F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na örülök, hogy meg tudtalak szorítani néha. Jó kis gami volt. Este be kellene nézni Szikora szerverére... Ott más dimenzión játszanak. Ezek a UK-n elég gyengécskén muzsikálltak.
ja az a nevem , majd ako ha ráérsz holnap mongyuk egy kis játékra , msn-en megtalálsz <#wave>#wave><#integet2>#integet2>
lol már majdnem bedõltem én is ... <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Hello..
1 kérdésem lenne...tökéletesen elindul a game, de 10-20 perc elteltével kivág az asztalra 1 pillanat alatt..
Esetleg v.ki találkozott már ilyennel???
Elöre is THX..<#worship>#worship>
1 kérdésem lenne...tökéletesen elindul a game, de 10-20 perc elteltével kivág az asztalra 1 pillanat alatt..
Esetleg v.ki találkozott már ilyennel???
Elöre is THX..<#worship>#worship>
Én pont ezért nem hsz-elek annyit. ha megnézed az októberi-novemberi oldalakat, majd minden 3. hsz az enyém volt. Meguntam, bepöccentem és volt akit elküldtem melegebb vidékre mert még ugyanazon az ldalon ott volt a válasz. csak vissza kellett volna olvasni.
Ja, és ha nincs hang? h3h3...... vagy a kuka mögé dob ki az autóból.....
Ja, és ha nincs hang? h3h3...... vagy a kuka mögé dob ki az autóból.....
[[[Sziasztok! lenne egy kis problémám! felraktam a legújabb patchet(1.03)és nem indul a játék! Ez mitõl van? Help plz!!!<#help>#help> ]]] <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ne aggodj. Amikor kijon az 1.03 Patch (Elvileg nemsokara)lesz hozzaszolas boven.
Tudod mivel kapcsolatban?
Tudod mivel kapcsolatban?
Egy jo bableves sose rossz!!
Te rendes vagy.
A masik meg write only.
Bazz a FAQ minek van fent? Megneztem es ezek ott is megtalalhatoak.
A masik meg write only.
Bazz a FAQ minek van fent? Megneztem es ezek ott is megtalalhatoak.
Dual at-14 a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Szaisztok!
Bocs a lámáskodásért, meg hogy nem olvastam vissza a majd 8300 hozzászólás között. Lehet, hogy már volt téma, de nem tud vki. vmi. olyan progit, ami eltûnteti az CD-emulátor programokat. Nekem a FEAR mellé virtual-cd-hide -om van, de nam használ. Tud valaki segíteni?
Elõre is köcc!
Bocs a lámáskodásért, meg hogy nem olvastam vissza a majd 8300 hozzászólás között. Lehet, hogy már volt téma, de nem tud vki. vmi. olyan progit, ami eltûnteti az CD-emulátor programokat. Nekem a FEAR mellé virtual-cd-hide -om van, de nam használ. Tud valaki segíteni?
Elõre is köcc!
Ma este CTF party?
Idokozben atolvastam a forumot nincs korulotte tul nagy felhajtas (40 hozzaszolas)nem csoda, hogy eddig nem hallottam rola.Pedig biztos nagyon jo lesz. Nekem minden jatek tetszik amiben sotet van, lehet borzongani meg lovoldozni=)
Szégyeld magad!! 😄 egy ilyen kaliberû játékról nem tudsz.
Condemned itt az sg-n.
Képek,videók from 3D Gamers.
Condemned itt az sg-n.
Képek,videók from 3D Gamers.
Next PC upgrade: 2022
Nemsokára viszontlátjuk ezt a graf engine-t ha igaz március vége fele jön a Condemned.
Next PC upgrade: 2022
És ezt el is kell hinni? 😄 😄😄😄 (ja értem. csak a FEAR-re gondoltál. szal akkor ebbe nem tartozik bele, hogy magyar válogatott voltál az FC-ben 😄)
Mi a megoldas a hang problemara?
Nem hallani a jatekban amikor az emberek beszelnek.
Az elso mondatot meg hallani de utana semmi.
Nem hallani a jatekban amikor az emberek beszelnek.
Az elso mondatot meg hallani de utana semmi.
Nekem ezt a crackelt verziónál írta ki mindig.
Meg 1 millio oka lehet!!
Nekem multkor a ramok okoztak!!
Megcserekgettem a ramokat es jo!!
Nekem multkor a ramok okoztak!!
Megcserekgettem a ramokat es jo!!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Gyere hozzank!!
HUN !!
HUN
F.E.A.R. FOR EVER!!!
köszönöm sikerült😊
Szia a magyarositas kitesz 1 ikont Fear magyarositas beallitasok neven abban kell kikapcsolni a magyarositast es menni fog a multi!!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
sziasztok nekem azt irja ki multinál, hogy érvénytelen játékösszetevõk. ez a magyarositás miatt van? Válaszokat elõre is köszi
Nah van server skacok akit erdekel jojjon!!
