F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
a G-mail -esre nyugodtan küldheted neki! <#ravasz1>

Arch00=3,846,960,665 Kbyte atkuldjem az E-mail cimedre? <#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

Igazotok van srácok.
Csak hát tudjátok már nagyon unatkozom.
CSaak a sulikönyvtárban tudok netezni p3-as gépekrõl és ott hiába akarom letölteni rámenteni semmire nem tudom.
A játék telepítésénél meg a FEAR.Arch00 fájllal van baja, ha valki azt el tudná küldeni a DVD-rõl az jó lenne.
A mail címem tudjátok.
I love Techno
mi az hogy rendesen b+ ? lelehet tölteni az internetrõl dc-én vagy más programmal , ha meg eredetirõl beszélsz azt senki nem agya oda amit õ maga megvett vágod? (nem sértésbõl mondom , de hülye-e vagy?)

én is igy voltam a szemfájással az volt a gond , hogy valamiért visszaállt a monitor 60hz-re
Nektek nem akad mostanaban a multi? En par napja mar alig birok jatszani. Megfajdul a fejem meg a szemem fel ora utan. Az meg hogy osszeragadok mindenkivel egyszeruen szornyu. De ma tobbszor elofordult hogy valakinek veletlen raugrottam a fejere es elvitt egy darabig.

Csuhai G
Én is hiányolom!!! 😊)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Na elsõ ember aki hiányolja utánnam 😄

F.E.A.R. patch infók
<2006. február 11. @ 01:43 - Berkenye>
Sajnos azt még mindig nem tudni, hogy a hét közepére ígért F.E.A.R. 1.03-as javítás miért késik, vagy meddig, ám némi információt elárultak az egyik rajongói oldalon arról, hogy mit fog tartalmazni. A VUGames közösségi menedzsere elmondta, hogy akik korábban az elõrendelési akció keretein belül jutottak hozzá a játékhoz, azok a patch feltelepítését követõen juthatnak hozzá az akcióval járó exkluzív tartalmakhoz. Új modellekre, valamint kitüntetésekre tessék gondolni.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Bubbencs
Srácok nem tud valaki valamit az 1.03 patch-rõl??
Mert már egy hete késik. Ez már kezd gyanús lenni lehet, hogy meg se csinálták?
Vagy félbehagyták mert kevés emberke vette meg a játékot??

Ez meg mi?

ibrik
Most ne haragudj, de ha cseszegetésnek is fogod venni a következõket, akkor is leírom.
Nagy a valószínûsége, hogy senkit sem fogsz tudni rávenni erre.
Senki sem olyan hülye, hogy közöljön a személyi adatai közül bármit olyannak, akivel csak ismeretlenül hozta össze a sors az interneten. Vagy hogy bármlyen személyes kapcsolatba kerüljön egy ilyen ismeretlennel.
A "warez-társadalomban" mindig gyanús, ha valaki ilyennel jön. Ez mindig bizalmatlanságot szül.
Bár az is lehet, hogy a kezdõi naívságodon kívül nincs veled semmi baj - na de akkor is ott a gyanú...

Mégegyszer leírom: a fentiekkel nem a sértegetés volt a szándékom, csak a tapasztalati tényeket közöltem.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Még mindig nincs meg rendesen a játék, pedig már nagyon kéne.<#szomoru1>
Ha valaki el tudná nekem intézni ingyen az jó lenne.<#rinya>
A hibás lemezemmel meg semmit sem tudok kezdeni.
SEGÍTSETEK,E-mail címem:[email protected]

Elõre is kösz.
I love Techno
nem csak csalózás lesz , lesz ott csaló is <#buck> (max kevesebben lesznek a csalók ha edig egyáltalán sokan voltak... sajnos kijáchatatlan pb nincs ezt nem roszindulatból mondom meg nem is csalózok senkit csak tény)

I love Techno
ths wizarts a gép hasít mint az ágyú (gondolom sokat elárul ha azt mondom hogy full grafon F.E.A.R multizok 1280x960 ban <#wave><#wink><#finom><#integet2>

