F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all
Segítsetek légyszives,szeretnék interneten játszani a F,E.A.R.-rel.
Tudna esetleg valaki egy olyan programot,amivel szerverekre lehet csatlakozni???
Elõre is köszi.
<#wave>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Bubbencs
a

Ez meg mi?

CSAK HÁROM BETÛ!!!!!!!!!!!
F.A.Q

Sckacok!

Tud vki linket crack-hez?

Elõre is thx!

\" örökké nem eshet.... \"

basszus ha ezt tudom akkor még nem állok neki😞((

mégeccer nincs hozzá lelki eröm,hogy végigvigyem.SZtem az ilyen játékokat csak 1x érdemes végigjátszani ,mert csak akkor parázol.2x esetleg ha minden részletre oda szeretnél figyelni akkor érdemes..dehát azért sztem senki sem viszi mégeccer végig..

a multi meg más tészta..

Steweee:

Hát nemtom..ha "én" is vámpir vagyok akkor miért nem "ettem" én is embereket?
meg ki volt a pucér csaj??
Meg a kiscsaj is ki volt?A kör az oké megvan,de itt egyáltalán nem segitettünk a "piroskának".

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Jó ez mindenkinek...nekem barátibb így a game és a történet is élvezetesebb! 😄 .........szerintem!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ha én értelmeztem félre akkor javítson ki vki, de a sztori tök ua mint a kör-ben volt a kislánnyal kapcsolatosan, csak ebbe vannak vámpírok is, paxton fettel akit ki akarunk nyírni meg természetesen mi is csak nem tudjuk az elején. a cél számunkra is és a fõgonosznak hitt patton esetében is az épületkomplexum megsemmisítése, mert az õrült tudós ott csinál szörnyû kísérleteket, de végül is meg kell halnia mert kinyírja a csinos szõke csajt és mi ezért lelõjük

Na nekem is sikerált végigvinni,de baromira nem értettem a történet végét..szal ha valakit megkérhetnék message-elje el nekem mi az értelme..
A játék tetszett nekem is baromi jo volt.Sztem sokkal jobb mint a szar doom3.Azon röhögtem végig és ugy untam a hentet hogy csak na..Ez a kislányos dolog baromira szarato volt.
Föleg az a rész tetszettek mikor csörög a telefon jobb oldalt picit odafordultam,persze közben mentem elöre erre rohan felém a kiscsaj balrol..na azon rettentöen beszartam😄😄😄😄

persze nem igazán vágom mi a franc közöm van az egész zombis ügyhöz,és mi a francért nem segitenek a zsaruk nekem (sem)..
Kicsit frusztrálo,hogy elvileg valami szuper katona egység tagja vagyok és sehol az egységem..illetve az elején volt csakhát..:pp

Szal valakinek nagyon megköszönnék egy rövid tömör értelmezést😄
Elöre is köszi

VGQ

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Köszi a véleményedet <#eljen><#eljen>

na végigjátszottam. konklúzió: tele van apróbb hibákkal (1.2-es peccs felrakva) de igazából a játékmenetbeli hibákra gondolok, magában a játékban csak azt tudom kifogásolni, hogy szûkebb helyeken elõszeretettel elakad, beakad berendezési tárgyakba, pl szék, szemeteszsák stb. eléggé zavaró. gondolom a karácsonyi megjelenés miatt kellett erõltetni a dolgot

ami nagyon nem tetszett:

a végére elnyújtott játékmenet, soxor fantáziátlan, igen könnyen levadászható ellenfelek (csak a vége felé).igazán feltalálhatnák már az ilyen játékokban a sok szuperfegyver mellett a red dot irányzékot és a duracell elemes fegyverlámpát ami nem fogy ki.a túlvilági események túl rövidek néha, csak visszatöltés után láttam meg soxor amit meg kellett látni, mondjuk a kislány megjelenése.az álomvilág elég jól megcsinált, kicsit max paynes, de máshonnan is van merítve ötlet bõven, pl robocop, kör, átok stb.néha megtöri a játékmenetet hogy elvész minden fegyver és egy pisztolyunk lesz. az rendben van hogy ne lehessen az összeset vinni, de miért nem úgy csinálták már hogy 3 puska + a pisztoly(ok)mindenképp. túl apróbetûs subtitles. kár hogy nem optimalizálták jobban, nem igaz hogy az én gépemen csak akkor fut folyékonyan nagyobb tûzharcban ha minden mediumon van és az árnyékokat kikapcsoltam mert azzal alapból beszaggat. mondjuk ez pont az a játék ahol érdemes bekapcsolni az árnyékokat ha bírja a gép, mert az ad neki igazi darkos feelinget meg sokkal szebb is lesz tõle kivételesen. sok más játékban inkább csak rontana. ja, a plafonágyús rohangászós rész ultraszar volt, és még csak nem is lehetett cafatokra robbantani a dagadékot a vault bejáratánál. legalább a mélybe le lehetett volna lökni....