Ha van erdeklodes warra vagy csak 1 kis barati jatekra
itt az msnem: [email protected]
Viva !!
Csikidam!
Ha van erdeklodes warra vagy csak 1 kis barati jatekra
itt az msnem: [email protected]
Viva
Csikidam!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
jah jó lenne egyet tolni persze ne számítsatok vmi pro meccsre (mert igen csak kezdõ vok<#vigyor5>#vigyor5>)
nah ja ténleg furi de ösze lehet annyit szedni én is van hogy bemegyek egy csata helyszinére és látok vagy 3-4 hullát ecerre és akor ugye öszeszedem az elhagyott csomagokat (elég gyorsan ujrajönnek az emberek nagyon pörgõs a játék menet, szal rengeteg csomag is van😊 és csata nélkül már félig vagyok onantól kezdve meg már könnyû szerezni a többit😛 , meg minden pályán van több helyen ahol folyton újra lehet felszedegetni és elég gyorsan újrajönnek azok a csomagok is.
Amúgy ahogy elnézem megvan a három ember:
I love techno
Crowbar
és jómagam.
I love techno
Crowbar
és jómagam.
Hát én még az életben nem találtam CTF pályát HUN elõjellel a hivatalos szerverkeresõben!
Amúgy az 1024/256 elég egy 3 vs 3-as meccsen szervernek? Vagy azért combosabb kell?
(Csak igényfelmérés képpen: pénteken este kinek lenne kedve egy CTF meccshez?)
Amúgy az 1024/256 elég egy 3 vs 3-as meccsen szervernek? Vagy azért combosabb kell?
(Csak igényfelmérés képpen: pénteken este kinek lenne kedve egy CTF meccshez?)
Szinte minden este megy magyar szerver. HUN elojel van elotte. Ha zart, jelszo: noplayer Ha az nem jo varjatok kb fel orat mert csata van rajta. Szoktak lenni Custom map-ok is keresre. Van valogatva vagy 50 db eleg jo. Ha van kedvetek nezzetek be. Gatyakat felkotni! <#vigyor3>#vigyor3>
Valaki igazán csinálhatna egy 1.02-es szervert, hogy lehessen hazai arcokat lõni...<#violent>#violent><#ravasz1>#ravasz1>
Nekem a kerdojelen van. De csak az asp-n tudtam hasznalni. <#vigyor3>#vigyor3>
Szedjel ossze 3 embert es van ellensegetek es lesz szerver is. Jo?
Hát mondjuk ez a medpackos dolog tényleg érdekes. Most már trenddé kezd válni, hogy a "use medpack" gombot rárakják az egérre, és eszeveszetten "cuppogtatnak" minden egyes ellenfélnél.
Ez persze egyfelöl logikus, másfelöl viszont fel nem tudom fogni, hogy egy 8vs8 esetén hogy a fenébe talál annyi ember annyi medpackot?!
I Love Techno,
msn-em nincs de vanb skypom: sundowner1980 néven megtalálsz. Aki szeretne még FEAR-ezni, jelöljön be nyugodtan.
Amúgy a többieknek nem lenne kedve összehozni egy játékot? Szerintem már elég sokan megvettük eredetiben, csinálhatnánk egy jó kis CTF meccset. Levédenénk passworddel, és akkor csak a miénk a terep. Na?
Ez persze egyfelöl logikus, másfelöl viszont fel nem tudom fogni, hogy egy 8vs8 esetén hogy a fenébe talál annyi ember annyi medpackot?!
I Love Techno,
msn-em nincs de vanb skypom: sundowner1980 néven megtalálsz. Aki szeretne még FEAR-ezni, jelöljön be nyugodtan.
Amúgy a többieknek nem lenne kedve összehozni egy játékot? Szerintem már elég sokan megvettük eredetiben, csinálhatnánk egy jó kis CTF meccset. Levédenénk passworddel, és akkor csak a miénk a terep. Na?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nahmégeccer, hátha😊Az a helyzet, hogy elakadtam, mégpedig a 10. epizódnál ott amikor ugyemár bentvagyok a bunkerba, annál a négy oszlopszerá kéksugárnál amibõl ha itt kilövöm a négyet, meghalok.Szóval a problémám a következõ, vannak ugye ezek a kis liftek, a felsõ szintnél sem nyilik az a magától kinyiló ajtó, meg a lejebbi szintnél sem ahol van a szobába ilyen két "korházi felvekvõs ágyra" hasonlytó ágy nemtudom másképp körülirni és ottsem nyilik ki az az ajtó kerestem mindenfelé lehetõséget de nemtaláltam. Aki tudna segiteni nagyon megköszönném, remélem nagyjából pontosan leirtam holakadtam el.