F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megoldás az volt(akit érdekel),hogy az asztalon lévö ikonra jobb click/tulajdonságok/kompatibilitás/és ott windows98/windows ME re kell állitani mert alapbol win 95 re rakta.
ibrik
Megoldás: nem szükséges feltétlenül kodekpakkokat használni.
A leggyakoribb ok: kodek-"összeakadások".

Én még sosem használtam kodekpakkokat, mert nem volt rájuk szükségem.
A szükséges kodekeket külön szoktam feltelepíteni.
Most jelenleg fentlévõ kodekek/filterek: DivX6.1, XviD-1.1.0-Beta2-04042005, AC3Filter 1.01a.
Ezeken kívül fentvan még a QuickTime 6 a MOV-okhoz, valamint még a PowerDVD 6 a szoftveres DVD-lejátszáshoz.
Az MKV (Matrioska) lejátszásáshoz meg csak átváltok a Mediaplayer Classic-ra, amelyben további beépített filterek vannak rengeteg mediaformátum lejátszásához (pl. OGG, OGM, stb stb).

Végeredmény: Nekem még sosem volt semmilyen problémám egyetlen video/audio fájl lejátszásával. És természetesen számomra ismeretlen jelenség a különbözõ játékoknál a kodek-gond okozta sötét képernyõ.

Megjegyzés: némely kodekpakknál telepítéskor megoldható, hogy csak kizárólag az általad szükségesnek ítélt kodekeket/filtereket pakolja fel a telepítõ. De jótanács: ha frissítesz, nem árt elõtte a teljes elõzõ verziót uninstallálni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Halfer
nekem is ez volt. esetleg egy másik codec packot nem tudsz ajánlani amivel jó lesz? iszonyú idegesítõ állandóan fel-le pakolni ha egy videót meg akarok nézni.

sötét kép... ha fenn van az Ace Mega Codecs Pack, akkor szedd le gyorsan 😊
Nálam is ez volt a gubanc, mellesleg a SWAT4-et is elcseszi.
Ha nincs fent, akkor nincs ötletem <#szomoru2><#nemtudom>

ui.:ha ez a gond, akkor a FAQ-ban kellett volna megnézni

bazza
hol vannak a mentések? mert ha a c-re rakta akkor elszáltak...bizony😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hali!
Remélem valaki tud segiteni a problémámon.
Tehát fear verzio F.E.A.R.Clone.and.Crack,bemásolom a cracket,elinditom és csak egy sötét kép van(a rendszer szerint nem válaszol).
Konfigom: ABIT NV8,AMD Sempron 3000+,512DDR(400Mhz),6600GT(1100/550)
Op.rendszer: Win Xp SP2
Nekem SP2 vel megy a játék csak a dvd olvasó író nemvolt mind1 neki😊

SP2-vel??SP1-el nekem is megy!....csak úgy megy!!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Bubbencs
Már az olvasó se mind1 neki? <#fejvakaras>

Ez meg mi?

Sikerült elindítani, nemraktam újra, a pioneer DVD olvasóm viszi simán, míg a plextor 2 hónapos dvdírómnál meg azt írta ki tegyem be az original disket ami ugye eredeti, nemtom miiért van ez de legalább megy.

Bubbencs
Nekem magyar Windowson tökéletesen mûködik.
Ha bár mielõtt felraktam volt egy Windows újra telepítésem.
Lehet, hogy az segít a játékon......

Ez meg mi?

Sziasztok, szóval egy kis probléma van, de amint látom másoknak is volt már egysmás baja, nekem az (gondolom másnak is), hogy felraktam a játékot (eredeti) belép megkérdezi hogy leszedem e hozzá a patchet, hát leis szedtem, erre utánna mikor inditanám aztírja ki hogy nincs original disk a meghajtóban, hát ez kicsit vicces, most akkor felkell crackelni az EREDETIT vagy mi? Válaszokat elõre is köszi

deep
Hátezaz, ezt mondom, hogy kiadok érte tizenxezer ftot, hazaviszem, és nem megy. Valaki ott meghalt volna😄
így csak simán szánakozom😄
Az sem lett volna garancia arra hogy elindul, ha jól emlékszem Szikorarobinak nem indult el az origi dvd, csak win reinstall után .... 😊
Nekem origi dvd és 1.2 es patchel nem akart indulni csak ha elötte lekapcsoltam a netet 😊 (mondjuk azt már javították) ....

