F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én nagyon-nagyon idegenül érzem még magam ezeken az új CTF pályákon. 😊 Nem is gondoltam, hogy így megszoktam a Streets-t és a Facility-t...

Ami a kérdésem, hogy találtatok Type7 weapont az új CTF mapokon? Én körberohantam
mindegyiken 3* de így elsõ blikkre nem lelem õket.

human8,

vedd meg, csak akkor tudsz multizni normálisan.
Csá

MÉg 1 kérdés!!
Valaki tudja hogy kell screenshotot csinálni a játékba????
Ha lehet egyáltalán??
Jah meg a vér miért tûnik el 1 perc múlva kábé??Másnál is így van ez??
KÖszi, human8
grebber
Fasza 250MB majd holnap leszedem.
SDK-nak örülök remélem csinálnak a gamehez majd fasza modokat.

Next PC upgrade: 2022

CSá ibrik!!

Köszi a választ.
Figyi, én multizni akarok az a lényeg.Tehát szedjek le egy patch+no DVD fájlt???
Vagy pedig Anti Blaxx-oljak és crack nélkül indítsam valahogy a gamet, és akkor fogok tudni??1 a lényeg multiplayer-ni akarok!!
Írd le mit csináljak!! Kösz
Peace
Van benne kulteri palya is!<#vigyor3>
Tenyleg van benne vote kick es PunkBuster is.

Egy jo bableves sose rossz!!

crackel is lehet multizni de csak a 1.0 verzióval meg néhány naponta nevet kell változtatni
cicai
még van ötleted<#taps><#nemtudom>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

grebber
Magyarosítás müködik az 1.3-al is?

Csuhai G
Juhhé, már töltöm én is! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

WhyLeeng
Akarommondani a FEAR patch.

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

WhyLeeng
ftp1.Sierra.com de frissiti magat a multin keresztul is.

WhyLeeng
Apa lejott a FEAR!

Csuhai G
😊)
Linket PLZ! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Eddig erre vartatok. Most meg itt hitetlenkedtek?<#kacsint><#vigyor3>

Sierra ftp-rol 260 al jon!!!!

Csuhai G
De hát az még meg sem jelent...vagy igen??

Tessek leszedni az 1.03at!!!!!

Csuhai G
Itt van!

Valaki PLZ #8571, #8573 !! Itt már nem segít a Google! 😊

cicai
honnan lehet leszedni a trailer-t?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Csuhai G
5. asszem! Magyarul az a résznek a címe, hogy Hátbatámadás.

Halfer
hányadik interval?

Csuhai G
Sziasztok!

Ott tartok, hogy elkezdek harcolni az ATV biztonsági õrökkel vagy kikkel és leugrok egy kis medencefélseségbe. Kimászok, és bal oldalt van 1 kis folyosó. a végén van egy ajtó, amin van egy zár, amit ha lelövök akkor felrobban a mellette lévõ gázcsõ. Remélem jól körülírtam a helyet! 😊

Az lenne a gondom, hogy felcsap a tûz, hátralök, aztán visszamegyek. Ott ráugrok a csõre, felugrok a rom tetejére és beugrok a rom mögött lévõ helységbe. Csakhogy: amikor lelépek a romokról, valahogy "kiesek a pájáról" ! Repülök a levegõben, és távolodok el a pályától, (aztán meghalok)! Nemtudom, hogy most mit csináljak! A legfrissebb patch is fel van téve! Eredeti játékom van! Itt egy kép róla! Tudnátok adni valami tippet, hogy mit csináljak?

ibrik
Mindent csináltál, csak azt nem, amit kellett volna.
Van a játékhoz crack (az eddig megjelent patch-ekhez is), amivel single-be elindul a játék.
Viszont crack-elt játékkal nem lehet a neten játszani, az csak a bolti vagy az sfcure/sfnightmare kínlódással lehetséges.

Vagyis, ha valakinek már eleve elindul crackelés nélkü a játék, az multizni is tud.
Akinek csak crack-el megy, az csak single-zni tud.
Ennyi...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Császtok!!

Lenne egy problémám amit remélem segítetek megoldani.A gondom a következõ:
A vinyómon fenn figyel a DVD ENGLISH Directors Edition, valamint az 5-CD-s verzió.Mind a kettõ felinstalállása után felrakom a patchet (bármelyiket is),a játék egyszerûen nem indul el, hivatkozván arra,hogy rossz cd van a meghajtóban.
Próbálkoztam az internetem letiltásával, hogy majd a jó öreg Alt+Tab technikát használva,engedélyezem azt, játék közben, de semmi.Most nekiállok a Clone verzió leszippantásának is de ha annál se mûködik a patch megõrülök,mert így neten sem tudok játszani, és így nem tudok ülni a picsámon.Várom mihamarabbi segítségeteket.Jah, még egy : Havernál eltûnik a vér egy idõ után.Az miért van??
NA kösz mindent remélem tudtok segíteni,kösssszz Levi Gyõrbõl

B.É.K.E. és A.L.M.A. legyen veletek😊 csáó-csáó
Halfer
ez jó, itt particiókról beszél "GTA", ha azt tudja h mi akkor hogy lehet olyan nOOb h elküldeti vkivel a gigás fájlt <#idiota>

Megvan a játék csak egy fájl hibás benne.
grebber
Én ugytudom nemlehet lefeküdni a FEAR-ben.Max gugolni.

