F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a kérdésem, hogy találtatok Type7 weapont az új CTF mapokon? Én körberohantam
mindegyiken 3* de így elsõ blikkre nem lelem õket.
human8,
vedd meg, csak akkor tudsz multizni normálisan.
MÉg 1 kérdés!!
Valaki tudja hogy kell screenshotot csinálni a játékba????
Ha lehet egyáltalán??
Jah meg a vér miért tûnik el 1 perc múlva kábé??Másnál is így van ez??
KÖszi, human8
SDK-nak örülök remélem csinálnak a gamehez majd fasza modokat.
Next PC upgrade: 2022
Köszi a választ.
Figyi, én multizni akarok az a lényeg.Tehát szedjek le egy patch+no DVD fájlt???
Vagy pedig Anti Blaxx-oljak és crack nélkül indítsam valahogy a gamet, és akkor fogok tudni??1 a lényeg multiplayer-ni akarok!!
Írd le mit csináljak!! Kösz
Peace
Tenyleg van benne vote kick es PunkBuster is.
Egy jo bableves sose rossz!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Linket PLZ! 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ott tartok, hogy elkezdek harcolni az ATV biztonsági õrökkel vagy kikkel és leugrok egy kis medencefélseségbe. Kimászok, és bal oldalt van 1 kis folyosó. a végén van egy ajtó, amin van egy zár, amit ha lelövök akkor felrobban a mellette lévõ gázcsõ. Remélem jól körülírtam a helyet! 😊
Az lenne a gondom, hogy felcsap a tûz, hátralök, aztán visszamegyek. Ott ráugrok a csõre, felugrok a rom tetejére és beugrok a rom mögött lévõ helységbe. Csakhogy: amikor lelépek a romokról, valahogy "kiesek a pájáról" ! Repülök a levegõben, és távolodok el a pályától, (aztán meghalok)! Nemtudom, hogy most mit csináljak! A legfrissebb patch is fel van téve! Eredeti játékom van! Itt egy kép róla! Tudnátok adni valami tippet, hogy mit csináljak?
Van a játékhoz crack (az eddig megjelent patch-ekhez is), amivel single-be elindul a játék.
Viszont crack-elt játékkal nem lehet a neten játszani, az csak a bolti vagy az sfcure/sfnightmare kínlódással lehetséges.
Vagyis, ha valakinek már eleve elindul crackelés nélkü a játék, az multizni is tud.
Akinek csak crack-el megy, az csak single-zni tud.
Ennyi...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lenne egy problémám amit remélem segítetek megoldani.A gondom a következõ:
A vinyómon fenn figyel a DVD ENGLISH Directors Edition, valamint az 5-CD-s verzió.Mind a kettõ felinstalállása után felrakom a patchet (bármelyiket is),a játék egyszerûen nem indul el, hivatkozván arra,hogy rossz cd van a meghajtóban.
Próbálkoztam az internetem letiltásával, hogy majd a jó öreg Alt+Tab technikát használva,engedélyezem azt, játék közben, de semmi.Most nekiállok a Clone verzió leszippantásának is de ha annál se mûködik a patch megõrülök,mert így neten sem tudok játszani, és így nem tudok ülni a picsámon.Várom mihamarabbi segítségeteket.Jah, még egy : Havernál eltûnik a vér egy idõ után.Az miért van??
NA kösz mindent remélem tudtok segíteni,kösssszz Levi Gyõrbõl
B.É.K.E. és A.L.M.A. legyen veletek😊 csáó-csáó
Nálam otthon ahol nincs net ott 80 gigás.
Mivel lehet lefektetni?
Melyik gombbal lehet lefeküdni?
És egyátalán. Hogy kell sniperrel zoomolni?????? (sry Lac-coo)
GTA, hogy is van akkor ez? Megvan, de mégsem, ha megvan honnan?? Nincs hely mer' 1 G-s a vinyó aztán meg van 80 giga.
lol.
Demekkora a te szerencséd, hogy nem én vagyok a moderátor. Szikorának birka türelme van.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Szabad hely 10 GB.
Sohasem teszek a c partíciómra semmilyen játékot.
Én az e partícióra telepítek.
Már csak abból kiindulva, hogy a játékokat a "C"-re szoktad telepíteni - én erre következtettem a "program files"-os beszólásod alapján.
Ne feledd, az általad kért fájl kábé 4 GB-os.
Amikor megpróbáltad feltelepíteni, a folyamat közben veszi észre a telepítõ, hogy nincs hely és máris ott van egy félbehagyott fájl, ami semmire sem jó.
80 gigás vinyóval
Bár megkockáztatom azt a feltevést, ha te a "program files" mappáról beszélsz, akkor az is lehet, hogy azért nem került fel hibátlanul a fájl telepítéskor, mert tele van a "C" partíciód.
Mindegy... Pasziánszozz inkább, azzal nincs ennyi gond.
A cím: stargate@gportál.hu
A cím: stargate@gportál.hu
Nem tudom ti mit akartok odaadni.
És egyébként is nem tudok kitõl kölcsönkérni.
A könyvtárban meg 1 gb-os vinyók vannak.
Kiosszalak?
Techno: Örülök, hogy jól sikerült kitalálni mi és hogyan passzoljon. Már csak még egy 6600gt kellene az sli-hez 😄😄😄
A 2m net feltoltese kb 20 kb/sec. Legyszi szamold ki mennyi ideig toltenem fel es hany darabbol allna. A #8540 ben amit irtal olvasd el megint. Akkor minek is ez neked? Kerjel kolcson valakitol es vedd meg a jatekot.