F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek légyszives,szeretnék interneten játszani a F,E.A.R.-rel.
Tudna esetleg valaki egy olyan programot,amivel szerverekre lehet csatlakozni???
Elõre is köszi.
<#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Tud vki linket crack-hez?
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
mégeccer nincs hozzá lelki eröm,hogy végigvigyem.SZtem az ilyen játékokat csak 1x érdemes végigjátszani ,mert csak akkor parázol.2x esetleg ha minden részletre oda szeretnél figyelni akkor érdemes..dehát azért sztem senki sem viszi mégeccer végig..
a multi meg más tészta..
Steweee:
Hát nemtom..ha "én" is vámpir vagyok akkor miért nem "ettem" én is embereket?
meg ki volt a pucér csaj??
Meg a kiscsaj is ki volt?A kör az oké megvan,de itt egyáltalán nem segitettünk a "piroskának".
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A játék tetszett nekem is baromi jo volt.Sztem sokkal jobb mint a szar doom3.Azon röhögtem végig és ugy untam a hentet hogy csak na..Ez a kislányos dolog baromira szarato volt.
Föleg az a rész tetszettek mikor csörög a telefon jobb oldalt picit odafordultam,persze közben mentem elöre erre rohan felém a kiscsaj balrol..na azon rettentöen beszartam😄😄😄😄
persze nem igazán vágom mi a franc közöm van az egész zombis ügyhöz,és mi a francért nem segitenek a zsaruk nekem (sem)..
Kicsit frusztrálo,hogy elvileg valami szuper katona egység tagja vagyok és sehol az egységem..illetve az elején volt csakhát..:pp
Szal valakinek nagyon megköszönnék egy rövid tömör értelmezést😄
Elöre is köszi
VGQ
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ami nagyon nem tetszett:
a végére elnyújtott játékmenet, soxor fantáziátlan, igen könnyen levadászható ellenfelek (csak a vége felé).igazán feltalálhatnák már az ilyen játékokban a sok szuperfegyver mellett a red dot irányzékot és a duracell elemes fegyverlámpát ami nem fogy ki.a túlvilági események túl rövidek néha, csak visszatöltés után láttam meg soxor amit meg kellett látni, mondjuk a kislány megjelenése.az álomvilág elég jól megcsinált, kicsit max paynes, de máshonnan is van merítve ötlet bõven, pl robocop, kör, átok stb.néha megtöri a játékmenetet hogy elvész minden fegyver és egy pisztolyunk lesz. az rendben van hogy ne lehessen az összeset vinni, de miért nem úgy csinálták már hogy 3 puska + a pisztoly(ok)mindenképp. túl apróbetûs subtitles. kár hogy nem optimalizálták jobban, nem igaz hogy az én gépemen csak akkor fut folyékonyan nagyobb tûzharcban ha minden mediumon van és az árnyékokat kikapcsoltam mert azzal alapból beszaggat. mondjuk ez pont az a játék ahol érdemes bekapcsolni az árnyékokat ha bírja a gép, mert az ad neki igazi darkos feelinget meg sokkal szebb is lesz tõle kivételesen. sok más játékban inkább csak rontana. ja, a plafonágyús rohangászós rész ultraszar volt, és még csak nem is lehetett cafatokra robbantani a dagadékot a vault bejáratánál. legalább a mélybe le lehetett volna lökni....
meg még pár apróság amit le akartam írni de már elfelejtettem, viszont szuper történet, iszonyat jó zenék(kivéve egy pálya az nagyon gyenge lett) és hangeffektek, a fegyverek nagyon jól eltaláltak, igazi egyéniség mindegyik, végre megtudhatjuk a laser squadból már jól ismert auto cannon hogyan is musikálna az ember kezében. a villámvetõ is eléggé halálos az idõlassítással, bár azt nem igazán értettem hogy miért lehet elsütni vagy 10x annyiszor a fegyvert a lassítás alatt mint normál idõben. jobb lett volna ua mint a max paynben hogy mi is belassulunk a lövéssel, csak jobban tudunk lassú világban célozni, mert így nem sok esélyük volt a meglepetésen kívül az ellenfeleknek.villámvetõvel tiszta fejlövések, és volt hozzá bõven lõszer is.
egy szónak is száz a vége, mindeképpen érdemes végigjátszani, az utóbbi idõk egyik legjobb játéka, simán ua jó mint a q4 volt, nem jobb, nem rosszabb
Mivel sokszor megkeseritette az eletemet a lassu szerverekrol valo palya toltes osszegyujtottem kb 50 db eleg jot es felraktam a honlapomra. Tomoritve kb 80 mega.
Ja ezek a multi reszhez vannak! Ha nem jatszol multiban ne szedd le! Felesleges.
Gyertek minel tobben multizni. <#gun>#gun>
Egy jo bableves sose rossz!!
Saint of Underworld N/Me
meg lehet valahogy oldani azt, hogy a vérnyomok ne tünjenek el egy kis idõ után, valamin ne csak 5 gránátot lehessen egyszerre robbantani?(mikor egy pályán 5-nél több van és még rakni akarok automatikusan eltûnik egy)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Best Graphics Technology: F.E.A.R
Best First-Person Shooter: F.E.A.R
Next PC upgrade: 2022
Azér nem volt rossz game, megérte játszani vele, de a játékidõt eléggé kitolták felesleges idõhúzásokkal (össze vissza küldözgetnek, tiszta doom).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A közepe fele kicsit én is elkeseredtem, de mondom a vége kárpótolt érte ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs hang😞((((
És úgy elég szar játszani
De amikor feltelepítem azt a Media-s gaszságot ami a játék könyvtárában van utána akkor sincs hang
És a hangkártyának a drivere is a legújabb
Ilyenkor mit lehet tenni?
Elõre is köszi
AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC
fel peccseltem a F.E.A.R.-t és amikor elinditom azt irja ki hogy a FEAR.exe hibát észlelet ezért leállt.Tipp?
HELP ME!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A játékot közepes grafikára vettem tök szép meg minden kicsit se akadozik.kilépek és akkor kiirja a windows hogy a windows virtuális memória minimuma kicsi.kikapscoltam az árnyékokat és már nem is irja ki.enyiit számítanak az árnyékok?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hogy mikor esik neked? sztem a repülõ démonféle bigyók elött ahol egy folyosón menekülni kell elöle mert ha csak hozzád ér kampec 😊
de a 6231. hsz-ben azt irták, hogy a végén el akar pusztitani.
lehet, hogy nem figyeltem rá annyira, de nem tudom, hogy melyik résznél volt.
esetleg a végén a helikopteres intronál??
The installshield wizard for FEAR will install directx 9.0c(august).Do you wish to continue? (Choosing 'no' will abort the installation.)Utánna telepítés közben meg áll, s dll hibákat jelez, hogy nem tudja õket telepíteni. Tud valaki segíteni, mi lehet a hiba, s hogy lehet orvosolni?