meg még pár apróság amit le akartam írni de már elfelejtettem, viszont szuper történet, iszonyat jó zenék(kivéve egy pálya az nagyon gyenge lett) és hangeffektek, a fegyverek nagyon jól eltaláltak, igazi egyéniség mindegyik, végre megtudhatjuk a laser squadból már jól ismert auto cannon hogyan is musikálna az ember kezében. a villámvetõ is eléggé halálos az idõlassítással, bár azt nem igazán értettem hogy miért lehet elsütni vagy 10x annyiszor a fegyvert a lassítás alatt mint normál idõben. jobb lett volna ua mint a max paynben hogy mi is belassulunk a lövéssel, csak jobban tudunk lassú világban célozni, mert így nem sok esélyük volt a meglepetésen kívül az ellenfeleknek.villámvetõvel tiszta fejlövések, és volt hozzá bõven lõszer is.

egy szónak is száz a vége, mindeképpen érdemes végigjátszani, az utóbbi idõk egyik legjobb játéka, simán ua jó mint a q4 volt, nem jobb, nem rosszabb

Sziasztok es kellemes unnepeket mindenkinek!
Mivel sokszor megkeseritette az eletemet a lassu szerverekrol valo palya toltes osszegyujtottem kb 50 db eleg jot es felraktam a honlapomra. Tomoritve kb 80 mega.
Ja ezek a multi reszhez vannak! Ha nem jatszol multiban ne szedd le! Felesleges.
Gyertek minel tobben multizni. <#gun>

Egy jo bableves sose rossz!!

lelehet szedni az 5.1es tamogatad a windowsrol es akkor megy. ez a vegso megoldas

Saint of Underworld N/Me

PLackó
üdv.
meg lehet valahogy oldani azt, hogy a vérnyomok ne tünjenek el egy kis idõ után, valamin ne csak 5 gránátot lehessen egyszerre robbantani?(mikor egy pályán 5-nél több van és még rakni akarok automatikusan eltûnik egy)

Pfff, mintha nem a szokásos horrorsztorit kaptuk volna...

\"Hard to see, the dark side is.\"

grebber
Best Story -- F.E.A.R.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Amugy csak a 7. lett PC-n ebben az évben összeségében. 😞

grebber
Most nézelödök IGN-oldalán és látom a best of 2005 gameit.

Best Graphics Technology: F.E.A.R
Best First-Person Shooter: F.E.A.R

Na végére értem. Befejezése azér sztem nem olyan nagy, általában horroroknál ilyen szokott lenni.
Azér nem volt rossz game, megérte játszani vele, de a játékidõt eléggé kitolták felesleges idõhúzásokkal (össze vissza küldözgetnek, tiszta doom).

sztz
Nem tudja valaki hogy méert lehet az hogy a FEAR (eredeti) ha kilépek a játékbol semmi jel csak ujraindul.Már win. reinstall is volt de nem jó.Azt hiszem az 1.2-es patch óta csinálja de ebben nem vagyok biztos.Egy picit már idegesít mert ha sypezunk és mennénk pl.COD2-zni,akkor elég zavaró.<#rinya>

Shep
Hát ha a közepét kivágjuk akkor jó a game 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyértelmû, hogy nem jöhet be mindenkinek.
A közepe fele kicsit én is elkeseredtem, de mondom a vége kárpótolt érte ...

grebber
Nekem egyátalán nem volt csalodás amit vártam azt kaptam.

Shep
Az a baj, hogy annyira a vége se üt, nagy csalódás volt ez a game.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Onnantól már tényleg nincs sok hátra, max 3/4 - ed óra, de tényleg a vége ütni fog 😊

törötld le vagy inaktiváld az összes kodek csomagot ami a gépeden van

Ah, legalább már látom a végét 😊 (8.-on vagyok😊

Sikerült bemásolnom azt a fájlt ami itt van fenn a FAQ-ban hogy ne szülessek bele az elején a kukába de a hangot akkor se tudom megoldani
Nincs hang😞((((
És úgy elég szar játszani
De amikor feltelepítem azt a Media-s gaszságot ami a játék könyvtárában van utána akkor sincs hang
És a hangkártyának a drivere is a legújabb

Ilyenkor mit lehet tenni?
Elõre is köszi

AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC

11

Prince of Máté
nincs antispyom

Halfer
üdv! FAiRLiGHT verzió van meg. ha belépek nem megy a gém, csak feketeség (és nem válaszol). mi lehet? nektek volt ilyen?

tiltsd le a hibajelentéseket az antispy segítségével

Prince of Máté
rohadt idegesítõ!
fel peccseltem a F.E.A.R.-t és amikor elinditom azt irja ki hogy a FEAR.exe hibát észlelet ezért leállt.Tipp?

De hány pálya, vagy olyan szint?

Üdv, a bajom az h single-ben mikro elidítom a játékot kiírja h invalid game assest. Legalább 1 hozzászólálst mutassatok pls ahol ezt orvoslják!!!
HELP ME!!!
Istencsászár
ezt minden topikban megkérdezed?😄 igen az

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince of Máté
szerintetek ez igy jó lesz vagy lejjeb vegyem a grafikát?F.E.A.R.

Prince of Máté
kössz!

a processzrom az nem gagyi kicsit?2 gigaherces és celeron!

omájgád nem az árnyékok számítanak, hanem a memória. Ha kikapcsolod az árnyékokat, felszabadul sok mem... ennyi...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince of Máté
ilyen gépem van:intel celeron 2ghz,640 mb ram, Ati Radeon 9800.
A játékot közepes grafikára vettem tök szép meg minden kicsit se akadozik.kilépek és akkor kiirja a windows hogy a windows virtuális memória minimuma kicsi.kikapscoltam az árnyékokat és már nem is irja ki.enyiit számítanak az árnyékok?

ok, köszi az "útbaigazitást" 😉

HuAn82
Kitartás... A vége felé a legjobb. Ha másért nem, azért érdemes végigtolni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

üdv mindenkinek, nekem az lenne a problémám h leszedtem ezt a pctorrentes fear iso-ját, telepításnél kiírt 1 hibaüzenetet, rámentem h kihagyás. Eddig minden rendben is volt, betöltött a játék egyszerqen dt-vel, DE mikor el akarom indítani a gamet akkor kíír 1 hibaüzenetet: Invalid game assest. nah ez valyon mitQl lehet? Töltsem le újból a játékot?
Hány pálya van?? (5.nél kezd olyan érzésem lenni, h egy értelmetlen doom klónnal játszok...)

Hát elméletileg az egész játék alatt ki akar nyiffantani minket (vagy csak egy bizonyos résztõl?) hisz már az elején is rémisztget.... sõt mikor az ablakon kell kiugrani az Õ által okozott tûz elöl akkor azt simán vehetjük enyhe fenyegetésnek is 😊 és az még az eleje felé volt....
Hogy mikor esik neked? sztem a repülõ démonféle bigyók elött ahol egy folyosón menekülni kell elöle mert ha csak hozzád ér kampec 😊

végigvittem a játékot, nekem nagyon tetszett 😉
de a 6231. hsz-ben azt irták, hogy a végén el akar pusztitani.
lehet, hogy nem figyeltem rá annyira, de nem tudom, hogy melyik résznél volt.
esetleg a végén a helikopteres intronál??

viky007
Sziasztok! Nekem telepítés közben kiírja a következõt:
The installshield wizard for FEAR will install directx 9.0c(august).Do you wish to continue? (Choosing 'no' will abort the installation.)Utánna telepítés közben meg áll, s dll hibákat jelez, hogy nem tudja õket telepíteni. Tud valaki segíteni, mi lehet a hiba, s hogy lehet orvosolni?

Hali! 850xt-vel nyomom és ahol villog a fény ott ilyen fekete zavaró vibrálás jön elõ. Aki tudja mit kell állítani irja már meg pls.

gurubefree
Köszi

Annyi lenne még , hogy a megadott módon beállítottam a DX8-at de még mindig szaggat 2GB RAM és egy 6800GT 256MB mellett ......

64bit CPU 3200+

Szóval ezzel is kevés vagyok ......

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;