F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Elméletileg , ha visszajuttatod a magyarországi forgalmazóhoz ( telszám a tokon) , akkor kell hogy adjanak egy másikat, mert te nem dvd lemezt vettél hanem az azon lévõ tartalmat.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dj Xyberpunk
Basszus, megvettem kb 4 hónapja az eredeti fear dvd-t, de kb egy hete vmiért megrepedt, és kb egy mm-es berepedés lett a dvd-n. Ugyebár van eredeti kódom, felraktam az 1.03-at, még délelõtt épphogy beolvasta az eredeti dvd-t, de mostmár nem indul el, kéri a dvd-t :-((( BAssza meg, most mit csinálja?! Elõtte még csináltam nero-val egy biztonsági másolatot az eredetirõl. Mit tegyek most?! Ugyebár az eredeti kulcsom az megvan, de törés nélkül nem tudom indítani a gamét. Most vegyem meg megint ? Vagy várjak a törésre, és használjam a legális serial-omat? Baaaaazzzzzzzzz<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

lehet multizni az 1.0-val ,mindig van néhány szerver ahova felengednek /a dedikáltakra is/ ,de az 1.02-vel már vagy másfél hónapja nem megy
sztz=Huncut.Igy mar biztos beugrik.<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

Minek raktad fel? Az 1.03 csak a multi miatt kell. Rakd vissza az 1.02 t. Multizni ugysem tudsz csak eredetivel. Amugy biztos lesz hozza par nap mulva esetleg 1-2 het. Dehogy az minek?

sztz
De gonosz vagy töpi. Amugy 1.03 még nincs törés...<#wave><#wave>(amugy jó poén 😊😄)

Igen en tudok!!
Felemeled a hatsod, megfogod a penztarcad es elmesz a legkozelebbi uzletbe ahol be lehet szerezni 1 F.E.A.R. nevu jatek azon darabjat melyet csak neked irtak a fejlesztok!!
Aztan miutan megvetted nagy boldogan , onelegult arcal tavozva a boltbol futva a buszmegallohoz lelokdosve az oreg nagyikat a busz ajtaja mellol hazamesz es felrakod a F.E.A.R. Tokjat a haz tetejere (elobb erdemes kivenni a lemezt!!)
Berakod a DvD meghajtoba a lemezt, feltelepited es valoszinu h menni fog!!!
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Mu*][*h4pHu|{4
Vki nem tudd törést 1.3hoz?Nagyon hálás lennék érte!Elõre is thx!

Mintha egy kicsit tényleg többen lennének a szervereken az 1.03 megjelenése óta...
Rakd fel az 1.03-at. Amugy van hozza javitott 1.02 exe. Innen leszedheted.

sumoprime
PLS #8611<#help>

\"Alma lenni almafa alatt. Kincs lenni oltár alatt. Logikus.\" Hrun, barbár

Noninnyó
Ha jól emléxem, hátrálni kell a kiscsajszi elõl, és utána automatikusan jön egy videó, és ott van vége a pályának. Szóval amint megjelenik, indulj el hátrafelé.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

ibrik
Mu*][*h4pHu|{4
Hi!
crack van már az 1.3as patchez?felraktam a patchet most nem indul a fear😄

I love Techno
kösz azért

I love Techno
de azért egy defragment után teszek még egy próbát ha mosesikerül akor doom3-rom<#vigyor5>

I love Techno
az a baj hogy én már a 80 megásal is probálkoztam és azt már elkezte felteni de vmi hibát észlelt ott is és beszart , lehet szétbasztam vmit anyiszor brobálkoztam (már a pecsek talán öszes lehetséges variációját kipróbáltam<#vigyor5> és mindig kudarcot vallottam <#rinya><#sir>) , azt szétszemetelõdött a gépem lehet , majd ha lesz szabadidõm rendbeteszem de addig ugy nézki fear nuku <#rinya><#sir>

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Most kezdtem el játszani a játékkal, de a 2. epizódnál (Beavatás) megakadtam. Szerintem már a közepe, vége fele járok, amikor egy olyan raktárba érek, ahol már 3 hulla fekszik elõttem egy jó nagy vértócsában. Ekkor felmegyek egy lépcsõn egy kis irodába és annak az ablakából beugrok egy másik terembe! Ekkor megjelenik a kis csajszi, lángok minden felé és közeledik, és egyszer csak meghalok, elérnek a lángok. Hogy lehet ezt túlélni? Vagy nem erre kell menni?
Segítsetek please!
Elõre is köszike!
grebber
Legutólsó hol található mert én csak az elsõ kettõt találtam meg?

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Fõként - hacsak a különbözõ "népi" változatokat nem tekintjük - jelenleg 3 fajta 1.3 patch létezik.

- Van a 261.8MB-os patch, ami valószínûleg a játék bármilyen régebbi verziójára/állapotára telepíthetõ.
- Van a 196.5MB-os, ami csak az 1.00-s (alap) verzióra telepíthetõ
- És van a 85.7MB-os, ami csak az 1.02-esre telepíthetõ

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szerintem installáld újra a FEART, és rakd fel a paccsot
grebber
Miért van másmilyen is??

Nekem melyik kell bolti van?

ibrik
Az csak az 1.02-re telepíthetõ 1.03 patch mérete.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
80 MB-os 1.03 -as patch az melyik???

Mert US/UK patch azok 255MB/191MB.

