F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek! én nem 5.1-el tolom mégis vannak parás részek, ahol inkább gyorsan átfutok mielõtt megijednék <#wave>#wave> a Suffering 2-re mondták hogy "the scariest game of the year" és hát míly meglepõ (nem a játékot szólom le vele) egyetlen egy ijesztõ jelenet sem volt SZVSZ. 5.1-el tényleg frankó lehet a F.E.A.R. <#eljen>#eljen>
Egy ilyen játéknál az 5.1 ALAP!És ha még bele is élitek magatokat,igenis belehet néha szarni.Na meg nem napközben kell vele játszani <#vigyor1>#vigyor1>
Igen én is arra gondoltam,hogy vmi driver bibi lesz,most töltöttem le a
legújabb ati drivert,meg a fear patch-et is (102 asszem),de ez utóbbitól
tartok,mert hallottam olyat,hogy nem megy utána a játék!
Holnapra kiderül! 😊 Addig is köszönöm!
legújabb ati drivert,meg a fear patch-et is (102 asszem),de ez utóbbitól
tartok,mert hallottam olyat,hogy nem megy utána a játék!
Holnapra kiderül! 😊 Addig is köszönöm!
Üdv! Tudna vki segíteni, hogy a 8.pályán, mikor lezuhanunk a helicopterrel
és elküldenek likvidálni az ellenséges járõröket, miért van nagy feketeség
minden irányba? Csak az embereket látom,semmi mást!De már a video résznél
nem látom a helikopter belsejét,csak ülünk ott a sötét semmiben és persze
miután lezuhantunk nem is tudok semerre sem menni!Eddig semmi ilyen gondom
nem volt, itt viszont nem tudok továbbjutni!
Help Me Somebody?!
és elküldenek likvidálni az ellenséges járõröket, miért van nagy feketeség
minden irányba? Csak az embereket látom,semmi mást!De már a video résznél
nem látom a helikopter belsejét,csak ülünk ott a sötét semmiben és persze
miután lezuhantunk nem is tudok semerre sem menni!Eddig semmi ilyen gondom
nem volt, itt viszont nem tudok továbbjutni!
Help Me Somebody?!
Ezt nem irtam oda de tény és való hogy parázáshoz/megilyedéshez nem kellenek szörnyek vagy akármilyen lények elég oda sok fasza hang.
Next PC upgrade: 2022
hát, én elmúltam 30, de néha konkrétan beszartam... =} 6.1-es hangrendszer ebben kiválóan segít...
Jó ez tény hogy nem minden ember ijed meg ahol elvileg megkéne,de gondolj bele nem csak idõsebbek tolják,a kisebbek meg összeszarják magukat <#vigyor1>#vigyor1>
Next PC upgrade: 2022
Ja, ki lehetne tõrni az ablakot és leszólni a lent császkáló embereknek, hogy : ha unatkoztok, gyertek fel ide az emeletre, adok csúzlit és aktívan el lehet tõlteni a szabadidõt ! <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Igen jo es fasza a jatek. Mondjuk 8 pont. Bar felni nemigen van mitol.Ugyan mitol,attol ahogy a kis pirosruhas szellemcsirke idonkent bevillan HAHA .Micsoda ijedelem. Ravenholm ezerszer befosatosabb vot.Bar az se annyira.Hirtelen nem is tudnek igazan fosatos jatekot, meg talan a Doom volt leginkabb az de annal is hozzaszoksz a szornyekhez eleg hamar.
Jo meg amikor beszolnak a radion, hogy nagy erok gyulekeznek a
foepulet elott. Mintha mar nem lenne tokmindegy hogy harmincnyoc embert kell szetloni vagy otvenet=) Rambo ehhez kepest kispista.
A varosba az utcan miert nincs semmi mozgas. Legalabb valami kutya lehetne vagy lovasszeker. Aprosagok, de sokat dobna az osszkepen.
Jo meg amikor beszolnak a radion, hogy nagy erok gyulekeznek a
foepulet elott. Mintha mar nem lenne tokmindegy hogy harmincnyoc embert kell szetloni vagy otvenet=) Rambo ehhez kepest kispista.
A varosba az utcan miert nincs semmi mozgas. Legalabb valami kutya lehetne vagy lovasszeker. Aprosagok, de sokat dobna az osszkepen.
