Ulead GIF Animator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
képet akarok mozgatni csak mikor az egérrel minden kockába arrébb huzom ,jo is mozog csak kicsit hullámzik mert nem tudom mindig ugyan abba a magasságba huzni az egeret .ezt lehet másképp is vagy csak egérrel?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Aquir
töröld ki a régi animáció elemeit jobboldalt 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

urbijoe
pl. ezt a logot akarom megválltoztatni de mindig a frame-nél benne van egy régi animácio?

urbijoe
hogy lehet kitörölni a frame menüböl ami benne van mert egyszer csinálltam animáciot és azota ha meg akarok válltoztatni egy megylévö animáciot mindig azt tölti be ami benne van?

Brankley
már semmi, sikerült <#crazya><#crazya>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Nekem miért van az, hogy 22KB-ról nem kicsinyíti le 8ra? 😊 Annyiról nem lehet? <#rolleyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Aquir
azért montam 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

IlluminatoR
Már mindegy, találtam.

Aquir
sztem még van

IlluminatoR
5.0 trialhoz vki légyszívesen linkeljen cracket, mert egyetlen mûködõt se találtam

Aquir
nyugodtan használhatja bárki😊

ték

Aquir
nincsmit, régebben csináltam, és azóta már csak linkelgetem akinek kell 😊)

Ó, köszönöm! Pont, mint a hülyéknek, ez kell nekem...😊)

Bocsi, hogy csak most reagálok, de nem voltam itthon elég sokáig! Köszi még egyszer, hogy fáradtál vele...😊)
Aquir
nézd már meg a #93-as üzenetemben a képet, leírtam! 😊

hol lehet a progiba rontani am inõséged hogy a méret is csökkenjen?

Leszedtem a progit meg ezt a crack-et de azt irja hogy "nem jó a maérete a gamain.exe-nek.Valaki áttudná küldeni az exéjét vagy valami más crack?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Aquir
Tehát amint látod a kis "szem" jelöli a láthatóságot, ezt kell megnyomni hogy látható / nem látható legyen az objektum 😊

Aquir
Ha pedig nem tudod hogy kell, akkor azt hiszem betehetem a korábban csinált kis útmutatómat neked is 😊

Azt hiszem talán be is lehetne tenni az útmutatómat egy FAQ-ba 😄

-------------------------------

Csak olvasd a nyilak és a Rendszerezés szerint 😊 Kicsit tömör, de érthetõ 😊

Ehhez még vedd hozzá még hogy

1. Jobbra:

az Elemek, képek sorrendbe vannak láthatóságban.
Az a kép fogja eltakarni a többi képet, amelyik Legfelül van a jobb oldali elemek között.

2. Alul :

láthatod az idõrendi sorrendet. Eredetileg csak egy elemet látsz az alsó sorban.
Jobklikk -> a Duplicate=megkettõzés (csinálsz még egy elemet idõrendben, ami ugyanugy néz ki mint az elõzõ)
Jobklikk ->Add frame = új elemet csinálsz idõrendben
Jobklikk -> Frame properties = itt a Delay fontos, ami megadja hogy hány század-másodpercig tartsa a képet, utána a következõ képre ugrik (vagyis tovább mozog a gif)

3. Balra:

ezt leirtam a képen 😊

---------------------------------------------

a normál mentés ikonnal UGA formátumot mentesz el. Ebben a formátumba elmenti az elemek idõreni sorrendjét, az átlátszóságot, vagyis mindent, amit a programban éppen csináltál.

a File/ Save As -ban mentheted a munkát GIF-ként, és akár más formátumokba is (PSD-be, AVI-ba is) mentheted

Felül:

itt egyik fontos a "Frame/ Add banner text" Na ezzel tudsz mozgó szöveget bevinni (pl logókba neveket)
Text: a szöveget állítod (típusát,formázását, szinét, karaktertávolságot stb)
Effect: beállítod hogy hogyan érkezzen és távozzon a szöveg. Alul azt, hogy ez mennyi képmezõben történjen
Frame control: a sebesség. Ezt én nem használom, mivel a programban alul be lehet állítani a képek sorrendjét és sebességét
Neon: a betût körül (akár belül is) színnel megtoldhatod

Ezután a "Start preview"-vel megnézheted mit csináltál. A szöveget mozgathatod felül, ha máshová akarod tenni. Az Ok-al meg objetumként vagy banner text-ként létrehozhatod

Felsõ meüsorban érdekes még a "Video F/X", az itt levõ dolgokkal lehet gazdagítani a dolgokat 😊

Aquir
Leírtam!