Könyvtárban netezek, ott 1 gigás a vinyó.
Nálam otthon ahol nincs net ott 80 gigás.
WizArts
Tényleg, nem tudnátok segíteni? A FEAR-ben a karakter amivel játszom nem fekszik le. Ezért nem tudok pontosan lõni senkire sem! Amikor áll akkor meg annyira mozog a célkereszt.
Mivel lehet lefektetni?
Melyik gombbal lehet lefeküdni?

És egyátalán. Hogy kell sniperrel zoomolni?????? (sry Lac-coo)

WizArts
Tele vagyok melóval. Ma is 2 gép+rendszer. Meg ott vannak a weblapok is. Ma sem sokat fogok aludni. Azért az oprendszer telepítése közben lesz pár fél órám. 😊

GTA, hogy is van akkor ez? Megvan, de mégsem, ha megvan honnan?? Nincs hely mer' 1 G-s a vinyó aztán meg van 80 giga.

lol.

Demekkora a te szerencséd, hogy nem én vagyok a moderátor. Szikorának birka türelme van.

grebber
Végigjátszás ehhez? Na ne hülyéskedj.

Most szereztem meg a gamet és kellene hozzá végigjátszás, ha van?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Érsd már meg én telepítés elõtt mindig megnézem.
Szabad hely 10 GB.
Sohasem teszek a c partíciómra semmilyen játékot.
Én az e partícióra telepítek.
ibrik
Azt te csak hiszed, hogy nincs tele.
Már csak abból kiindulva, hogy a játékokat a "C"-re szoktad telepíteni - én erre következtettem a "program files"-os beszólásod alapján.
Ne feledd, az általad kért fájl kábé 4 GB-os.
Amikor megpróbáltad feltelepíteni, a folyamat közben veszi észre a telepítõ, hogy nincs hely és máris ott van egy félbehagyott fájl, ami semmire sem jó.

Nincs tele és egyébként is 3 pasrtícióm van.
80 gigás vinyóval
ibrik
Azt te csak azért látod olyan "kicsinek", mert hibásan van fent.
Bár megkockáztatom azt a feltevést, ha te a "program files" mappáról beszélsz, akkor az is lehet, hogy azért nem került fel hibátlanul a fájl telepítéskor, mert tele van a "C" partíciód.

Mindegy... Pasziánszozz inkább, azzal nincs ennyi gond.

Van már g-portál-om is.
A cím: stargate@gportál.hu
Van már g-portál-om is.
A cím: stargate@gportál.hu
Nálam a program files-ban csak pár kilobyte.
Nem tudom ti mit akartok odaadni.
És egyébként is nem tudok kitõl kölcsönkérni.
A könyvtárban meg 1 gb-os vinyók vannak.
I love Techno
jah majd pár hónap mulva sztem meni fog az is , elég über brutálul futnak a játékok ma szabadnapos leszek majd tolhatnánk kicsit.

I love Techno
gyerek vagy 5 éves vagy retardált vagy direkt csinálja , vhogy az ilyeneket nem lehet kitiltani a forumból? , mert ez hülyébb a sok évi átlagnál is.

WizArts
Wazze, ekkora szívatást.... vágja a srác, hogy hülyeséget kér csak kíváncsi, hogy mit reagálunk 😊

Kiosszalak?

WizArts
Pff. tényleg késik az 1.3...... Ha nem jött meg és már egy hete késik duma egyébként is kiborít...ha nõtõl hallom 😄😄😄

Techno: Örülök, hogy jól sikerült kitalálni mi és hogyan passzoljon. Már csak még egy 6600gt kellene az sli-hez 😄😄😄

Nincs valakinek egy 20 gigás fájlja véletlen? Tök üres a vinyóm meg egyébként is csak dolgozzon az email progim 😊)) LOL 😊 ez kemény 😊
Halfer
ez egyenlõ azzal mint hogy sokan egy csomó fórumon azt kérdezi hogy honnan szedheti le a játékot. aki egy picit is ért a gépekhez/nethez, rátalál simán. meg amúgy is, most a FEAR esetében, a Sierra megérdemli hogy pénzt költsünk a remekmûvükre!

Csuhai G
Bocsi, de ez már tényleg súlyos! Ennyire nem érteni a gépphez! Szerinted valaki átfog küldeni egy 4 GB-os filet? Nah mind1, nem folytatom, ez már tényleg betegség. Bocsi.

Ja es a tenyek. Citrom mail 25 Mb tarhely. File=4 giga. Rafer?
A 2m net feltoltese kb 20 kb/sec. Legyszi szamold ki mennyi ideig toltenem fel es hany darabbol allna. A #8540 ben amit irtal olvasd el megint. Akkor minek is ez neked? Kerjel kolcson valakitol es vedd meg a jatekot.

Nyilvan beteg vagy. Midjart nekiallok feltolteni egy 4 gigas fajlt E-mail cimre. Te meg letoltod. Bar nem tudsz letolteni. Orvos latot mar?

Küldheted akár a feltelepítés utáni FEAR.Arch00 fájlt is.
Küldheted.