AZ effektek,slowmo,JÁTÉKÉLMÉNY,AI csak hogy párat említsek.De vannak olyanok,akiknek ha nem fut a gépükön egy-egy játék,akkor leócsárolják a vérbe.......
És még az okostojás aszongya' az FC topikban, hogy nem alkotott maradandót a FEAR-rel a Monolite.....
Már akkor tudni lehetett, hogy jó lesz amikor még a béták multijával, és egy pályán tolta az ember fia.....(már akinek van hozzá érzéke...)
Már akkor tudni lehetett, hogy jó lesz amikor még a béták multijával, és egy pályán tolta az ember fia.....(már akinek van hozzá érzéke...)
Milyen jok mar az csapattarsak is a jatekban=) 1. alkalom 5 mp alatt lezuzza oket az ismeretlen ero 2. megall a helikopter mindenkit szetlonek kiveve engem 3.megjelenik a csaj meg egy masik, de ahelyett, hogy segitenenek ottmaradnak nezelodni 4. jonnek veled a helikopterbe lezuhantok, kicsit megutik magukat teged meg ekorekuldenek,a gecok hogy szallj szembe a teljes hadsereggel =)na fasza=) nem az, hogy varjal 10 percet amig kuldenek erositest vagy valami aaa nem
na mostma kussolok=)
na mostma kussolok=)
Kiraly a slowmo ,mar hasznalom bar nekem meg igy is szopas, de azert sokkal konnyebb=) Ja mellesleg sokat tanultak a HalfLife2 -tol folyton az jut eszembe rola. Most azoknal a repulo haromszogeknel is amiket olyan nehez leszedni.
Lassan mar torvenyszeruseg lesz az is: ha kinyilik a liftajto, biztos lehetsz benne, hogy ott var az ellenseg.
Lassan mar torvenyszeruseg lesz az is: ha kinyilik a liftajto, biztos lehetsz benne, hogy ott var az ellenseg.
De cumi ez, igen szopatnak.
Most jartam ott ahol a mesterloveszek tuzeltek az ablakbol. Megint alig volt loszer meg a haz tetejen nem is lehetett latni kettot annyira sotet volt.Utana meg elakart utni ket furgon, innen meg sok van hatra?
Mara abbahagyom majd honap este folyt. kov.
Nem tudom meg a forum elejen irta valaki, hogy 10 ora alatt vegigvitte sztem hazudott=) Vagy csak rohant vegig mint az allat.
Most jartam ott ahol a mesterloveszek tuzeltek az ablakbol. Megint alig volt loszer meg a haz tetejen nem is lehetett latni kettot annyira sotet volt.Utana meg elakart utni ket furgon, innen meg sok van hatra?
Mara abbahagyom majd honap este folyt. kov.
Nem tudom meg a forum elejen irta valaki, hogy 10 ora alatt vegigvitte sztem hazudott=) Vagy csak rohant vegig mint az allat.
jaja kurva nagy , eleinte én gyakran elfelejtetem használni de azért a legerõsebb fokozat néha megkövetelte és egyenesen rászoktam annyira jo lassítva öldösni az egész játékban egyik legjobb dolog ez a slowmo
Most megfogtál...a képekrõl nem jut az eszemben a továbbjutás módja...legfeljebb otthon tudom megnézni...ha addígra más nem segítene.
rendben, itt van a másik oldalról. (az 1. a 3.-on lévõ rács túloldala)
link
link
Az biztos, hogy a képen szemben, a ládák alatt kell átúsznod egy vízalatti folyosón a következõ helyiségbe. Ha viszont ott akadtál el, akkor ott csinálj egy képet, hogy emlékezzek...
itt van egy kép talán errõl tudod hol vagyok. a vizet felengdtem és átmentem a másik oldalra egy résen át, de ott sem tudom merre. heppmi!! <#csodalk>#csodalk>
link
link
A név alapján nem ugrik be, de véletlenül nincs egy rács valahol a falalján, egy létra a sarokban, ahol továbbjuthatnál ?
megnéztem pontosabban, Blindside, ahol van egy liftszerûség ami offline. talán arra kell menni. azt hogy aktiválom? v merre menjek? <#confused>#confused>
szerintem is a lassítás az egyik legnagyobb élmény a játékban!
most a Blindside-on vagyok, picikét elakadtam. elzártam a gázt, nincs tûz, de nem tudom hova tovább
most a Blindside-on vagyok, picikét elakadtam. elzártam a gázt, nincs tûz, de nem tudom hova tovább
De a lassításban szerintem nem az ellenfél legyalázása a legfontosabb, hanem ahogy viselkedik találat esetén : összegörnyed, hátracsuklik a feje, reflexbõl még belelõ hanyattestében egy sorozatot a plafonba, szóval azok a fantasztikus vizulás effektek.
Ja csak tudod az olyan férfiatlanság ilyen módon könnyíteni a harcot=)nem mintha olyan profi lennék vagy valami=)inkább egyesével leszedem õket kihajolva valami mögül, csak kár hogy amint kidugom az orrom már ki is szúrnak=)kicsit irreális már ez túl jók is az ellenfelek.Még jó hogy õk nem regenerálódnak mert akkor órákig eltartana egy-egy szakaszon túljutni.A lõszer is alig elég, meg a többség rossz helyre megy a fegyver felfelé rántása miatt.
jó, bár már lassan a végére érek, úgy, hogy nem is használtam a lassítást=)
se becsúszás meg ilyenek, csak a hagyományos lövöldözés.
se becsúszás meg ilyenek, csak a hagyományos lövöldözés.
A plafonrol tuzelo geppuskakkal mit lehet kezdeni?
Egyelore ugy oldottam meg, hogy atallitottam easy-re es egyszeruen elfutottam mellettuk, de biztos van jobb megoldas is.
Egyelore ugy oldottam meg, hogy atallitottam easy-re es egyszeruen elfutottam mellettuk, de biztos van jobb megoldas is.
ehhh...ha felrakjátok a magyarítást (azt,amelyikben grafikai is van) akkor eltünik a vér a játékból....pfff.
+ a "szétrobbanó" testek csak úgy eltünnek,ha találat éri õket.
A szövegmagyarítás miatt van. Egyszerüen eltünteti a "gore" opció bekapcsolásának lehetõségét is a menübõl....
elfüstölt a monitorom , kitartó 8-9 évi hûséges szolgálat után elment <#sir>#sir><#sir>#sir> (most amíg nem veszek újat csak néha msn-en meg fórumokon leszek jelen néha néha)
Nem tudok felmenni a tört szerverekre se,azt gondoltuk a crack miatt lehet...
Ezért próbáltam crack nélkül,de úgy meg el sem indul... 😞
Ezért próbáltam crack nélkül,de úgy meg el sem indul... 😞
Csak azt nem értem, minek kell kínlódni az sr7stop/antiblaxx butaságokkal, amikor már rég van hozzá normális NO-CD/NO-DVD crack az 1.0, 1.01 és 1.02-es verzióhoz is:
http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml
http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hogy kimelejem a dvd-t kiprobaltam hogy tudom megoldani a lemez nelkuli inditast. Felraktam a javitott 1.02 exe-t es betoltottem a Daemon 4 be az image-t.Igy ment egy darabig aztan beszart. Sose indult el tobbet. Hagytam a Daemonban es beraktam az Alcoholba is. Tehat ket db img van betoltve. Igy tokeletes. Persze lehet megy egyszerubben is de nem vergodtem vele. Szoval nincs se antigenyo se hidemocsok. Remelem segit majd.
Egy jo bableves sose rossz!!
Újraraktam nem crackeltem,fel raktam az 1.02-es patchet,de nem sikerült se sr7stoppal,sem antiblaxxal elindítani.Pedig amikor elöször raktam fel,akkor anriblaxxal csináltam és ment faszául...
Az új patch miatt lenne?
Egyszer úgy is megveszem,de az nem a napokban lesz...
Az új patch miatt lenne?
Egyszer úgy is megveszem,de az nem a napokban lesz...
Sziasztok!!
Örömmel hallom hogy gondoltok ramk!
Szivesen csinalok zart servert h csak a magyak nep jaccon!
De mivel multkor is a LAGGOL!! kifogasssal leptek le a magyarok ha akarjatok mennyunk be 1 serverre mint pl a DE22 !!
Jolenne jaccani 1 et!!
Örömmel hallom hogy gondoltok ramk!
Szivesen csinalok zart servert h csak a magyak nep jaccon!
De mivel multkor is a LAGGOL!! kifogasssal leptek le a magyarok ha akarjatok mennyunk be 1 serverre mint pl a DE22 !!
Jolenne jaccani 1 et!!
F.E.A.R. FOR EVER!!!