F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán ugye az ember a huláktól öszeszedi és megint minden folytatódik ahogy eddig <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> mindig televan csomaggal (néha ez az életcsomag dolog egykét embernél felér egy egy csítel lehet okosabb lene lejebb vinni azt hogy kinél menyi lehet mert szerintem ez a maximum 10 is nagyonsok
Amugy tényleg az a legfuribb ha vkinél nem láttszik hogy nyomkodja és ugy se hal meg, ma is taliztam egy hasonlóval, aztán van olyan akinek összejön 7-8 "életcsomag" -mert van ilyen- és ha jól használja akkor csak unarmed vagy gránát állíthatja meg, na jó meg rakétavetõ, bár azt is ki lehet kerülni ... engem egyszer egy ilyenért rúgtak ki .... ezek ilyenek 😊
De van speedhack wallhack es aimhack is. De hallottam mar hp-t adagolo kis programrol is. Ha mar egy ideje nyomod eszre lehet venni. A speedhack eleg feltuno. Az ellenseg mozgasarol csata kozben nagyjabol meg lehet mondani hogy ugyes-e vagy nem. Ha nem ugyes csalassal sem lo le. Ha meg ugyes minek csalna? Amugy vannak rendkivul ugyes jatekosok akiket sokszor ok nelkul rugnak ki. Szerintem nem jellemzo hogy csalnak. Inkabb a sajat csapattarsait direkt lelovo emberkek idegesitoek neha. Az meg hogy tudja hol vagy elofordul. Lehet meglatott elotte vagy oda szoktak bujni es mindig benez vagy egyszeruen jo hangcucca van es meghallja hol vagy. A sok headshot is jellemzo a jo jatekosokra mert oda celoznak. Az viszont tenyleg rosszul esik ha egy magyar jatekos csalozza le a masikat. Azert vannak sokan akik mar regota es eleg sokat jatszak nyilvan jobbak mint akik most kezdik.
A lenyeg: Szerintem rendkivul kevesen csalnak. De mivel nemsokara jon az uj patch ez nem lesz tema remelhetoleg.
Egy jo bableves sose rossz!!
melyik a kedvenc játékmódod? nem futunk össze vmikor egy kis dm-re?
Teljesen nyilvánvaló (mondjuk állandó headshotok(, vagy pedig egyéb módon?
Nálam PIV/3.4GHz, 2GB RAM, ATI X800XL melett 1024*768-ban full-on az átlag FPS 27, míg "csak" high-on 67.
Ez mitõl lehet?
Valaki találkozott már ezzel a problémával, ha igen akkor mi az orvoslása?
THX!
(Ha igaz a hir) Lesz uj multi palya, PunkBuster, Vote-kick!!! benne.
Mert nem akarom uninstallálni, állítólag valahogyan ki lehet kapcsolni benne a dolgokat!
szinte majdnem minden maxin (1024*768) és gyönyrû grafika!
királyak lettek a képek!!
milyen konfigod van, mert nagyon élethûek a képek
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Sokáig olvastalak csak benenteket, de most már írok is, mert tegnap megvettem a FEAR-t "eredetiben". (BTW engem teljesen meglepet, hogy már nem szép papírdobozban adják a játékokat mint régen, hanem egy egyszerû slim tokban. Elég szar így, nem?) Tettem mindezt azért, mert a multiplayert, fõleg a CTF-et kifejezetten imádom.
-----------------------------------------------------------------------
Hazavittem, feltettem az 1.02-t de az istennek sem akart indulni. Vagy el sem idult, vagy biztonsági problémákra hivatkozott. Utánanéztem a neten, és találtam egy exe-t:
http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=7425&tstart=0
Ha feltesszük a játékot, patcholjuk és utána felülírjuk az eredeti exe-t a fenti linken találhatóval, valószínûleg mûködni fog a játék.
------------------------------------------------------
Sorry ha volt már a topicban, inkább legyne 2* mint egyszer sem.
Köszi!
eddig jó volt, mentek a mentések. a hiba csak a sokadik pályánál jelentkezett.
ezért is írtam, hogy a quick save megy, és korábbi pályákon a checkpoint is.
próbáltam letörölni is a save könyvtárat, hogy újra létrehozza, nem segített.
update:
maphole-lal a következõ pályára ugrottam, ott is borul, már az autosave-nél.
(A F.E.A.R. a mentéseit a C:-n lévõ dokumentumos mappába rakja.)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Már a fájlokba belenyúlás is elvileg sérti a jogokat - attól függõen, hogy mi olvasható a programmal adott EULA-ban.
Viszont a fájlokba "belenyúlkálás" nélkül egyetlen játékhoz sem lehetne magyarosításokat, MOD-okat, stb készíteni.
Vagy a "nem-hivatalos" szinkronok példája, mint pl. a Duke Nukem: Manhattan
Project vagy a Silent Hill 2 és 3 szinkronja.
A F.E.A.R.-hez meg ráadásul kiadtak egy SDK-t is, ami ugye egyértelmû, hogy belenyúlkál a fájlokba.
Szóval, mi, "játékmagyarosítók" hallgatólagosan azt a bevett szokást alkalmazzuk, hogy bár (legtöbbször a készítõk feltételei ellenére) fájlokban matatunk, de ingyen terjesztjük "agyszüleményeinket". (Bár az igaz, hogy én egy jóideje leálltam.)
Tehát, ha nem árulod pénzért - akár interneten, akár audio/MP3 CD-ken - a játék fájljait, akkor nem lehet bajod belõle.
gond nélkül eljutottam a "point of entry" pályáig - ez a 15., ha jól számoltam - eddig hiba nélkül ment a játék, de itt minden checkpoint mentéskor kiakad! eddig a checkpointok is jók voltak, de itt már nem. mit lehetne vele csinálni? biztos van megoldás, hiszen van, akinek sikerült végigjátszani. 😊 engem meg esz a fene, hogy mi a folytatás.
a gépem konfigjában nem történt változás, nem is telepítettem fel semmi új dolgot, tehát ha eddig mûködött a program, ezután is mennie kéne.
próbálkoztam az 1.0-s és az 1.02 verzióval is, a jelenség ugyanaz. próbáltam 5.11-es és 5.13-as catalyst drivert (radeon 9800pro), mindkettõvel leáll.
a vinyó sem telt meg, ahova mentene. 😊
quick save-nél nem akad ki.
ki lehet kapcsolni valahogy a checkpointnál mentést? meglennék nélküle, majd mentek, ha úgy érzem... 😊
A MultiEx Commander-el is lehetne, de mivel az enyén egy nem regisztrált változat (pénzt meg nem fogok költeni rá), így a F.E.A.R.-hez készült scriptet nem tudom "beletelepíteni".
Bakker, még a liftekben hallható "nyugtató" zenét is megtaláltam. <#vigyor>#vigyor>
Egyébként csak a "music" összesen 600 megányi tömörítetlen WAV-ok tömege.
Legalább tömöríthették volna a hangokat OGG-ba vagy MP3-ba, és a "felszabaduló" helyet fordíthatták volna a játék jobbá tételére (pl. bugok orvoslása)...<#ejnye1>#ejnye1>
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Nem tudja valaki hogy a F.e.a.r. - nek van e hivatalosan soundtrack je?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?