Ulead GIF Animator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Például ha egy szöveget mozgatnál, ott nem változik a szöveg képe, ahhoz elég csak 1 réteg. De ha a rétegre rajzolsz (itt úgy értem új réteget kell létrehozni hozzá, ami átlátszik és ezen rajzolsz), akkor viszont nem csak a frame-et kell duplikálnod, hanem az eddig rajzolt objektumot is. Aztán megint rajzolsz rá.
A Vége úgy fog kinézni, hogy például egy 10 jelentbõl álló gif esetén lesz jobboldalt 10 réteg a rajzod pillanatképeibõl (a háttérképen kívül (ez az amire akarsz rajzolni, de ezt külön ezeken az átlátszó rétegeken kell megtenned)), és mindig másik fog látszani. (jobboldali objektumoknál a szem ikon benyomása jelenti azt, hogy melyik fog látszani)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Akinek win7-e van, nyilatkozna arról, hogy megy-e?
Tudja valaki, hogy Windows Vista alatt hogy lehet mûködésre bírni a progit? Az Ulead Gif Animator 5 nem indul el kompatibilitásbeállításokkal sem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nem is rakott vízjelet v feliratot a gif-re.. tehát használható.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Letöltöttem a demo Ulead animátort, Ti megvásároltátok?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
A gif végére mindegyik olyan pozícióban legyen, amit a legelsõ képkocka folytatni fog.
újraindítás, uga reinstall megvolt
win7-en használod te is?
Bemásoltam a win/fonts mappába de nincsenek a listában az UGA-ban
Jó helyen jártál. Küldtem privátot, beszámoltam az uj prog. tapasztalatáról. üdv kierti
mást nem tudok csak hogy a sima egér kurzorral a képre kattintasz 2x, position and size, átméretezed, és mész a következõre, a végén meg a vászon méretét méretezed át
ezt szvsz nem lehet automatizálni uleadben
valamikor régen nézegetem az internetes hirdetési ujságokat. jpg, és bmp-t fogadtak, giffnél állókép lett. rájöttem/de lehet hogy mások már tudták, és az ujszülötnek minden uj... esete volt/ hogyha a sajátgépben a .gif et átnevezem .jpg-re tökéletes mozgo hirdetést kapok.Foto mozogva nem is volt több a hirdetések között. hát ilyent fogadtatam el a megrendelömmel. beláta hogy egy képnél többet mutat kb 6 kép, és feltünöbb. most is valami hasonló a helyzet, csak nem hirdetési ujsággal, és nem az interneten.üdv majd töltök. kössz
Nem ,: minden oké, azt csinálok vele amit akarok, /azt már kitárgyaltuk hogy az opt... tabu nekem/ tehát bármi effekt, méretváltozás, frame db szám, váltoidõ állitás, mindent tud!! megmutatja prewi.. be is, de ha mentek gifbe egybül beugrik az a kis ablak hogy :unable to finish the gif optimization process!!, és nem ment.KERESTEM HOGY MI AZ OPT... és itt láttam meg hogy csak egy kép. ha végig csinálom ugyhogy az elsö táblán jelzett no-t bejelölöm, a z össze táblán végigmenve beugrik a hiányzó kép és ment. Ez bonyolult, meg az a bajom vele hogy hiába nem állítok semit más lessz. Hogy változik? olyan lessz ha egymásután 3 szor mentek mintha a ps-lágyperemet mindig variálnám. Kössz, természetesen letöltöm, kiprobálom, de most jött egy kiadótól egy megbizás, és nagyon hamar burgelandba kell mennem. Attol függ hogy sikerül megszervezni,lehet hogy csak a hét közepén tudom megprobálni. üdv, kössz.