"és minden képen láthatóvá teszed a szöveg-objektumot"

ezt írtam hogy ne csak egy képen legyen, figyelj! 😊

Ez az amit nekem nem csinál. Csak egy képen jeleníti meg a feliratot(az éppen aktív képen). Azt sikerült megcsinálni, hogy a felirat mozogjon, és a kép álljon, de fordítva nem...😞
bazza
A serialt hova kell beírni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Aquir
a Text-tel ráírod a szöveget, és minden képen láthatóvá teszed a szöveg-objektumot 😊

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: van egy animációm, amire szöveget szeretnék tenni. Nem kell, hogy mozogjon, csak legyen végig megjelenítve, amíg tart az anim. Tudja valaki, hogy ezt hogy lehet megcsinálni? Sajnos, nekem nem sikerült rájönnöm...

Elõre is köszönöm!😊
bazza
Leszedtem az Origo szoftverbázisról az UGA 5-t, de Try-ra kattinva, a progi betöltésekor kiírja: "A(z) Ulead GIF Animator hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

Mi a baja?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

tigeroo
vki tud adni egy tört UGA-ra linket?:l
Johnyy
nemtudom de kicsísdle 😛

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Miért nem birok beilleszteni az UGA5-be 1600x1200 -tól nagyobb képet ?

Hyper Super !!!

http://gportal.hu/pixar[/im PIXAR
G]
valaki mondja el légyszi hogy na a Ulead GIF Animator serial száma
Köszi ,de ez csak keresõ!
Ezzel se találtam! 😞((
littleNorbi
Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem mondani honnan tudnám leszedni az Unlead GIF Animator 5 és a hozzá való krekket!
Én csak key-t találtam hozzá ,de azzal nem akar menni!!!
Johnyy
nekem 2 hónap után ugy ösze volt zavarodbva hogy mindíg fagyott

littleNorbi
Háát lehet, hogy azért nem megy nálam az xp mert már a win fél éves és lehet, hogy összevan szarva !

littleNorbi
hát nálam nem megy xpn !!!!!!!

Johnyy
demegy! 😊

littleNorbi
ez a progi nagyon jó, csak nálam nem megy xp-n 98on megy.

Aquir
kép tulajdonságai -> Transparency (átlátszóság)

littleNorbi
Hogy lehet megcsinálni, hogy az Ulead Gif Animator ilyen képbõl csináljon ???

itt a válasz köszzziiii

up..

már régóta szeretném ezt a progit használni de mindig kiirha hogy "hibát észlelt ezért leáll"

akárhányszor rakok neki uj windowst, vagy formázom le a gépet, mindig ez van. mi lehet a baj? nincs vmi fix javitás?

tigeroo
itt van a méretkicsinyítés
Johnyy
Off

Mi az a .flack kiterjesztés????

Johnyy
én torentrõl leszedtem egy 13 000 fontot tartalmazó pakot, sztem bõven elég 😊

tigeroo
ez a fajta betütípus a www.1001fonts.com-on a hot/cold résznlé van😄
tigeroo
végre tudok betütípust is importálni😄
sweech
vezérlõpult /megjelenés és témák /betûtípusok

Aquir
Sztem nem, nem tudok róla.

Aquir
Windows / Fonts 😊))

(font = betûtípus)

tigeroo
császtok! Ahhoz, hogy a különféle betûtípusokat felismerje a vindóz, mit kell csináljak , hova másoljam öket?😄