapsz, csak ne 8 oldalas lekurást 😄 köszi elõre
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de lehet, h csak vmi belsõ beállítást csesztem el😄
egyébként nem is nyultam hozzá, ugyhogy mindig nem értem<#fejvakaras>#fejvakaras>
amikor vmit el akarok menteni, (bármit.. bármilyen formátumban) ezt írja ki:
mi tegyek?
kösz a helpet elõre is!...
Jobb oldalt van sok kép. Kijelölöm mindet, és a 1:Frame -ra mek. Elhelyezem vhova és kicsinyíteni akarom mindet...
Így értem.
mert az nem lehetséges 😄
egyesével 😄
REAL MADRID
Azt szeretném hogy mindet egyszerre (ha animáció és kijelöltem) tudjak rajta kicsinyíteni...
Elõre is kösz!
- bb -
ha kisebb részt akarsz kivágni, akkor meg ott a megfelelõ kivágó eszköz baloldalt , és ctrl+c aztán ctrl+v 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
.: mobilize.hu :.
Jobbklikk alul az elsõ frémen (vagy Ctrl+T), megadható, hogy hány frémbõl álljon az átmenet, milyen idõzítéssel, mely képkockák között.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?