F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az e-mail címem:[email protected].
Ibrik nekem ennyit megér ez a játék.
Írtam egy kérést a moderátoroknak az üzenetem kitörlésére.
Mindig éberek!
De egyébként lakik valaki Úrhidán?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Annyit egyetlen játék sem ér, hogy világgá kiáltsd a személyi adataidat.
Szüleid biztos örülnek majd, ha értesülnek errõl. <#ejnye1>#ejnye1>
Egy jo bableves sose rossz!!
Amúgy van olyan jó a story, mint amit megjelenés elött érzékeltetett a trailer meg a marketing duma?
CRACKES 1.01-es verzióm van!
HELP!<#help>#help>
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Két hete alakult meg
Condemned az ami még jónak mondható majd a fear engine-jével.
Next PC upgrade: 2022
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Regota varjuk mar!<#eljen>#eljen>
VUGames today announced that the much anticipated v1.03 patch for Monolith's F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), will be released on Tuesday, Feb. 7, 2006 and will include PunkBuster anti-cheat software, a vote kick option that allows players to be removed from multiplayer games for unsporting behavior, and 3 new multiplayer maps.
KÖSZI SZÉPEN!!<#vigyor>#vigyor>
ON
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
kb 1 percig kerestem és nem nekem kellett mégis megtaláltam. Bazz ezek a mai fiatalok de elkényelmesedtek.
A lap alján ott a keresõ. Kulcsszó ALMA. És lám csodát....
De valaki mesélje már el a történetet az elejétõl a végéig, mert nekem nem esett le. Most akkor ki kicsoda, és miért? 😄 Pedig végignyomtam..
Megy rendesen, FSAA + volumetric lights kikapcsolva, minden mas mediumon (world detail high-on) 800x600-ban DX8-as shaderekkel eddig siman fut a jatek. Sajna a videokartyam itt a szuk keresztmetszet, de korrekt a progitol, hogy nagyon jol lehet konfiguralni, legalabb 1 orat elpocsoltem vele, mig megtalaltam az optimalis beallitast, de a jatekot eddig elnezve asszem boven megerte.
Esetleg jobban futhat a gami, ha bekapcsolod a parancsikonnál a DX8.1 kompatibilitást.
Én csak ma kezdtem el tolni a játékot, letöltöttem az 1.02-es patchet, cracket, megy is a game eleg rendesen (ahhoz kepest, hogy milyen osoreg gepem + vid. kartyam van), de van egy problemam, nem tudom talalkozott-e mar vele valaki. (visszaolvastam a forumban, kb 6-9 oldalt, de nem talaltam semmi hasonlot.)
Szal a gond az, hogy nem latszanak a fegyverek a kezemben, egyaltalan a karaktermodell nem latszik (kez, meg a kezben tartott cuccok), csak crosshair van, illetve a karakter arnyekan latom, hogy, milyen cuccok vannak a kezben. Eloszor azt hittem, ez egy specko beallitas, de mar az osszes opciot vegigneztem, es nem tudtam elovarazsolni a fegyvereket.
Ha valaki tudna segiteni, nagyon megkoszonnem
Konfig: Intel P4 1.6GHz, 1 Giga ram, Geforce FX 5800 128Mb-s kartya, (nem a legfrisebb driver, ez esetleg lehet gond, kiprobalom) DirectX 9.0c
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU