F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
vaze te mit szenvedsz? nincs meg a tört sem? vagy nem értem mert attól hogy lemásolod még nem fogsz tudni multizni csak eredeti kulcsal akor meg minek lemásolni hisz lelehet tölteni azal meg ugyan ugy lehet singlözni.... (nem értem mit akarsz?).

Megbeszélhetnénk ,ha valaki lakik Úrhidán, egy találkát.
Az e-mail címem:[email protected].

Ibrik nekem ennyit megér ez a játék.
Írtam egy kérést a moderátoroknak az üzenetem kitörlésére.
Nyugi a kutyák nem örülnek a betolakodóknak!
Mindig éberek!
De egyébként lakik valaki Úrhidán?
Köszi

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

grebber
jelszó: fearme

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Nos az a szokás, hogy ahol találtad a magyarítást, ott megtalálod a jelszót is hozzá.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nem is után a, közben

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Nem tud vki F.E.A.R. magyarítást? (Múltkor találtam 1et, telepítés után vmi jelszót kért.)

konyoruljon meg rajta valami moderator es torolje ki
ibrik
Régen használtam ezt a szót, de most nem tudom megállni: lamer...

Annyit egyetlen játék sem ér, hogy világgá kiáltsd a személyi adataidat.
Szüleid biztos örülnek majd, ha értesülnek errõl. <#ejnye1>

Szerintem a Single resz miatt nem erdemes megvenni. Ha tetszik a Multija akkor meg kotelezo darab. Azt nagyon eltalaltak.

Egy jo bableves sose rossz!!

Ha jól láttam már "csak" 6.000 a F.E.A.R., esik még picit és megveszem 😉
Amúgy van olyan jó a story, mint amit megjelenés elött érzékeltetett a trailer meg a marketing duma?

Ha talalsz tort szervert csak akkor. Ha nincs akkor sehogy. Probalkozz szokott lenni.

dark prince 14
Hogy tudok multizni??
CRACKES 1.01-es verzióm van!
HELP!<#help>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Segítséget szeretnék kérni. Elakadtam a 6. Epizódban - Rajtaütés a címe, az alcíme pedig Illetéktelen személy. Ott tartok, hogy bemegyek egy helyiségbe, ott aktiválok egy géppuskát, amivel képernyõn át tudom lõni az ellenséges katonákat, amíg ki nem lövik a géppuskát. Ez után nem tudom merre kell menni. Max. visszafelé lehet, de azt nem hinném.

grebber
Valaki megkérdezhetné hivatalos hónlapon hogy gondolnak-e folytatásra!

Ja és még annyit, hogy az oldal mindigtartalmaz friss infókat a játékkal kapcsolatban, ERGO azok is jöjjenek nyugodtan akik nem akarnak csatlakozni a játékhoz
Üdvözlet!!! Látom itt is azért mûködik a fórum. Na akkor mondom is...

Két hete alakult meg Clan nevû csapatunk, amibe most csapattársakat keresünk... Mindenki aki elég jó gémernek tartja magát, azt szívesen várjuk. Nem is pofázom többet, mert az oldalon több az infó<#vigyor3><#vigyor2><#idiota>[/blur]

Clan
ibrik
Szóval a lényeg, hogy akik nem játszanak multiban, azoknak felesleges felrakni az 1.03-at.

grebber
Eddig nem volt róla szó sajnos de én kurvára örülnék neki.
Condemned az ami még jónak mondható majd a fear engine-jével.

Looooser
az Interval 4 közepénél járok elég uncsi a game.... bár volt 1-2 jó rés a 3-as intervalban 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Halfer
biztos korai kérdés, de szerintetek lesz folytatása a játéknak? <#vigyor3>

Igen! Igen! Igen!
Regota varjuk mar!<#eljen>

Posted on Monday, February 06 @ 09:45:39 PST
VUGames today announced that the much anticipated v1.03 patch for Monolith's F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), will be released on Tuesday, Feb. 7, 2006 and will include PunkBuster anti-cheat software, a vote kick option that allows players to be removed from multiplayer games for unsporting behavior, and 3 new multiplayer maps.

OFF
KÖSZI SZÉPEN!!<#vigyor>
ON

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

I love Techno
végre jácchatok újra <#vigyor5><#vigyor>

WizArts
Jah, de vette a fáradságot 😊<#worship>

I love Techno
jah (bár mongyuk ahogy elnézem neki sem volt minden világos<#vigyor5>)

I love Techno
Andriska indulok monitort venni ugyhogy lassan kezgy el ébredezni <#vigyor5><#hehe>

WizArts
!lol! érdekes a történet, köszönet az írójának 😊

I love Techno
ha már így megkerested , mostmár én is megnézem a történetét kösz <#buck><#vigyor5><#hehe><#nyes>

I love Techno
ez nem az a pálya amikor üzemképessé kell tenni a liftet? mert akkor , mikor átúsztál keress a falon egy kapcsolót és kapcsold be az áramot.

Segítsetek! A 3. pályán van egy olyan rész, ahol egy nagy külsõ területen kék épületek között mászkélok, mindenkit kinyírtam, de bármerre indulok nem találom meg a továbbjutás útját. Volt egy kerék, amit eltekertem, ekkor víz ment bent egy terembe, de hiába úsztam át, ugyanoda jutottam vissza csak kerülõvel. Van itt valami feladat még, mert nem tudom hogyan tovább. Elõre is thx.
WizArts
A Füled érjen bokáig 😊<#buck>
Boldog szülinapot!!!

WizArts

kb 1 percig kerestem és nem nekem kellett mégis megtaláltam. Bazz ezek a mai fiatalok de elkényelmesedtek.

A lap alján ott a keresõ. Kulcsszó ALMA. És lám csodát....

Halfer
én a 10. levelen vagyok, de én sem értek csomó mindent. én a FEAR tagja vagyok, odaküldtek, ennyi <#vigyor3>

Én végig fostam a gémet a grafikától, meg a feeling miatt.
De valaki mesélje már el a történetet az elejétõl a végéig, mert nekem nem esett le. Most akkor ki kicsoda, és miért? 😄 Pedig végignyomtam..
Elnyomtam...nem 44 vagyok! 😄 csak a fele...pont!!😄

Köszi szépen!44<#crazya>

Boldog szulinapot Csuzli!!!!

Koszi 😊

Megy rendesen, FSAA + volumetric lights kikapcsolva, minden mas mediumon (world detail high-on) 800x600-ban DX8-as shaderekkel eddig siman fut a jatek. Sajna a videokartyam itt a szuk keresztmetszet, de korrekt a progitol, hogy nagyon jol lehet konfiguralni, legalabb 1 orat elpocsoltem vele, mig megtalaltam az optimalis beallitast, de a jatekot eddig elnezve asszem boven megerte.

bigfoot
fearme

WizArts
És megy fxan? Példa értékû, hogy Te tettél is vmit, és nem vártad a sûlt galambot. 😊

Esetleg jobban futhat a gami, ha bekapcsolod a parancsikonnál a DX8.1 kompatibilitást.

Na a driverfrissites megoldotta a problemat. Hiaba, en hulye mar egy eve nem frissitettem.

I love Techno
andriska mi is volt a key? aszem nekem is õ mondta

I love Techno
aszem 11 vagy több (hirtelen nem ugrik be pontosan mert rég vittem már végig meg pár sört benyakaltam már <#circling><#vigyor5>

Hali!
Én csak ma kezdtem el tolni a játékot, letöltöttem az 1.02-es patchet, cracket, megy is a game eleg rendesen (ahhoz kepest, hogy milyen osoreg gepem + vid. kartyam van), de van egy problemam, nem tudom talalkozott-e mar vele valaki. (visszaolvastam a forumban, kb 6-9 oldalt, de nem talaltam semmi hasonlot.)
Szal a gond az, hogy nem latszanak a fegyverek a kezemben, egyaltalan a karaktermodell nem latszik (kez, meg a kezben tartott cuccok), csak crosshair van, illetve a karakter arnyekan latom, hogy, milyen cuccok vannak a kezben. Eloszor azt hittem, ez egy specko beallitas, de mar az osszes opciot vegigneztem, es nem tudtam elovarazsolni a fegyvereket.
Ha valaki tudna segiteni, nagyon megkoszonnem
Konfig: Intel P4 1.6GHz, 1 Giga ram, Geforce FX 5800 128Mb-s kartya, (nem a legfrisebb driver, ez esetleg lehet gond, kiprobalom) DirectX 9.0c

Jaffa 2843
Hali, nem tudna valaki egy key-t adni a magyarosításhoz? Fontos lenne!<#help>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Halfer
#8387 vagy #8385 pls

Halfer
FAQ