562
-
#160 isten vagy köszi :DDDDD (Y)
véletlenül az ISO Commander nincs meg? :DD -
#159 Ulead GIF Animator 5.05 Full -
#158 Aquir megtennéd hogy feltöltöd valahova a full verziót? :) Nemtalálom sehol :( -
#157 nem folyamatos, de mind1 :) -
#156 megoldottam.:) -
#155 és aszt hogy csináltad hogyha 1 darab leért akkor fent jöjjön az megint??:D -
#154 kicsiget mozgatod lefelé a fehér pöttyöket -
#153 hello hogy lehet olyan havazást csinálni mint ami a logodon van???Mert nekem mindig 2000000 km/órás sebességel száguld a hógolyó:Pés ha eálittom hogy több ideig maradjon meg akadozik:(((((((help pls:P -
#152 ez van ò_ñ -
#151 ezdeszar -
#150 nekem meg az volt hogy vmi divix codek et letöröltem és reninst:P -
#149 faq!
mozgatni tudod az objektumokat :) -
#148 és azt hogy kell megcsinálmi hogy "lefelé menjenek"?? -
#147 fehér pöttyökkel amik lefelé mennek -
#146 uninstalláld a quicktimeot és nézd meg, vkinek ez volt a gondja -
#145 Hóesést hogy lehet csinálni??
-
#144 hy leszedtem az uga free verzioját és nem akar elindulni... azelején etülti amit kell és utána kilép:((( -
#143 sehogy
(coptad :D) -
#142 tudom hogy láma vagyok, de ha berakok egy mozgó gifet a logóba, hogy tudom úgy mozgatni a gif frame-jeiz hogy az összes mozog...értitek? :D -
#141 ja. 16kb a max =) -
#140 Hátigen, sajnos kénytelen leszek kevesebb frémmel beérni:( -
#139 de. kevesebb frém + optimalizálás funkció :)
alap logónál ált. ne is csinálj 10-15 frémnél többet (de ez a minőségtől is függ!) -
#138 Na, elkészültem a logómmal. A baj csak az, hogy 190 kbyte:( Ha 16 kbyte-osra csökkentem, akkor meg 3 színből oldja meg, ami finoman szólva is ocsmodék:D
azt is próbáltam, hogy kivettem minden 2. képkockát, de ez sem nagyon segített.Nincs valami hiperszuper megoldás?:( -
#137 na ezt én is kerestem. nincs ilyen. -
#136 Azt is meg lehet tenni, hogy egy bizonyos adatot megadok az összes framenek egyszerre?Nemakarom 130x beírkálni:) -
#135 Háháá, ezaz, köszi:) -
#134 jobbklikk a képekre - properties - méret :)
a pozícionálás beállítható a munkafelületnél
-
#133 Hali!
Örülnék, ha tudnátok segíteni:)
Avit beimportáltam, töröltem a felesleges frame-eket, lekicsinyítettem a méretet 150x25-re. Azt szeretném elérni, hogy minden frame-et úgy pozícionálhassak+kicsinyíthessek, hogy ebben a méretben az általam kívánt rész látszódjék minden frame-nek:)
Hogy érem ezt el?:) -
#132 ebből válogass
Amúgy meg használd a google-t és rátalálsz előbb-utóbb mindenre. -
akmot #131 de ez trial-os verzió nem??
a teljes programot nem tudom free-n letölteni?? -
#130 UGA -
akmot #129 hi,
megmondaná valaki honnan tudom letölteni ezt a proramot/valami biztonságos hely jó lenne../ -
#128 htx -
#127 támogatlak -
#126 Lehetek itt házigazda? Boldogan elvállalnám azonkívül hogy ismerem a progit (még jó) meg írtam is útmutatót hozzá :)) -
#125 elolvasnád a #93-ast? A kis útmutatómban benne van :)
egyébként egyszerű: a jobb oldali elemek közül törölj ki mindent (vagy állítsd őket nem láthatóra), és akkor máris csak az üres és átlátszó munkafelületet látod :) -
golematwhu #124 Hy Nem tudná vki megmondani, hogy hogy lehet átlátszó színt beállítani? (pl. smile-knál szal, hogy ha változtatmo az oldal színét akkor a gif háttere is azt a színt veszi fel...) -
#123 ok :) -
#122 a probléma forrás a QuickTime Player (v7.0.3.50) volt...
most már megy :) -
#121 kérdezni akarsz a progiról? :)