Szerintem töltsd le az én Uleademet innen (Free User -> vársz 30 másodpercet, és a Download-dal letöltöd)
Történetem a giffel: fotókkal foglalkozok, amikor átadom a megrendelést elmondom hogy a kiadványokban, felhasználásnál mik az ötleteim. Egyszer rendeltek, és többet csináltam, és mondtam hogy igy képzelem a felhasználást. a megrendelõ kapálodzott mert az +10 képet jelentett. elfogadtam, és az elsõ uleadommal megcsináltam az elképzelésemet, megmutatam, megvette!!/én a képeimet ps-ben készrecsinálom, nem használtam opt... abban az elsõ a programba -mint nálad is 2 kép jelent meg- / most 2 évvel késöbb hasonló a helyzet. vitatkozunk hogy ezt is lehetne csinálni. ez a rendelés képei kb szept. végére készülnek el.MOST CSAK ELKÉPZELÉSEM VAN . VALAMI SÉTÁLÓK/ha készül jobb sétáló, ez a kép felejtve/, MEG VALAMI KAVALKÁD! tehát lehet hogy a végleges képek csak a következõ eseményen fognak elkészülni!! Most csak probálgatom hogy fog kinézni a végeredmény. Igy már érthetõ az elsõ mondatom? /pl probáltam hogy a fekete elött milyen szín, milyen folthatásal hogy viselkedik,stb./ Amiben szeretném segitségedet kérni hogy miért lehet hogy már a progi megnyitásánál gond van,= egy kép. Én ugyanugy szeretném hogy müködjön mint az elsõ, nem is akarok az opt... lehetöséggel foglalkozni. Mi lehet a gond, mi lehet alapbol rosszul beállítva nálam hogy követeli az opt..??? Voltál oly rendes hogy az 509 be megprobáltad, és nálad jó volt? én UGYANAZT a "képet", meg UGYANAZT a piros párt hiába rakom be bárhogy az egyik ablak üres!! Ha tudnál segíteni ezt megoldaani köszönném. üdv kierti
üdv Ezt még gyakorolni kell!!Nem hitem volna hogy ezekkel a bolhaképekel ennyi baj van, én 20-30 mb-oshoz vagyok szokva. hiába vettem le a felbontást 72re, a jpg mentést 3 ra ....
Tehát ha megnyitom a programot, egyik fehér, a másik átlátszó. kép be: egyikbe a kép a másikba a nagy semmi!! Valahogy ugy érzem olyant keresek mint más programmba be leet állítani hogy:prewiew. ugy értelmezem hogy a jobb oldalon a prewiew.és ezt nem engedi. üdv
A két kép nem egy animációba van. a proba az tényleg proba.
Már ügyesedek, majd rájövök hogy lehet 10kb-ra használhatót csinálni./72, mentve jpg3 még nagy. de a gond látszik!! egyiknél csak a programm nyitás van, a egyik ablak kép nélküli!! a másiknál csak berakva, semmit sem csináltam.bocs folytatom
Az optimalizáció az UGA-ban nem automatikus folyamat, használata elvileg mindaddig nem következik be, amíg nincs igény rá. Máskülönben mikor fordul elõ?
Az ittlévõ UGA optimalizáció képernyõ két képet jelenít meg a két oldalon, más nem fordult elõ.
Az átlátszóság az objektumok felett állítható (transparency), élesebb színek erõsebbek maradnak ugyanolyan mértékû állításnál.
Ha a pirospar.psd-bõl lett a proba.psd, az elég érdekes átmenet. Mi a létrehozás tárgya és célja?
Látod hogy én csak lefotózni tudom a táblázatokat. Hogy csinálod Te?
Én ugyanazt a képet küldtem el! Az elsö ulead nem foglalkozott az opti....! Nekem sem kellene ez a lehetöség. Két dolog miatt zavar,1., idõigényes,2., ezeken a képeken átlátszóság van, az elsõ ablakban beixelem a no-t és oké ,oké....sajnos az átlátszoságot nem egyformán kezeli/peddig semmit nem állítok/ néha olyan mintha a ps-be a lágy peremet állítanám.ezt a képet mindkét helyen megnyítja.
Nincs olyan lehetöség hogy ezt az opt... eleve kikapcsolni? Mert eleve baj van. az elsö uleadnál az opti..ablakban két kép volt /"ilyen,és az ilyen lessz!/itt már eleve egy ablakba van a kép, másik üres!! Ugy érzem hogy talán be lehetne állítani hogy automata?? és látszodna egyböl? sajnos nem tudok angolul, de ezekben az ablakokban nem lehet beállításokkal variálni hogy többet ne akarjon opt..álni?vagy atomatikusan ad egy képet/variációt/ amit ha akarok változtatok. én nagyon meg lennék nélküle.509: csak akkor látszik igy ha ezeket a táblákat végig csináltam. Valami a program beállításával lehet a gond, mert már 2 db
nem egy helyrõl kapott uleaddal is ugyanaz. üdv
Egyébként nekem kisebb méreteket ír, nem tudom mást küldtél e mint amirõl képet küldtél így:
remélem az orvosoknak vége, és ujból probálkozok. Probáltam a kért helyen küldeni a psd-t, elindult, és már rengeteg ideje pörög a "feltöltés?", ugyhogy a privátba küldtem, remélem a psd, és a táblák odaértek. üdv és kössz kierti