F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha jól visszagondolok az 5-dik résznél vagyok és az a feladat,hogy az emeletes
háztetöre felkéne jutni,de nemtudok.
Liftel feljutotam az utolsó emeletre,de a tetöre nemtudok kimeni.
Hol tudok kimeni?vagy mit kel tenem?
Elöre is köszi a segitséget.
Itt talalsz infot a ferisekrol. De ne varj csodat. Max altalanos kepet mutat. Sok jo jatekos fent sincs rajta es par gyenge eleg jo helyen van. Most pl egy honapig nem is ment. De meg mindig ez a legjobb.
F.E.A.R. patch infók
<2006. február 11. @ 01:43 - Berkenye>2006. február 11. @ 01:43 - Berkenye>
Sajnos azt még mindig nem tudni, hogy a hét közepére ígért F.E.A.R. 1.03-as javítás miért késik, vagy meddig, ám némi információt elárultak az egyik rajongói oldalon arról, hogy mit fog tartalmazni. A VUGames közösségi menedzsere elmondta, hogy akik korábban az elõrendelési akció keretein belül jutottak hozzá a játékhoz, azok a patch feltelepítését követõen juthatnak hozzá az akcióval járó exkluzív tartalmakhoz. Új modellekre, valamint kitüntetésekre tessék gondolni.
Info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Volna 1 kérdésem: leszedtem a F.E.A.R magyarosítását. Fent van az eredeti gém.
Szeretném felinstalálni a magyarosítást, ahhoz meg kér valami kodot, amit nem tudom honnan tudnák megszerezni. Please help.
Énis ugyanazon a pályán vagyok mind te.
pályán van egy olyan rész, ahol egy nagy külsõ területen kék épületek között mászkélok, mindenkit kinyírtam, de bármerre indulok nem találom meg a továbbjutás útját. Volt egy kerék, amit eltekertem, ekkor víz ment bent egy terembe, de hiába úsztam át, ugyanoda jutottam vissza csak kerülõvel. Van itt valami feladat még, mert nem tudom hogyan tovább.
Ha megoldottad a tovább jutását,kérlek,hogy ird meg nekem.
Elöre is köszi.
A cdgalaxisnál volt 7e régebben, most már felemelték az árát 8e-re. 😮
Elõször azt hittem, hogy kevés lesz a gyári két CTF pálya, de úgy tûnik tévedtem. Hihetetlenül alaposan vannak megszerkeztve, sehol sem lehet igazán elbújni, szuperül ki van egyensúlyozva a játék.
Vannak a single-ben egyébként aranyos poénok, az egyik dobozon találtam egy magazint amin egy kigyúrt állat fényképe volt de az egyik fejlesztõ fejével, aki a bonus anyagok FEAR "werkfilmjében" beszél 😊
Trance&Friends nothing more..
Én is sajnálom, hogy Scythe eltüntél a FEAR világából jó játékos voltál/vagy!
Ez meg mi?
Termeszetesen jelentkezzen mas is es dontsetek.
Scythe kar hogy nem jatszol. Jo ellenseg voltal.
Ja amugy tudom van olyan lattam multkor a Vug oldalan. Kerestem is hogy belinkelem de most nem talaltam. Azert jott a masik fixed.exe. De kulonben tenyleg jol mukodik szoval azert ajanlottam. Off Hogy allsz a mi dolgunkal?<#conf>#conf>
Üdv.