F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
jah de elvileg anak is kéne lácania nem? mert én harcoltam már nem eccer olyan ipsével aki ugy tudott lelõni hogy láttam közben elnyomott kb 5 csomagot csak ugy cupogott 😛 ugye rezonál körülötte a levegõ vagy mi a fasz , de lácott minden töltése na mindegy minden estre érdekes néhány ember nél nem lácik csak jön mint rambó egy szál kés helyet csak keszgyüvel és rug kapál és 5 en lõjük azt aból 3 mat minimum lerúg és semmi cupcup-ot nem látok közben😛 (de persze különöseben nem zavar mert kb 100 emberbõl 1 ilyet látok ami elenyészõ nagyon)

I love Techno
csá

I love Techno
jah ok (ja elég brutális tud lenni ecer kécer én is elmentem vagy 10 csomagig utána ugy mentem hogy tök nyugaton befutottam akár hova és közben zongoráztam a bilentyün csak nyomkodtam amelyikre álitotam ha kelett hanem meg lötem és 3-masával hullottak helyiségenként az emberek
aztán ugye az ember a huláktól öszeszedi és megint minden folytatódik ahogy eddig <#nevetes1><#nevetes1> mindig televan csomaggal (néha ez az életcsomag dolog egykét embernél felér egy egy csítel lehet okosabb lene lejebb vinni azt hogy kinél menyi lehet mert szerintem ez a maximum 10 is nagyonsok

Életcsomag 😊
Amugy tényleg az a legfuribb ha vkinél nem láttszik hogy nyomkodja és ugy se hal meg, ma is taliztam egy hasonlóval, aztán van olyan akinek összejön 7-8 "életcsomag" -mert van ilyen- és ha jól használja akkor csak unarmed vagy gránát állíthatja meg, na jó meg rakétavetõ, bár azt is ki lehet kerülni ... engem egyszer egy ilyenért rúgtak ki .... ezek ilyenek 😊

WizArts
és hogy lehet a távcsõvel zoomolni?

Hozott Isten ismét 😄

I love Techno
mi az a medpack?

I love Techno
nah ja demomultilyában is láttam olyat hogy mig én egy helyiség egyik végébõl másikba értem az kécer körbefutota pályát pff kb olyan gyors volt min a filmben a villám , ténleg amugy ha nyomkoggya be az életcsomagokat vki mindig lácik vagy csak alkalmanként? (mert én általában látom a legtöbb embernél csak nagyon ritkán feltûnik egy két ember akibe belelövök két tár assaultott ugy hogy olyan sorozatot kap amit a legtöbb ember nem szokott túlélni és baszik meghalni és közben lerug a gecibe😛 (és közben semi nem utal arra se hang se efekt hogy nyomkodná a csomagokat ez lehet csít vagy csak olyan bug hogy nem mindig jelzi ki a csomagal való töltést?))

I love Techno
hmm akár az is lehet , amiota megvettem azota még csak ctf-eztem (a régi sof2-õs idõk miatt is ez az egyik kedvenc módom😊 , de ez a játék minden módban király régen demóval egy idõben sokat jácottam asszem ott csak dm meg tdm-ek voltak többnyire az is fasza volt. küld priviben msn ed ha van azt majd vmikor öszehozunk vmit

A teljes játék multijába eddig 3x rúgtak ki szerverrõl, mert szerintük "csaltam" .... sokan mind a mai napig képtelenek felfogni hogy 1-2 medpakkal már "csodákat" lehet mûvelni ... <#violent>

A #7366 hozzaszolasban van kep rola hogy nez ki.
De van speedhack wallhack es aimhack is. De hallottam mar hp-t adagolo kis programrol is. Ha mar egy ideje nyomod eszre lehet venni. A speedhack eleg feltuno. Az ellenseg mozgasarol csata kozben nagyjabol meg lehet mondani hogy ugyes-e vagy nem. Ha nem ugyes csalassal sem lo le. Ha meg ugyes minek csalna? Amugy vannak rendkivul ugyes jatekosok akiket sokszor ok nelkul rugnak ki. Szerintem nem jellemzo hogy csalnak. Inkabb a sajat csapattarsait direkt lelovo emberkek idegesitoek neha. Az meg hogy tudja hol vagy elofordul. Lehet meglatott elotte vagy oda szoktak bujni es mindig benez vagy egyszeruen jo hangcucca van es meghallja hol vagy. A sok headshot is jellemzo a jo jatekosokra mert oda celoznak. Az viszont tenyleg rosszul esik ha egy magyar jatekos csalozza le a masikat. Azert vannak sokan akik mar regota es eleg sokat jatszak nyilvan jobbak mint akik most kezdik.
A lenyeg: Szerintem rendkivul kevesen csalnak. De mivel nemsokara jon az uj patch ez nem lesz tema remelhetoleg.

Egy jo bableves sose rossz!!

I love Techno,

melyik a kedvenc játékmódod? nem futunk össze vmikor egy kis dm-re?
I love Techno
már amenyire pár nap multizás alatt le tutam vonni ezt a következtetést <#whatever>

I love Techno
érdekesen jáccó emberek mindig vannak , és csalók is mindig voltak is lesznek is minden játékban , de olyan brutális dolgokal még nem találkoztam ami elvette volna a kedvem a multitól <#smile> , szal szerintem még ezt a játékot nem fertõzte meg a csalók hada (legalábis nem észrevehetõen , ugyhogy fasza😊.

Tálálkozott már valaki csalással FEAR multiplayerben? Ha igen, akkor ez milyen formában nyilvánul meg?

Teljesen nyilvánvaló (mondjuk állandó headshotok(, vagy pedig egyéb módon?
Nemcso
Biztosan szép, de a majdnem minden és a minden között azért nagy a különbség, hidd el.
Nálam PIV/3.4GHz, 2GB RAM, ATI X800XL melett 1024*768-ban full-on az átlag FPS 27, míg "csak" high-on 67.

Nemcso
Nem lehet kikapocsolni, törõlni kell !

Newyorker
Én hiába szedem le, akkor is, amikor indítom 2x fekete képernyõ, majd visszadob az asztalra és azt írja ki, hogy a F.E.A.R. hibát okozott és ezért leáll.....

Ez mitõl lehet?
Valaki találkozott már ezzel a problémával, ha igen akkor mi az orvoslása?
THX!

Nemsokara jon az uj Patch. Bar ez mar volt tudom de a reszletek:
(Ha igaz a hir) Lesz uj multi palya, PunkBuster, Vote-kick!!! benne.

Newyorker
Codecs Packot hogyan lehet kikapcsolni?
Mert nem akarom uninstallálni, állítólag valahogyan ki lehet kapcsolni benne a dolgokat!

Sziasztok!Az a helyzet, hogy elakadtam, mégpedig a 10. epizódnál ott amikor ugyemár bentvagyok a bunkerba, annál a négy oszlopszerá kéksugárnál amibõl ha itt kilövöm a négyet, meghalok.Szóval a problémám a következõ, vannak ugye ezek a kis liftek, a felsõ szintnél sem nyilik az a magától kinyiló ajtó, meg a lejebbi szintnél sem ahol van a szobába ilyen két "korházi felvekvõs ágyra" hasonlytó ágy nemtudom másképp körülirni és ottsem nyilik ki az az ajtó kerestem mindenfelé lehetõséget de nemtaláltam. Aki tudna segiteni nagyon megköszönném, remélem nagyjából pontosan leirtam holakadtam el.

nekem nagyon jól fut a játék!!!
szinte majdnem minden maxin (1024*768) és gyönyrû grafika!
királyak lettek a képek!!
milyen konfigod van, mert nagyon élethûek a képek

bigfoot
a konfigomon milyen beállításokkal futna el??mert nem sikerül sehogy se optimizálni

grebber
Mi lenne waze gnem toltad végig a gamet vagymi?

Next PC upgrade: 2022

Halfer
hmmm... WTF??