deep
Elképesztõ!
Hihetetlen...Sorolhatnám a jelzõket.Fel vagyok háborodva.
És ha mondjuk besétáltam volna egy boltba és megvettem volna, akkor mi van?
+ ha magyar wined van és fenn az sp2,akkor lehet nem is indul a game!!!Én már megjártam vagy 2-szer...hátha megy sp2-vel a magyar winemen-->HÁT NEM! 😄
...és ebben az esetben is winre a megoldás...szerintem!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

deep
Ejjjpászmek, imádom a PC géminget😄
ibrik
Akkor egy másik mód.
Bootold a gépet az XP telepítõ CD-jérõl és onnan válaszd a "Javítás" (Repear) módot.
Ha úgy sem sikerül, akkor van egy rossz hírem: XP újratelepítés...

deep
Valóban ott volt, visszamásoltam, most konkrétan semmi nem történik a setup elindítása után😄

Tök jó.
ibrik
Ez a windows xp nyûgje - valószínûleg sp2 telepítés után...
Megoldás:
A c:\windows\system32 mappából eltûnt autoexec.nt fájlt megtalálod a c:\windows\repair mappában. Ezt másold vissza a system32-be és menni fog a telepítés.

deep
Nekem olyan gondom van, hogy miután bemountoltam, azt írja:

c:\windows\system32\autoexec.nt.
A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Kilépéshez...blabla

Magyarán nem indul el a telepítõ.
Nemcso
Én ilyen akadást nem ennél a játéknál tapasztaltam, hanem a NFS MW-nél, ott is akkor, ha egy kanyarból elõbukkant egy autó elõttem. Pedíg a vas : PIV/3.4GHz, 2GB RAM, Gigabyte X800XL/256 nem indokolná, szvsz. <#nemtudom>

Nálad a FEAR-nél biztosan megijed a gép a hirtelen beálló nyugalom és csend miatt. <#ravasz1><#vigyor>

ibrik
Õõõõõ, tudom, hogy "elvileg" az x800 jobb kártya az én 6600GT-mnél, de nálam sehol sem szaggatott a játék.
Szóval ha nálam nem szaggatott, akkor valami más gond lehet a gépeddel.
A konfig az aláírásomban látható. A játékot az 1.02-es patch-el, 1024x768@32bit-en játszottam (15"-os TFT-monitorom maximális felbontása), kikapcsolt AA-val. Amúgy árnyékok, stb minden kutyafüle bekapcsolva volt.

hiba
De ilyenkor nem swappel nem akad meg pillanatorka majd megjavul hanem ha abba az iranyba nezek akkor llassul az egesz de nem toltoget. swappelni szokott de ez mas olyankor 0fps van nem ketto fixen 😊

Ahogy Nemcso is írta, kell a memória. De pl. én sokszor csináltam azt (1GB mem), hogy sétállva mentem és így jóval kevesebbet swappelt. Vagy célra tartva a fegyvert a SHIFT-el. Az eredmény ugyanaz. Csak sokszor azért nem árt futni is fõleg ha gránáttal próbálnak kiszedni. Jó játék volt, valszeg egyszer még végigviszem ha meglesz a honosítás is.
Nemcso
Lehet, hogy töltögetne valamit a gép memóriájába - ennek a gámának 2GB az ajánlott mem. mennyisége - és kénytelen swappolni egy két pillanatra.

hiba
egesz turhetoen fut a game kiveva par helyet ahol tulajdonkeppen nincs semmi de marhara beszaggat: pl van egy folyoso es vmi fenyoforras van a mennyezeten es a padlon (lampa nincs csak egy ablak) es ha erre az iranyba nezek meghal a game lesz 2 fps, es tenyleg semmi mas nincs csak a szurke fal...mashol ahol sokkal tobb minden van tobb feny tobb targy stb meg smmi iklyesmi nincs
x800xt, legutobbi cata.

ibrik
A "kislemez" ikonra kell kattintani elõször a letöltéshez.
Aztán a felajánlott mirrorok közül arra, amelyik mellett ottvan a zöld "online" jelzés.

REALista
Találtam a gamecopyworld-ön csak valamiért nem tudom letõlteni!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
www.gamecopyworld.com
www.gameburnworld.com

<#integet2>
REALista
Kéne egy CRACK a FEAR-hez!!!Tud valaki Msn-en küldeni???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ylliavin
Sziasztok!
A FAQ-ban olvastam: "Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom.
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."

