F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leggyakoribb ok: kodek-"összeakadások".
Én még sosem használtam kodekpakkokat, mert nem volt rájuk szükségem.
A szükséges kodekeket külön szoktam feltelepíteni.
Most jelenleg fentlévõ kodekek/filterek: DivX6.1, XviD-1.1.0-Beta2-04042005, AC3Filter 1.01a.
Ezeken kívül fentvan még a QuickTime 6 a MOV-okhoz, valamint még a PowerDVD 6 a szoftveres DVD-lejátszáshoz.
Az MKV (Matrioska) lejátszásáshoz meg csak átváltok a Mediaplayer Classic-ra, amelyben további beépített filterek vannak rengeteg mediaformátum lejátszásához (pl. OGG, OGM, stb stb).
Végeredmény: Nekem még sosem volt semmilyen problémám egyetlen video/audio fájl lejátszásával. És természetesen számomra ismeretlen jelenség a különbözõ játékoknál a kodek-gond okozta sötét képernyõ.
Megjegyzés: némely kodekpakknál telepítéskor megoldható, hogy csak kizárólag az általad szükségesnek ítélt kodekeket/filtereket pakolja fel a telepítõ. De jótanács: ha frissítesz, nem árt elõtte a teljes elõzõ verziót uninstallálni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nálam is ez volt a gubanc, mellesleg a SWAT4-et is elcseszi.
Ha nincs fent, akkor nincs ötletem <#szomoru2>#szomoru2><#nemtudom>#nemtudom>
ui.:ha ez a gond, akkor a FAQ-ban kellett volna megnézni
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Remélem valaki tud segiteni a problémámon.
Tehát fear verzio F.E.A.R.Clone.and.Crack,bemásolom a cracket,elinditom és csak egy sötét kép van(a rendszer szerint nem válaszol).
Konfigom: ABIT NV8,AMD Sempron 3000+,512DDR(400Mhz),6600GT(1100/550)
Op.rendszer: Win Xp SP2
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ha bár mielõtt felraktam volt egy Windows újra telepítésem.
Lehet, hogy az segít a játékon......
Ez meg mi?
így csak simán szánakozom😄
Nekem origi dvd és 1.2 es patchel nem akart indulni csak ha elötte lekapcsoltam a netet 😊 (mondjuk azt már javították) ....
Hihetetlen...Sorolhatnám a jelzõket.Fel vagyok háborodva.
És ha mondjuk besétáltam volna egy boltba és megvettem volna, akkor mi van?
...és ebben az esetben is winre a megoldás...szerintem!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Bootold a gépet az XP telepítõ CD-jérõl és onnan válaszd a "Javítás" (Repear) módot.
Ha úgy sem sikerül, akkor van egy rossz hírem: XP újratelepítés...
Tök jó.
Megoldás:
A c:\windows\system32 mappából eltûnt autoexec.nt fájlt megtalálod a c:\windows\repair mappában. Ezt másold vissza a system32-be és menni fog a telepítés.
c:\windows\system32\autoexec.nt.
A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Kilépéshez...blabla
Magyarán nem indul el a telepítõ.
Nálad a FEAR-nél biztosan megijed a gép a hirtelen beálló nyugalom és csend miatt. <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
Szóval ha nálam nem szaggatott, akkor valami más gond lehet a gépeddel.
A konfig az aláírásomban látható. A játékot az 1.02-es patch-el, 1024x768@32bit-en játszottam (15"-os TFT-monitorom maximális felbontása), kikapcsolt AA-val. Amúgy árnyékok, stb minden kutyafüle bekapcsolva volt.
x800xt, legutobbi cata.
ikonra kell kattintani elõször a letöltéshez.
Aztán a felajánlott mirrorok közül arra, amelyik mellett ottvan a zöld "online"
jelzés.ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A FAQ-ban olvastam: "Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom.
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."
Pontosan ez a gondom... csak...
Amikor telepítem a codec-et, a végén azt írja ki, hogy nem sikerült regisztrálni az OCX-et c:\windows\system32\l3codeca.acm <#szomoru1>#szomoru1>
Ilyenkor mit csináljak????
Új ASUS P5LD2 alaplap 8 csatornás hangkártyával... a beszédet mégsem hallom....
Ja, legújabb hangkártya driver van fent....
Akkor enmeg mondok : C-t!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
és közben a FEAR menni fog, vagy akkor kell egy reboot?
BUÉK mindenkinek.
Installáld le vagy inaktíváld a codeckpackot, és tökéletesen mûködni fog."
ez melyik codec packoknál van? (ace mega codecs pack-nál biztos)
más módszere nincs ennek? ez kb annyival egyenlõ mint egy starforceos védelem, mert codec kéne ...
(A patch felrakása után ott tudtam folytatni a játékot, ahol abbahagytam.)
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A multiban ha ertelmesen szeretnetek jatszani rakjatok fel az 1.02 Patch-et. A Single mentesek akkor asszem mennek a kukaba viszont mar vannak tort szerverek. Igaz nem mindig de altalaban vannak. Csak probalgatni kell egyszeruen a jatek keresojebol. Persze van aki oda is irja hogy tort. Pl lattam olyat: Cracked Server Nigga!!! Hehe.
Egy jo bableves sose rossz!!
Nagy bajban vagyok, ugyanis a rendszeremet újratelepítettem, de voltam olyan feledékeny, hogy a F.E.A.R. mentéseit nem mentettem el és most kezdhetem elörõl a játékot, de ehhez nincs sok kedvem! Tudna valaki valahogy segíteni? Esetleg mentést adni? Elõre is köszike!
és ezt nem kicseszésböl mondom..a feladatokat meg ne nézegesd éppen mi ,mert szart sem érnek😄D
Általában a feladat Paxtont megölni,de azt csak a legvégén fogod..(röhejes modon)
Szal ha valahol nincs tovább akkor keress egy kapcsolot és az nyit majd ajtot..ha nincs akkor visszafelé sétálj egy kicsit.ha elérsz egy autosave részhez akkor johelyen jársz😄D
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Frankie bácsi öregember, így valaki elmondhatná, hogy amikor valami servert kell újraindítani, akkor az merre van?
nagy aula, lelógó mûhód, láthatatlan ellenség, kinyírva mind, akkor merre tovább??
köszike
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Viszont ami engem is érdekelne hogy magyar szerverek egyáltalán nincsenek tényleg FEARbõl? ASE-ben keresve nem találok semmit rá. Játszottam volna szívesen, de eddig csak a demo multi része jutott így. Nagyon jó a multi része a gémnek egyébként, részemrõl a capture the flag a nyerõ.