Pontosan, iszonyat nagy elõnye van annak aki anno nyomta vmelyik bétát <#violent>

Csuhai G
Köszönöm a választ! Remélem mihamarabb megjelenik az a patch, és visszatérnek a gamerek...!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Multiban a jatekosok szama 200-500 kozott mozog altalaban. Amikor kijott az Open Multi Demo nyaron kb 1500 player volt hetekig. Mivel a beta idokbol jopar ember oriasi elonnyel indult hatalmas felhaborodas volt ha egy akkor mar "Profi" jatekos belepett.Szinte lehetetlen volt leloni o meg mintha 1 lovesbol kapta volna le az ellenfeleket. Ezert sok embert lecsaloztak es rugdaltak ki a szerverekrol. Elterjedt a hir hogy a FEAR-hez vannak csalasok. Par het alatt kiurultek a szerverek szinte senki nem jatszott mert amugyis egy palya a Factory volt. Csak a kemeny mag nyomta tovabb par lelkes ujjoncal. Mikor Oktoberben megjelent a full game megismetlodott a demonal tortent dolog. Sorra rugdaltak ki a jo jatekosokat es felhborodva kertek a VUG-ot csinaljanak valamit mert rengeteg csalo van. Megjelent 2 db Patch is de egyik sem tartalmazott eziranyban fejlodest. Rengeteg ember feladta es abbahagyta a jetekot. Ezt eszrevette a fejleszto ceg is es beigerte hogy a legujabb Patch tartalmazni fogja a PunkBustert es lesz benne votekick is. Termeszetesen egyeb fejlesztesek is lesznek mint pl 3 uj multi map stb. De a lenyeg nem lehet tobbe csalni a jatekban. Ez a patch Febr 07-en jelent meg. Elvileg. Gyakorlatilag sehol sincs es a kommentek is vagy furak vagy egyaltalan nincsenek. Az 1.03 Patch ezert rendkivul fontos. Amig nem jelenik meg nem fognak sokan jatszani. Ez szinte biztos. Viszont megjelenes utan kepzeld el megint jonnek az uj playerek es ott lesznek a kb egy eve jatszo emberkek megint. Megint lesz csalozas biztos. Mint ahogy most is mindennapos dolog. Pedig nem jellemzo hogy csalnanak. Rendkivul ritka. Hat igy all most a Multi reszleg. Sajna. Pedig rendkivul jo jatek.

grebber
Kösz! Probálok mindenkinek segíteni ahol tudok.

Szerintem letiltottak valahol es masik nevvel idegeli a nepet. Mar akit tud.
Grebber le a kalappal! Te rendes vagy.<#eljen>

Lacc
Na látod majd az ilyen parasztokra kell delete-t nyomni 😊
Szerintem nem ujreg. De a stilusa egyedi meg kell hagyni.<#idiota>

Halfer
figyelj most az jön h nem tud angolul, írd le neki magyarul <#vigyor3>

Istenem ....
miért vannak ilyen lámák....
tood ...
csak annyit mondok... hogy google ...

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

grebber
Alul van olyan hogy keresés és belehet oda irni hogy "gépigény" és nem is kell sokat kereseni.De hogy ne erõltesd meg magad megkerestem helyetted.

Tessék:

• DirectX 9.0c (Included) or higher
• Pentium 4 1.7 GHz or equivalent
• 1GB RAM
• 128MB DirectX 9.0 video card with pixel shader 2.0 support
• 1.0 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a Windows swap file and saved game files.
• CD-ROM or DVD drive
• 100% Windows compatible computer system (including compatible 32-bit drivers
for CD-ROM, video card, sound card, and input devices)
• 16-bit DirectX 9.0 compliant sound card with support for EAX 2.0
• Broadband or LAN connection for multiplayer games.
• Windows compatible Mouse and Keyboard

In order to play the game at the recommended resolution, detail and performance
levels, your computer should meet or exceed the following specifications:

• US version of Windows XP with the latest service pack installed
• DirectX 9.0c (Included) or higher
• Pentium 4 3.0 GHz or equivalent
• 2GB of RAM
• 256MB DirectX 9.0 video card with pixel shader 2.0 support

SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO:

NVIDIA

Detonator Drivers (Windows 2000/XP): v66.93
GeForce FX 5900 Series
GeForce 6600 Series
GeForce 6800 Series

ATI

Catalyst Drivers (Windows 2000/XP): v4.12
Radeon 9700 Series
Radeon 9800 Series
Radeon X600 Series
Radeon X800 Series
Radeon X850 Series

Halfer
na igen és akkor így vár vki segítséget ... várhatsz rá

Csuhai G
Nyugodjál már le te kis gennyes hülye újreg! Azt várod, hogy 1 perc alatt segítsenek?! Ja igen, és anyádnak mutogass! <#gunyos1>

berczelypeter
mien a gépigénye?

PePeP

Csuhai G
PLZ #8510!

Szeva. Még várok pár napot hatha lesz más jelölt is. Ha nem akkor Iam running for President!<#idiota>

WizArts
Np. ugyan már. Köszönöm szépen. Aszem vagyunk itt egy páran akik tudjuk mi a dörgés errefelé.
Összetartás öreg FEAR-es csókák. 😊

Jut eszembe, Szikorarobi lett a moderátor?

/OFF

Bocsi,hogy késtem,de ha már te is kívánátál nekem,én is neked!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT WIZARTS!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Csuhai G
Sziasztok!

Sajnos szmorúan vettem észre, hogy kb 10 szerveren játszanak csak, és abból 5 olyan, hogy 2-3 ember van rajta. Kérdésem a következõ: Csak nálam mutat ilyen kevés szervert ahol vannak is? Vagy tényleg ilyen kevesen játszanak ezzel a jó kis játékkal? Mert mutat nekem rengeteg szervert, de mondom: kb 10 szerver van, ahol játszanak is! 😞(

WizArts
Ez nem az amikor egy pallón kell átmenni...vmi romos helyen?

WizArts
Ez amolyan pavlov reflex lehetett 😊

Ha jól visszagondolok az 5-dik résznél vagyok és az a feladat,hogy az emeletes
háztetöre felkéne jutni,de nemtudok.
Liftel feljutotam az utolsó emeletre,de a tetöre nemtudok kimeni.

Hol tudok kimeni?vagy mit kel tenem?

Ha valaki tud orvoslást,ehez szivesen veszem.

Elöre is köszi.

I love Techno
ahogy megérintett egyböl elmentél mi?<#eplus2><#vigyor>

WizArts
Igazolom. Lac-coo r-Factor b*zi.. 😊
(a szó jobbik értelmében úgy, ahogy én fps b*zi ...hihihihihi)

WizArts
Köööösszzzííííííííííííííííí 😊 31 😞

WizArts
Én tudom, hogy nem vagy pedofil, csak türelmetlen 😊 😄 😛

lac coo
Ki !
( Bár én elõbb huncutkodtam vele egy kicsit....)<#eplus2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

cicai
a végén kikell nyírni a csajt?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

lac coo
De , az van....

lac coo
Nem tettem le , csak közben jött a várva -várt rFactor azt ott ragadtam 😄DD

De lassan elõszedem mert kiváncsi vagyok rá 😄DDD

I love Techno
bár sztem meg sincs neki az eredeti <#buck> (vagy mégis?)

I love Techno
végülis ha az embernek van munkája akor megengedhet magának pár dolgot <#hehe>

EmIn3m02
kurvaviccesvagy ám :|

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Halfer
asztakurva! ennyi pénzed van hogy egy ilyen játékot egy pálya után letegyél?! irigyellek <#wave>

lac coo
Én meg még nem is játszottam vele, pedig megvettem mikor kijött 😄DDD
Elsõ pályán elindultam aztán uninstalláltam 😄DD
Ideje lenne kipróbálni 😄D

I love Techno
11

WhyLeeng
Majd szolunk itt is. Vagy nezz be a honlapunkra (a logomban megtalalod).

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

ilyen össznépi magyar móka engem is érdekelne 😊

Hol lehet infot kapni ilyen kor? MSN? Vagy itt szóltok?