Japep

És amikor már végre megnyugodtam még egy ráadás:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

De ennél a codec pack-nál szerintem más is közbeszól,mert nekem prof van fenn a 6.03-asból ha jól emlékszem és a fix exe-vel nincs vele gond!!!Az exe nélkül volt,de nem codec miatt... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Halfer
halihó! jó kis hírt hoztam (már akinek)! a játék ugyebár nem ment az ACE codecpack-al. aki esetleg mégis codecpackot akar használni és nem egyesével felrakni a szükséges progikat, annak ajánlom hogy az ACE Mega CodecPack telepítésénél válassza ki az összetevõknél a Lite version-t. a videók/filmek szuperul mennek, feliratozással, és még a FEAR is elindul. <#awink>

Halfer
meg ide hogy jön a hl2? 😮OO

A cdgalaxysnal 7000 a FEAR.

miért tenne ilyet bárki is?

andriska
<#banplz>

csá valaki tudna adni half-life 2 eredeti cd key-t?akinek van küldje el privibe elõre is köszönöm!
I love Techno
végre én is rászántam magam hogy megvegyem eredetiben már alig várom hogy multizzak is vele (a demókkal is nagy élmény volt már a multijáték hát akor most😊

I love Techno
lehet a játék készítõk direkt csinálták igy hogy némely találatnál ugymond szétposszanak a hullák és ezért tûnnek el , de ez csak egy gondolat szal lehet hiba de szerintem nem hiba és ha nem hiba akor a pecsek sem javíttyák , (de persze én csak találgatok , engem amugy sem zavar az a pár eltünt hulla talán igy még jobb a játék😊)

Sziasztok!

Sokáig olvastalak csak benenteket, de most már írok is, mert tegnap megvettem a FEAR-t "eredetiben". (BTW engem teljesen meglepet, hogy már nem szép papírdobozban adják a játékokat mint régen, hanem egy egyszerû slim tokban. Elég szar így, nem?) Tettem mindezt azért, mert a multiplayert, fõleg a CTF-et kifejezetten imádom.
-----------------------------------------------------------------------
Hazavittem, feltettem az 1.02-t de az istennek sem akart indulni. Vagy el sem idult, vagy biztonsági problémákra hivatkozott. Utánanéztem a neten, és találtam egy exe-t:

http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=7425&tstart=0

Ha feltesszük a játékot, patcholjuk és utána felülírjuk az eredeti exe-t a fenti linken találhatóval, valószínûleg mûködni fog a játék.
------------------------------------------------------

Sorry ha volt már a topicban, inkább legyne 2* mint egyszer sem.

Köszi!
nálam a dokumentumos mappák a g:-n vannak, de ez részletkérdés.
eddig jó volt, mentek a mentések. a hiba csak a sokadik pályánál jelentkezett.
ezért is írtam, hogy a quick save megy, és korábbi pályákon a checkpoint is.
próbáltam letörölni is a save könyvtárat, hogy újra létrehozza, nem segített.

update:
maphole-lal a következõ pályára ugrottam, ott is borul, már az autosave-nél.

ibrik
Biztos, hogy nincs valami gond a "C:" partícióddal?
(A F.E.A.R. a mentéseit a C:-n lévõ dokumentumos mappába rakja.)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Arról hetekig lehetne beszélni, hogy mi, hogyan és miért sérti a jogokat...
Már a fájlokba belenyúlás is elvileg sérti a jogokat - attól függõen, hogy mi olvasható a programmal adott EULA-ban.
Viszont a fájlokba "belenyúlkálás" nélkül egyetlen játékhoz sem lehetne magyarosításokat, MOD-okat, stb készíteni.
Vagy a "nem-hivatalos" szinkronok példája, mint pl. a Duke Nukem: Manhattan
Project vagy a Silent Hill 2 és 3 szinkronja.

A F.E.A.R.-hez meg ráadásul kiadtak egy SDK-t is, ami ugye egyértelmû, hogy belenyúlkál a fájlokba.

Szóval, mi, "játékmagyarosítók" hallgatólagosan azt a bevett szokást alkalmazzuk, hogy bár (legtöbbször a készítõk feltételei ellenére) fájlokban matatunk, de ingyen terjesztjük "agyszüleményeinket". (Bár az igaz, hogy én egy jóideje leálltam.)

