562
-
#200 de :)
ott vannak mellette a színek, lehet akár szivárványszínű is =) ha valami extrát akarsz rátenni, használd a photoshopot :) -
#199 hi...egy bannertexten belül nem lehet több színű a szöveg? -
#198 ezt tudom. lehet v.hogy bővíteni az effekteket? -
#197 színátmenetes hátteret hogy lehet? -
#196 ha kész a háttérkép és a szöveget teszed rá, nem kell egyenként a framekkel szórakozni, csak meghatározod neki a frame számot, ameddig a felirat tartson és különböző effekteket (pl: balról jobbra jöjjön be és fade-el tűnjön el) majd mikor kész, hozzárendeli, beleintegrálja a háttérhez, hirtelen nagyvonalakban, de gyakorolj és úgyis rájössz -
#195 ok,majd kísérletezek,vagy ott az átláthatóságnál szórakozzak,gondolom azzal si meglehet csinálni,és new frame,és mindegyik újnál egy kicsit jobbn látható... -
#194 a szöveg berakásajor a "fade"-t válaszd, azt is be tudod állítani mennyi frame alatt jelenjen meg és esetleg tűnjön el -
#193 igen,amit leírtál,arra rájöttem... rosszul fogalmaztam.. azt szeretném megcsinálni,hogy úgy jöjjön elő a kép,hogy előbb alig látható,utánna egyre jobban és végül tisztán látszik. mindeközben a fekete háttér nem változik -
#192 "lassan jöjjön elő"
ha nem fogalmazol érthetően, nem tudok válaszolni :)
ezerféleképpen tud "előjönni" a szöveg.
Ha magad csinálsz olyat hogy a kép közepén megjelenik a szöveg akkor több frém kell :)
Ha banner text-tel csinálod akkor ott a szám hogy mennyi frémben csinálja meg a progi ;) -
#191 ha minden igaz akkor a framek számának növelésével a feliratozásnál -
#190 azt hogy csinálom meg,hogy a szöveg ne hirtelen,hanem lassan jöjjön elő a háttére?
vagy inkább nekem több szöveg efekt kell? -
#189 kösz,a privátodnál látszott... értem. majd máskor remélem tudni fogom -
#188 igen,nem látszik. opennál ezt írja ki:
Not Found
The requested URL /forumkepek/2006_01/hibakód.jpg was not found on this server. -
#187 a képet?, nekem látszik -
#186 valamiért nem tölti be :( -
#185 innen : -
#184 igen sikerült,kössz a tippet,csak azt tudnám,hogy hogyan olvastad ki :D -
#183 igen, és újra vissza,de 3ivx nélkül, de úgy látom a másikból, hogy sikerült megoldani -
#182 asszem megvan,de remélem az uninst mindent visz :D -
#181 fenn van az a 3ivx,meg a quicktime is :D az egész k-lite codec pack-al,hogy kell ezt leszedni? :D -
#180 amott válaszoltam már, codecösszeakadás, talán a 3ivx, arról ír vmit -
#179 lenne egy problémám,amiről már volt szó... szóval mikor azt a nyamvadt I/O tölti,akkor egy error message kiséretében kivág.
mi a tehendő? -
#178 nm -
#177 köszi -
#176 menjél, sajna most vizsgaidőszakban nincs túl sok időm logókat csinálni :) -
#175 Opel H-Astra szürke színűt áthaladva a képen keresztirányban a nevemmel tudnál csinálni vagy menjek a logoműhelybe? -
#174 be van állítva optimalizálás? minden effektnél csinálja? hogy mosódik el? -
#173 Sziasztok! Valakit tud nekem segíteni? A jelenlegi logomat is a Gif Animatorral csináltam csak az a problémám hogy szerettem volna effectelni egy kicsit! Most szép éles mert nem mozog , de amint valamilyen effectet be állítok neki egyből elmosódik meg elhomályosodik! -
#172 uga:D -
#171 na vajon? :D -
#170 és melyik progival szoktátok csinálni a logokat??? -
#169 majd vmikor megpróbálom:) -
#168 kössz:) -
#167 megrajzolod a fehér pöttyöket, és lefelé mozgatod :)
nem egy nagy dolog... -
#166 de most komolyan h lehet?? -
#165 Ólommentes? :-OOOOoo -
#164 a paintba kell fehér pöttyök?? -
#163 #147 olvass vissza :) -
#162 h leeheet az unleead gif animatorban hóeesést csinálni? -
#161 privi ment :)