F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek fekete volt a képerbyõje és nem tudja miért lehet hogy az ati uj drivere a gond én letöröltem és feltettem egy régebbit és van kép<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
akkor nemsokára a végére érsz
Sziasztok! Volt már vkinek olyan problémája,hogy a 2. pályától (mikor leszállunk a helikopterrel) elszürkül a képernyõ,csak az adatok látszanak,de semmi más. Beleolvasgattam a fórumba,de errõl nem olvastam még.
A játék telepítésénél ki kellett hagynom a FEAR.arch00 fájl telepítését.
A program filesban mégis megtalálom, hogy lehet ez?
Lehet ez gond?
A program filesban mégis megtalálom, hogy lehet ez?
Lehet ez gond?
A patchel se mûködik. Továbbra is azt írja ki, hogy invalid game assets, vagy magyarul érvénytelen játék(os) összetevõk.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ibrk segíts
Ibrk segíts
A patchel se mûködik. Továbbra is azt írja ki, hogy invalid game assets, vagy magyarul érvénytelen játék(os) összetevõk.
jujj de jót FEAR-eztem az elõbb <#vigyor3>#vigyor3>
most a 8. interval-nál tartok, most zuhant le a helikopter. húúhh de jó játék!!
most a 8. interval-nál tartok, most zuhant le a helikopter. húúhh de jó játék!!
hát azért ez sokmindentõl függ gyakorlatilag minden befolyásolja ami a gépedbe van szerelve , de megirom ha lesz monitorom újra <#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5><#integet2>#integet2>
Nem kell visszalapozni.
Miert farasztanad oket. Ne legyel mar ilyen!
Nyomjatok a kislany orra ala egyet. Biztos neha eltunik. Most megint latszodik!<#idiota>#idiota>
Es az a gyonyoru stilus a #8361-ben.
Miert farasztanad oket. Ne legyel mar ilyen!
Nyomjatok a kislany orra ala egyet. Biztos neha eltunik. Most megint latszodik!<#idiota>#idiota>
Es az a gyonyoru stilus a #8361-ben.
Egy jo bableves sose rossz!!
Na most írok... LAPOZZATOK VISSZA!!!!
A biztonsági másolattal játszóknak van belinkelve pár oldallal ezelõtt egy cím. Ott van crack az 1.2-höz. És hogy mûxik-e.....talán az is kiderül.
Ki lesz az elsõ aki megtalállja????<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
A biztonsági másolattal játszóknak van belinkelve pár oldallal ezelõtt egy cím. Ott van crack az 1.2-höz. És hogy mûxik-e.....talán az is kiderül.
Ki lesz az elsõ aki megtalállja????<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Ezek a patchek tört játékhoz is használhatók?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Sziasztok!
===clanhomepage===
Ha valaki csapatban szeretne játszani mutltit katt a linkre..további info az oldalon a F.E.A.R. legyen veletek<#eplus2>#eplus2>
===clanhomepage===
Ha valaki csapatban szeretne játszani mutltit katt a linkre..további info az oldalon a F.E.A.R. legyen veletek<#eplus2>#eplus2>
már szedem
utána elindul majd?
kösz
ibrik írd meg
a patchet honnan tudom leszedni.
Küldd el mind a két patchnek a címét.
Küldd el mind a két patchnek a címét.
Nekem maxra van majd' minden rakva,2x-es élsimítással,bár V-sync off,meg az árnyékok simitása nincs bekapcsolva,mert az nem tetszik.
Ja persze a textúrák mediumra vannak rakva,mivel 128-as a kártya.
Ja persze a textúrák mediumra vannak rakva,mivel 128-as a kártya.
Nincs vér, a sugárvetõvel meglõtt manusokból nem feketére égett csontváz lesz, hanem egyszerûen eltünnek.
Egyéb anomáliára nem emlékszem. <#ravasz1>#ravasz1>
Egyéb anomáliára nem emlékszem. <#ravasz1>#ravasz1>
De ugye elõbb a "crackeletlen" játékra telepítetted fel a hivatalos 1.01 és 1.02 patch-et és aztán raktad be az 1.02 patch-hez készült crack-et?
Bár crackelt játékokra eleve nem mennek fel a patchek...
Bár crackelt játékokra eleve nem mennek fel a patchek...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Feltettem a 1.01 nodvd cracket és utána késõbb a 1.02 cracket,de min a kettõnél azt írja ki a játék, hogy "invalid game assets."
Mielõtt feltettem volna a cracket, azt írta ki, hogy nincs benn lemez vagy rossz lemez vann benn.
Mit tegyek?
Mielõtt feltettem volna a cracket, azt írta ki, hogy nincs benn lemez vagy rossz lemez vann benn.
Mit tegyek?
ha 128 megás a kártya, mediumra rakd a textúrákat, és kapcsold ki az fsaa-t.
Nekem eddig jó,05 pályánál tartok igy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem csak ettõl függ. pl ott a memória is. én 6600gt-vel tolom és nekem 1024x768 és talán a víz van egyedül Mediumon (tán még 1 vmi), minden más max. antialiasing asszem nincs benyomva. ezt a beállítást amúgy a játék állípította meg, van benne olyan hogy optimal settings. nekem így egyáltalán nem akad.
Aki 6600GT-vel tolja a gamet leirhatná mik azok a beállitások amiken nem akad a game ?
Next PC upgrade: 2022
Szasztok.Nem tudtok magyar F.E.A.R. szervereket?Ahol tört gammával is lehet játszani.<#conf>#conf>
hát ez így nem biztos hogy azért, de ha az ACE Mega Codec Pack fent van, töröld le ... nekem is ez volt régen, de nekem hang és egér sem volt
Hi nem tudna valaki segíteni felraktam a feart és full sötét az egész csak az egér látszik a zene meg megy mi lehet a gond?
Az egyik fõrossz a prof volt, akit Alma csonttá soványított.
A másik az a csajszi (neve most nem ugrik be), aki a szenátorral (aki szintén nem éppen grál lovag) cseverészett telefonon. A csaj volt a felelõs a bunker újbóli megnyitásáért is.
De sokat segíthet a magyarítás feltelepítése is, ami jóra sikeredett.
A másik az a csajszi (neve most nem ugrik be), aki a szenátorral (aki szintén nem éppen grál lovag) cseverészett telefonon. A csaj volt a felelõs a bunker újbóli megnyitásáért is.
De sokat segíthet a magyarítás feltelepítése is, ami jóra sikeredett.
Felraktam az új ati drivert és így is fasirt! Továbbra is "be vagyok zárva"
a nagy feketeségbe! Senkinél nem volt ilyen gond?! Ötlet?
a nagy feketeségbe! Senkinél nem volt ilyen gond?! Ötlet?
Na jólvan. Nincs nekem se 5.1 se semmi csak ket 100 wattos hangfal meg fulhallgato.Most fejeztem be 5 perce es a vegen tenyleg hatborzongato volt egy kicsit=)Jo, hatasos befejezes, pont amilyet vartam de ki volt a fogonosz arra nem jottem ra.A dagadt patkanyt lett volna jo lemeszarolni de sajna megeloztek.
Nekem 7.1 van es teljesen pontos a hang. Azt nagyon eltalaltak.
Egy jo bableves sose rossz!!