Blenda Stompa
Én mindig is játszottam csak klánnéven😊 Amúgy én is örülök Neked! (Csak igy sztz alapján nemtom hirtelen ki vagy <#gonosz1><#nevetes1>)

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

kirol
Pl én is.

Ezrt erdemes az ftp-rol leszedni. Jo sok fajta volt fent. Bogarsztam "gondolkodtam" es rajottem melyik kell nekem. Szinte mindenki ketszer szedte le.<#vigyor3>

sztz
Jah és örülök stompa hogy visszatértél a gaméba 😊<#wave><#wave><#wink><#wink>

sztz
Amugy nekem is ez volt a baj leszedtem elöször a 260MB set de nem volt jó. aztán a 80 asat és jó lett.

Blenda Stompa
Ez a kurva 1.03 update mekkora szopatás...elinditom a gamét, és elkezd rinyálni hogy ez nem is az angol (usa-beli) verzió jaj jaj. Ezt a büdös bandát hogy szar van default letöltésre állitva! 260megát leszedet velem majd közli hogy õ márpedig nem. Még a gépem oldala is behorpadt basszameg akkorát belerúgtam. Remélem a 80 megás megoldja mert ha nem felgyújtom õket.<#mf3><#boxer><#duhos2><#gonosz2>

CSUHAI G!
Szedd le a fenébe a magyaritást! Ugyanez volt a a para nálam is. Elkúr egy hivatkozást.

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Csuhai G
PLZ #8605 !!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

sumoprime
csá népek, hogyan tudnám elintézni, hogy ne kelljen megszakítanom a netkapcsolatomat a játék elindításához? ugyanis addig nem bootol be amíg él a net. 1.02-es peccsem van, ha számít.

\"Alma lenni almafa alatt. Kincs lenni oltár alatt. Logikus.\" Hrun, barbár

KÖSZI.
reménytelen
Azért akkora, mert tömörítetlen avi formátumban van. Valamilyen programmal (pl. Virtualdub, Vegas) lehet tömöríteni.
hi van egy kis problémám. Remélem tutok segiteni. A FRAPS nevû progival kimentetem egy kis videot (9 perces) és majdnem 3 GB. Hogy lehetne ebbõl a 3 GB-bõl mondjuk 100mb-t csinálni ? segitsetek ? köszi
arty
pedig ott balra kell elmenni, az tuti ...

Forza.

arty
mögötted alulra le kell mászni, ott lesz egy helyiség ahol energiát lehet átirányitani az ajtoba ... két kapcsolo is van asszem ... meg már volt is 2, nem? 😊

Forza.

Csuhai G
Sziasztok! Feltettem az 1.03-as patchet, aztán feltettem rá a magyarítást (megy is normáisan), de lenne egy nagy gondom: semelyik szervere nem enged fell ezzel a kijelentéssel: ERROR: Invalig String ID ! Pedig bejelöltem azt is, hogy csak az 1.03-as szervereket mutassa!! Mit tegyek? Eredeti játékom van!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Halfer
elakadtam, nem tudom hogy nyílik EZ az ajtó. elõre is kösz h segít vki

Szia Reaper -(-AoD-)-!

Ezzel én is megjártam, célszerû leszedni azt a 80megás változatot, amellyel az 1.02rõl peccselsz 1.03ra.

Innen:
http://www.vugames.com/file_list.do?gamePlatformId=1833
I love Techno
amugy egybõl az 1.02 re is rá lehet dobni az új pecset?

I love Techno
vazeg amit a sierrárol szedtem le pecset azt nem tom föltenni nem értem mér , kell vmi crak? elvileg csak simán felkéne meni-e nem?

Taking screenshots in FEAR is simple - by default the Function 8 (F8) key takes a screenshot in BMP format and places it in your \Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions\FEAR directory. Note that these files can be quite large - up to 5MB each - so periodically check this directory and remove any unnecessary screenshots.
CSÕVÁZ MINDENKI!!

Screenshot-ról nem tud senki???Abszolút nem lehet??
Haver savegame könyvtárába valamellik könyvtárba (profiles stb....)eccercsak lett 2 kép.S most nem tudjuk mi a fa.z van mert nekem nm volt kép sehol se.Lehet mégis van valami???pls help Levi, Gyõr FEARREALISTA 😊 Sund, köszi,
Ez is gond volt velük, meg az is, hogy nem is voltak igazán átgondolva.

(A Streets nagyon jó példa rá, hogy mennyi kombinációs lehetõséget tud biztosítani. Én pár hónap aktív játék után merem kijelenteni, hogy ismerem a pályát, és még így is tanulok új dolgokat állandóan.)
I love Techno
mongyuk igaz volt 1-2 kültéri pálya koztük ami kibaszottul levitte az fps-et szinte jáchatatlanul szagatottt

Én kihagytam ezeket az unofficial pályákat mert belefutottam az Armcharm replicant facilitybe kezdésnek és az olyan de olyan szar volt ,hogy elment a kedvem tõlük.
I love Techno
ténleg a név szinezésérõl tud vki vmit?

I love Techno
nah nem sokára én is kipróbálom az új peccset meg a pályákat (szeretem az új dolgokat <#vigyor5>)

I love Techno
edig is voltak más mapok igaz kevés helyen de pl a myunreal... vagy vmi ilyesmi a neve pl ezen a serveren is kb 6-8 pálya futott már a kezdetektõl én ezért is inkább ezen a serveren jácotam ha volt idõm mert kicsit untam már a két hivatalos pályát.