Pontosan ez a gondom... csak...
Amikor telepítem a codec-et, a végén azt írja ki, hogy nem sikerült regisztrálni az OCX-et c:\windows\system32\l3codeca.acm <#szomoru1>
Ilyenkor mit csináljak????

Új ASUS P5LD2 alaplap 8 csatornás hangkártyával... a beszédet mégsem hallom....
Ja, legújabb hangkártya driver van fent....

cateyeHU
Kicsit késve bár de B.U.É.K mindenkinek!😊

WizArts
Nekem így megy. Csak szedd ki az indító menübõl az msconfig-ban.

Bubbencs
d

Ez meg mi?

Eltoljuk az egesz A-B-Ct??
Akkor enmeg mondok : C-t!!!
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Bubbencs
b

Ez meg mi?

Halfer
"Majd az az alkalmazás elindítja amelyiknek szüksége van rá."
és közben a FEAR menni fog, vagy akkor kell egy reboot?

WizArts
Inaktiválld annyit tesz, hogy tiltsd le a boot menübõl. Majd az az alkalmazás elindítja amelyiknek szüksége van rá.

BUÉK mindenkinek.

Halfer
" Indítom a játékot, de fekete képernyõt kapok.
Installáld le vagy inaktíváld a codeckpackot, és tökéletesen mûködni fog."

ez melyik codec packoknál van? (ace mega codecs pack-nál biztos)
más módszere nincs ennek? ez kb annyival egyenlõ mint egy starforceos védelem, mert codec kéne ...

ibrik
A patch (1.02) felrakásával nekem nem tüntek el a single mentéseim.
(A patch felrakása után ott tudtam folytatni a játékot, ahol abbahagytam.)

Frank99
kösz, azóta megtaláltam, valami cola-automatán kellett felmászni...

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ja aki "a" -t mond mondjon b-t is. Mondj b-t Bubu!!!

A multiban ha ertelmesen szeretnetek jatszani rakjatok fel az 1.02 Patch-et. A Single mentesek akkor asszem mennek a kukaba viszont mar vannak tort szerverek. Igaz nem mindig de altalaban vannak. Csak probalgatni kell egyszeruen a jatek keresojebol. Persze van aki oda is irja hogy tort. Pl lattam olyat: Cracked Server Nigga!!! Hehe.

Egy jo bableves sose rossz!!

Save-t könyörgök!😄
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok, ugyanis a rendszeremet újratelepítettem, de voltam olyan feledékeny, hogy a F.E.A.R. mentéseit nem mentettem el és most kezdhetem elörõl a játékot, de ehhez nincs sok kedvem! Tudna valaki valahogy segíteni? Esetleg mentést adni? Elõre is köszike!
hát nemtom éppen merre jársz de ez a játék lineális..mehetsz elöre vagy vissza..

és ezt nem kicseszésböl mondom..a feladatokat meg ne nézegesd éppen mi ,mert szart sem érnek😄D
Általában a feladat Paxtont megölni,de azt csak a legvégén fogod..(röhejes modon)

Szal ha valahol nincs tovább akkor keress egy kapcsolot és az nyit majd ajtot..ha nincs akkor visszafelé sétálj egy kicsit.ha elérsz egy autosave részhez akkor johelyen jársz😄D

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Frank99
hát nekem sikerült.
Frankie bácsi öregember, így valaki elmondhatná, hogy amikor valami servert kell újraindítani, akkor az merre van?
nagy aula, lelógó mûhód, láthatatlan ellenség, kinyírva mind, akkor merre tovább??

köszike

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

sztz
Ez meg mi lenne?Szívesen válaszolnék a kérdésedre de nem tudom mit jelent ez idézem:"a". hmhm?

A progi nekem is meg van de mit kell beállitani rajta, mert nekem abszolult nem jönbe semmilyen szerver rajta. 1.01es patch fenn van!!!.......igy sem!!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

All Seeing Eye progival tudsz csatlakozni szerverekhez.

Viszont ami engem is érdekelne hogy magyar szerverek egyáltalán nincsenek tényleg FEARbõl? ASE-ben keresve nem találok semmit rá. Játszottam volna szívesen, de eddig csak a demo multi része jutott így. Nagyon jó a multi része a gémnek egyébként, részemrõl a capture the flag a nyerõ.