Tehát, ha nem árulod pénzért - akár interneten, akár audio/MP3 CD-ken - a játék fájljait, akkor nem lehet bajod belõle.

Ez nagggyon jóóóóó!! 😄 De pl nem sérti a jogokat,ha ezeket a hangokat máshol felhasználod??

sziasztok, egy kis segítség kéne, problémám van a játékkal.
gond nélkül eljutottam a "point of entry" pályáig - ez a 15., ha jól számoltam - eddig hiba nélkül ment a játék, de itt minden checkpoint mentéskor kiakad! eddig a checkpointok is jók voltak, de itt már nem. mit lehetne vele csinálni? biztos van megoldás, hiszen van, akinek sikerült végigjátszani. 😊 engem meg esz a fene, hogy mi a folytatás.
a gépem konfigjában nem történt változás, nem is telepítettem fel semmi új dolgot, tehát ha eddig mûködött a program, ezután is mennie kéne.
próbálkoztam az 1.0-s és az 1.02 verzióval is, a jelenség ugyanaz. próbáltam 5.11-es és 5.13-as catalyst drivert (radeon 9800pro), mindkettõvel leáll.
a vinyó sem telt meg, ahova mentene. 😊
quick save-nél nem akad ki.
ki lehet kapcsolni valahogy a checkpointnál mentést? meglennék nélküle, majd mentek, ha úgy érzem... 😊

ibrik
Én nem azzal próbáltam - bár biztos azzal is lehet -, hanem a GameExtractor-al.
A MultiEx Commander-el is lehetne, de mivel az enyén egy nem regisztrált változat (pénzt meg nem fogok költeni rá), így a F.E.A.R.-hez készült scriptet nem tudom "beletelepíteni".

Bakker, még a liftekben hallható "nyugtató" zenét is megtaláltam. <#vigyor>

Egyébként csak a "music" összesen 600 megányi tömörítetlen WAV-ok tömege.
Legalább tömöríthették volna a hangokat OGG-ba vagy MP3-ba, és a "felszabaduló" helyet fordíthatták volna a játék jobbá tételére (pl. bugok orvoslása)...<#ejnye1>

Az sdk-val ,vagy van valami "játékszédszedõ" progi???

ibrik
Hivatalosan nincs soundtrack-je, de a hangfájlokat (és így a zenéket is) ki lehet "lopni" a megfelelõ fájlokból.

Shodan
és ezt a patch nem javítja?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hi!
Nem tudja valaki hogy a F.e.a.r. - nek van e hivatalosan soundtrack je?
andriska
Nálam is eltünik néha az ember,de gondolom ez a low grafika miatt van :\

I love Techno
gondolom olyan brutális találatot jelent <#vigyor3> bár kitugya lehet nem direkt lett ilyen de lehet mégis , általában shotgunnál van ilyen közeli és pontos lövésnél meg talán gránátnál talán ez jelképezi hogy szó szerint cafatokra lõtted az emberkét<#wink>

I love Techno
mi mi az? sztem érthetõen felyeztem ki magam azal hogy Gabriel Dekanov üzenetére irtam választ de ha nem voltam világos akor arról beszélek hogy bizonyos fegyvereknél nem lehet ugymond általános fegyvermodokra kapcsolni olyanokra pl amik az elõzõ játékokban már megszokottak voltak pl nincsen az a megszokott fegyvermód hogy amedig nyomod az egér gombot addig lõ csak a fegyver hanem mindig minimum 3 golyót kilõ az smg az assault meg mindig minimum 2 golyót és ez néha nehézkessé teszi a célzást és nem lehet 1 es lövésre sem kapcsolni gyakorlatilag semmien mód nincs a lövésmód megváltoztatására <#rinya> , más kifogásom nincs a játékal szemben nagyon jó játék.<#worship>

Shodan
Az miért van néha, hogy belelövök valakibe és hirtelen eltûnik?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bigfoot
mi az?